خب داداش تخلیه کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
یه پرس و جو کنی بهتره، مخابرات هم گزینه ی خوبیه
همین کارا باعث شد که خیلی از دوستان قید پارس آفلاین رو بزنن.
یکیشم خود من
:n16:
Printable View
خب داداش تخلیه کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
یه پرس و جو کنی بهتره، مخابرات هم گزینه ی خوبیه
همین کارا باعث شد که خیلی از دوستان قید پارس آفلاین رو بزنن.
یکیشم خود من
:n16:
همش چندروز از سرویسم مونده همش زرت و زورت قطع و افت سرعت پیدا کرده...
از دیشب ساعت 12 تا صبح 100مگ هم نگرفته با 2مگ نامحدود حالا می بینم ظرفیت خطم از 10مگ به 13مگ بالا رفته ولی روی 9مگ هنوز بسته شده.
با IP خارج زیر 100کیلوبایت با IP ایران 220-230کیلوبایت.
تقریبا دوسال مهلتی که وزیر ارتباطات خواسته بود هم تمام شد. دیدید اتفاقی نیافتاد؟:n09: همش حرفهای دهن پر کن و درو....
آره از منم دقیقا دلیل خواست منم همین ترافیک شبانه رو گفتم !نقل قول:
هنوز که بعد 24 ساعت تخلیه نشده خطم
راستی آسیا تک که 3 ساعت نیست ! از 2 تا 8 هست !
والا من که شنیدم تک کانکشن های وب خیلی افتضاحه ! آسیا تک بیشتر میگن پینگش خوب نیستنقل قول:
یه پرسش نامه فرستادن برای بررسی رضایت مندی ! من الان چرا باید ۲ دقیقه از وقتم رو برای پر کردنش تلف کنم ؟ به بقیه هم توصیه میکنم وقتشون رو برای پر کردنش تلف نکنن حتی ۱۰ ثانیه ای که خرج خوندن ایمیلش کردم هم از عمرم تلف شد.
اگر 50 امتیاز میدادن یک چیزی، بی مایه فطیرست. :happy:نقل قول:
البته اگر مشتری مانده باشه تا فرم رضایت پر کنه. این رو باید در نظر داشت. :laughing:
سوال رو برعکس مطرح کردند:
این باید می بود:نقل قول:
10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در پی خرید اينترنت پرسرعت باشد به چه میزان امکان دارد تا شما شرکت پارس آنلاین را به او پیشنهاد کنید؟
:laughing::blush:نقل قول:
10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در حال استفاده از اینترنت مافوق کم سرعت پارس آفلاین میباشند به چه میزان امکان دارد تا آنها نیز تمدید نکرده و درخواست تخلیه خط را ارسال نمایند؟ (صرفا جهت پیش بینی و برآورد ریزش پیش رو...)
چرا ssh خوبه چروکسی ssl هم فکر کنم خوب باشه ولی چروکسی http با اینکه ip عوض میشه ولی سایت های چیز رو باز نمیکنه socks رو تست نکردمنقل قول:
دیگه pptp و l2tp که خیلی وقته وصل نمیشه sstp خوب بود که الان هر 5 مین قطع میشه باید دوباره کانکت شی kerio هم همینطور
ویرایش: درست شدههههههه
سلام دوستاان
ممنون میشم راهنماییم کنید
خطم ر و 16 بود هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینک مخابرات لعنتی اومد خطا رو قطع کرد واس کابل برگردان الان ب زور خطم 11 مگ رو میکشه
ب نظرتون باید چیکار کنم !!؟
اقا راسته پارس پینگش اومده پایین؟تایم اوت اینا چی/؟سرعت دانلود مثلا 512 محدود در چه وضعیه؟
پینگش دوروبر ۳۰۰
تا دلت بخواد تایم آوت
چه خبره دو باره دارن مانور میدن ؟
چرا هرچی فی لت ر شکن هست 2 دقیقه یکبار قطع میشه ؟
دوستان شما اخیرا با یاهو مسنجر مشکل ندارید؟ گاهی ارور میده باز نمیکنه
ای خدا این چه بلایی هستش کهدست از سر ما یرنمیداره :n14:
