نقل قول:
چقد باهاتون موافقم ... چقد با "این سری شکلک" 5 تایی که در جواب پست دوستمون نوشتید موافقم . چقد جواب درستی بود ...
آدم شناسیتون رو عشقه ... فکر میکردم فقط من یه چیزایی رو میدونم ...
Printable View
نقل قول:
چقد باهاتون موافقم ... چقد با "این سری شکلک" 5 تایی که در جواب پست دوستمون نوشتید موافقم . چقد جواب درستی بود ...
آدم شناسیتون رو عشقه ... فکر میکردم فقط من یه چیزایی رو میدونم ...
اگه درست شه تاعصر نسخه ps4 به دستم میرسه و براتون نقدش میکنم:n19:
جهت اطلاع...نقل قول:
محتوای مخفی: ...
اینجا تاپیک بازی PES2016 هستش و نه هیچ .
اهل حاشیه سازی هم نیستم .:n01:
...
نسخه دمو PC شامل تیم های زیر خواهد بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل چه تیم هایی خواهد بود؟ هیچی نیست! :n02:نقل قول:
بالاخره بعد از مدت ها منتشر شد:n16:
تو رو خدا شایعه نکن منبع یا لینکنقل قول:
نقل قول:
- Club Teams: Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras
- National Teams: France, Brazil
به نظر امروز از بازی خبری نشه چون تازه امروز به طور رسمی بازی توزیع میشه . از اون طرف فکر کنم یک روز تا 2 روز نهایت توسط ریلودد یا اسکیدرو اماده بشه و بیاد واسه دانلود .
احتمالا فردا شب یا پس فردا تا ظهر لینک ها بیاد . البته دارم سایت ها رو چک میکنم به محض اومدن لینک هاش رو اینجا قرار میدم .
دوست عزیز این سایت چی میگه میگه بازی 26 شهریور میاد که:n38:نقل قول:
الان همه نسخه ها اومده بجز کامپیوتر! امیدوارم تا شب بیاد و بتونیم دانلود کنیم تا صبح بازی کنیم
لطفن بررسی کنید به نظره میرسه منتشر شده
ماشالله سرعت! :n02: من بدبخت باید با 64 کیلوبایت دانلود کنم! :n28:نقل قول:
کسی بررسی نکرد دوستان این لینکونقل قول:
به طور کلی تیم نویسندگان سایت گیم فا راجع به بازی اطلاعات کاملی نداره و از این موارد چند باری دیدم که نویسنده مطلب راجع به PES صحبتهای نادرستی داشته .نقل قول:
گیم فا اینو گفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق گفته آقای Bhatti، نسخه دمو این عنوان در تاریخ ۱۷ سپتامبر (مصادف با ۲۶ شهریور) یعنی همزمان با عرضه رسمی PES 2016 برای رایانههای شخصی در دسترس خواهد بود:
...
PES 2016 در تاریخ ۱۷ سپتامبر سال جاری برای پلتفرم های PS4، PC، Xbox One، Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد.
September 15th Americas / 17th EU / 18th UK
سه شنبه 24 شهریور آمریکا . پنج شنیه 26 شهریور اروپا . جمعه 27 شهریور بریتانیا .
اینو بررسی کنیدنقل قول:
به نظرم معتبر نیست . اصلا سید هم نداره . هیچ پیامی هم نگداشتن در موردش .نقل قول:
از اینکه دوستان این ساعت نصف شب (که اسمان تهران بارونیه و گاهی رعد و برقم میزنه!) هنوز میان فروم رو چک میکنن واقعا خوشحالم .. دوستان نسخه دمو رو رسما Pes.Konami.com منتشر میکنه . یه سایت رووسی نوشته 16 سپتامبر میاد . با فاصله زمانی میشه گفت فردا عصر لینک دمو رو سایت کونامی میاد ...
