راستش من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیهنقل قول:
در همین حد اطلاعات داشتم
Printable View
راستش من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیهنقل قول:
در همین حد اطلاعات داشتم
سلام
اینستاگرام نسخه دستکاپ استفاده می کنم . در مرورگر فایرکس ( آخرین ورژن ) ، وقتی روی ویدئو کلیک می کنم تا پلی بشه ، هیچ اتفاقی نمیفته ولی در گوگل کروم ، ویدئو باز میشه . چکار کنم تا ویدئو در فایرفاکس هم پلی و دیده بشه ؟
.................................................. ...
وقتی اینستا رو باز میکنی اون دایره های کوچک بالای صفحه که لیست افراد فالو شونده هستند و وقتی روشون کلیک میکنی یک عکس معمولا با یک تکست میاد... اونا جریانش چیه؟ توی پروفایلشون که اون عکسا نیست .... اونا رو کجا به اشتراک میزادند که اونطوری میشه؟
+
راهی هست اکانت اینستا رو حذف کنی؟
نقل قول:
برای منم این سوال شده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- - - Updated - - -
نقل قول:
برای منم این سوال شده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
اگر برای کسی دایرکت پیام بدی و بعد پشیمون بشی راهی هس که اون پیام رو طرف نبینش ؟
اقا با چ نرم افزارى مى شه از لايو اينستاگرام رکورد گرفت؟
دوستان سلام
من یه فیلم 2 دقیقه میخوام بذارم تو استوری چطوری باید این فیلم رو بذارم که پخش بشه؟؟؟
میخوام به صورت پشت سر هم این فیلم 2 دقیقه رو استوری بذارم
جواب بدید ممنان می شمنقل قول:
سلام وقتی میخام وارد اینستاگرام بشم با این پیغام مواجه میشم
there was a problem starting instagram. please uninstall and reinstall instagram and then try again
چند بارهم حذف و نصب کردم آپدیت کردم ولی نمیشه هیچ جا هم نتونستم به جواب برسم بجز یه راه حل که باید گوشیمو ریست فکتوری کنم . خواستم ببینم راه حل دیگه ای هست که گوشیمو ریست فکتوری نکنم .
Live اینستاگرام تو اندرویدهای قدیمی مثل اندروید 4.2 فعال نمیشه؟
سلام
دوستان چطور میشه پیج اینستا رو از طریق موبایل به صورت موقت غیر فعال کرد ؟
سلام دوستان.
من اکانتم رو مدت ها قبل با شماره تلفن خارج از کشور ساخته بودم و ایمیلی متصل نبود،الان که برگشتم رمز عبور رو فراموش کردم از طرفی خط تلفن تو ایران کار نمیکنه،برای بازگردانی فقط میگه باید اس ام اس فرستاد، با این اوصاف چه راهی برای بازگردانی رمز عبور هست،خیلی خلی ضروری هست
ممنون.
دوستان وقتی یه پیام رو فرستادیم دایرکت.. بعدش unsend meseege میزنم.. واقعا اون پیام پاک میشه برای طرف؟ یا فقط برای خودمون پاک میشه؟
[QUOTE=kian98;8350241]سوالی چیزی دوستان داشتند در خدمتیم![/QUO
سلام.خسته نباشید
ممنون از سایت و مطالب خوبتون
من قبل اینستگرام داشتم که پاک کردم و بعد از مدتی نصب کردم.قبل تو قسمت سرچ که عکس از تمام نقاط بود عکس پیج های ایرانی هم توی اونا بود ولی الآن که نصب کردم ذره بین رو که میزنم فقط عکس از پیجای خارجیه و پیجای ایرانی اصلا نیست.
خواهش میکنم راهنماییم کنین من باید چیکار کنم که توی این قسمت پیجای ایرانی دوباره برگرده؟
ممنون
سلام
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه ؟ من اشتباهی دایرکت رو پاک کردم:n03: . ایا راهی هست بشه دایرکت رو ریکاوری کرد؟؟:n41:
سلام دوستان
مدتى هست آپلود ويديو در اينستاگرام مشكل عجيبى داره و مدام عقب و جلو ميره و كلي حجم اينترنت مصرف ميكنه اغلب هم در نهايت نميفرسته. چيزپى ان هم فايده اى نداره.
چطور ميشه از شر اين ايراد اعصاب خرد كن خلاص شد؟
تشكر
Sent from my iPhone using Tapatalk
.