اول از همه مخابرات مشهد داشتم که خدا لعنت کنه کسی که سهام مخابرات روخرید ونامحدودش روبا خاک یکسان کرد:n14:
بعد رفتم سراغ بدترین ارائه دهنده پینگ در ایران آسیاتر بزرگ:n21:
بعد به خاطر دانلود شبانه رفتم سراغ شاشتل برترین isp در زمینه کلاهبرداری اینترنتی از ملت شریف ایران که هر سال جایزه نفر اول رو میبره:n04::n04:
اونم ما رو بعد از مدتی طلاق داد و رفتیم دوباره سراغ همون آسیاشت:n28:
مجددا یک ماهه قبل توتله جدیدی افتادم و از چاله دراومدم افتادم تو عمیق ترین چاه جهان یعنی پارس آفلاین بزرگ:n30::n30:
یعنی پارس بهترین کیفیت اینترنت و پینگ رو بین همه این شرکت ها که تا حالا داشتم داره ولی از نظر دانلود که اصل هدف من هستش دیگه دست شاتل رو هم از پشت بسته :n14::n14::n14: شیر کامل 1 به 8 تا اخر ماه اونم 256 نامحدود ماهی 50 تومن با سرعت 32 :n04::n04::n04:
این بود که اومدم تخلیه کنم لعنتی میگه حضوری بیا اون ور شهر تا تخلیه کنیم:n30:
منم حوصله رفتن نداشتم یه خط دیگه از مخفی ترین برند اینترنت حداقل در مشهد یعنی فن آوا گرفتم:n19::n19:
به نسبت قیمت و کیفیتش خوبه ولی از چند روزه که حسابی حالم روگرفته الانم لعنتی قطعه:n28:
بالای 20 بار این مودم لعنتی رو ریست دستی و سیستمی کردم نشد که نشد .
خوش به حال هرکسی که از همون شاتل گرفته یا تو منطقه ای زندگی میکنه که براشون اینترنت مثل نون شب مهمه نه طلاب مشهد که خود شبکه موبایل هم بی کیفیته چه برسه به اینترنت همراه و adsl اش :n14::n14::n14:
شرمنده سرتون رو درد آوردم . خلاصه کلام نتیجه اینجانب از شرکت های فوق این میشه :
بهترین شرکت برای دانلود 24 ساعته و ارزان نسبت به بقیه : فقط و فقط آسیاتک
بهترین شرکت برای کمترین قطعی وپشتیبانی عالی و پینگ تایم راضی کننده : فقط و فقط شاتل
البته اگه کسی جایی مخابرات نامحدود داره از جفت این دو تا بهتره :n09::n09::n09:
باز هم میگم خدا نیامرزه کسی که نامحدود مخابرات مشهد روجمع کرد:n24::n24::n24:
بعد دو روز هنوز خط منو تخلیه نکردن
آقا من نميدونم چرا خودتون را عذاب ميدهين،دلتون به حال اين نامردا نشوزه، باعرض پوزش ولي بايد دهانشون را...نقل قول:
همون روز كه درخواست تخليه ميدهين سريع به 195.ir شكايت كنيد...سريع تخليه ميكنند
حالا یه روز دیگه هم صبر میکنم اگه تخلیه نکردن همین کارو میکنمنقل قول:
داداش صبر واسه چی ؟؟؟!!!نقل قول:
اون دوستمون راست میگه دیگه. چرا به 195 شکایت نمیکنی ؟؟؟!!!
سر جیک ثانیه واست تخلیه میکنن
پارس آفلاین عاشق چش و ابروت نیست داداش! عاشق جیبته !!!
صبر واسه کی ؟؟؟!!! واسه کسی که خیلی عذر میخوام به شعور کاربراش توهین میکنه و همه رو به چشِ یه گوسفند میبینه!!!
تخلیه کن بذار برن گم شن حروم لقمه ها رو!!!
همین امشب برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسماً ازشون بابت عدم تخلیه شکایت کن. مطمئن باش تو سریعترین زمان ممکن رسیدگی میکنن.
برای من سه روز طول کشید تا جمع کنن :n01:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس 128 نامحدودش رو بگیرم میخواستم اطلاعی در مورد سرویس گیم پارس آنلاین بگیرم
اگه پینگ من 45 باشه با سرویس گیم پارس آنلاین چند میشه؟!
آیا سرعت دانلود رو پایین میاره اگه میاره چند درصد کاهش میده؟!
با تشکر
من پارس انلاین بودم الان نیستم ولی سرویس گیم رو فعال کرده بودمنقل قول:
تو سرعت دانلودت تاثیر دارهوپایین میاره
پینگ رو پایین میاره ولی نه انچنان زیاد
این پارس آنلاین هنوز آدم نشده؟؟ حیف... با اون سیاست کثیف ده آذر بین کاربرا دو دستگی ایجاد کرد تا یکسری از تخلیه منصرف بشن و واسه یکسال زمان خرید تا بتونه دوباره جیب ملت رو خالی کنه. البته جاهای دیگه ام همینه حلوا خیر نمیکنن همه شرکت ها از هم بدتر و دزدترن. اینترنت خیلی محدود و بی کیفیت شده کسی هم اگه سرویس خوبی داره از شانسشه
من سریع شرکت رو عوض کردم الان مخابراتم نسبت به پارس وضع ام خــــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلی بهتر شدهنقل قول:
خدا لعنت کنه این پارس رو. من 17هم فرم درخواست نخلیه رو پر کردم ولی هنوز خطمو تخلیه نکردن. اعصابم خورده...........:n34:
آقا الان کدوم شرکت شبانه اش کیفیت خوبی داره؟ من فقط شبانه واسم مهمه
دوستانی که تخلیه کردند کسی امتیاز نداره؟ اگر در حد 30 امتیاز هست برای بسته 1 روزه و بیشتر البته خریداریم، سرویس نامحدود دارم.
بزودی سرویس تمام میشه دیگه بدردم نمیخوره. بسته هاتونو بهم برستونید. :n06:
باید پولی که ریختم تو حلق پارس آفلاین در بیاد. :n29::34:
منتظر کمک های سبزتان هستم.
شما بهتره پیگیری کنید و شکایت تا زودتر اقدام کنننقل قول:
اونهایی که پارس دارن لینک زیر رو براشون باز می کنه یا نه ؟
کد:https://www.iptorrents.com/
باز نـکـــرد .نقل قول:
تو حالت عادی نمیره ولی وقتی چیز زدم برام باز کرد. توام اگه چیز داری میتونی بازش کنی.نقل قول:
پارس انلاین میگه تمامی شرکت ها باید اینترنت رایگان شبانه را بردارند و مثل خودش محدود بشند و گفته این دستوری هست که باید همه شرکت های خدماتی اجرا کنند یعنی سیاست کشوری هستش
تا چقدر این حرف صحت داره ؟
اینو حرف پشتیبانی گفت !!!!
اين ترفند پارسه تا از تخلیه یوزها جلوگیری کنه الان یکی دو ماهه همین حرفا رو دارن میزنن کجا همچین بخشنامه یا قانونی ثبت شدهنقل قول:
گول این حرفا رو نخورید
من هم دنبال همین بخشنامه هستم کجاست ؟نقل قول:
چنین چیزی وجود نداره
پارس آنلاین جدیداً بگیر نگیر داره
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
سرویس 5 گیگ 256 یک ماهه گرفتم اما حس میکنم دیگه دانلود شبانه نداره درسته ؟؟؟
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
2 ماهی شده حذف شدهنقل قول:
سلام
من آخر نفهمیدم از پارس آنلاین سرویس میگیرم یا شهراد؟؟!!!:n13:
دیروز زنگ زدم پشتیبانی میگه این برای اینه که اسپید تست نمیتونه نزدیکترین سرورو تشخیص بده :n08:
نمیدونم. حالا وقتی وصل شد باید ببینم سرعت و دانلود زمان رایگانش چجوریه. احتمالا 3 ماه اینجا میمونم. اگه بد بود میرم مخابراتنقل قول:
در هر صورت از پارس انلاین جدا شدم
من که روز بعدش زنگ زدم گفت نامه رو فرستادیم مخابرات.آسیا تک هم گفت 3 روز طول میکشه تا از تهران وصل کنن !! امروز یا فردا احتمالا وصل میشهنقل قول:
ساعت رایگان هر سرویسش فرق میکنه. بعضی هاش 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگانه. بعضی ها 2 تا 8 نیم بها و بعضی ها هم 2 تا 8 رایگانه. سرویس هاش زیاده
من 4مگ با 6 گیگ حجم ماهیانه و تایم 2تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو انتخاب کردم به قیمت 3 ماهی 34 تومان
پارس انلاین فقط شبانه رو جمع کرد. به خودش زحمت نداد حداقل اون 4 گیگ رو به 6 گیگ ( مثل آسیا تک ) تبدیل نکنه. اگه این کارو میکرد شاید من نمیرفتم . چون سرعتم خوب بود
یعنی به این می گن تاپیک ! 4-5 تا پست رفته جلو کلی بازدید کننده داشته 1 بنده خدایی حوصله نکرده تست بگیرهنقل قول:
بهانهای پشتیبانی پارس ردخور ندارهنقل قول:
اولی 140 میلی ثانیهنقل قول:
دومی 111
سومی 102
چهارمی 113