خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کیفیتش بسیار عالی هست . رنگ های زنده و با طراوت نظرمو خیلی جلب کرد . مبارکتون باشه .:n40:نقل قول:
فقط یک سوال هر کس تلویزیون میخره بعدش میگه ای کاش سایز بزرگتر گرفته بودم . شما از سایز راضی هستید یا اگر برگردید بزگتر میگیرید . (سوال عجیبی :n02:)
ولله این خیلی خوبه.اتاق منم زیاد بزرگ نیست.و نکته مهمتر اینه ۵۵ این مدل خیلی گرونتره و حدود ۵ملیون هست.نقل قول:
داداش شرمنده یک سوال دیگه دارم . کنترل این مدل لمسی هست و یا دکمه ای کامل ؟نقل قول:
درسته که میگن مصرف باتری کنترل این تلویزیون به شدت بالاست و زود زود باید باتری عوض کنید ؟
لمسی دکمه ای هست.من که یک هفتسنت خریدم.ولی حالا بگیم مصرفم داره فوقش ماهی دوتا باتری میخواد.البته بعید میدونم.نقل قول:
درودنقل قول:
عرض ادب،مباركتون باشه
جناب پشتيباني از زيرنويس فارسي و فرمت هاي تصويري اين تي وي به چه صورته؟
ممنون
سلامنقل قول:
ممنونم
زبان فارسی و انگلیسی رو در منو داره و طبیعتا در زیرنویس هم مشکلی نخواهد داشت.فایل تصویری هم من فایل 4k هم انداختم مشکلی در پخش نداشت.کلا سامسونگ از این نظر عالیه.من قدیما c650 داشتم که ال سی دی بود حتی ts هم میخوند دیگه این مدل جدیدا که سهله.
ممنوننقل قول:
شما بين چه مدل هايي اينو انتخاب كرديد؟
كيفيت قاب دور تي وي و پايه چطوره؟پلاستيكه؟فلزه؟
من میخواستم 4kباشه و بین 4kهای بازار این خوش قیمت ترین بود.البته به غیر از ال جی.تو ریویوها هم خیلی از این مدل تعریف کرده بودن.بین این و فیلیپس مردد بودم که فیلیپس hdmiورژن ۲ نداشت و همینو برداشتم.نقل قول:
کیفیت قاب دورشم به نظر فلزه ولی واقعیت نمیدونم فلزه یا پلاستیک شبیه فلز هست؟!در کل کیفیتش عالیه خصوصا وقتی که یه عکس 4k میزاری.دقیقا انگار گوشی نوت۴ جلوته ولی سایز ۵۰ اینچ :دی
سعی میکنم فردا چند عکس با دوربین حرفه ای بزارم
سلام میشه بفرمایید این مدل سنسور نور کجا قرار گرفته و سوال بعدی اینکه میتونه خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه آخه من قبلا یه تلویزیون داشتم تو تنظیم نور با سنسور بعضی مواقع اشتباه تشخیص می داد
سلام دوستان من می خوام تلوزیون uf 49 850 رو بگیرم قیمتش تو چابهار۳/۵۰۰ هستش بنظر تون خوبه ؟ بیشتر برای بازی کامپیوتر و فیلم می خوامش. رو سیستم گرافیک gtx 970 دارم برای همین می خوام 4k باشه دوستان لطفا راهنمای کنید
Ju700K
سه تا آورد پيكسل سوخته داشتن ٤ مي با انتخاب خودم سالم بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
مباركتون باشه
حميدجان شما كه گزينه هاتون سوني و الجي بود چي شد به سامسونگ رسيدين؟
مدلش رو ميفرماييد؟
ممنون
ممنون از شما
والا LG 850T كه با اين مدل قابل قياس نيست كلا
سوني هم چند دليل داشت
قيمّت بالا
نداشتن 3D
بزرگترين ضعفش هم نبود قطعات و گرون بودن قطعات و تعميرش
اين مدل سيستم عاملش روونترين سيستم عامل رو داره بر خلاف اندرويد
يه نكته مهم هم اسپيكر هاي سوني واقعا ضعيف بود شايد فكر كنيد چون سامسونگ گرفتم سوني رو خراب ميكنم ولي صداش سرعت منو ها اجراي فيلم 4K تو اين موارد خيلي ضعيف بود ولي در عوض تصوير سوني شفاف بود كه تو اين مورد هم وقتي حالت ورزشي سامسونگ رو فعال كردم تقريبا يكسان شدند
حالا چند تا هم عكس ميزارم
سلام دوست عزیز راجع به سنسور نور بگو که کجا قرار گرفته و می تونه خودش رو با نور محیط به راحتی تنظیم کنه؟نقل قول:
راستی آقا حمید اونایی که گفتی پیکسل سوخته داشتن هر کدام چند پیکسل سوخته داشتن؟
حمید جان میشه بگی محتوای در حال پخش از تلویزیون آیا مستند هست یا عکسه ؟ اگه مستند هست اسم مستند چی هست کیفیتش چی هست و حجمش . تشکرنقل قول:
و سوال اخر اینکه پیکسل سوخته رو چطور تشخیص بدیم .
دوستان من یه کنترل منو مخفی داشتم قبل خرید با فروشنده هماهنگ کردم ایشون هم قبول کردن و تو 4 رنگ میشد تست کرد
پیکسل سوخته 2 مورد 3 تا داشتن یکی هم 1 دونه ولی اینی که خودم آوردم از انبار هیچ ایرادی نداشت
تنها ضعف این تلویزیون از نظر من ابعاد بزرگش هست مثلا نمونه سونی خیلی باریک بود و واقعا زیبا
این هم پایه فلزی و کنترل فلزی بسیار زیبایی داره
برتری قابل توجه این تلویزیون نسبت به رقبا حالت ورزشی هست که هم صدا بطور قابل توجهی با کیفیت و واضح میشه هم لعاب رنگ ها هست
مستند مورد نظر هم کاستاریکا هست:
بعضی فروشنده ها قبول نمیکنن پیکسل سوخته رو تست کرد . میگن اگر باز کنیم از حالت اکبند خارج میشه .نقل قول:
راه اسون تری ای کاش بود .
مبارک باشه اقای حمید.
شما تصویر ju7000 رو همزمان با uf850 دیدید و مقایسه کردید؟ ممنون میشم یه مقایسه ای انجام بدید.
درودنقل قول:
حميد جان اين كنترل منو مخفي چيه؟
ممنون
دوستان من اينجا چند بار سوْال كردم كسي جواب نداد ولي دوس دارم اطلاعات خودمو در اختيار ديگران قرار بدم
850T رو در كنار JU7000K تست كردم
تعريفي نداشت انگار يه روكش براق داشت و نور رو تصوير منعكس ميشد
كنترل رو ميتونين از دوستان تعمير كار تهيه كنيد
در مورد پيكسل هم من قبلش با فروشنده صحبت كردم قبول كردن
باز سوالي بود در خدمتم
نقل قول:
سلام داداش
مبارکتون باشه
از کدوم شهر خریدید و چند خریدید؟؟؟
من از بانه پاساژ شهرداري
٣٤٨٠٠٠٠تومان گرفتم
تنها مشکلی که این مدل ju7000 داره اینه که بعضی وقتا که خاموشه صداهای عجیب و نسبتا بزرگی(یه تق بزرگ) ازش میاد.کاور پشتس تی وی هم انگار محکم چفت نشده و فشار میدی جا داره برای محکم شدن که نمیدونم این صداها مرتبط با اون هست یا نه!
دوست عزیز من صدایی نشنیدم این چند روز
یه خوبی داره که قطعاتی که حرارت تولید میکنه رو بالای تلویزیون گزاشته و حرارت خیلی خوب میاد بیرون که تو نمونه LG برعکسه
سلام دوست عزیز، مبارک باشه. یه جا خوندم انگاری نوشته بود این تلویزیون دو تیونر داره. شما چک کردین که میشه باهاش 2 تا کانال متفاوت رو همزمان نگاه کرد یا نه؟نقل قول:
بله دوست گرامي ميشه ٢ تا كانال همزمان نگاه كرد و يكيشو ضبط كرد
مرسی عزیز، یعنی صفحه به دو نیم تقسیم میشه؟ یا کانال دوم بصورت تصویری کوچک گوشه ی تصویر کانال اول قرار میگیره؟نقل قول:
سلام دوستان من میخاستم اول مدل 50lf6500 که حدود 2950 هستش رو بخرم که فول اچدیه بعد دیدم این 850 الجی قیمتش خیلی عالیه و با خوندن کل صفحه های این تاپیک راغب شدم که تو چند روز آینده از بانه سفارش بدم بیاد ولی دوباره با دیدن این مدل Ju7000 از سامسونگ دودل شدم دوباره. قیمتشم حدود 3500
انتخاب چقدر سخت شده خدایی.
فقط اینو بگم چند روز پیش رفتم از نزدیک مدل های قبلیه سامسونگ مثل 6490 رو دیدم و با الجی مدل lb69000 گلدیران مقایسه کردم اصن سامسونگه خوب نبود و خوشم نیومد. الجی خیلی بهتر بود.
حالا به نظر شما بین 49uf850t الجی و 50ju7000 سامسونگ کدومو بگیرم ؟
سلام بر همه بنده در خرید تلویزیون دچار شک و سردرگمی هستم نظر من روی سامسونگ هست چند تا مدل دیدم و نظرمو جلب کرد یکی از اونا ju7000 هست که این من 40 اینچ و 48 رو توی بازار (بانه)ندیدم اگر کسی میدونه کجا دارم ممنونم میشم راهنمایی کنید از یه طرفی هم H7000 پسندیدم که الان تقریبا کم یاب شده توی بازار مدل دیگه HU7000 هست که سوالم اینه آیا این با مدل ju7000 تفاوتش در چی هست ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بتونم انتخاب خوبی داشته باشم مرسی:n16:
Ju مدل 2015 از همون hu7000 هستش. تفاوت اصلیشون داشتن 3d هس . مدل رسمیش به اسم 50ih7100 شناخته میشه، 7000 فکر کنم مال مصری جایی باشه
سلام،تلوزیون سالم باشه و کار کنه، تق و توق طوری نیس:n24:نقل قول:
میخام 50ju7000 رو سفارش بدم. ی وی شما ساخت کجاست؟ پیشنهاد شما چیه؟
همشون سفارش مصر هستن.کیفیتش محشره و اون صدا هم مهم نیست زیاد.البته من چون اکثرا تو اتاقمم هر صدایی باشه میشنوم اگر تو هال بود قطعا این صداهارو نمیشنیدم.من ال جی رو قبول ندارم یا فیلیپس یا سامسونگ.نقل قول:
البته فرق دیگشونم هرتزش هست.سری H تا جایی که میدونم 60 هرتز هست ولی این سری 120 هست.نقل قول:
دوستانی که uf850 دارن یه توضیحی بدن ممنون میشیم که راضی ان یا نه
من کلا طرفدار الجی ام
با تشکر
Sent from my Lg G3 using Tapatalk
دوستانی که uf850 دارن یه توضیحی بدن ممنون میشیم که راضی ان یا نه
من کلا طرفدار الجی ام
با تشکر
Sent from my Lg G3 using Tapatalk
نقل قول:
دوستان ممنونم میشم جواب منو بدید
اینکه آیا 40 اینچ ju7000 توی بانه هست یا نه ؟
ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوستان ممنونم میشم جواب منو بدید
اینکه آیا 40 اینچ ju7000 توی بانه هست یا نه ؟
ممنون
خیر ۵۰ و ۵۵ اینچ دارهنقل قول: