از اینجا درش آوردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: به دلیل ابعاد بزرگ عکس، لینک داخلی با خارجی جایگزین شد.
Printable View
از اینجا درش آوردم:نقل قول:
ویرایش: به دلیل ابعاد بزرگ عکس، لینک داخلی با خارجی جایگزین شد.
دوستان یک سوال امروز روز خاصیه؟
آخه از صبح اینترنت به طرز فجیهی داغونه سایتای داخلم بزور باز میکنه
برا شما هم اینجوریه؟
واسه من دیشب ترکیده بود؛ پینگه 8.8.8.8 رو 650 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ولی الان عالی شده؛ پینگه 4.2.2.4 رو 140 عه!
برا من ماکزیمم سرعت با آرت 1 شده 50 کیلو فک کنم سیاست هاشونو عوض کردن ! دو سه دوره قبل هم هیچ محدود شدنی در کار نبوده و هم این که میزان دانلودامم 10 گیگ نهایتا بوده و این که دانلودامم پراکنده بود وو اکثرا وب گردی!!!!!!:n15:نقل قول:
شاتل رو دیگه فک کنم کم کم باید بیخیالش شم!:n23:
من که هفته دیگه از این شاتل آشغال میرم بیرونو راحت میشم : ))))))نقل قول:
احتمال خیلی زیاد پورتتو روی 574 بستن!نقل قول:
سیاست جدیدشونه
کجا میخای پهن کنی؟نقل قول:
نه همون قبلیه 879 فک کنم تو مودم دیدم! ولی فک کنم نرم افزاری محدود شده دیگه باید بیخیالش بشم فقط موندم کجا پهن کنم ؟نقل قول:
سلام. دوستان عزیز! شما با ک/ر/ی/و می تونید بدون قطع و وصلی روی سرویس های شاتل دانلود کنید یا بعد از مدّتی خطای Connection Closed میده براتون؟ آخه می خوام بیام شاتل؛ می ترسم شاتل هم مثل پارس آنلاین ک/ر/ی/و رو محدود کرده باشه! :| لطفا کسانی که از ک/ر/ی/و استفاده می کنن، جواب بدن. ممنون. :n16:
فعلا تا جایی که من میدونم تمام isp ها با کریو و سیسکو مشکل دارن.الان من با pptp مشکلی ندارم.:n12:نقل قول:
پینگم با 8.8.8.8 و اروپا 140 شده!!
پارس آنلاین؛تو منطقه ما مثه که خوبه...نقل قول:
زنگم زدم گفتن واست رو 16 میبندیم...
امروز درخواست تخلیه رو به شاتل دادم،بعد یارو میگه 3 تا 7 روز طول میکشه!!!!!!!!:n04: میگه 2تا3 روز شرکت باید تخلیه رو بفرسته و 3 روز هم طول میکشه که مخابرات خطو رانژه کنه...
راست میگه؟!!!
چند روز بعد باید خطم تخلیه باشه؟!
دوستانی که art 1 دارن لطفا سرعت دانلودشون رو اعلام کنن ؟؟؟؟
سرور خارجی 45 تا
سرور داخلی 100 تا
بنده نه محدود بودم نه هیچی داخلی و خارجی نهایتا 50 کیلو هر سروری که بگید رفتم اکانت چیز میز بشکن نشکنم تا دلتون بخاد نوع های مختلفشو تست کردم خیلی دزده دزد !!!نقل قول:
امروز قطعی زیاد داشت
45 روز از دوره ام مانده بود که ترافیکم تمام شد، برای خط دیگرم اینترنت نامحدود از مخابرات گرفتم و تصیم گرفتم بعد از 1 ماه اگر از مخابرات راضی نبودم شاتل را تمدید کنم، ولی از شاتل اس ام اس آمد که 10 روز مهلت دارم تا تمدید کنم یا حجم بخرم، آیا تخلیه خط قبل از اتمام دوره به علت اتمام ترافیک قانونی است؟ معمولا چند روز پس از اتمام ترافیک خط را تخلیه میکنند؟
شما هر زمانی که اراده کنید میتونید نسبت به تخلیه خط اقدام کنید منتهی اگر وارد دورۀ جدید شده باشید باید هزینۀ دوره رو پرداخت کنید؛ پس بهتره که هرچه سریعتر اقدام بفرمایید.نقل قول:
زمان تخلیه: معمولا ۳ تا ۷ روز کاری بعد از درخواست تخلیه ممکنه طول بکشه.
به علت اتمام ترافیک هرگز خط شما خود به خود تخلیه نمیشه.
مرسی، من نمیخواهم خطم زودتر از اتمام دوره تخلیه شود چون میخواهم برای تصمیم درباره ماندن یا رفتن از شاتل فرصت داشته باشم، ولی چون در اس ام اس نوشته بود با توجه به محدودیت درظرفیت مراکز لطفا حداکثر تا 9 روز آینده جهت خرید ترافیک یا تجدید دوره اقدام فرمایید، به نظرم رسید که خودشان تخلیه میکنند، در ضمن اگر تمدید نکنم و دوره تمام شود چطور هزینه را از من میگیرند؟ حتی اگر چند ماه هم تمدید نکنم هم خطم را تخلیه نمیکنند؟ برای تخلیه حتما باید مراجعه کنم یا با تلفن و ایمیل هم تخلیه میکنند؟نقل قول:
کسی نمیدونه تا چند روز موظفند تخلیه رو انجام بدنو من برم از یه شرکته دیگه بگیرم؟؟!نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
اگر شما مثلا 3 ماه اقدامی نکنید دو حالت ممکنه پیش بیاد:
1- دوباره به شاتل برمیگردید که در اینصورت باید هزینه 3 ماه گذشته رو هم پرداخت کنید تا مجددا سرویس شما فعال بشه.
2- به شرکت دیگه ای کوچ میکنید و باید قبلش حساب شما با شاتل تسویه بشه و ممکنه هزینه این مدت رو بگیرند تا خط رو تخلیه کنند.
نکته اینجاست که اگه وارد دوره جدید بشید احتمالا موقع تسویه حساب باید هزینه اون رو پرداخت کنید. شما میتونید با شاتل تماس بگیرید و بگید که شروع دوره جدید شما رو برای چند روز به تعویق بندازن، فکر میکنم که موافقت کنند.
*** حتما تماس بگیرید با خودشون تا جزئیات رو بهتون بگن.
پس توهم رفتنی شدی علیرضا. فکر میکنم تا 10 روز هم میتونن طولش بدن. یه سر به تاپیک پارس آنلاین هم بزن، اونجا خیلی فعالترند ظاهرا.نقل قول:
سرویس حجمی شاتل محدودیت داره ؟
بله.نقل قول:
تقزیبا حدود ۲۰ تا ۳۵ گیگ بسته به مرکز مخابراتی میشه دانلود کرد.
محدود هم که بشید سرعت میاد روی ۸kB/s.
خیلی ممنون که جواب دادی عزیز :xنقل قول:
یه اشتباهی کردم 3 ماهه گرفتم ازشون وگرنه 2ماه پیش تخلیه کرده بودم؛ واقعا دیگه مفت نمیرزه این شاتل،نه پینگ درست حسابی داره نه سرعته بالایی داره...
دوستان art 1 بعد از 11 گیگ, سرعت رو چند می کنن؟
سلام شبانه چطوره؟ میشه هفته 5 گیگ راحت گرفت بدون دق دقه خاطر>؟
دانلود شبانه میخام منتها زیاد نه همون هفته 5 گیگ بسمه
میشه وارد شاتل شد و با چه سرویسی؟
سلام،نقل قول:
شاتل کلا یعنی دغدغه!!!
