کربوهیدرات زیاد تبدیل به شکم نمیشه ؟؟؟ من قبلا امتحان کردم ، توی پیشرفتم عضلاتم تاثیر داشت ، اما در عوض در پیشرفت شکم و پهلو هم تاثیر گذاشت !نقل قول:
Printable View
کربوهیدرات زیاد تبدیل به شکم نمیشه ؟؟؟ من قبلا امتحان کردم ، توی پیشرفتم عضلاتم تاثیر داشت ، اما در عوض در پیشرفت شکم و پهلو هم تاثیر گذاشت !نقل قول:
خب ديگه بايد اون كربوهيدراتي كه مصرف كردي رو با تمرين سخت بسوزوني !
سلام دوستان
من چند روزیه که دارم میرم بدنسازی. گفتم یه مشاوره از شما بگیرم...
من نمی خوام هیکل بیارم و پف کنم ! می خوام همین بدم خودم سفت بشه و چطوری بگم خط بیفته ...
فکر کنم شما بدن سازها بهش میگین فیتنس !
حالا می خواستم ببینم چه ورزش ها و دستگاه هایی رو باید استفاده کنم !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجوری که تو ص های قبل نوشته شده بود برای بزرگ نشدن و سفت شدن باید تعداد وزنه ها زیاد باشه و سریع زده بشه با وزن کم!
در هر سری حرکت، بعضی حرکتا بیشتر مخصوص حجمه، بعضیا خط مینداره و بعضیا هم هر دو. و این بستگی به تعداد حرکتا و وزن اونا و شکل و سرعت زدن حرکتا هم داره. اما در کل اگه میخواین بدن ماهیچه ای و خطی داشته باشین:نقل قول:
سلام دوستان
من چند روزیه که دارم میرم بدنسازی. گفتم یه مشاوره از شما بگیرم...
من نمی خوام هیکل بیارم و پف کنم ! می خوام همین بدم خودم سفت بشه و چطوری بگم خط بیفته ...
فکر کنم شما بدن سازها بهش میگین فیتنس !
حالا می خواستم ببینم چه ورزش ها و دستگاه هایی رو باید استفاده کنم !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. اول اینکه اگه بدنتون چربی داره، اجازه نمیده که ماهیچه ها نمایش پیدا کنن چون زیر چربی ها قرار دارن. پس اول باید اونا آب شن.
2. حرکات رو به جای اینکه سنگین بزنید، سعی کنید سبک تر و با تعداد بیشتر بزنید. معمولاً حرکات بالاتنه ماکزیمم تا 12 و پائین تنه هم تا 15 میزنن.
3. حرکات استقامتی رو خیلی بیشتر انجام بدید و به تعداد نامحدود، و حتی اگه خسته شدین بازم اونا رو انجام بدین. مثلاً حرکت دراز نشست یا بارفیکس یا شنا و ...، اگه به تعداد زیاد و درست انجام بشن، تاثیر خیلی زیادی در شکل گیری ماهیچه ها دارن.
4- حرکاتی که روی ماهیچه های ریز بدن فشار میارن رو بیشتر از اونایی انجام بدین که روی ماهیجه های درشت فشار میارن.
5- بعد از انجام هر حرکت، حرکت کششی ماهیچه اون قسمت رو انجام بدین.
سلام دادا :دی خوبی؟نقل قول:
نیستی کجایی؟ :دی
اون کارا رو که گقتی انجام دادم خوب بود:دی درکل من همیشه دنبال سوپر کار کردن هستم چون از عادی کار کردن خیری ندیدم:دی
میگم میشه یه تمرینات سفت و سخت و توپ و فول و :دی برا 6پک شدن شکم بدی؟:دی
یه سوال آیا دستگاه توتال کر برای آب کردن شکم مناسبه برای شش تکه کردن شکم؟
درود
من می خوام لاغر بشم و این لاغر شدن رو بیشتر روی شکم و پهلو ها می خوام
یه بیوگرافی بدم
قد 185
وزن 90
21 سالمه
جنسیت مرد
هر حرکتی که لازمه انجام بدم رو بهم بگین فرقی برام نداره ، چون واقعآ می خوام لاغر شم
لطفآ راهنماییم کنید
شما باید تحرک زیادی داشته باشی، بدنسازی تاثیر آنجنانی رو کم کردم وزن نداره تا موقعی که کنارش حرکات تحرکی نباشه. حداقل روزی ساعت باید بدوی، و یا از دستگاهایی مثل تردمیل و دوچرخه (ثابت) و ... استفاده کنی. در کتارش بدنسازی هم داشته باش و مخصوصاً حرکات شکم مثل دراز نشست رو زیاد انجام بدهنقل قول:
درود
من می خوام لاغر بشم و این لاغر شدن رو بیشتر روی شکم و پهلو ها می خوام
یه بیوگرافی بدم
قد 185
وزن 90
21 سالمه
جنسیت مرد
هر حرکتی که لازمه انجام بدم رو بهم بگین فرقی برام نداره ، چون واقعآ می خوام لاغر شم
لطفآ راهنماییم کنید
بستگی داره شکمتون تو چه وضعی باشه...اگه حجم چربیهای زیادی داره نه...این دستگاه به دردتون نمیخوره...ولی اگه شکم لاغر دارین میتونه تا جائی کمکتون کنه...ولی شش تکه فقط باابن حرکت نمیشه...انواع اقسام حرکت شکم هست...نقل قول:
یه سوال آیا دستگاه توتال کر برای آب کردن شکم مناسبه برای شش تکه کردن شکم؟
کمک کمک
سلام دوستان
من قبلا یک سایت بدن سازی انگلیسی میشناختم که در صفحه اول اون سایت عکس 2 نفر(یک زن و یک مرد)بود ؛ در این عکس روی عضلات مختلف که کلیک میکردیم تمرینات مربوط به آن عضله خاص را کاملا تفکیک شده دریافت میکردیم.
حتی امکان انتخاب وسیله را نیز داشتیم.متاسفانه این سایت را گم کردم و سرچ کردن هم کمکی به من نکرد.
اگر کسی از شما این سایتو میشناسه لطفا آدرسشو به من بدید.
سلام دوستان
من حدودا2 هفتهی می که میرم باشگاه
ولی چون باشگامون بی صاحابه کسی نیست که یه برنامه درست غذایی به ما بده
البته مربی داریم ولی به همه یه چیزرو میگه
من قدم 15 و وزنم 60 کیلو
دوستان اگه ممکنه برنامه غذایی بهم بدید.پیشاپیش ممون
نقل قول:کد:http://www.bodybuilding.com/exercises/
یه سوال چه طوری می تونیم تمام فیلم های این سایت را یکجا دانلود کنیم ؟نقل قول:
سلام
اساتيد من تغريبا شكم سفتي دارم و رو شكم زياد كار ميكنم ولي از تيكه تيكه شدن خبري نيست مشكل كار چيه؟
يه سوال ديگه اينكه من 180 قدم هست و 80 كيلو وزنم وزنم خوبه؟؟؟
برای برنامه غذایی نکات زیر رو ذکر کنید:نقل قول:
سلام دوستان
من حدودا2 هفتهی می که میرم باشگاه
ولی چون باشگامون بی صاحابه کسی نیست که یه برنامه درست غذایی به ما بده
البته مربی داریم ولی به همه یه چیزرو میگه
من قدم 15 و وزنم 60 کیلو
دوستان اگه ممکنه برنامه غذایی بهم بدید.پیشاپیش ممون
1- برنامه کاری روزانه مثل ساعت بیدار شده و خوابیدن و ساعت کاری.
2- برنامه تمرینی چه با وزنه و چه هوازی.
3- مکمل های مورد استفاده.
4- اگر دارویی استفاده میکنین حتما نوع و دوز مصرف و دلیل استفاده رو ذکر کنید.
5-مشکلات پزشکی یا بیماری خاص و یا حساسیت به مواد غذای.
6- هدف از برنامه. حجم-چربی سوزی- افزایش قدرت-رژیم مسابقه...
7- قد- وزن- سن- دور بازو-دور ران-دورن کمر-دور سینه -دور باسن و دور مچ. اندازه گیری ها در حالت سرد انجام شود.
8- تر جیحا 3 عکس از نماهای روبرو - پهلو - پشت در حالت ریلکس و بدون فیگور.
چند نمونه برنامه غذايي:
نقل قول:
1-روزهای زوج ساعت 8 صبحانه 4 عدد سفیده + 1 عدد زرده کامل + 2 قاشق آرد + 1 قاشق گلوتن با 1 قاشق روغن سرخ می کنم و با نصف نان +2 قاشق عسل و 1 لیوان شیر تازه + 1 لیوان چایی شیرین بزرگ
روزهای فرد - نصف ساقه طلایی با 1 لیوان چایی + 1 لیوان شیر
2- ساعت 9 دو لیوان آب
3- ساعت 10 دو عدد موز + یک شکلات سبک نانی یا شیرین عسل بزرگ
4- ساعت 11 یک لیوان آب
5-ساعت 12 یک عدد کنسرو لوبیا یا عدسی یا لوبیا آب پز
6- ساعت 1 یک لیوان آب
7- ساعت 3 ناهار عادی + ماست و سالاد و ماء شعیر گازگرفته شده
+ یک عدد مولتی ویتامین فارماتون یا سنتروم
8- ساعت 4 یک تا دو لیوان آب
9- ساعت 5 نصف ساقه طلایی با شیر کاکائو ، یا آب پرتقال ساندیسی ------ بعضی روزها آب هویج با 2 عدد کیک --------- بعضی روزها کیک دست ساز نارگیلی (دستورش را قبلا دادم) + آبمیوه ساندیسی
10- ساعت 6 تا 7 دو عدد سیب زمینی آب پز + 2 عدد تخم مرغ کامل خالی + نمک
11- ساعت 8 تمرین تا 9 (3 روز در هفته)
12- در حین تمرین مصرف نیم لیتر آب + 1 قاشق کوچک نمک + 1 قاشق غذاخوری بزرگ شکر
13- ساعت 9 بالافاصه بعد تمرین پودر وی
14- ساعت.5 9 یک لیوان آب یا ساندیس (تو مسیر برگشت به منزل )
15- ساعت 10 میوه (خیار ، هندوانه ، طالبی ، آلوچه و امثالهم )
16- ساعت 11.5 شام
17- ساعت 12.5 مصرف 1 قرص کلسیوم با یک لیوان شیر ---------- یا یک لیوان شیر + 2 قاشق بزرگ شیر خشک
18- ساعت 1 تا 1.5 یک لیوان آب و خواب
برنامه ي رژيمي:
نقل قول:
صبح: یه لیوان وی 100%
ناهار:فیله مرغ یا تخم مرغ با یک کفه دست نان
عصر:یه واحد میوه
شام:یک لیوان شیر با 3 تا دونه ساقه طلایی
1 روز در هفته رو هم درست حسابی میخورم یعنی برنج....
يه نمونه ي بدون رژيم خاص :
نقل قول:
1 صبحانه :1 لیوان شیر کم چرب نون پنیر گردو چای سبز
2 ناهار آزاد می خورم اما برنجش رو از یک بشقاب بیشتر نمی کنم وسالد رو حتما قبل غذا می خورم که توی معده فاسد نشه.کنار غذا هم ماست کم چرب یا فلفل دلمه ای خام می خورم
3 بعد از تمرین 5 تا سفیده تخم مرغ با یک لیوان شیر کم چرب
4 شام یا استیک گوساله یا سینه مرغ یا گوشت شیر ماهی یا هر 3 گزینه.هفته ای 1 بارم 2 تا همبرگر 90% با یک نون همبرگر و گوجه فلفل دلمه ای
اگر شب به جز اینا بخورم صبح فقط میوه می خورم. با معده خالی در طول روز 1-2 واحد میوه می خورم.شیرینی هم 1-2 تا میخورم قبل تمرین هم موقع نرمش یک شکلات مترو
يه نمونه ي ديگه:
نقل قول:
اول صبح ناشتا يه وعده وي ميخورم و ويتامين سي ميندازم بالا
صبحانه بستگي داره چي فاز بده اما بيشتر مواقع سفيده تخم مرغ رو از زرده جدا ميكنم و نيمرو ميكنم البته با حداقل روغن(روغن مايع رو ريختم توي ابپاش مانند يه فس ميزنم همين) با گوجه و خيار و نيم ليتر شير كم چرب
تا وقت ناهار ميوه ميخورم هر وقت حس كردم ميطلبه خيار هويج قارچ كاهو و سيب هر چي باشه( البته نه ميوه هاي قند دار)
ناهار يا گوشت بوقلمون يا ماهي كوسه ميندازم ماهيتابه بغلشم قارچ و مختلفات ميخورم يه تيكه نون كوچيك هم بر ميدارم تا اخر غذا باش ور ميرم و گاز كوچيك ميزنم
قبل تمرين امينو مايع ميخورم و ويتامين سي و كلسيم جوشان و مولتي ويتامين
بعد تمرين بلافاصله وي
ميام خونه هم يه كاسه سالاد(شيرازي-كلم-كاهو) با يه تن ماهي توي روغن زيتون يا غذاي شب رو بدون نون ميخورم
موقع خوابم يه ويتامين سي و امينو مايع
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
يه برنامه تخصصي:
نقل قول:
صبح بعد تمرین هوازی 1 پیمانه وی خالص با آب + 2 کف دست نان سنگک یا نان جو + 2 قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی + نصف بسته پنیر رژیمی کاله + یک عدد مولتی ویتامین.
3 ساعت بعد 4 عدد سفیده تخم مرغ + یک عدد کامل + یک سیب با پوست
نهار 200 گرم فیله یا راسته گوساله یا فیله مرغ یا ماهی شیر به صورت کبابی یا سرخ شده با روغن زیتون + سالاد شامل کاهو و کلم و گوجه و قارچ با سرکه و اگر غذا به صورت کبابی هست روغن زیتون در سالاد مصرف شود.
وعده قبل تمرین ( 1 ساعت قبل) 2 تکه نان سنگک یا جو + یک پیمانه وی با آب + 2-3 عدد خرما + 500 میلی گرم ویتامین c
بلا فاصله بعد تمرین: یک پیمانه وی با آب + 2 قاشق غذا خوری عسل + 3-4 عدد سفیده تخم مرغ + 2-3 عدد خرما + 500 میلی گرم ویتامین ث
وعده شام: 150 گرم گوشت کبابی فیله یا راسته گوساله یا سینه مرغ یا ماهی کم چربی + یک کاسه ماست کم چربی + سالاد که شرح آن در نهار رفت.
قبل خواب : یک پیمانه وی با شیر کم چربی + یک قاشق غذا خوری کره بادام زمینی + یک روز در میان 400 واحد ویتامین e + یک وعده مکمل zma.
به عنوان میان وعده قارچ کبابی یا میوه هایی مثل گریپ فروت یا خیار آزاد است.
سلام
من 21 سالمه و حدود 8 ماهه كه باشگاه ميرم و وزنم هم خيلي پايينه 56 كيلوام . سه چهار ماهه كه هر كاري مي كنم وزنم بالا نميره يعني رشد ندارم ، يه ماهي رو دوره رفتم و كربو و كراتين مصرف كردم اما هيچ تاصيري نداشت .
خيلي دلسرد شدم و يه هفته س باشگاه نرفتم و احساس مي كنم وزنم داره كمتر و كمتر ميشه .
از يه طرف هم ميگم برم باشگاه باز همين وضعه بهتر كه نميشه . چند بار شده دلسرد شدم و دوباره به خودم گفتم برم بلكه اين دفعه وزنم بالا رفت اما هيچي به هيچي !
خواستم بپرسم شما چيز ارزون سراغ نداريد كه من مصرف كنم وزنم بره بالا چون ديگه پول هم برام نمونده .
نظرتون درباره پودر بومبا چيه ؟ مي تونم با باشگاه رفتن از اين پودر هم استفاده كنم تا وزنم بره بالا ؟؟
به 60 هم برسم راضيم !!
تو رو خدا يه راهي جلو وم بزاريد !
شما تا غذا نخوری که چاق نمیشی اگه نمیتونی یک وعده رو درست حسابی بخوری وعده های غذات رو بیشتر کن یا بین وعده های غذاییت نودل بخور باید معده رو هر چی میتونی بزرگترش کنی اینم چیزی نیست کمه یه روزه یا دو روزه به دست بیاد باشگاه رفتن رو هم ادامه بده راستی قدت چقدره؟؟
170
اقا خوردم وزنم اصلاً تكون نمي خوره ! در مورد مكمل نگفتي !:11:
شما باید با رژیم غذایی و تمرین هوازی... و در اخر مکمل... چربی های را اب کنید تا در صورتی که عضله های شکم درست شده باشند نمایان بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
عزیز جان مهمترین چیز رژیم غذایی برنامه تمرینی هست بعد استفاده از مکملنقل قول:
مصرف کربوهیدارت و پروتئین بالا برید بیش از 4 روز در هفته هم تمرین نکنید برای مکمل هم میتونید از گینر کراتین استفاده کنید
سلام
دوستان کسی از پرتین اپتیمم به مدت زیاد استفاده کرده که تاثیر شو بدونه؟
سلام
يه سوال داشتم واسه يه آقا پسر با 180 قد و 60 وزن
كه ميخواد عضله بزنه
يكي ماهيچه دست
يكي سينه ...
يكي هم ران پا !
نميدونم درست گفتم يا نه
آخه سر در نميارم!
و قسمت مهم اينكه امكان رفتن به باشگاه بدنسازي نيست و در منزل ميخواد انجام بده
چه چيزايي بايد تهيه كنه و كار كنه؟
واسه سينه و پا و دست
يعني يه چي جمع و جور
تو اتاق خوابش جا بشه !
واسه دست كه فك كنم دمبل خوبه ...
فقط اگه دستگاه خاصي هست اسم و قيمت بگين ...
و راستي
چه پودري يا پروتئيني استفاده كنه؟
تشكر
من يه تبليغ تو ماهواره ديدم
دستگاه تن ساز همراه !!!
اگه خوبه اينو تهيه كنيم ؟!!!کد:http://www.tansazhamrah.com
با سلام
یه مشکلی دارم که میاز به راهنمایی شما دارم:
من قدم 180 ئه وزنم 70 اضافه وزن ندارم اصلا ولی یه مقدار شکم دارم! البته ازونا نیست که بزنه بیرون قلمبه ولی خب تختم نیست دیگه میاد تو دست:31: بدنسازی ام میرم هفته ای 3 روز ورزش شکمم زیاد می کنم زیرش عین سنگ شده ولی روش اصلا نمیره! حتی چند روز حسابی مریض شدم سایز صورتم نصف شد ولی شکم هیچ تغییری نمی کنه ماشالا!
چی کار باید بکنم؟ :41:
برای اینکه ماهیچه جلوی شکمت سفت شه باید دراز نشست بری
سفت میکنه بعدشم تو نیاز به بدن سازی نداری ! باید شکمت رو درست کنی
اپتیمم یه نوع پروتئین نداره شما چه پروتئنیش مد نظرتون هست؟! اگه وی 100 % مدنظرتون هست که بهترین وی 100% جهان شناخته شده (ناگفته نماند از یه وی 100% توقع خاصی مثلا حجم... نباید داشته باشید)نقل قول:
و در اخر این که تقلبی اپتیمم هم زیاده حواستون باشه
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
حدودا 15 کیلو کمبود وزن داره ایشوننقل قول:
شاید دوستان بگن هالتر بگیر دمبل... ولی به نظر من نمیشه تو خونه
باید منظم تمرین کنه بعدشم رژیمش درست کنه و بعد هم مکمل (گینر کراتین...)
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
آگه پول زیادی دارید بله خوبه :31:نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
سلامنقل قول:
تا 10 سال دیگه هم دراز نشست... بری تاثیری نداره چربی های یک نقطه از بدن نمیشه اب کرد شما به جای این که به قول خودتون تمرین شکم کنید هفته ای 3 تا 4 جلسه 20 تا 30 دقیقه هوازی کار کنید (تردمیل دوچرخه...) و از همه مهمتر هم رژیم غذایی قول میدم شیکمتون اب بشه !!! یه پیشنهاد مکملی هم بکنم ! الکارنتین بگیرید قبل تمرین هوازی 1 تا 2 گرم بخورید
قسمت اول به شدت تایید میشه !نقل قول:
تا 10 سال دیگه هم دراز نشست... بری تاثیری نداره چربی های یک نقطه از بدن نمیشه اب کرد شما به جای این که به قول خودتون تمرین شکم کنید هفته ای 3 تا 4 جلسه 20 تا 30 دقیقه هوازی کار کنید (تردمیل دوچرخه...) و از همه مهمتر هم رژیم غذایی قول میدم شیکمتون اب بشه !!! یه پیشنهاد مکملی هم بکنم ! الکارنتین بگیرید قبل تمرین هوازی 1 تا 2 گرم بخورید
چربی اولین جایی که Save !!! میشه شکمه ! و آخرین جایی که Loss میشه هم شکم !
البته هوازی متابولیسمو سریعتر میکنه . چاره فقط رژیم غذایی کم چربی و کم حجمه . که اونم سر درازی داره داستانش !
کالری دریافتی < کالری مصرفی = خطاب به شما : ببینم داروی خاصی مصرف میکنی اینطوری لاغر شدی ؟! :27:
ال کارنیتین ولی پیشنهاد نمیشه . تو موارد مشابه دیدم که اسهال و مشکلاتی از این دست فراهم کرده . حالا شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن .
ولی خب کلا چربی سوزها رو پیشنهاد نمیکنم .
خودم به چربی سوز های طبیعی یا مبارزین با ذخیره چربی طبیعی ! بیشتر اعتقاد دارم .
مکانیزم چربی سوزهای از جمله فت برنر و هیدروکسی کات و ... رو هم که بررسی کنید متوجه میشید .
سلام .نقل قول:
یه آقا پسر با این وضعیت میتونن تو خونه یه 40 دیقه ای وقت بزارن و تمرین کنن . البته اصلا جای تمرین تو محیط ورزشی رو نمیگیره ولی خب ...
شما میتونید بعد از گرم کردن و حرکات کششی ( برای اینطور توصیه ها تاپیک رو از آخر به اول مرور کنید سوالات مشابه رو جواب دادنم ) شروع به تمرین برای عضلات مختلف کنی .
یه میله بارفیکس هم داشته باشی دیگه عالیه .
انواع شنا :
شنا سوئدی دست بازتر از عرض شانه
شنا سوئدی دست متوسط
شنا سوئدی دست جمع زیر بدن باشه به طوری که انگشت های شصت و اشاره دو دست به هم بچسبندو لوزی بسازند .
شنا در صورتی که دست ها روی مبل و پاها روی زمین
شنا در صورتی که دست ها روی زمین و پاها روی مبل
( این حرکات به قسمت های مختلف سینه سرشانه و پشت بازو فشار وارد می کنه ) میتونید در تعداد ست های 12 تایی به صورت 2 تا 3 دور انجام بدید ./
بارفیکس :
دست بازتر از عرض شانه
دست عرض شانه
دست جمع
دست عرض شانه مچ برعکس
( اینها هم بالای پشت پایین پشت و جلوبازو و ساعد رو تحت فشار میذارن )
در نهایت هم میتونید حرکات مربوط به پا که همون اسکوات با وزن بدن هست رو انجام بدید یا به صورت ایزومتریک :
10 تکرار نصفه بشینید بلافاصله 10 تکرار کامل
ممنون از پاسختون:40:
3 روز در هفته میرم باشگاه که قبل تمرین 30 دقیقه تردمیل میرم آخر تمرینم 15 دقیقه الپتیکال!
