سلام دوست عزیزنقل قول:
تغییری هم از هر لحاظ احساس کردید بعد آبدیت؟
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
تغییری هم از هر لحاظ احساس کردید بعد آبدیت؟
در حال حاضر این آپدیت بطور رسمی و اتومات توسط خود تلویزیون انجام میشه یا باید دستی داد و اینکه این آپدیت برای همه مناطق و ورژنهای این مدل عرضه شده ؟؟
دوستان الان کسی قیمت این تلوزیون را داره ؟
از کجا میشه خرید حالا تهران یا اصفهان ؟؟
[04.30.95]
1. To improve color error issue at the bottom of the screen during HDMI 4K 3D On/Off.
[04.30.90]
1. To apply HDR Game Mode
Version 04.30.65
1) Freeview Play Support in UK
2) Apply the ----T2 system in Czech
3) To Improve auto-reboot problem with "This app will now restart to free up more memory" phrases during watching Live TV in Spain
4) To Improve automatic channel number changes(over 850 channel) problem during watching Italy Rai channel
5) Fix MRCU Pairing Failure Issue
کلیه ابدیت ها را از طریق دستی به تلویزیون دادم
تغییرات خاص قابل مشاهده نیست اخرین نسخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02/01/2017
چرا هنوز تو قسمت آپدیت توسط خود تلویزیون نسخه جدید قابل دریافت نیست ؟؟همچنان همان نسخه 04.30.06 میباشد .
آپدیت بصورت منطقه ای هستنقل قول:
آقا دانیال از عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ میشه به سایه زدن نور سفید در تصاویر ناریک،رعایت نشدن مرز بین سیاه وسفید،عدم نشان دادن جزئیات تصاویر تیره(به فرض مثال نشان ندادن یقه کت یا خط دوخت لباس مشکی و کلا مشکی نشون دادن اون) و سایه روشن شدن تصویر blooming اشاره کرد.ببینید یه چیزی شبیه کنتراست نرم افزاری! البته بهتر از اون.مثلا دوستانی که به درستی w800c و کالیبره نکنن در حالت عادی هم همین مشکلو دارن و چون پیکسل با تکنولوژی va چیده شده ، کریستال های مشکی اجازه عبور نور و نمیدن و اگه بکلایت قوی نداشته باشین(دقیقا مثل w800c)جزئیات تصاویر تیره بخوبی نشون داده نمیشه.حالا شما تصور کنین یه صحنه ای هست که مثلا باید 5%تصویر مشکی تر باشه به عنوان مثال لاستیک ماشین، موتور پردازش تصویر تصمیم میگیره که نور اون محیط و کم کنه تا لاستیک مشکی تر نشون بده ولی چون از ledهای زیادی استفاده نمیکنه(بخاطر گران بودن و پیچیدگی سیم کشی و آدرس دهی ماتریسی)با خاموش کردن حتی یک بکلایت محیط بسیار زیادی از تصویر تیره تر میشه و در نتیجه مرز روشنایی لاستیک و محیط اطرافش رعایت نمیشه حتی پیچهای چرخ هم تیره تر میشه و کلا جزئیات از دست میره.
تنظیمات لوکال دیمینگ تلویزیون بنده متوسط هست.البته پنل تلویزیون من va هست و کنتراست خوبی داره.توصیه میکنم روی حد نهایی نباشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این بکلایت دقت کنید.ببینید چقد zone مناطق نوری بزرگی دارند !!!
در مجموع و با توجه به توضیحات کامل آقا سعید روشن نکردن لوکال دیمینگ حالت طبیعی تر تصویر رو حفظ میکنه و اگه روشن کنیم ممکنه مرز بین تصاویر تیره و روشن دچار اختلال بشه و جزئیات بهم بخوره .
تی وی شما چه مدلی هست عزیز؟نقل قول:
عجب سوالی کردین شما دوست عزیز :)
تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم
سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره
دوستان مشکل تلویزیون من رو میدونید (کلا به فنا رفته)تو پستهای قبل هست. حالا تلویزیون رو که به اینترنت وصل میکنم و روشن میکنم گزینه آپدیت میاد رو صفحه اما هر کاری میکنم گزینه اینستال رو فعال کنم نمیشه حالا اساتید تعمییر کار اگه آپدیت بشه تلویزیون درست میشه؟؟؟؟ و آیا راهی هست که بشه گزینه رو فعال کرد مثلا با کنترل سرویس یا هر روش دیگه .ممنون میشم راهنماییم کنید.
آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.
با تنظیمات لوکال دیمینگ احتمال کمتر شدن این مساله هست.اگه با سطح متوسط لوکال دیمینگ حل شد پیشنهاد میشه روی حالت ماکزیمم نگذارید.نتیجه و اعلام بفرماییدنقل قول:
8500d سه بعدی نداره
به به مبارکه ، لطفا یه اطلاعات ازش بده ببینیم تصویرش چطوره .نقل قول:
آقای شهرام
شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن
20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم
کلا سورس های زیادی برای این تلویززیون نیست اما در پایین صفحه میتونید ببینید که چقد متقاضی برای نقد و بررسی این محصول هست.برای دیدن کلیپ ها هم میتونید در یوتیوب سرچ کنید یه کلیپ تقریبا 15 دقیقه ای از یک خانم وآقا هست که در اونجا کیفیت تصویر و کنتراست نسبتا مشخصه(باید hd ببینید)
آمازون قسمت نظرات هم برید بد نیست.یکی از کاربرها کنتراست تصویر و با پلاسما قبلی خودش مقایسه کرد
دوستان رو تلویزیون های هوشمند LG که از WEBOS استفاده میکنن میشه از چیزی استفاده کرد برای باز کردن یوتیوب و سایت های مثل اون؟
ممنون دوست عزیز متاسفانه مشکل نرم افزاری نیست و توانایی انجام ابدیت هم ندارد چون گزینه ان فعال نمیشود.نقل قول:
ایده خوبی بود اما متاسفانه این هم عمل نکرد. ممنوننقل قول:
سعید خان سلام.. ممنونم بابت این ریویو عالی..کلی استفاده کردم.نقل قول:
داداش بین این و 55w803c از شرکت سونی پیشنهادت چیه؟ قیمتاشون تو یه حد هست تقریبا..
تصویر سونی و سامسونگ ku7000 رو تو مغازه مقایسه کردم.. سونی خیلی بهتر بود.. حتی از X7000D خود سونی که پنل IPS هست و 4K هم نگیم بهتر بود چیزی کمتر نداشت.یه تحقیق می کنی برامون اگه وقتشو داشتی..
من هم فقط بخاطر نگاه کردن فیلم تو تاریکی از پنل IPS صرف نظر کردم..
ولی بنظرم زاویه دید عالی پنل IPS چیزی نیست که بشه ازش گذشت و بنظرم زاویه دید خوب و وسیع مهم تر از دیدن فیلم تو تاریکی مطلق شبه .
سلام به همه کاربران این تاپیک؛ از اونجا که از مطالب و تجربیات خوب دوستان استفاده کردم، وظیفه خودم میدونم که تجربه خرید و استفاده از این تلویزیون رو برای دوستان بازگو کنم ...
بعد از مدتها تحقیق و خواندن همه مطالب موجود در مورد این تلویزیون، تصمیم به خرید گرفتم و به قیمت 3700 مدل 55 اینچ رو گرفتم ...
روز اول که آوردم خونه و شروع به تماشای کانال های مختلف ماهواره ای کردم، به اتفاق همسر گرامی حسابی توی ذوقمون خورد !!! مشکل نویز تصویر و وجود خطوط راه راه در بیشتر تصاویر (به خصوص بخش های روشن) خیلی روی اعصاب بود! البته تماشای فیلم باکیفیت با سورس دیگه (فلش و ...) کاملاً صورت مسئله رو تغییر می داد و آدم رو امیدوار می کرد ... ولی از اونجایی که بیشتر زمان استفاده از تلوزیون به تماشای تصاویر با کیفیت کم و متوسط اختصاص داره، این موضوع نمی تونست توجیه کننده باشه ...
خلاصه تصمیم گرفتم ببرمش کنار یک تلویزیون سونی مدل 50W700A بذارم و با همه تفاوت های که در اندازه و پنل دارند، یه نیمچه مقایسه ای انجام بدم ...
نتایج بررسی : اول این که اونجا با توجه به دیش مرکزی آپارتمان و کیفیت بهتر کابل HDMI ،کیفیت تصویر بهتر شد...پس یادتون باشه علاوه بر سورس دریافت تصویر، حتماً به اتصالات و غیره هم توجه کنید! دوم این که از نظر قدرت پردازش کمی سونی بهتر به نظر می رسید که البته این مقدار فقط در کنارهم نمود داشت و این نکته هم قابل توجه هست که اون تلویزیون سونی هم 5 اینچ کوچکتر بود و هم فول HD بود و طبیعتاً نییاز به Upscaling کمتری داشت که این موارد، اختلاف رو توجیه می کرد و نشون می داد که پردازش الجی هم در حد خودش خوبه!
خلاصه این که هیچ دلیل وجود نداشت که بخوام سمت X850D سونی برم و 800 تومن پول بیشتر بدم!
بعد هم که برگشتم خونه، یه نصاب آوردم و رسیورش رو غعال و کانال یابی کردم و دیدم که هنوز کیفیت تصاویر بهرت شد و این طور بود که دیگه از خریدم مطمئن شدم و در حضور خانم گرامی، سرافراز شدم :-)))
این رو هم بگم که تلویزییون قبلیم LCD سامسونگ 40 اینچ مدل LA40 مال 8 سال پیش بود ... واین رو هم یاد گرفتم که نباید از همون فاصله 1/5 متری که قبلاً تلویزوین نگاه می کردم، جلوی این هم بشینم !!!
امیدوارم تجربه من به درد دوستان بخوره و خریداران آینده رو راهنمایی کنه ... سئوالی بود، در خدمتم !
والا ما تو مغازه تا زاویه تقریبا 60 درجه افت کیفیت نداشتیم..نقل قول:
حالا یه چیزی.. من عادت دارم فاصلم از تلویزیون بیشتر از 2 متر نمی شه.. سالنم هم تقریبا عرضش 7 متره.. مثلا اگه مهمون بیاد و بخوان تماشا کنن..
با این اوصاف 50 اینچ خوبه یا 55 بگیرم؟
55 اینچ بهترین سایزه ...
سلام
یک سوال رو دوستان هم پرسیده بودن ولی من جوابی ندیدم
امکان داشتن شبکه های گیرنده دیجیتال و ----- با هم در این مدل هست یا حتما باید از طریق منوی تظیمات اقدام کرد
سلام.بعد از اپدیت به ورژن ۴.۳۰.۹۵ فکر میکنم بلندی صدا کمتر شده.یعنی قبلا با صدای۲۰ خوب بنظر میرسد ولی الان حتما روی ۴۰ باید بزارم بهتر بشنوم. اپدیت با فلش انجام دادم. کسی میتونه راهنمایی بکنه؟ کسی احساس کرده این موضوع را با اپدیت این ورژن؟
سلام از قسمت sound -volume mode= on و
volume lncrease Amount = high
قراردهید
آقا چطور میشه یه لیست دلخواه از کانال های ماهواره و ستاپ باکس یه جا درست کرد ؟!
کلافه شدیم از بس از این لیست به اون لیست توی منوها بگردیم خو ... :n34:
مدل دقیق تلویزیونت چیه؟ آپدیت رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
اپدیت رو میتونید از سایت الجی بگیرید من از منطقه خاورمیانه ترکیه ش رو گرفتم اپ هم کردم درست انجام شد مدل تی وی هم 49uh850vنقل قول:
من از لینک زیر گرفتم
منو رو تونستی فارسی کنی؟ برا شما آخرش TA هست یا ZAنقل قول:
LG 49UH850V-TA
مدل همین مدل تایپک دیگه. از استرالیا....مشکل صدا حل شد. مشکل خاصی نبود.فقط تغییراتی حس نکردم از نسخع جدید .ولی همچنان منتظر فارسی شدن هستیم.کدی چیزی باشه.....نقل قول:
سلامنقل قول:
با زدن دکمه منو گوشه سمت چپ علامت + یا my chanel اگر بزنید میتوانید تا بیست کانال به صورت دلخواه انتخاب کنید.به این شکل تقریبا یک میانبر ایجاد کردید.
ramyaz
دوستان چقدر این بخش سوت و کور شده ، اوایل خیلی پر رونق بود و تبادل نظر زیادی در خصوص این مدل میشد .
والا همینو بگو....دوستان کسی نمیدونه چطوری برای این tv برنامه های مخصوص ایران را دانلود کرد. یا از چه سایتی؟ من خودم جستجو کردم فقط توی یه سایتی اونم مخصوص گوشیهای قدیمی که این سیستم را ساپورت میکردن هستن. مثل یه سری گوشی های قدیم نوکیا ....