معمولا فایل لازم برای نصب این فرمت به همراه خود فایل قرار داده میشهنقل قول:
این فایل blz ای که میگید، کنارش یه فایل sis نبود؟!
الان برنامش رو ندارم
اگه پیداش نکردی، در قسمت درخواست ها بگو تا برات پیدا کنم و بزارم:46:
Printable View
معمولا فایل لازم برای نصب این فرمت به همراه خود فایل قرار داده میشهنقل قول:
این فایل blz ای که میگید، کنارش یه فایل sis نبود؟!
الان برنامش رو ندارم
اگه پیداش نکردی، در قسمت درخواست ها بگو تا برات پیدا کنم و بزارم:46:
نقل قول:
اگه فایل sis که اقا کمال گفت همراه blz نبود من فایل رو upload کردم از لینک زیر می تونی بگیریش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه blzinstapp رو دارم کار با هاش چه جوریه ؟
نقل قول:
برنامه را که نصب کردین ، بعد فایل BLZ که همون بازی NGage هست را باید کپی کنید تو root directory یعنی تو درایو E
بعد برنامه را اجرا کنید، اسم بازی تو برنامه اضافه شده، کافی هست Install کنید و لذت ببری :46:
بالای بازی فقط اسم گوشی من دوما اصلانقل قول:
برنامهall in on
هم نصب نشد
اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
all in one که تا حالا ندیدم نصب نشه
وقتی نصب میکنی، آیکون نداره ها
فقط یه سری فایل کپی میکنه
بعد گوشی رو خاموش و روشن کن
اگه بازی اجرا نشد
دیگه نمیدونم مشکلش چیه:13:
Kolahg جان این بازی asphalt urban gt 2 به دوتا برنامه نیاز داره اگه میشه اونا رم بذار چون بدون اونا باز نمیکونه تو یه تایپیک alex_pk گذاشته ولی لینک دانلودشون خرابه
سلام
من بازی cevilization رو دانلود کردم و تو گوشیم نصب کردم کامل نصب شده و آیکنش اومده اما موقع اجرا ارور میده که memory is full این که میگه یعنییییی چه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پست اول اين تاپيك رو كامل بخونيد
اگه مشكلتون حل نشد، به دليله اينه كه درايو c بيش از اندازه پره
سلام
من بازي Ghost Recon_Jungle Storm رو روي موبايلم نصب كردم همه اون كار هاي كه گفته بوديد رو انجام دادم ولي تصوير گرافيكش به هم مي خوره (گوشيم n70هست ) اگه ميشه و فكر ميكنيد راه حلي براي اين كار وجود داره بهم بگيد چون از اين بازي خيلي خوشم اومده ولي گرافيكش اذيت ميكنه . ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
سلام مجدد كمال جان (اگه اشتباه نكنم) :
اين فايل extra libs رو كه براي بازي Tom Clancy's SplinterCell_ChaosTheory
گذاشتين ----- شده و با ------ هم دانلود نميشه اگه ميشه لطف كنيد آپلود كنيد ، ممنون ميشم.
راستي يه سوال ديگه برام پيش اومده ، اون هم اينه كه اين فايل هاي چه كار انجام ميدن مثلا همين extra libs
ميشه اگه مثلا بازي Ghost Recon_Jungle Storm كه گرافيكش تو گوشي من به هم خورده ، اين فايل extra libs
رو نصب كرد و مشكل گرافيكش حل بشه ؟
کمال جان extra libs در پست 33 =فیلترینگ
وقت کردی دوباره آپلود کن:46:
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد.
آقا كمال Colin Mcrae Rally 2005 مخصوص NGage/QD,N70 رو با هزار بدبختي و با dail up دانلود كردم.
كه البته فايلش رو سه تيكه كردي و از اين بابت براي دانلود خيلي آسانتر شده ممنونتم.
موقع نصب پيغام ميده كه نرم افزار مربوطه سازگاري ندارد.
و اسم فايل مورد نظر هم Colin Mcrae Rally 2005_N6630 است. اصلاً جالب اجرا نميشه و زنگها نيز بهم ريخته.
COLOR FIX هم بدرد گوشي N70 نميخوره . البته شايد روي گوشي هاي ديگر جواب بده. ولي ظاهراً مثل اينكه روي گوشيهاي N70 اصلاً نصب نكنيم خيلي بهتره . شايد هم لينك فايلهايي رو كه در بخش شماره 45 سه تيكه كردي با فايل بخش شماره 46 اشتباه گذاشته باشي.
ولي در كل اين تاپيك فوق العاده است و گرافيك بازيها نزديك به پلي استيشن 1 رو داره.
بازيهاي جاوا حتي اگه 2007 3D هم كه باشه اصلاً قابل مقايسه با بازيهاي N-GAGE و يا حتي سيمبيان 2002 هم نميرسه تاپيك توپيه خيلي خيلي زحمت كشيدي .ممنون ومنتظر بازيهاي جديدت هستيم.
تو پست اول برایcolorfixe n70مخصوصی گذاشته شده(totalcolorfix) تو گوشی من که جواب نداد (file corrupted) یعنی فایل خرابه امیدوارم تو گوشی شما جواب بده:46:نقل قول:
سلام
من اين فايل COLOR FIX رو كه مخصوص n70 ست رو دانلود كردم ، فايلش كه نصب نميشه ولي 2 فايل ديگه هم داخلش هست كه نميدونم واسه چيه ؟ نصب كنl فكر مي كنيد تاثيري هم داره مثلا N-GaGe Library Pack.sis داخلش چند فايل dll هست.
ممنون از همه .
بالا خره پيداش كردم
براي اجراي بازي هاي :
asphalt 2
ghost recon
و چند بازي ديگه (كه توش مشخص شده)رو گوشي هاي n70 لينك اون در زير موجود است به اين برنامه نياز داريد.
حتما دانلود كنيد كه تموم ميشه ها:
طريقه كار با اون داخل فايل به صورت عكس نشون داده . رو گوشيه من كه خوب كار ميكنه.
اميد وارم تو گوشي شما هم همينطور باشه.
لازم به ذكر داخل اين فايل tfc.rar دو فايل وجود داره كه يكي از اون با n70 n72
و فايل ديگه اون براي اجراي بازي روي گوشي هاي 6630 6680 6681 كار ميكنه .حال كنيد ديگه ..........
اين هم لينك ديگه :
كي نرم افزار Wilcom v 9.0 رو داره . اگه ميشه هركي لينك دانلود اين برنامه رو داره به من لطف كنه و بگه چون خيلي بهش نياز دارم .خييييييييييلي !!
يه سوال ديگه :
من تو يه فروم عربي عضو شدم ولي وقتي ميخوام يه فايل ازش دانلود كنم اين پيغام رو ميده و نميدونم چه كار بايد بكنم:
farandesing, لا تملك تصريح بدخول هذه الصفحة. قد يكون هذا أحد الأسباب التالية:
حسابك قد لا يكون فيه إمتيازات كافية لدخول هذه الصفحة. هل تحاول تعديل رسالة عضو آخر, دخول ميزات إدارية أو نظام متميز آخر؟
إذا كنت تحاول المشاركة, ربما قامت الإدارة بحظر حسابك, أو لا يزال حسابك بإنتظار موافقة الإدارة.
الخروج من المنتدى الصفحة الرئيسية
كسي ميدونه اين يعني چي ؟ واقعا ممنون ميشم اگه كسي ميدونه بگه چي كار بايد بكنم؟
ایول امتحانش میکنم امیدوارم جواب بده:31:نقل قول:
نقل قول:
آقا كمال سلام.
قربون دستت. لطفاً لينك اين بازي رو چك كنيد. به احتمال خيلي زياد جابجا شده چون سه فايلي رو كه دانلود كردم اسم همشون رو ( Colin Mcrae Rally 2005 by kamal_iut (N7610,N3230,N6260,N6670,N6630 ميزنه و اصلاً مخصوص N70 نيست. و در گوشيم خيلي ناجور اجرا ميشه .
نقل قول:
آقا كمال اين بازي در گوشي n70 me من اجرا نميشه و كاملاً سفيد نشون ميده .
همينطور اين بازي نيزدر گوشي n70 me من اجرا نميشه و كاملاً سفيد نشون ميده .نقل قول:
نه مشکلی نداره هر سه پارتشم سالمه باید سه تا پارتم دانلود کنید بعد سه تا شم یه جا قرار بدین و از حالت فشرده خارج کنید بعد بریزین رو موبایلتوننقل قول:
من هم چند وقت بود میخواستم اینو بگم ....نقل قول:
colorfix n70 جواب نمیده لطفا یه درستش رو بزارید
موقع نصب پیغام File Corrupted میده و میاد بیرون .....
بدون اون هم من بازی رو اجرا میکنم ولی گرافیک و رنگ ها رو خیلی بد نشون میده ....
نقل قول:نقل قول:در اولین فرصتی که رفتم دانشگاه درستش میکنمنقل قول:
فقط قبل از اون
یه تستی بکنید ببینید این فایلی که دوست عزیزمون در پست زیر معرفی کرده اوکیه؟
که همینو بزارم در پست اول
آره این ئرسته کار میکنه من با این کار میکنمنقل قول:
طریقه ی نصب این برنامه ها :
مموری را داخل رم ریدر گذاشته به سیستم apps بروید وفایلها رو اونجا کپی کنید:46:
نتونستم اجرا کنم
چون اون فایل هایی رو که همراه total color fix پست اولی بود رو نصب نکرده بودم
درست شد .
دوستان میتونن به جای کپی کردن این فایل رو هم نصب کنن
total color fix n70 رو از ین ادرس دانلود کنید من امتحان کردمش سالم بود و کار کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل extra libs برای اسپیلینتر سل قرار داده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (208.6
كمال جان ممنون از بابت extra libs و ديگر زحماتت.
حالا كه بعد از مدتها به علت نبود extra libs رفتم كه هر سه فايل Splinter Cell - Chaos Theory رو دانلود كنم ، هر سه پارت دانلود كامل ميشه. اونا رو داخل يه پوشه ريختم كنار هم .
پارت 3 هم كاملاً سالمه .ولي پارت 1 و 2 از حالت extract خارج نميشه و پيغام ميده . The file is a corrupt
كه نشون ميده فايل هاغير قابل استفاده است .
كسي جديداً به اين مشكل برخورده ؟، يا اينكه يه جاي كار من اشتباهه !
فایل coler fix n70 رو از حالت فشرده خارج کن توش دو تا فولدر هست 6630,6680,6681 و n70 شما n70 رو باز کن بعد از داخل فولدر tcf فولدر system رو با استفاده از رم ریدر روی سیستم گوشی کپی کن بعد از داخل Library Pack هم system رو کپی کن روی system گوشیت. نحوه ی استفاده از colr fix هم در پوشه ی photos با استفاذه از عکسها داده شده.:46:نقل قول:
دوست عزيز اگر coler fix و All In One نصب كردي برو توبرنامه f explorer تو مسير نصب برنامه فايل بازي با پسوند شحح رو اجرا كن بازي درست اجرا ميشه!نقل قول:
اگه این ارور رو بده ینی فایل کلا از بیخ خرابهنقل قول:
راست میگه کلنگ جاااااااان منتظریمنقل قول:
من بازی colin mcrae رو دانلود کردم رو گوشیم(7610)نصب کردم رنگاش قاطیه.یه چند تا برنامه که تو تایپک بود رو نصب کردم درست نشد.اگه ممکنه یه توضیحی بدین.
سلام.
من یه سوالی داشتم.
اکثر بازیهای N-Gage قابلیت Multiplayer رو از طریق بلوتوث دارن.
میخواستم بپرسم ما هم که رو گوشی خودمون میریزیم میتونیم از این قابلیتش استفاده کنیم یا نه؟
با تشکر.
نقل قول:
دوست عزیز نصب بازیهای n-gage با بقیه گوشیها فرق داره. آیا فرمت فایهایی که می خوای نصب کنی sis هستش؟ دقیق تر مشکلتو بگو تا بگم چی کار کنی.
FIFA 2008 n-gageنقل قول:
کد:http://www.hotlinkfiles.com/files/266248_nhr9t/FIFA%202008.htm