چربی و فست فودم خیلی کم کردم ولی تاثیری رو شکم نمیذاره :41:
تردمیل بنداز اخر تمرین یعین 30 دقیقه اخر تمرین که در حین تمرین ذخایر قند... بسوزونی و موقع تمرین هوازی بری تو فاز چربی سوزینقل قول:
چربی نخوردن فست فود... تاثیر داره ولی نه به اون حد منظورم این هست که خیلی چیز هارو باید کنترل کنی قند مصرفی و از همه مهمتر مصرف کربو هیدرات
کالری مصرفی هم به نظر من اصلا مهم نیست تو رژیم مهم محدود کردن مصرف کربوهیدرات قند ها است و بالا بردن مصرف پروتئین
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
بله همه چربی سوز ها عوارض دارن اما توجه کنید الکارنتین امینو اسیدی هست که حتی در گوشت گاو هم موجود در مورد اسهال... در دوز های بالا این مشکل رخ میده وگرنه 2 3 گرم در روز....نقل قول:
موفق باشید
با سلام
من تازه دارم میرم باشگاه و فعلا فقط به خاطر سرشونه هام دارم میرم آخه سر شونه هام خیلی کوچیکه و افتاده رو به جلو یعنی کلا سرشونه هام آویزونه. درخواستم از شما اینه که چه حرکت یا حرکاتی انجام بدم تا سرشونه هام هم بزرگ بشه و هم چارشونه. در ضمن چقدر واسه ی این کار طول میکشه؟ اگرم ممکنه بگید این افتاده گر شونه هام از چه عضله ای میتونه باشه .
قد 183، وزن 72 .
مرسی
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5827735&posted=1#post5827735
سلام دوستان
امروز یه سورپرایز براتون اوردم
فیلم های اموزش ابتدایی و پیشرفته از یکی از معروف ترین های این رشته
ایشان کسی نیست جز Kevin Levrone
حتما دانلود کنید
در صورتی که از این پست استقبال شود بازهم فیلم های اموزشی گذاشته خواهد شد
با تشکر از Genzo Wakabayashi عزیز که زحمت مستقیم کردن لینک ها رو متقبل شدند
تصاویر Kevin Levroneکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5856457&postcount=17353
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برنامه تمرینی دمبل در منزل برای افزایش وزن دارید ؟
احسان جونـ تاپیکــ اینجا پیگیری میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5865743&posted=1#post5865743
با سلام و خسته نباشيد
ميخواستم بدونم بهترين حرکت يا حرکت هايي که باعث برآمده شدن(برجستگي) سر سينه ها ميشن چيه؟
اخه سينه هاي من تقريبا يه نمه صاف ميزنه!
عکس بدن بنده(قسمت مورد نظرم رو با قرمز مشخص کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم راهنماييم کنيد
برادرا ، از نظر پزشکی ، استفاده از دستگاه هایی که در بدنسازی هست میتونه بعدها معایبی رو در بدن و ... ایجاد کنه ؟
مثلا ، این عضله هایی که بالا میاد ، اگر بعدا که ورزش رو ول میکنند و سوخت و ساز بدن و همینطور تغذیه ی بدن میاد پایین ، امکانش هست که این عضلات بخوابه ؟
می شه بیشتر توضیح بدهید یعنی بعد دوماه بدنسازی را ول کنیم بدنمان داغون می شه؟نقل قول:
یه چیزی توی همین مایه ها
حالا 2 ماه نه ، مثلا برای 10 سال ... 20 سال ... ورزش رو ول کنیم ( بعد از بر فرض 1 سال ورزش )