واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!:n02:
Tarabodنقل قول:
تَرابُرد درسته
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟ :n30:
بلهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!
آرهنقل قول:
منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟
برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول :n34:نقل قول:
دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!نقل قول:
با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...
نقل قول:من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بودنقل قول:
چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)
برای اینکه مشکلتونو ثبت و پیگیری کنن ، باید با 09202000000 تماس بگیرید!نقل قول:
بله میتونید در سایت 195 شکایت کنید ؛ بعد از اینکه نوع سرویس رو ارتباطات سیار انتخاب کردید ، نوع شکایت رو ترابرد پذیری بزنید.
احتمال بسیار مشکل از همراه اوله ! چون رایتل هیچ مشکلی رو اعلام نکرد و سیم رو هم فرستاد و منتظر تایید سازمان تنظیم مقررات بود که این اس ام اس اومد!!
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره استنقل قول:
یعنی چی آخه؟
مطمئنی همراه اول میتونه بزنه زیرش؟!!
خب اگه اپراتور مبدا بخواد تصمیم گیری کنه قطعا مخالفت میکنه!!
پس این سازمان تنظیم چی کاره است؟!!
حداقل باید به کاربر و پذیرنده دلیل رو واضح بگن
تنها دلیل منطقی که میتونن درخواست رو رد کنن بدهی قبلیه که اونم من سیم کارت اعتباری داشتم که حدودا 2 تومن هم شارژ داشت که تازه من قید شارژ هم زده بودم! (جز قوانین ترابرد نوشته بود شارژ باقی مونده سوزانده خواهد شد)
از اول هم معلوم بود این طرح شکست میخوره چون این وسط همراه اول کلی ضرر میکنه (این طرح به نفع رایتل و ایرانسل تموم میشه و همراه اول اکثر مشتری هاشو از دست میده معلومه که نمیذاره به این راحتی از دست برن!!)
خب منم اعتباری همراه اولم میخواستم ترابرد کنم رایتل که همراه اول اذیت کرد و نگذاشتنقل قول:
اینم بگم سند و مشخصات و همه چی درسته اما همراه آخر داره چوب لا چرخ کاربرایی که میخوان ازش برن میزاره
با رایتل که تماس گرفتم گفت چون این درخواست به هر عنوان لغو شده اون سیمکارتی که براتون پست کردیم دیگه به کار نمیاد
مجدد ثبت نام کنید تا یه سیمکارت دیگه براتون پست کنیم مجدد ثبت نام کردم منتظرم سیمکارت برسه تا ببینم اینبار این همراه آخر چجوری جلومو میخواد بگیره :n31:
پس آخرش دقیق نگفتن دلیلش چیه؟!نقل قول:
من که دیگه حوصله اشو ندارم دوباره ثبت نام و دریافت سیم و ... انجام بدم چون اگه قرار باشه بی دلیل بزنن زیرش 10 بار هم که این کارو تکرار کنی ردش میکنن وقتی انقد این طرحشون بی در و پیکره فایده نداره که ازش استفاده کرد
:n04: از 40 ثانیه پیام مزاحم سوییچ کرده به اینکه کلا جلوی ترابرد ها رو غیر قانونی بگیره ! مرحله بعد فکر کنم آهنگ پیشواز جیگر در کلاه قرمزی پخش کنه برامون :n21:نقل قول:
یک وبلاگ مستقل اخبار ترابرد رو می نویسه .... مطالبش جالب بود
آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز پیام گویای مزاحم همراه اول برای من از دوبار پخش به یکبار پخش تبدیل شده ....
ظاهرا کم کم همراه اول مجبور به عقب نیشینی شده
سلامنقل قول:
در مورد ترابرد دوستان چه اعتباری چه دائمی باید 3 ماه از کاکردش در اوپراتوری که بودین بگذره تا بتونید ترابرد کنید گفتم شاید یادشون نباشه
دوم اینکه ایرانسل تماس بیرون شبکه درسته 499 ریال هست و رایتل هم همینطور اما اینم در نظر داشه باشید که طرح دقیقه ای روی ایرانسل و رایتل فعال هست و روی همراه اول طرح ثانیه ای
یعنی هر کسی با ایرانسل به برون شبکه تماس بگیره اگر تماس شما 9 دقیقه و 1 ثانیه باشه 10 دقیقه محسوب میشه یعنی شما وارد هر دقیقه ای بشید 499 ریال ازتون میگیره و براتون حساب میکنه چه کامل اون دقیقه اخر رو صحبت کرده باشید چه نه برای همینم 499 ریال هست اما اگر برید توی کنترل حساب اینترنتی خودتون و طرح ثانیه ای رو تغییر بدید مبلغ هر دقیقه مکالمه ایرانسل به 621 ریال تغییر میکنه.
اصلا اینطور که شما میگین نیست..من دیروز یک دقیقه و خرده ای صحبت کردم 59 ت به حسابم لحاظ شد...با گفته شما دوست عزیز تضاد دارهنقل قول:
نقل قول:
نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:
نوع طرح تعرفه نام طرح تعرفه نرخ تعرفه دائمی پایه ثانیه ای ۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه) پایه دقیقه ای (طرح فعلی) ۴۹۹ ریال/دقیقه
سلامنقل قول:
دوست عزیر ایرانسل و رایتل هم با تعرفه 499 ریال بر دقیقه و به صورت پایه ثانیه ای محاسبه میکنن. البته سیم کارت های دائمی.
میتونین به صفحه تعرفه روی وبسایتشون مراجعه کنین.
موفق باشین
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله سیم کارتم دائمی هستش....منم الکی که نمیگم ...ایرانسلم برای پدر من نیست که ازش طرفداری کنم...چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتمنقل قول:
این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته
نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:
نوع طرح تعرفه نام طرح تعرفه نرخ تعرفه دائمی پایه ثانیه ای ۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه) پایه دقیقه ای (طرح فعلی) ۴۹۹ ریال/دقیقه
ما كه از ٢٦تيرماه تا به امروز نتونستيم به ايرانسل ترابرد كنيم از همراه اول.هيچ كدومشون هم پاسخ درستي نميدند و ايرانسل ميگه منتظر جواب اپراتور مبدا و همراه اول هم ميگه ازايرانسل مشكل هست.
خلاصه هيچكس پاسخ درستي نميده و ١٩٥هم همين جواب رو ميده.
7cEram
الان کدوم درسته ؟:n13:نقل قول:
نوع خدمات هز�نه تماس داخل شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به خط ایرانسل دیگر)۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)تماس خارج شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به سایر خطوط)۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)پیامک به خطوط همراه (فارسی) ۹,۹ تومان پیامک به خطوط همراه (لاتین) ۱۷ تومان پیامک به خطوط ثابت (فارسی یا لاتین) 12 تومان پیامک به خارج از کشور
(همه کشورها)۱۵۰ تومان پیام چندرسانهای ۱۹,۹ تومان اینترنت همراه ۰/۰۴ تومان/کیلوبایت
من 10 روز پیش درخواست و از طریق سایت ثبت کردم.(تبدیل اعتباری همراه اول به ایرانسل) سه روز قبل سیم کارتم اومد. امروز هم وصل شد. فعلا مشکل خاصی ندارم. فقط یک مورد اینکه از تماس خط ثابت و همراه اول به این خطم یه 4-5 ثانیه Voice گذاشتن. ایرانسل و رایتل موردی نداره.
وقتی همه یواش یواش ترابرد کنن از گران اول به اپراتور های دیگه خب اون پیام انتقام اول رو هم نمی شنون:n02:نقل قول:
همراه اول به خاطر پیام ترابرد از رگولاتوری اخطار گرفت
لینک :
کامنت هاش آخرشه ....
همه اول میگن **** بر همراه اول :n29: چه کرده این همراه اول با مردم ..... :41:
نقل قول:
حالا خدا کنه ارزون تر باشه منکه بشخصه خوشحال میشم از ارزونتر بودن
حالا دوستانی که ایرانسل دائمی دارن و گفتن 499 هست این سیم دائمی ایرانسل ابونمان و هزینه های اضافی رو روی قبض هر ماه چه مقدار محاسبه میکنه هیچ وقت دقت کردین؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بذارید.
بعد من یه سیم کارت دائمی ایرانسل دارم تعرفه نقره ای از پیش فرض روش فعال بوده بهتره این طرح رو غیر فعال کنم به طرح دیگه ای؟ کلا بهترین و ارزانترین طرح سیم کارت ایرانسل دائمی چی هست که عوضش کنم به اون طرح؟
کسی تا حالا سیم کارت دائمی ایرانسل رو به دائم رایتل و یا همراه اول ترابرد نکرده؟
منم همینطور و کلا دیگه بیخیال شدم .نقل قول:
به غیر از پیام مزاحم یکی دیگه از ترفندهای همراه اول اینه که به صورت رندوم یه سری رو بی دلیل رد میکنه که شامل بعضی هاس چون شما شدهنقل قول:
ترفند دیگش هم اینه که امکان برقراری تماس از تلفن ثابت رو به تلفن های ترابرد شده می گیره ....
و این ترفند ها این هنوز ادامه داره ... :n13: به قول معروف دزد بازار آشفته ميخواهد ! :n29:
اینا از کوتاه فکری مدیران همراه اوله ، اگه توی این همه سال خدماتشو درست میکرد ، الان مجبور نبود برا نگه داشتن مشتریاش این همه دست و پا بزنه !!!نقل قول:
ما که ترابرد کردیم و از شر همراه اخر راحت شدیم . من برای اینکه از گیرهای همراه اول تو ترابرد می ترسیدم ، بعد درخواست ترابرد هر شب قبض میاندورمو پرداخت میکردم که بهانه ای دست همراه اخر ندم و خوشبختانه هم مشکای پیش نیومد ، یکی از دیگه از دوستان هم همین کار رو کرد و اونم سریع ترابرد شد..
این که خیلی روی اعصابه . این پیام همراه اول باعث شده افراد بیخیال تماس بشن طوری لامذهب داره پیام میده که انگار گرانتر از همراه اوله . به نظر من صبر کنین تا از نسخه ازمایشی دربیاد دیگه فک نکنم همراه اول این گیر و گور های الکی و مضخرف رو بتونه از خود تولید کنه . با این کاراش فک کنم یه چن صد تا همراه اول میمونه واسشون اونا هم کارمندای خودشونن که از ترس ترابرد نمیکنن .
معاون وزیر ارتباطات: موفقیت ۲۰ درصدی اپراتورها در اجرای طرح ترابردپذیری موبایل
تاکنون در قالب این طرح از میان بیش از ۶۰۰۰ درخواست ترابرد شماره حدود ۱۳۹۷ مورد با موفقیت انجام شده است
منبع: ایسنا
رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از موفقیت ۲۰ درصدی اپراتورهای تلفن همراه در اجرای طرح ترابردپذیری شمارههای موبایل در سومین هفته اجرای آزمایشی آن خبر داد.
علیاصغر عمیدیان امروز در مراسمی که در وزارت ارتباطات برگزار شد به ارائهی توضیحاتی درباره طرح ترابردپذیری شمارهها پرداخت و گفت: این طرح در اولین هفته اجرای آزمایشی برای اپراتورهای تلفن همراه شرایطی ایجاد میکرد تا بتوانند هر یک روزانه ۵۰۰ شماره تلفن همراه را ترابرد کنند، اما در این هفته اپراتورها به دلایل مختلف تنها یک درصد موفق به اجرای این طرح شدند.
وی ادامه داد: در هفته دوم تعداد مشترکان به ۷۵۰ مشتری رسید و موفقیت اپراتورها تا ۱۰ درصد افزایش یافت که این رقمها تا هفته سوم به ترتیب به ۱۰۰۰ مشترک در روز و ۲۰ درصد موفقیت منجر شد.
رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات همچنین متذکر شد: واقعیت آن است که ترابردپذیر شمارهها یک طرح ملی است که با همکاری تمام اپراتورهای موبایل و حتی شرکتهای زیرساخت و مخابرات اجرایی خواهد شد تا اکنون در قالب اجرای این طرح پس از یکسال و نیم یاد گرفتهایم که دور یک میز نشسته و در اکوسیستمی که وجود دارد به منافع یکدیگر نیز فکر کنیم.
