سلام. شما از کجا برای مودم E3372 آنتن خارچی تهیه کردید؟نقل قول:
Printable View
سلام. شما از کجا برای مودم E3372 آنتن خارچی تهیه کردید؟نقل قول:
از سايتهاي خارجي خريد كردم.نقل قول:
از نظر آنتن دهی کدوم مودم 4G از همه بهتره؟
سلام دوست من. این مودم رو گرفتین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خير، خريد با پست سفارشي بايد انجام ميدام (اطلاع داشته باشيد علي اكسپرس ارسال مستقيم ديگه با ايران نداره)كه مبلغ ١١٥ دلار به اضافه مبلغ خودش مي شد كه ديدم ارزش نداره انقدر هزينه كنم و رفتم از فروشگاه همراه اول مدل E5172As-22 رو تهيه كردم.
راستي دوستان شيرازي كه قصد تهيه محصولات همراه اول رو دارند اون نمايندگي در فلكه اطلسي خيلي قيمتهاي نجومي ميده و خريدشون رو بصورت آنلاين انجام بدند هم ارزونتره و هم سريع تر بدستشىن ميرسه.
مثلا همين روتر رو به من قيمت دادند ٤٥٠تومن و گفت ٣روزه بدستم ميرسونن و گفتمش كه تو سايت خوزش زده ٣٧٠ و گفت كه اين قيمتهاي پارسال بوده[emoji23][emoji854].
انلاک میشه؟ یا کلا با همراه اول کار میکنید؟ نکنه همراه اول مودم انلاک میفروشه؟ :n04:نقل قول:
آره براحتی آب خوردن آنلاک میشه دوست عزیز و در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتش رو دادم.نقل قول:
...... پاک شودنقل قول:
خط تلفن واسه چی میخوره؟ مودم adsl هم هست؟نقل قول:
نه adsl نیست .برای این هست که بهتون خروجی تلفن هم بده مثل وایمکس که تا حالا نشنیدم فعال شده باشه یا کسی استفاده کرده باشهنقل قول:
به هر حال وسوسه شدم و خریدمش. البته ی 3372 دارم که ازش راضی بودم امیدوارم این قوی تر از اون باشه. نظرتون چیه؟نقل قول:
ي سرويسي شركتهاي خصوصي و مخابرات ارائه ميدند بنام voip كه از طريق ي آيپي و سرويس بدون نياز به تلفن و فقط از طريق اينترنت (با سرعت كم يا زياد) با كسي كه همين سرويس رو دارد ميتونيد براحتي تماس برقرار كنيد و كيفيت انتقال صوت بسيار بالايي هم داره.نقل قول:
بيشتر براي افردادي قابل استفاده است كه كسي رو در خارج از كشورشون دارند.
البته اينرو اضافه كنم كه كسي اشتراك و سخت افزار داشته باشه و طرف مقابل فقط سخت افزار اين ارتباط قابل برقراري است.
خيالت تخت از اون قوي تر است ولي نسبت به اون كار باهاش سختر و تازگيها متوجه شدم كه نميشه شبيه e3373 براحتي ussd فرستاد و فقط ussd اين روتر روي همراه اول قفل شده.نقل قول:
ممتونم USSD برام مهم نیست. ولی تا دیدم مودم هایی که انلاک میشن درسته که منو مخصوص به خود دارن ولی ی خط ورود مجزا هم دارن واسه ی سری از دستورات که خود همراه اولم زیاد داره. بعید میدونم نداشته باشهنقل قول:
نقل قول:
ی مودم هواوی دیدم به اسمHuawei LTE CPE B315 Wireless 4G Modem Routerکه شبیه این مودمه و این توضیح رو زیرش دیدم. یعنی میشه؟ اون قطعه وسط سیم و گوشی چیه؟ اصلا جریان چیه؟ یعنی غیر VOIP اینم میشه باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت ارسال و دریافت تماس
نکته ی قابل توجه دیگر این که شما به راحتی از طریق پورت استاندارد RJ-11 می توانید یک دستگاه تلفن را به مودم متصل کنید و از طریق سیم کارت به راحتی هم تماس بگیرید و هم تماس دریافت کنید! البته خبری از Voice Over LTE (VoLTE)یا تماس از طریق شبکه ی LTE (همان تکنولوژی ارائه شده بر روی IPAD های سری Air به بعد) نیست. همچنین شما می توانید از طریق کنسول دستگاه به تنظیمات VoIPبپردازید. البته با توجه به سخت گیری های شدیدی که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی بر روی این مقوله ها دارد بعید به نظر می رسد که این دو تکنولوژی به این زودی ها در ایران عرضه شود. شاهد این مدعا پی گیری های شدید شرکت ارتباطات مبین (وایمکس مببین نت) برای راه اندازی این سرویس در ایران بود که تلاش های تقریبا شش ساله این شرکت هنوز نتوانسته به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادویویی بقبولاند که این تکنولوژی در ایران نیاز خواهد شد! بگذریم!
جريان اين باتري ها چه
براي زماني كه شما دسترسي به برق نداشته باشيد و اين روتر قابليت اين رو داره .باطري كه شارژ مي شود رو بهش متصل ميكنيد و خودش اون رو شارژ ميكنه و هر زمان كه برق وجود نداشته باشه استفاده كند.نقل قول:
دوستان میخوام مودم ۸۳۷۲ وای فای دار بگیرم اما یه سئوالی وسم پیش اومده،
اگه بخوایم از وای فایش مثلآ تو گوشیمون استفاده کنیم باید حتمآ مودم از طریق یو اس بی به کامپیوتر متصل باشه و کامپیوتر هم روشن باشه تا بتونیم از وای فایش روی گوشی مون استفاده کنیم یا کامپیوتر خاموش هم باشه و فقط مودم با یو اس بی وصل باشه بهش کافیه؟
بايد بهش برق برسونيدنقل قول:
حالا يا با سيستم كه روشن باشه معمولا بعضي مين بورد ها يواس بي كلا برق داره بعضي ها قطع ميكنه
يا شارژر يو اس بي از اين ديواري ها هم ميشه دوشاخ داره يو اي بي ميده
يعني خود روتر قطع و وصل ميكنه يا بايد خودت جدا كني بزنينقل قول:
مثل موبايل شارژ بشه از مدار خارج ميشه
عزیز مدار حفاظت داره. باطری شارژ باشه زیر بار شارژ نمیمونه. دیگه عهد این تجهیزات که وسیله زیر شارژ بمونه مشکل دارشه گذشت مگه واقعا کالایی بی کیفیت باشه.نقل قول:
چون مربوط به خودش نيست ميگمنقل قول:
اون كه اره
چرا خوده شركت نگذاشتت براش حداقل تبليغ ميكرد
باطریش اگه بخای جدا بخری 18 دلاره حداقل تو چین این قیمته. انتن وای فای هم حداقل ده تومن. خوب اینارو همراه اول سفارش نداده. لابد به نظرش لازم نبوده. همینو تو چین و سایتهای امریکایی از 190 دلار تا 230 دلار دارن میفروشن. باطری انتن و غیره. یعنی تو ایران چیزی حدود 700 تومن باید قیمت میداشت.حالا اینو همراه اول اورده متعلقاتشو زده. لاکشم کرده . با 20 گیگ اینترنت شش ماهه و ی سیم دیتای فورجی میده 370. به ولاسطه این که همراه اول یعنی همراه اول اینو وارد کرده و ارزون افتاده واسش.نقل قول:
انتخاب خوبي كرديد و مودم جالب و با كاراييي هستش و حتما بعد از تهيه مودم اپ Hilink رو روي گوشي يا تبلت دانلود كنيد و براحتي ميتونيد مودم رو مديريت كنيد.نقل قول:
قابليت ١٠كار بر رو هم زمان داره و از ٤جي هم پشتيباني ميكنه.
فقط احتياج به يك منبع تغذيه داره كه ميتونيد از شارژ تلفن هاي هوشمند يا تبلت استفاده كنيد(پورت usb.2).
در يك كلام عاليه و آنتن دهي واي فاي و گيرنده سيگنال خوبي هم داره[emoji5]
به شارژر گوشی وصل کنیم آسیب نمیزنه به مودم چون از لحاظ آمپر فکر کنم فرق دارن،نقل قول:
پس این آداپتوری که تو پکیج این مودم تو این ویدئو هست چیه؟! آیا تو ایران هم همراه پکیج این آداپتور هست یا نه؟
شما بزن به شارژره موبایل شارژر هر وسیله دیگه که بتونه 5 ولت و یک تا دو امپر بهش برسونه. به شارژر فندکی ماشین. به یو اس پی پخش ماشین. به تلوزیون به ریسیور به هرچی که یو اس پی داره. هیچ مشکلی پیش نمیاد. ماههاست دارم از همه اینا استفاده میکنم. یو اس پی مونیتور. پاوربانک . غیره....... خیالت تخت.نقل قول:
. ؟نقل قول:
1-E5172نقل قول:
2-E3372
3-E8372
من اين سه تا رو تست كردم و واقعا آنتن دهي هوواي E5172 از مابقي عالي تره و خيلي سريع هم با شبكه ارتباط برقرار ميكنه.
بین دو مودم Unlocked ZTE MF910 4G LTE Wifi Modem ، Sierra Wireless Aircard 760S 4G LTE کدوم رو پیشنهاد می کنید برای خرید ؟
ممنون پس ظاهرا مودم های ایستاده بهترندنقل قول:
سلام دوستان
مدتی هست از مودم E3372 استفاده میکنم.
متاسفانه الان چند هفته هست که بخش WebUI اصلا بالا نمیاد، یعنی وقتی آدرس 192.168.8.1 باز میشه ارور میده:
اتصالم به اینترنت به درستی برقراره اما به هیچ وجه نمیتونم از رابط گرافیکیش استفاده کنم.
ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
نقل قول:
بیشتر این مودم ها با کروم مشکل دارن. ی فایل کش میندازه رو کروم این مشکل پیش میاد. حالا اینطور که از این سایتهای روسی فهمیدم. اول چک کن ------ چیزی رو اینترنت اپشن بخش کانکشن نباشه یا در ویندوز ده پخش ------ چیزی نباشه. چیز شکن هم روشن باشه تو بخش مدیریت این مودم نمیشه رفت. بعد از ی مرورگر دیگه استفاده کن
نشد یک بار ریست فکتوری کن
به جز کروم توی مرورگرهای دیگه هم مثل Microsoft Edge , Firefox هم تست کردم، باز هم همون خطای HTTP 501 error رو میده.
توی همه ی این موارد چیزشکن غیرفعال بوده و تنظیمات ------ مروگرها هم در حالت عادی خودشون هست.
سلام.میخوام از همراه اول مودم فورجی e5172 یاe5573 را بخرم.هر دو این مدلا به راحتی آنلاک میشن؟کدومشون بهتره؟ممنون
هر دوتا براحتي ميتونيد آنلاك كنيد و من تجربه استفادهزاز E5172 رو دارم واقعاً عاليه.نقل قول:
گرونه و اما ارزشش رو داره.
فایل های کش مرور گر کروم رو پاک کردی؟نقل قول:
نشد از اینترنت اکسپلوررم پاک کن اخه چیزی نداره
نشد ریست فکتوری
رو ی سیستم دیگه چک کن
هر چی هست از مرورگرهاته چون میگی اینترنت دارینقل قول:
منم به توصیه دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مودم 5172 رو خریدم و انلاکشم کردم . بسیار هم باهاش حال میکنم:n20:نقل قول:
ولی به هیچ وجه 5573 نخر چون دارم. انلاک نمیشه و چون امکان 3G ONLY & 4G ONLY نداره مدام در جاهایی که ضعف سیگناله پرش انتن داری. ولی اونقدر قوی هست که در لبه های شبکه که هیچ موبایلی وصل نمیشه این کانکت میشه.ولی ی کم دورتر شی پرش داری. ولی اگه جایی هستی که سیگنالت خوبه مشکلی نداره .ولی 5577 خوبه .
البته من 5573 همراه اولو نمیدونم چون من انلاکشو دارم. شاید همراه اول فریمور خودشو گذاشته باشه که بعید میدونم. فقط لاکش کرده. فقط ببین امکان قفل تری جی و فورجی روش گذاشته یا نه. چون رو انلاک و مودم اصلی نیست.
دوستانی که e5172 را انلاک کرده اند روشش رو پخ کنند یا مجدد اینجا بگذارند تا در اول تاپیک اضافه شد
به سایت زیر برید و سریال IMEI را وارد کنید که 3 کد آنلاک بشما میده و کد ورژن2 مناسب برای آنلاک کردن این مدل روتر است.بعد یک سیم کارت مثلا ایرانسل داخل روتر قرار بدید وارد پنجره Internet====>>>PIN Managementنقل قول:
در اینجا از شما کد آنلاک را میخواهد که از سایت دریافت کردید رو کپی مکینید و داخل اون پست و بعد گزینه Submit.