معمولا اگه مرکز مخابراتی خوب باشه مشکلی پیش نمیاد. البته جدیدا محدودیت ها رو سفت و سخت تر کردند. داشتیم کسایی رو که با 5 گیگ دانلود محدود شدن و کسایی هم بودن که دانلود چند برابر اون داشتن و محدود نشدند.
اصولا شاتل به درد دانلودرها نمیخوره. بعضی مناطق مخابرات خوبه (منطقه ما افتضاحه)، پارس آنلاین هم میگن بد نیست.
بهترین کار اینه که از افرادی که نزدیک شما هستن و شاتل دارن پرس و جو کنید.
مزخرفترین و پست ترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی در ایران!
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون
چه شرکتی رفتی دوست عزیز؟نقل قول:
سلام من از شاتل استفاده میکنم و سرویسم هم 2 مگ eco هستش
دانلودم هم 400 هستش معمولا بنظرتون خوبه یا کمه . اگه کمه چطور میتونم اضافش کنم راهی داره؟
اینم تست همین الان
2مگ اکو رو، بیشتر از 4 مگ نمیبندن...نقل قول:
پهنای باند ارت 1 همون 896 هست؟
اگه کیلوبیت منظورتونه بله همون حدوداست. تا ۱۲۰۰ هم شنیدم که ببندن.نقل قول:
مشکل شاتل حجم قابل دانلود و محدودیتشه که غیرفابل تحملش میکنه. کم مونده بود دیروز زنگ بزنم هرچی فحش از دهنم در میاد بهشون بگم. کلا تو این ماه شاید ۱۱ گیگ هم دانلود رایگان نداشتم ولی هنوز محدودم :n23:.
نمیدونم این ابلهی که برای دانلود رایگان یا نامحدود، یه حدی تعریف کرده جزو کدوم دسته از چهارپایان قرار میگیره واقعا؟؟!!!:n13:
سلام من اشتراک ۳ماهه داشتم تموم شده بعد الان ایمیل اومده که ۸۶ تومن واریز کنم سه ماه بعد استفاده کنم وگرنه قطع میشه..میخوام بدونم خودبه خود ۳ماه تمدیدمیکنن؟!!!
پیش پرداختتون برای همون دوره سه ماهه صادر میشه مگر اینکه درخواست بدین دوره تون و تغییر بدن. در اون صورت از نظر هزینه هم متفاوت میشهنقل قول:
من 512 پارس آنلاین دارم اما سرعتش به نظرم خیلی پایینه البته هنوز تست سرعت نگرفتم.
دانلود شبانه ندارم فقط توو روز اونم در حد خیلی معمولی.
به نظرتون 512 اکو شاتل بهتر نیست؟
شاتل تو ساعات روزانه اصلا قطعی نداره و حداکثر سرعتو بهت میده، منتها پینگش خیلی داغونه...نقل قول:
پارس آنلاینتو رو ۹ بستن؟!
بچهها یک مشکلی دارم میترسم شاتلموو تخلیه کنم اخه این جایی که ما هستیم شلوغه واکثر خطوط تلفن روی پی سی ام هست این پست ما هم خیلی روش ای دی اس ال است و هر کی جدید در خواست بده با همین پی سی امش خود مخابراتم دیگه بهش نمیده میترسم اگه درخواست بدم از رانژه خارج کنن یکی بیاد جامو بگیرم و خطم از بین بره و مجبور شم با مخابرات دزد سرو کله بزنم به نظرتون چیکار کنم ؟
تصمیم داشتم برم پارس 256 ماهی 10 گیگ رو بگیرم خطمم کیفیتش خوبه تا 16 مگ رو راحت ساپورت میکنه نظرتون چیه؟؟
دوستانی که سرویس های آرت دارن(۱-۵)لطف کنن و تجربه شخصیشون رو راجب سرعت سرویس و محدودیت هایی که بعد از حجم مشخصی از دانلود پیش میاد بنویسن
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk