دوستان مدل 8372 از 3372 بهتره؟ آنتن دهی بهتری داره؟
Printable View
دوستان مدل 8372 از 3372 بهتره؟ آنتن دهی بهتری داره؟
8372 وایفای داره ولی اون یکی نداره تنها تفاوت محسوسی که دارن همینهنقل قول:
دوستان + 4g و 5g توی هر سه اپراتور راه اندازی شده به زودی شاهد تغیراتی هستیم البته 5g در مرحله تست میباشد البته در ایرانسل و همراه اول به بهره برداری رسیده است اما رایتل در حال نصب تجهیزات است لیکن سخت افزار هایش از سمت بندر وارد کشور شده و در مشهد و تهران در حال نصب میباشد شهر های دیگه هم به زودی راه اندازی و نصب دکل و سایت میشوند و بعد از اتمام راه اندازی پهنای باند قابل توجهی اپراتور ها افزوده میشود 5g در مرحله به یک گیگ پهنای باند در ثانیه رسید منتظر تغیرات باشید همچنین نامحدود شدن حجم ترافیکی یا سقف ترافیکی بالا مثلا ۱۰ ترابایت
منبع این اطلاعات خودتون هستید؟نقل قول:
همراه اول بیاد 5 مگاهرتز 1800 رو زیاد کنه 4 جی درست و حسابی راه بیاندازه بعد بره سراغ4.5 و 5 جی. به نظر شما چند نفر توی ایران دستگاه سازگار با 5 جی دارن
دوست عزیز. اخه بر چه مبنایی امکان داره همراه اول میتونه 5gبزنه وقتی هنوز 4gهم نداره وقتی هنوز تا این حد عقبه متاسفانه ما توکشور تا حدی پهنای باند کم داریم که تو اکثر نقاط (حتی توتهران)از عصر تا انتهای شب سرعتا دیوانه کننده میشه اون وقت هنوز این کمبودها تامین نشده میخوان برن به یه تکنولوژی بالاتر گرچه تو مملکت ما همه چی ممکنه وقتی هنوز 4g ایرانسل این همه کمبود پهنا باند داره رفت به سمت تی دی و جفتش رو خراب کرد و این همه نارضایتی رو به وجود آورد اون هم بعید نیست تی دی که قرار بود پهنای باند بالا تر بده حالا کاربراش دارن 6_7مگا بیت میگیرننقل قول:
کسی تجربه ی کار با LH96 ایرانسل رو داشته؟ تو اینترنت چیز زیادی پیدا نکردم اگه اطلاعاتی دارین لطفا منم در جریان بذارید. اگرم کاتالوگی چیزی دارین هم لینکشو بدین بی زحمت. اگرم مدل اصلی مودم رو میدونید اونم بگین ک عالی میشه. ممنون.
یدونه 5360 دارم بسیار تمیز نوش 245 هست یکسال هم از گارانتی سازگارش مونده هم پاوربانک و هم مودمهنقل قول:
خواستید 150 تقدیم میشه
این لینک مدل و مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برند huawei در ایران برای مودم هاش نمایندگی رسمی داره؟؟
بله , مخابراتنقل قول:
سلام دوستان
این مودم ها یک بار مصرفن یا اگه مودم خراب شه می شه تعمیرشون کرد؟ چون بعضی از قطعات وقتی خراب شن می گن که نوشو بخری ارزونتر در میاد. آیا تعمیر مودم 3G یا 4G صرف می کنه؟
بعصی مودم ها با قیمت 300-400 تا مدتی گارانتی تعویض هم دارن . خیلی کم پیش میاد این مودم ها به مشکل بخورن . اگرهم یه مودم 100 تومنی خراب بشه به صرفه اینه که بندازیش دور یکی دیگه بخرینقل قول:
ب خدا بار سومه میپرسم
پس این تایپک زده شده واسه چی.....!!!
دوستان بین این 2 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید
اون دومیه که فقط روتره یعنی باید دانگل بزنی بهش , باید هر دوتاشونو بخری یعنی سیاه دانگله باید بزنی به سفیدهنقل قول:
سلام دوستان
ایا میشه از مودم MR200بعنوان مودم Adslاستفاده كرد یعنی بوسیله تبدیل یا قطعه ای سیم تلفن رو به پورتش وصل كرد اگه امكان نداره ایا مودمی هست كه هم قابلیت 4Gداشته باشه هم مستقیم سیم تلفن بهش وصل بشه و ازش بعنوان Adslبشه استفاده كرد در كل كامل باشه ممنون
ن داداش دومی هم مودمه هم پاوربانکنقل قول:
mr200 پورت wan داره که میتونی مودم adsl رو بهش وصل کنی خودش قابلیت adsl نداره. چنین مودمی که میخوای وجود نداره . میتونی یه مودم adsl بگیری که پورت usb برای ساپورت مودم 4g -3g داشته باشه.نقل قول:
با این اوصاف ایسوز چندتا مدل داره فکر کنم حدود 130 140 البته یدونه 3372 هم لازمهنقل قول:
البته مثل اینکه دلار بالا رفته و گرون شده
دوست عزیز دیگران که از نیاز شما و شرایط شما اطلاع ندارننقل قول:
اگر برات باتری نداشتن مهم نیست خوب 8372 جوابشو پس داده و فقط لازمه یه جوریه یه آمپر برق 5 ولت تامین کنی
اگرم می خواهی توی هر نقطه ای راحت اینترنت داشته باشی خوب مدل 7800 امپر خیلی خوبه
اما شخصا مودمهای هواوی رو ترجیح میدم چون از امکانات نرم افزاری مدلهای دیگه اطلاع ندارم مثل نشون دادن پارمترهای سیگنال و لاک کردن روی یک باند خاص
هواوی رو بگیر مبارکت باشهنقل قول:
این دانگل های 4g ایرانسل قابلیت dmz و upnp هم دارند یا فقط مخصوص مودم های رو میزی هست این قابلیت ها؟
دوستان میشه به 7350 تی پی لینک برای گیرندگی بیشتر آنتن اضافه کرد؟<br>وای فای نه،آنتشو میخوام قوی تر کنم<br>در مقایسه با 5770 هوآوی چطوره؟بجز میزان ظرفیت باتری<br>کسی مقایسه تو انتن دهی و آپشنایی که در اختیارت میذاره کرده؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز به این سوال ما هم پاسخ بدین ممنون میشم!
سلام
می خواستم بدونم که 8372 بهتره یا 3372 ؟
من خودم یه مودم تی پی لینک دارم که از دانگل هم پشتیبانی می کنه
فرقش تو داشتن وای فای هست فقط و چیپست هردو هست hislicon که یکیهنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
خوبی e8372 اینه که مثلا میتونی توی ماشین هم اینترنت وای فای داشته باشی . اگه این مسئله برات اهمیتی نداره همون e3372 رو بگیر بزن به مودم تی پی لینکنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام این مودم همراه اول خوبه میخوام برای ps4 بخرم خوبه لطفا کمک کنید
سلام من یه مودم usb دی لینک مدلdwm 156 a7 دارم سرعتش 14 مگابیت هست.تنها مشکلی که دارم اینه که هروقت به نت وصل نیستم اون علامت سبزH هست ولی وقتی به نت وصل میشم.بعد 5 دقیقه اون علامت h میپره و3g میشه و سرعت نت میاد پایین.برای برگداندن h باید دیسکانت بشم تا علامت ظاهر بشه بعد دوباره وصل بشم بعد چند دقیقه یا بعضی وقتا بعد20 دقیقه میپره .چکار کنم که علامت h موقع کانکت ثابت بمونه و نپره.تنظیمات مودم روی h تنظیم شده. فریمور مودم رو هم آپدیت کردم.ولی بازم میپره.یکی کمک کنه
سلام دوستان ، خواستم ببینم توی مودم های همراه 4g ، نظرتون درباره d-link DWR-910 4G چیه ؟ آیا آنتن دهیش خوبه ؟ و ussd داره یا نه ؟
ممنون
به نظر من تو بازار ایران هیچ مودمی به خوبی هووایی جواب نداده واقعا با قیمتهای کم کیفیت وکنترل بسیار خوبی رو میشه ازشون گرفت مارکهای دیگه با وجود اسم ورسم خوب این همه کارایی رو ندارن البته تو سری مودمهای adsl مثل اینکه هووایی نتونسته انتظارات رو براورده کنهنقل قول:
سلام دوستان من تو خونه adsl دارم و برای کارای روزمره راضی ام
الان میخام یه مودم 4g بخرم که خیلی خرج واسش نکنم یعنی به لپ تاپ بزنم و دانلود کنم.
بنظر شما کدام مدل مودم 4g USB واسه من خوبه ؟
مودم E3372 ایرانسل خوبه؟ شاید انلاکش کردم رفتم روی همراه اول
ممنون
بله3372 مودم خيلى خوبى هست و الان انلاکش کردم و باهمراه اول استفاده مى کنم و بسيار راضى هستم، البته الان دوس دارم ى واى فا دارشم بگيرم و باتبلت ازش استفاده کنم براى ديدن ويديو و..نقل قول:
ممنون فقط با usb لپ تاپ و pc کار میکنه یا نه؟نقل قول:
بعدش شما که رشت هستی از پوشش 4G راضیی ای؟ کدوم بهتره همراه یا ایرانسل؟
فقط باکامپيوتر و لپ تاپ سازگاره، البته اگه واى فا مى خواى داشته باشى ى روتر هم بايد بگيرى، بله مشکلى ندارم و راضى هستم امابدلىل ب صرفه تر بودن همراه اول و پوشش عالى ک حداقل سمت ما داره،، از همراه استفاده مى کنم و باوجود اينکه ترى جى هست با سرعت مىانگين2.8مگ دانلود مى کنم... البته تا يادم نرفته بگم چندى پيش باايرانسل سرعت سرور خارجى پايين تره ااماهمراه فرقى نداره و ثبات خوبى داره....نقل قول:
دوستان نظری رو مودم z6000 ندارن؟ نسبت به قیمتش خوب بنظر میاد
سلام و خسته نباشید
من میخواستم مودم 3G/4G بخرم
کدومش بهتره؟؟؟
1 . D100
2 . D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
3 . TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G Modem Router
ممنون میشم راهنمایی کنیید
با تشکر
دوست عزیز به نظر من B315 از تمامی مودمهای مورد اشاره شما بهتر وقابل اعتماد ترهنقل قول:
ممنون دوست عزیز از چه نظرقابل اعتمادتره؟؟؟نقل قول:
اولا از نظر انتن دهی به هیچ وجه کمبودی نسبت به mr200که گفته میشه قویترین انتن دهی رو داره نداره ثانیا از لحاظ نرم افزاری پشتیبانی بسیار قوی تری داره همین موضوع انتخاب دستی فرکانس انچنان اهمیتی داره که فقط موقع استفاده از مودم بهش پی میبرید چرا؟چون در هر منطقه بسته به شرایطش باندهای دوگانه ایرانسل معمولا تفاوت فاحشی داره در حالیکه مودمایی که امکان انتخاب دستی باند نمیدن ملاکشون واسه انتخاب باند فرکانس بالاتر وسیگنال قوی تره که در عمل ثابت شده کافی نیست وثالثا اکثر بی تی اسهای ایرانسل از قطعات هووایی استفاده میکنن واسه همین هم هست سازگاری بهتری رو در ایران از خودشون نشون دادن در کل شک نکن در مورد مودمهای سیم کارتی واقعا هووایی افضلهنقل قول:
مرسی داداش خب الان مودم B315 فرکانسشو دستی میشه تغییرش داد؟؟؟ ولی mr200 دستی نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟؟نقل قول:
اره عزیز با نرم افزار lte wach میشه ولی mr200نه