من که ماکسیمومم همیشه ۲۹ بوده
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
من که ماکسیمومم همیشه ۲۹ بوده
پست اشتباهی....:n12:نقل قول:
به همچين طرحي توي td lte نيست يه دونه هست سيصد گيگ سه ماه 175 سرعت چهلنقل قول:
این دوستمون مال مبینت معمولی رو گذاشته اینجا اشتباه پست زدهنقل قول:
تست سرعت پینگ ۲۰ سرعت ۳۲ اپلود ۱۲ با فیلتر شکنم وارد شدم
اپلود رو چهارمگ محدوده چه طور برا شما دوازده هستنقل قول:
دوستان ساعت رایگان بالاخره از 1 شروع میشه یا 2؟ من از ساعت 1 سرعتم میاد رو 4 مگ ولی داخل سایت ساعت رایگان رو 2 تا 7 زده
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
ساعت 1 هست و کلا روی همون 4 مگ بسته شدهنقل قول:
نمیدونم خودش تست کردانقدراومدالان سرعت اپولدم شیشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
ساعت رایگان از 2 شروع میشه ...
خواستی تو این ساعت مصرف کن ببین حجم کم میکنه یا نه.
خودمم امشب تست کنم نکنه برای ما هم ساعت 1 می بندن رو 4 مگ :n36:
--------------------------
تست کردم . سرعتم اومده پایین ولی رو 4 مگ محدود نشدم!
اینترنت من که از دیشب قطع شد و سیگنال اومد روی ۱.۵
از صبحم انگار دی ان اس هاشون مشکل داره و خیلی از سایتا بدون قندشکن باز نمیشن.
برا من مشكلي نداره احتمالا. مشكل از انتن دهيتونه جابه جاش كنيد كجا ميشينيد؟نقل قول:
دزاشیبنقل قول:
عجيبه اونجا تحت. پرششه من يه كوچه بيرون منطقه پوشش ميشينم بالاي كاشانك ولي كواليتيم هميشه رو 18-20 هستنقل قول:
برعکسمن تو نقشه تو ول موششم ولی سیگنالم روی ۱۰ تا ۱۳ هستنقل قول:
فک کنم سیستمشون قاطی کرده:
1. دیشب مشکل دی ان اس و باز نشدن سایتا
2. باز هم قطع شدن موقع طوفان مثل وایمکس
امروزم یه چیز عجیب دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت قطع شده بود دیدم به شبکه ایرانسل(توی عکس بالا هست) وصل شده، بعد ریبوتش و یکی دو بار سوییچ کردن بین مبین نت و ایرانسل بالاخره درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my E6833 using Tapatalk
دوستان پینگ این چه جوری هست ؟ میشه لطف کنید از 8.8.8.8 و login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu یک زحمت بکشید پینگ بذارید ؟
بعدم این 4 مگ تا 40 مگ یعنی حداقل 4 مگ تضمین شده و 40 مگ حداکثر هست دیگه ؟ شب ها که به قول خودشون رایگان هست ححمش هم سرعت میاد پایین ؟ میشه بگم رایگان نداشته باشه که سرعتم ثابت بمونه؟
از ۸.۸.۸.۸ میانگین ۱۰۴نقل قول:
سرور اول میانگین ۱۰۰
سرور دوم میانگین ۱۱۱
شما تهران هستید دیگه ؟ بعد پستم رو ادیت کردم در مورد بقیه هم لطف میکنید راهنمایی کنید؟نقل قول:
بله تهران هستم. سرعت من معمولا روی ۲۵ هست و گاهی تا ۳۰ هم میره. شبا سرعت میاد روی ۴ مگابیت یعنیبا سرعت ۵۱۲ کیلوبایت دانلود میده. فکر نمیکنم قبول کنن رایگان نباشه و سرعت هم پایین نیاد توی پنل که همچین چیزی ندارن اگر داشتن منم متقاضی بودم ولی ازونجایی که احتمالا شبا پهنای باند کم میارن این کارو نمیکنن.نقل قول:
بسیار ممنون فقط یک چیز دیگه شبا پینگ هم خراب میشه یا سرعت فقط کم میشه ؟ پینگ خیلی مهمه برای مننقل قول:
شبا پینگ رو چک نکردم تا حالانقل قول:
شبها پینگ هیچ فرقی با روز نمیکنه ...
فقط سرعت کاهش پیدا میکنه ، 2 تا 7 هم رسما میشه 4 مگابیت .
تست های من هم شبیه دوستمونه...نقل قول:
8.8.8.8 میانگین 103
روی p1 میانگین 100
و روی p2 میانگین 120 که یه مقدار با تست ایشون اختلاف داره
نوشته حداقل چهار مگ ولي اگه حداقل بيست نده براتون وصل نمي كنند بعدشم شبانه رايگان نيست.شبانه هزارگيگ سرعت چهارمگ دارهنقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:پينگ خيلي موبه تغيير نميكنهنقل قول:
اگه پینگ براتون مهمه و برای بازی آنلاین و غیره میخواید. در حال حاضر پینگش 24 ساعته روی میانگین 115 هست با سرور های اروپا. اگه با اسپید تست بخواید، با Leaseweb فرانکفورت بین 90 تا 100 هست. برای بازی هم مناسبه و پایداری خوبی داره. یه مقدار خیلی ناچیز و قابل چشم پوشی در حد 10، 15 میلی ثانیه (بعضی اوقات) spike داره ولی اثر منفی روی گیم پلی نمیزاره.اگه بصورت همزمان هم خودتون یا شخص دیگه ای از اینترنت استفاده کنه بازم پینگ ثابته. پلک لاس هم اکثرا صفر جوری که بازی اخطار نمیده. چند باری که شخصا با بتل 1 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و تجربه قبلی ام از دیتا سنتر مبین نت هم توی این چند ماهی که راه اندازی شده خیلی خوب بوده. قبل از مبین نت، 1 مگ نامحدود مخابرات داشتم و برای بازی چیز پی ان با همین دیتا سنتر میگرفتم. اکثرا پینگم زیر 100 و بدون پکت لاس بود.نقل قول:
گرچه همین الان که روز تعطیله و اواخر شب سرعت و به خصوص تک کانکشن خیلی میاد پایین ولی کیفیت و پینگ ثابته فعلا. امیدوارم اینم با افزایش تعداد کاربرا به فنا نره.
در کل نسبت به FDD خیلی ثبات بیشتری داره.
سلام عرض شد دوستان گرامی
بنده به دلیل اینکه مستاجر هستیم و کپی کارت ملی صاحب خط در دسترس نیست مجبور هستم از TD LTE یا وایمکس استفاده کنم . محله ای که ما هستیم تحت پوشش هست اما در ساختمان ما آنتن دهی موبایل خیلی ضعیف هست . میخواستم از بزرگوارانی که از مبین نت استفاده می کنند بپرسم که قیمت مودم ها چنده ؟ حالا سرعت خیلی هم بالا نباشه مسئله ای نیست (چازه ای نیست) فقط آیا مودم قوی ای هست که بشه ازش یه اینترنت گرفت ؟ به عبارتی کدوم مودم از همش بهتره که تهیه کنم ؟
پیشاپیش ممنون و متشکرم
سلام گرچه الان دیگه هر شرکتی بری و نت بخواهی بگیری کپی کارت ملی خودت کفایت میکنه و نیاز به کپی صاحب خط نیستنقل قول:
مودمها هم کلا از 140تا 250 هزار هست که مدل یکی هست و نوع اینترنت و حجمش فرق میکنه
قیمت در سایت مبین نت وجود داره
اما نماینده شرکت میاد و تست میکنه ....
مودمهای سری جدید هم خوب و قوی هستش
والا بنده به هر شرکتی زنگ میزنم اجاره نامه ای میخواد که نام صاحب خانه با نام صاحب خط یکی باشه در اجاره نامه . این وضعع یه مقدار نامردیه آخه یه خونه ای که 15 ساله ساخته شده و 3 تا صاحب خانه داشته چجوری بنده که مستاجر هستم کپی کارت ملی صاحب خط تلفن رو تهیه کنم ؟ به طور مثال همین مخابرات هم وقتی مراجعه کردم اولش قبول نمی کردم اما بعدش که گفتم پیش پرداخته وصل کردن اما الان تماس گرفتن و گفتن اگه کپی کارت ملی صاحب خط نباشه فردا ساعت 10 صبح قطع میشه .نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم . . امیدوارم بتونم تهیه کنم و دیگه از این داستان اجاره نامه و ... خلاص بشم
لطف کردید
با سلام به دوستان عزیز. چند روزی هست که تی دی مبین نت در اهواز راه اندازی شده. آیا کسی تجربه استفاده ازش رو داره؟ اینجور که از صحبت های دوستان شنیدم نقشه پوشش شبکه که روی سایت هست خیلی دقیق نیست و ممکنه کسی خارج از پوشش هم باشه طبق سایت، ولی بتونه از سرویس استفاده کنه درسته؟
دوست عزیزنقل قول:
بارها همینجا اعلام شده که قبل از تحویل تست میگیرن و اگر اوکی بود پول رو با کارتخوان یا نقدی به مبلغ ۲۳۹۸۰۰ تومن بابت مودم و یک طرح ۱۰ گیگ روزانه + ۱۰ گیگ شبانه یکساله پرداخت میکنید. البته هنگام ثبت نام تلفنی اول آدرس رو روی نقشه خودشون چک میکنن اگر امکان برقراری ارتباط باشه میان برای تست.
برای مبین نت فقط قبض برق-گاز-تلفن ( فرقی نداره ) لازم داره با کارت ملی خودتون(کسی که ثبت نام کرده)نقل قول:
دوست عزیز اگر تهران هستید و حاضرید انقدر برای تجهیزات هزینه کنید اگر tdlte مبین نت جواب نداد tdlte ایرانسل هم هست اگر نشد وایمکس همین دوشرکت و همچنین شرکت داتک هم هست بازم نشد سرویس های وایرلس تعداد زیادی از شرکتها هم هست بالاخره میتونید یه انتخاب خوب داشته باشید اگر حوصله کنید و خوب تحقیق کنیدنقل قول:
اره من بيرون پوششمنقل قول:
ولی شما اهواز نیستی.نقل قول:
چرا من اهواز هستم. منطقه شهرک نفتنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز اشتباه شد منظورم saysooka بود ایشون تهرانن.نقل قول:
آها. ممنون از توضیحاتتون علی جان. ایشالا که خونه ما هم سیگنال داشته باشه و بتونم استفاده کنم. فرم تعویض وایمکس پر کردم منتظر تماسشون هستم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
. بسیار عالی . متاسفانه شرکت هایی که ADSL دارن به هیچ عنوان اینجوری نیستن .نقل قول:
سپاسگذارم از پاسخ شما
بله دوست عزیزم تهران هستم . والا وایرلس رو بررسی کردم تو محدوده ما نیست اصلآ (شرق تهران خ پیروزی) tdlte هم برای ایرانسل در محدوده پوشش خارجی هستم و مودم فضای باز نیاز داره . چند نمایندگی مراجعه کردم گفتند که مودم فضای باز رو ندارند و باید از طریق خود ایرانسل تهیه کرد که حتی یکیشون گفت من چند بار درخواست دادم برای مشتری نیاوردن . اما wimax رو حتمآ مد نظر قرار میدم فقط با توجه به سرعت tdlte اولویته بنده این سرویس هست . این فرمایش شما هم که چند خط بالا گفتید میان تست می کنن بعدش مبلغ رو باید پرداخت کنیم بسیار بسیار عالی هست .نقل قول:
یک دنیا ممنون و متشکرم از پاسخ شما . خیلی لطف کردید
پوشش مبین نت رو بررسی بفرمایید چون ظاهرا اونقدر بهش اطمینان دارن که اصلا مودم بیرونی برای فروش ندارن و همه مودم هاشون داخلیه.نقل قول:
با توجه به شرایط و قیمتای فعلی و همچنین سهولت راه اندازی، به نظر بهتره مبین نت گزینه اولتون باشه.