[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باز نمیشه سایتشنقل قول:
اصلاح شد .نقل قول:
به نظر میاد این نسخه قشنگ ترین نسخه بازی تو طول 5-6 سال اخیر باشه:n12:
منکه دموی بازی رو روزی چن دست درم بازی میکنم روی کنسول ps4 هیچ صحنه ی جدیدی روی نمایشها اضاف نشده دریبل ها همچنان کار نمیکنه
صدای تماشاچی ها مثل نسخه های قبل هست چمن خیلی بده البته فق یک ورزشگاه هستش
امیدوارم نسخه ی اصلی خوب باشه
منکه دموی بازی رو روزی چن دست درم بازی میکنم روی کنسول ps4 هیچ صحنه ی جدیدی روی نمایشها اضاف نشده دریبل ها همچنان کار نمیکنه
صدای تماشاچی ها مثل نسخه های قبل هست چمن خیلی بده البته فق یک ورزشگاه هستش
امیدوارم نسخه ی اصلی خوب باشه
آقا اینکه میگن گرافیک ps4 و pc با هم فرق میکنه راسته ؟
اینجوری باشه که حال گیریه
بعضی از دوستان گفتن فرق می کنه، منم چند تا ویدیوی گیم پلی از نسخه PC دیدم که نسبت به نسخه PS4 تفاوت داشت.نقل قول:
متاسفانه شاهدیم راهی که چند سال پیش EA رفته بود و تمرکز اصلی رو گذاشته بود روی نسخه های کنسولی این بار از طرف Konami در پیش گرفته شده!
فکر کنم نسخه های اصلی بازی PS4 و XOne باشن چون من نسخه PS3 رو هم بازی کردم که علاوه بر گرافیک پایین تر از نطر گیم پلی هم با نسخه PS4 فرق داشت
دوتا ویدیو آخر از گیم پلی که دیدم به نظر میرسه حالا اگه نگیم خیلی خوبه و .... حداقل میشه گفت قابل بازی کردن هست ( برعکس 2014 که وحشتناک بود :n24:) .
فقط زمینش مثل همیشه چنگی به دل نمیزنه که بعدا زمین و پمن خوب میسازن براش :n02:
ولی برا دونفره بازی کردن نمیدونم چرا این 2013 اینقد فاز میده :n01: فکر نکنم به 2013 برسه :n27:
FC Bayern Munchen - kits and manager licensedنقل قول:
Bayer 04 Leverkusen - kits and manager licensed
Shalke04 - kits and manager licensed
Germany - kits and manager licensed
فعلا تیم های بالا بایرن مونیخ و بایرن لورکوزن و شالکه 04 لباس و چهره مربیانشون درست شده خود تیم آلمان هم به همین شکل هست ! در مورد چهره های بازیکنان هنوز اطلاعات دقیقی منشتر نشده ولی همه بازیکنان رو درست نمیکنن ولی بعضی تیم ها در اولویت هستند مثل بایرن مونیخ ! تیم ملی ایران هم فقط لباس و لوگوش درست شده حتی اسم بازیکنان هم درست نیست
بله نسخه های کنسولی با پی سی فرق میکنه هم از نظر گرافیکی هم از نظر امکانات ! اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش اعلام شده بود که توی بازی امسال یه قابلیت دینامیکی گذاشتن واسه حالات روز که ابر و خورشید حرکت میکنن گفته شده بود که این امکان برای کنسول فعلا فراهم شده و برای پی سی این امکان وجود نخواهد داشت !نقل قول:
اینم در جواب دوستان بدم که گفتن دمو بازی کردن : نسخه دمو با نسخه نهایی خیلی خیلی فرق خواهد کرد:n05:
امسال قابلیت جدیدی در بازی اضافه شده که اهمیت چمن را چند برابر کرده ! این قابلیت جدید که روی سرعت و حرکت بازی و توپ تاثیر داره اندازه چمن است ! که به چهار شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میتوان ان را تنظیم کرد این عمل در بازی تاثیر خواهد داشت ! به طور مثال اگر در مقابل بارسلونا بازی داشتید به دلیل اینکه بارسلونا بازی سرعتی و حرکات کوتاه انجام میده اگر شما اندازه چمن را بزرگ بگذراید میتوانید تا حدی جلوی سرعت بالای بازیکنان رو بگیرید !