عمیدیان در عین حال عنوان کرد: تاکنون در قالب این طرح از میان بیش از ۶۰۰۰ درخواست ترابرد شماره حدود ۱۳۹۷ مورد با موفقیت انجام شده است البته با توجه به اینکه برای اجرای این طرح اپراتورها مجاز به تبلیغات نیستند جای رشد برای این درصد پس از در نظر گرفتن امکان تبلیغ برای اپراتورها وجود دارد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود نیز به اقدامات اخیر شرکت ارتباطات زیرساخت برای کاهش تعرفههای اینترنت اشاره کرد و گفت: با توجه به چرخش بازارهای بینالمللی از سمت مکالمات صوتی و پیامکها به سمت دیتا شاید این موضوع یکی از بهترین اتفاقات زیرساختی سالهای اخیر باشد.
رییس سازمان تنظیم مقررات همچنین یادآور شد: از این پس به واسطه مصوبه ۲۲۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات چارچوب خاصی در حوزه فعالیت شرکتهای اینترنتی در نظر گرفته شده و برهمین اساس مدت زمان حل خرابی برای این شرکتها حدود چهار ساعت در نظر گرفته شده و اگر این رقم بیشتر شود شرکتهای ارائه کننده خدمات ملزم به پرداخت خسارت کاربران خود خواهند بود.
نقل قول:
در همین متن هم این خبر خوب رو نوشته::
ما این موضوع را از رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری کردیم تا ببینم این پیام قانونی است و اپراتور میتواند افراد را ثانیهها به شنیدن این پیام مجبور کند؟
علی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر اخطار دادهایم.»
عمیدیان در مورد اینکه پخش این پیام ادامه پیدا میکند یا برداشته میشود به خبرنگار زومیت پاسخ داد: «این پیام باید برداشته شود و اپراتور مورد نظر این کار را خواهد کرد.»
باید حمله شکایت رو ادامه بدیم هم به خود همراه اول هم به ۱۹۵
اگه یه تعداد در 195 شکایت کنن از پیام ازار دهنده همراه اول مطمئنا مجبور میشن زودتر بردارن فقط باید یه تعداد برن و ثبت شکایت کنن که بدونن مردم دارن اذیت میشن.نقل قول:
من امروز ثبت شکایت میکنم حتما دوستانم این کارو انجام بدن تا از شر پیام مزاحم خلاص بشیمنقل قول:
حالا که اینجوری شد من 4 تا سیمکارت از خون آشام اول داشتم فقط می خواستم یکی و اصلی را ترابرد کنم .... اما حالا هر 4 تاشو ترابرد می کنم حتی اعتباری ها رو ...... در حقیقت خود پیام مزاحم همراه اول به نوعی ایجاد بدبینی و تنفر نسبت به همراه اول اینجاد میکنه که خودش با این کارش عدم اعتماد به همراه اول رو 100 برابر خواهد کرد .... اپراتوری که 1 ریال هم برای مردم ارزش قائل نیست و اینطور با مردم تا میکنه به هیچ وجه محرم مکالمات و پیامک های خصوصی ما نخواهد بود و بسیار احساس خطر می کنم من خودم به شخصه ! :ohno::n30: واقعا برای من ثابت شده که این خون آشام صد تا چاقو بسازه ، یکیش دسته نداره :grrr:
-----------
بعد دوستان جریان چیست که ایرانسل برای کاربرانی که از آن ترابرد کرده اند نوع بوق را عوض کرده است ؟
به سامانه 195 شکایت کردم بابت پیام اینطور جوابمو دادن :
با سلام، به استحضار مي رساند: بر اساس دستور اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات: تمامي اپراتورها موظفند به منظور اطلاع رساني به مشتركين در رابطه با تغيير در تعرفه هاي تماس با مخاطب ترابرد شده، پيام صوتي را پيش از برقراري مكالمه، براي تماس گيرنده پخش نمايند.
شما کاری نداشته باشید پاسخ سایت 195 بهتون چیه فقط برید از پیام ترابرد پذیری همراه اول شکایت کنید مطمئن باشید تاثیر خودشو خواهد گذاشت...
وگرنه اونا ور میدارن یه متن رو برای همه کپی میکنن این میشه جواب شکایت.
جواب اولتون هم میاد دوباره تجدید نظر بزنید اعتراض کنید.
شکایت ها همین طوری بره بالا اون پیام رو کلاً جمش میکنن شک نکنید.