دوستان وقتی توی ایستا کسی رو فالو میکنیم بعد اون شخص بک میده و ما از لیست فالوینگ هامون حذفش میکنیم
بعدها چطور اگه بخواییم گروهی فالو کنیم بفهمیم که مثلا اون اشخاص فالور ما هستند و نیازی به فالو مجدد اون ها نیست ؟
چرا اينجا فقط سوال پرسيده ميشه كسى كمك نميكنه؟نقل قول:
چرا اينجا فقط سوال پرسيده ميشه كسى كمك نميكنه؟نقل قول:
جناب تو یک بازه ای این اتفاق افتاده بود و مشکل هم از خود ایستاگرام بودنقل قول:
- - - Updated - - -
جناب تو یک بازه ای این اتفاق افتاده بود و مشکل هم از خود ایستاگرام بودنقل قول:
هنوز هم هست اصلا حل نشدهنقل قول:
نقل قول:
خوب یک اپدیت بکنید ایستاگرامتون رو
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتری صفحه خود را خصوصی کنیم؟
سلام.اکانت اینستای من مدتی هست که تو قسمت activity feed هیچ نوتیفیکیشنی نداره.یعنی اگه کسی برای پست هام لایک یا کامنت بذاره اصلا تو بخش اکتیویتی نمیاد.تنها چیزی ک براش نوتیفیکیشن میاد اینه ک یه نفر تو پست خودش منو منشن کنه و یچیزی بگه.کلا کسی کامنتم ازم لایک کنه نمیاد.کسی دایرکت بده هیچ چیزی نمیاد باید برم خود اینستا رو اول باز کنم و بعد,برم بخش دایرکت تا بفهمم.درضمن همزمان با این مشکل یه مشکلی دیگه پیش,اومد ک پستهایی اسپانسر عربستانی هر روز تو صفحه اصلیم میاد .درواقع این دو مشکل همزمان بودن.درضمن در قسمت push notification داخل برنامه همه چیز فعاله و تو تنظیمات خود گوشی هم همینطور
داخل ایسنتاگرام رو علامت 3 نقطه بالا سمت راست بزنید ( آپشن ) - بخش ستینگ - قسمت Push Notification - برای پیغام ها اینجا تنظیم کنید که کی پیغام براتون داده بشه. میتونید همه رو بزنین روی Everyoneنقل قول:
ممنون از پاسختون ولی از قبلش گفتم که تو این بخش رفتم و تمامی گزین ها رو everyone کردم و فایده نداشتهنقل قول:
سلام. بیش از 7500 پیج رو نمیشه فالو کرد؟
چون من به این تعداد رسیده ولی از این به بعد پیج فالو میکنم چند دقیقه بعد میرم میبینم از فالوم
خارج شده... محدودیت داره تعداد فالو کردن پیچ در روز یا در ساعت؟ یا در کل مثلا آخر 7500 تاست؟
راهی داره اکانتی که قبلاَ با شماره تلفن ثبتنام شده و بعد دوباره با همون شماره تلفن یه اکانت جدید ایجاد شده رو برگردوند؟
سلام دوستان
من از نسخه وب اینستا استفاده میکنم
اما وقتی رو قسمتی که تو عکس مشخصه کلیک میکردم عسکهایی که فالورام لایک کرده بودن می اومد
اما الان یه صفحه دیگه میاد که پیشنهاد فالو میده
راهنماییم میکنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من همه اطلاعات مربوط به ورود به اینستاگرام م رو از دست دادم بهشون گفتم اونا هم یکسری اطلاعات ازم خواستن منم گفتم حالا میگن تایید کن شماره تلفن و مدل گوشیت چیه ؟ چطوری باید از طریق ایمیل این را بهشون نشون بدم ؟
دوستان ميشه با لپ تاپ هم اكانت اينستا داشت و توش فعاليت كرد؟
فقط میشه پست ها رو ببینی ، خودت نمیتونی پست بزارینقل قول:
من با یک شماره تلفن، سه تا اکانت ایجاد کردم. الان رمز یکیشون را فراموش کردم. چطور باید مشخص کنم که میخوام رمز کدوم اکانت را ریکاورکنم؟
دوستان چرا نمیشه فیلم ارسال کرد من به آخرین ورژن آپدیت کردم نت هم خوبه ولی فیلم نمیفرسته نه تو پیچ و نه توی هیستوری
تو اپ بازار و در قسمت نظرات بیشتر کاربرا از این موضوع شاکی بودننقل قول:
تو آپ بعدی احتمالا درست بشه
نسخه وب ایسنتا رو باز کنیدنقل قول:
تو صفحه ای که باز شده راست کلیک کرده و گزینه inspect انتخاب کنید ...
بعد از اون رو منویی که در کنسول inspect براتون باز میشه روی آیکون کنار element کلیک کنید . آیکونی شبیه به گوشی تلفن همراست
بعد از اون مرورگر نسخه وب رو به نسخه قابل مشاهده در گوشی تبدیل میکنه و میتونید عکس بزارید
چند نسخه تا الان بروزرسانی شده ولی این مشکل حل نشده .نقل قول:
دوستانی که مشکل دارن OG Instagram نصب کنن من نصب کردم فعلا درسته .
سلام
1- اگر وارد پیج کسی بشیم و اشتباهی دستمون بره رو دکمه فالو و فالوش کنیم و بعد از چند ثانیه دوباره انفالوش کنیم نوتیف فالوی ما براش میره و یا وقتیکه وارد اینستا میشه ایدی ما رو در قسمت نوتیف ها و فالوورهای جدید می بینه یا نه؟
در مورد دکمه لایک هم مشابه این سوال رو دارم که اگر عکسی رو لایک و سریع انلایک کنیم بازم نوتیفش میره یا نوتیف هم حذف میشه؟
این خیلی برام مهمه دونستنش
2- در قسمت پیدا کردن دوستان از طریق contact چجوری بفهمیم کدوم آیدی مال کدوم شمارست؟ بعضی آیدی ها رو از روی اسم و عکس میشه تشخیص داد کیه ولی بعضی ها اسم و عکس خودشون نیست و نمیشه تشخیص داد این ایدی با شماره چه کسی ثبت شده
سلام
دوستان یک سوال
بعضی پیج ها رو میبینید فالورشون صد هزار تا و لایک هاشون بالس
لز کجا میشه لایک هاو. فالورهاشون واقعی هست ؟