این بازی تو ایران بصورت دی وی دی همیشه تو مهر میاد بیرون
دوستان دیشب نسخه PS4 به دستم رسید:n19:
از فضای منو بگم که همه چی زیبا و مثل نسخه ی 2015 کمی شکیل تر بود ... همزمان با ورود به منو اهنگ ها هم تنوع زیبایی داشت و هم دلنشین تر از هر نسخه ی دیگه ای بود
وارد بازی دوستانه شدم در بازی اول رئال بارسا رو برداشتم ... گزارشگر بازی تنوع بسیار بزرگی بود بعد از این همه سال که گزارشی تکراری رو میشنیدم
از صحنه ی ورود بازیکنان و تشویق هوارادارن و حال و هوای استادیوم جوی بسیار طبیعی حاکم بود
گزارشگر تک تک بازیکنان رو معرفی میکنه و تشویق هوادارا بسیار بهتر شده
تنوع توپ در بازی به 20 مدل توپ رسیده و تعداد ورزشگاه ها به 24 عدد رسیده کلیه ورزشگاه ها همون های سری قبلی با چند ورزشگاه دیگه بود که خیلی روی این بخش دقت نکردم ظهر براتون بیشتر میگم
از شوت ها و واکنش دروازبان ها بسیار نسبت به قبل حرکات طبیعی تر شده و گزارشگر در شوت ها فریاد های جالبی میزنه :n02:
خطا ها بسیار کمتر شده و داور دیگه الکی کارت نمیده و حتی در بعضی صحنه ها خطا اصلا نمیگیره که با اعتراض بازیکنان مواجه میشه :n31:
خب انشالله عصر با نقد بیشتری میزارم دوستان اگه سوالی هم دارن در خدمتم:n40:
دمت گرم . ببین تاخیر پاس یا تاخیر توی دریبل زدن نداره ؟ این مشکل pes 15 باعث شد بعد دو هفته برم سراغ همون 13 :n37: دمت گرم داداش ما رو از خماری در بیار :n19:
پاسکاری کلا خیلی روون تر از نسخه ی قبل شده و حتی تعداد پاس های کات دار خیلی بیشتره :n20:... کلا سانتر از کناره ها و پاسکاری ها خیلی عالی شدهنقل قول:
سیستم دریبل همچنان مثل نسخه ی قبل هست و من نتونستم دریبل بزنم :n15: البته حتما در بخش تمرینات اموزشش هست که من وقت نکردم برم
یعنی دریبلش مثل قبل تاخیر داره ؟؟ خیلی رو مخ بود :n35: انیمیشن ها میگفتن زیاد شده ، همینطوره ؟
علی جان تیم های کلاسیکش چیه
پرسپولیس داره؟
داور رو مخه؟
شوت کاددارش رو مخه؟
کیفیت چمن چه طوره
دریبل بازی تاخیری نداره ! نسخه 15 هم تاخیری نداشت !.
شما اگه یه ویدیو از گیم پلی بازی دیدی منوجه میشی انیمیشنها چندین برابر شده مخصوصا دروازه بانها !!! ( بر طبق گفته های KONAMI انیمیشنهای بازی نسبت به نسخه قبل 3برابرشده ).
داوری بازی خوبه و مثل نسخه 15 سریع کارت نمیده .
هنوز کل تیم ها رو نگاه نکردم در حد نیم ساعت پای بازی بودمنقل قول:
تیم پرسپولیس هست ولی هنوز برنداشتم و احتمال میدم فیس بازیکنای ایرانی همچنان درست نباشه
شوت ها خیلی طبیعی شده من دوتا شوت زدم کات دار که به کنج دروازه رفت و کات شوت عالی بود البته همه چی بستگی به بازیکن شوت زننده داره کریس رونالدو اکثر شوت هاش مثل فوتبال واقعی محکم هست و ضرب توپ کاملا حس میشه
چمن بازی در نسخه ps4 کاملا hd هستش و چمن های ریزش در بعضی صحنه ها حس میشه
از نظر نورپردازی خود ورزشگاه و چمن کلا در نسخه ی ps4 بهتر از نسخه ی pc هست و خیلی هم ملموسه
تو همین نیم ساعت بازی کردن به نظرت ضعف بازی چیه
انیمیشن ها دروازبان ها بیشتر شده و انیمیشن اعتراض بازیکنان به نگرفتن خطا هم اضافه شده و کمی در صحنه ی ورود بازیکنان تغییرات در زاویه ی دوربین و نمایشش هست ... صحنه ی خوشحالی گل که قابل کنترل هست و صحنه ی مصدومیت بازیکن اینا همه تغییرات خوبی داشتهنقل قول:
gameinformer نمره 9/10 رو به بازی داد .
میانگین نمرات بازی از مجموع 11 نقد تا این لحظه 87 .!
به نظرم میشد عکس العمل دروازبان ها بهتر بشه نمیگم بهتر نشده خیلی بهتر شده ولی مثلا من روی یک سانتر با گرت بیل کریس یک ضربه سر زد که قابل مهار بود ولی دروازبان گل خورد.نقل قول:
نورپردازی عالی ... صدا عالی...
ضعف بازی مثل هرسال نقل و انتقالات هست که به روز نیست و کاسیاس همچنان در رئال هست یا در تیم ملی برزیل هالک که در جام جهانی بود در ترکیب تیم نیست این تغییرات ترکیب ها دست نخورده هست:n15:
به جز این تا این لحظه ضعفی از بازی ندیدم
برات اونی که خیلی مهمه
کارت زرد داور تو نسخه 15 بود
هر تکلی رو کارت میداد
و اینکه ایا cpu روت خطا انجام میده یا نه؟
ارزو به دل موندیم با cpu ضربه ازاد بزنیم
حجم نسخه PS4 بازی 21 گیگابایت هستش . حالا نسخه PC به نظرتون چقدر باید باشه ؟!
...
نقد کوتاه یکی از کاربران خارجی در مورد بازی :
محتوای مخفی: ...
همچنان خبری از نسخه PC نیست .:n01:
همیشه نسخه پلی4 بیشتر هست حجمش...امسالم نسخه pc حدود7گیگ خواهد بود...بازی هم میگن تا ساعت 2 بامداد منتشر میشه کلا....
چهره عمر عبدالرحمن
یه سوال دارم,تو نسخه جدید جام باشگاه های اسیا خواهد بود؟ اگه اره از تیمای ایرانی کدوما حضور دارن؟
نسخه pc هم بیاد فعلا فقط میشه دانلود کرد.با سیاستی که کونامی درپیش گرفته مثل اینکه امسال مبارزه خاصی با تورنت و کرکینگ خواهد کرد.این کار میتونه حداقل تا اومدن فیفا ادامه پیدا کنه و باعث افزایش فروش بشه.خوشبختانه نسخه دموی pc هم امروز یا فردا خواهد اومد و تا کرک شدن کامل میشه به اون بسنده کرد.البته شاید مثل کنسول،نسخه کامل تغییراتی نسبت به دمو داشته باشه.
بله جام باشگاه های آسیا هست و کلیه تیم های ایرانی سال قبل هم حضور دارننقل قول:
میشه یک از دوستان یه گیم پلی از بازی بذاره با حجم پایین.... 1080p خیلی زیاده 480p اگه دوستان دارن بذارن...
فک نکنم مث فیفا مشکلی تو کرک کردنش بوجود بیاد...همین که منتشر شد کرک و پج هاش هم منتشر میشهنقل قول:
داداش به نظرت امشب میاد ساعت 2 بیدار بمونیم یعنی:n13:نقل قول:
تصاویر نهایی و رسمی از بازی PES 2016 توسط کونامی انتشار یافت
لازم بذکر است بازی تا 10 ساعت دیگه بطور همزمان برای تمامی کنسول ها و کامپیوتر منتشر خواهد شد