شرمنده اینو چند وقت پیش فروختمش کانکتور crc9 بود که به 3372 میخورد.نقل قول:
Printable View
شرمنده اینو چند وقت پیش فروختمش کانکتور crc9 بود که به 3372 میخورد.نقل قول:
صبح بخیر و نمازتون قبول , اصولا فلز مس با کیفیت بالا 99% و زخامت مناسب بیشتر و بهتر میتواند امواج رادیویی را دریافت کند بنسبت به فلز الومینیوم با همان زخامت و کیفیت:n05:
معمولا در آنتنهای ساخت چین بیشتر از فلز نامرغوب الومینیومی استفاده میشود و شاید از بردهای الکترونیکی همراه با لایه ای از مس که کیفیت خوبی هم ندارند استفاده کنند:n21:
یاعلی
یه دونه از این آنتا گرفتم، تأثیر که نداشت هیچ، بدتر شد
همه چوره هم امتحان کردم
خسته شدم از بس سر آنتن سرم کلاه رفت ... :n28:
معلوم نیست ملّت چه جوری با اینا سیگنالشون زیر و رو میشه
سعی کنید آنتن رو توی یه فضای باز مثل بیرون پنجره .. نزدیک پنجره باز بزارید و دوباره امتحان کنیدنقل قول:
اقا سلام خسته نباشین -من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟
سلام
دوستان من با 8372 لب پنجره وضعیت انتن دهیم به شکل زیر میشه و سرعت دانلود توی منجر نهایت تا 1500 میره .. آیا خرید انتن خارجی اثر داره ؟ .. همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
مودمت رو بچرخون اگر جایی هست که اس ان آر خوب میشه .. حدود 15 ...و اونجا می تونی آنتن بزاری اما مودم رو نمیشه گذاشت آنتن بگیر ...و الا اگر توی همون نقطه ای که مودم هست آنتن رو بزاری فائده نداره اگر شرایطت برای آنتن اوکی بود یدونه از همون سی چهل هزاری هم بگیری فائده دارهنقل قول:
بچه ها این برنامه که snr اینای مودم رو نشون میده چیه؟؟؟؟ من دانلود کردم ولی جایی نداره که ip و یوزر مودم رو بهش بدم...
مودمم ایرانسله
بهترين انتن براى مودم8372 هواووى چى هست!؟
دوستان سلام
من امروز از راستين بازار يه آنتن W435 گرفتم ولي نه تنها سيگنال بهتر نشد بلكه يكم هم از قدرت آنتن فابريك مودمم كمتره قدرتش :n03:مشكل از كجاست؟؟؟ آيا آنتن خرابه ؟؟ انتظار بيشتري ازش داشتم با توجه به پولي كه دادم :n15:
مودم رومیزی Dlink dwr953
اينم تصویر محصول :
نقل قول:
اینا مفت نمیرزه بازش کن خندت میگیره توش چیه.... من خودم دستی یه انتن درست کردم فوق العادست
سلام
دوستان کانکتور ts9 به مودمی که پورتش ts5 هست میخوره ؟
منم از این مدل گرفتم یک بار تست کردم قدرت آنتن مودمم کمتر شد انداختمش یک گوشهنقل قول:
بله می خوره و تاثیر میزاره هرچند شبیه خود پورت تی اس 9 سفت نمیشه و کمی شل و ولهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ممنون ..نقل قول:
متاسفانه از جایی یه انتن خریدم که به جای کانکتور ts5 کانکتور ts9 فرستادن و اصرار دارن که میخوره !!! .. البته هنوز انتن به دستم نرسیده تست بزنم .. پس میشه ازش استفاده کرد ؟؟؟
ای بابا پس سرم کلاه رفت [emoji17]نقل قول:
چه آنتنی خوبه واسه ساختن و یا خریدن؟؟
من ترجیحا میخوام بخرم چون ساخت آنتن دقت و حوصله زیادی میخواد و از طرفی تهیه کانکتورها و ... شاید راحت نباشه ولی خب بازم اگه صلاح اینه که خودم بسازم این کارو میکنم
حالا دوستان نظرشون چیه؟؟ بسازم یا بخرم؟؟
آنتن های یاگی چطورن؟؟
من اينو براي يه منطقه روستايي ميخوام كه بيرون از خونه با موبايل فقط يه خط (از چهارخط) 4G داره و توي خونه اصلا سيگنال نيست (فقط 2G هست)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دو تا یاگی خوبه
اما توی ایران به قیمت منصفانه نمی فروشن
به مودم وصل کنی نتیجه می گیری
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ى مودم مناسب براى 8372 هواووى معرفى کنيد
دوستان این آنتن چه طوره؟
در استفاده ی داخلی، تأثیری داره؟یه دونه از این لوزی شکلا گرفتم تأثیر خاصّی نداشت.
منطقه ما، کیفیت سیگنال افتضاحه. (SINR منفیه)
سلام
باید مودمتون رو ببرید روی پشت بام ببینید وضعیت سیگنال توی فضای باز چطوره ؟ .اگه اونجا بهتر باشه امیدی به آنتن هست
طبیعتا این بهتر از اون مدل قبلیه که داشتی باز هم بستگی به مودم داره که با این انتن متچ بشه یا خیر
در استفاده داخلی شاید سیگنال دریافتی از خود آنتن های داخلی مودم هم کمتر باشه. کلا سعی کن آنتن رو در فضای آزاد استفاده کنی. اکثر آنتنایی که توی سایتای ایرانی مفروشن جنس آشغال چینی هستن. شما قیمت اصل این آنتنا رو توی سایت 4gltemall با قیمتای سایتای ایرانی مقایسه کن همه چی دستت میاد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
پشت بوم مقدور نیست ... تراس هم نداریم ... نهایتش پشت پنجرست که تعریفی نداره سیگنال
مگه مودم و آنتن باید مچ باشن؟ :n04:نقل قول:
فضای باز نیست که آنتن رو بذارم.نقل قول:
در مورد چینی بودن آنتن ها، تا جایی که می دونم، سایت های ایرانی از همین 4GLTEMall می خرن ... کامپوننت داخلیشون کاملاً مشابهه ...
قیمت های 4GLTEMall خیلی پرته ... همین آنتن نزدیک 150 دلاره!
پی نوشت:
مودم رو به روی این فضاست ... 3تا دکل ایرانسل دید مستقیم دارم ... اون وقت وضعیّت سیگنال فاجعه ...
فکر نمیکنم هر س تا دکل واسه ایرانسل باشه مگر اینکه بعضی روترهای روی دکلها بسمت خانه شما نباشند
بعضی از انتنها با هر مودمی سازگار نیست مخصوصا اگر مودم ورودی ضعیفی داشته باشه از تمام توان انتن نمیتونه استفاده کنه
اگه مودم پشت پنجره هم سیگنال خوبی نمیگیره مطمئنا با خرید آنتن به نتیجه نمیرسید. من این آنتن رو دارم. توی استفاده داخلی از آنتنای داخلی مودم سیگنال کمتری میگیره. چند روزی رو وقت گذاشتم و بالاخره توی تراس یه جا رو پیدا کردم که سیگنال قابل قبولی میداد. در نهایت مجبور شدم سیم اضافه هم سفارش بدم که بتونم آنتن رو توی تراس بذارم.نقل قول:
سلام
دوستان من انتن روی پشت بوم نصب کردم و با تنظیم دقیق مشخصاتم شد این :
ولی سرعتم کمتر شد از زمانی که مودم پشت پنجره بود .. نکنه این مشخصات الکی هست ؟؟ .. دو ساعت رو پشت بوم بودم تا بهترین جا رو پیدا کردم
مشخصات سیگنال و دکل قبل از نصب آنتن و بعد از نصب رو کامل بزارید..نقل قول:
عکس آنتن رو هم بزارید خوبه
مودم E3372 هست و آنتن خودش عملاً هیچه ... بعیده اون آنتن تأثیری نداشته باشهنقل قول:
ناچاراً سفارش میدم ببینم این وضعیّت اسفناک بهتر میشه یا نه ... ایرانسل این همه به ما ضرر زد، اینم روش
این قبل از نصب انتننقل قول:
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلودم در منجر بین 4 تا 5 بود اما الان شده بین 3 و 4
عکس انتن هم یادم رفت بگیرم الان هم شب هست و نور کافی نیست برای عکس
برنامه lte watch_h یه جورایی بهترهنقل قول:
شما مودم رو قفل کن یا روی باند سه یا باند 7 از حالت ادونس بردارید...ممکنه توی اتصالات و یا کیفیت سیم رابط مشکلی باشه...
بهتره بزارید روی دانلود و همزمان هم اس ان آر رو چک کنید هم سرعت
برای سرعت لحظه ای هم
netspeedmonitor خیلی خوبه
سلام
قبل از نصب انتن
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلود بین 5 تا 6 در منجر.. دیگه هرکاری کردم بهتر از این نشد تنظیم کنی .. توی گوگل مپ سرچ کردم فاصله ما تا دکل 4 جی همراه اول زیاد هست و این میشد بهترین حالت تنظیم
اینم عکس از انتنم
ى انتن مناسب براى هواووى 8372 معرفى کنيد
آنتن موجود در لینک زیر بهترین آنتنه فعلانقل قول:
ین آنتن را منم از نوین فون خریدم.واقعا قدرت گیرندگی بسیار بالایی داره و حسابی برای من قدرت سیگنال را افزایش دادهنقل قول:
ا
این آنتن رو خیلی وقته خریدم اما هنوز فرصت پیدا نشده برم پشتبام نصب کنم:n03:
ممنون که جوا ب دادینقل قول:
این انتن طول سیمش چند متر هس؟
این عکسو از بالکن منزل که طبقه اول هست گرفتم ...این انتن رو بگیرم و همونجا نصب کنم جواب می ده؟
این مدل آنتنهای گرانقیمت فقط مناسب افرادیه که فاصله منزلشان با دکلهای مخابراتی بسیار زیاده
آنتن هايى با قيمت پايين تر هم مى تونه جوابگو باشه!؟نقل قول:
طول اورجینال کابل آنتن خودش چیزی کمتر از 20سانتی متره که خب باید کابل مخصوصشو از همون سایته به قیمت متری 2000تومن بخری و متصل کنی بهشنقل قول:
درخصوص قسمت دوم سوالتونم باید عرض کنم که باید آنتنتون در مسیر سیگنال BTS باشه.ولی خب حالا بصورت عملی با استفاده از مودم میتونی اونقدر پایین و بالا آنتنتو ببری تا در نهایت یکجایی بالاترین مقادیر را بهت بده ولی اگر در دید مستقیم با یکی از سکتورهای BTS مریوطه باشه بالاترین سیگنال را خواهد گرفت