کارت گرافیک : Gt520 PciEx 2GB 64bit DDR3 Hdmi port
هارد : 320GB seagate
رم : 2 عدد رم 4GB 2RX8 PC3 DDR3
مادربرد : 760Gm p21(fx)
سی پی یو (پردازنده): AMD x4 986 8Gb Ram DDR3 bus 1033 4mb cache
با این سیستم میشه روان بازی کرد؟
جالبه اینهمه گیم پلی از اینور اونور میاد !
فک کنم کم کم دیگه بازی لو بره
بد جور تو کفیم
نقل قول:
دقیقه 4:30 واکنش دروازه بان خیلی جالبه! یه چیز در حد واقعیت نه یه بازی کامپیوتری!
این موارد گیم پلی PC هست گذاشتین ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز....
اگه میشه دیگه گیم پلی اینطوری نزار از اول تا اخرش همش اون مرده که سمت چپ تصویر حرف میزد ,مخ مون رو خورد ........
در کل قشنگ بود.
.
.
.
.
آقا یون تا انتشار بازی در ایران میتونید در تاپیک روز شماری کنید(پست بذارید که چند روز مونده تا انتشار).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
موفق باشید.
چشم........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PES 2015 : As Roma vs Bayern Munich
حجم 43 مگ ( این دو تا پسره هم در سمت چپ حرف می زنن .)
سلام
یعنی از گیم پلی 2014 بهتره ؟
واقعا فاجعه بود 2014 . فعلا که 2013 میزنیم تا بینیم چی میشه .
من 2015 رو دیروز رو ps3 بازی کردم نسبت به 2014 بهتر شده بود میشه بازیش کرد اما هنوز جا داره تا به فیفا 15 برسه
از لحاظ نور پردازی دینامیگ و کیقیت تماشاگران و کیفیت چمن بازی و....ویدیوهای گیم پلی نسخه PC رو صفحات قبل گذاشتم . یه چیزایی میشه قهمید .نقل قول:
گیم پلی بازی در نسخه های مختلف هیچ تفاوتی ندارد .نقل قول:
فاز میده چون به راحتی میشه با چندتا پاس گل زد . بازی از شبیه سازی فاصله داذه و هر چی به شبیه سازی نزدیکتر بشه بازی سخت تر خواهد شد و شاید برای خیلی ها کسل کننده باشه ! .نقل قول:
شاید با PC فرق نکنه ولی اون چیزیکه من رو PS3 بازی کردم برام نا امید کننده بودنقل قول:
آدم احساس می کرد دروازه بان همه اش رو حالت اسلوموشنه!!
من از خودم نگفتم ! . سازندگان بازی گفتن . من تفاوتی از لحاظ گیم پلی بین نسخه PS4 و PC تو ویدیوها نمیبینم . از تفاوت گیم پلی بین نسخه ها هم تاحالا چیزی نشنیدم . فقط تفاوت در گرافیک بازی هستش .نقل قول:
منم نگفتم شما چیزی از خودت گفتی!:n02:نقل قول:
بنده خودم دو تا دمو رو امتحان کردم و حقیقتا" از نسخه PS3 ناامیدو شدم و حتی بعد از فروش PS3 و خرید PS4 نمی خواستم دمو رو دوباره دانلود کنم ولی طاقت نیآوردم و روی PS4 هم دموی بازی رو امتحان کردم و نظرم به کل عوض شد!
قطعا" بعد انتشار بازی بهتر میشه در این مورد قضاوت کرد...
والا تا اینجا اعتراضها به نسخه PC هستش اونم از لحاظ گرافیگ که گفتن چرا مثل نسخه PS4 نیست . تمرکز سازندگان بر روی کنسولهای جدید هستش . در حال اپلود ویدیو گیم پلی تسخه PS4 و PS3 ....نقل قول:
این fifa15 بود حرکات و چهره در حد فاجعه بود که ! حرکات دستها تو فیفا مثله عروسک خیمه شب بازی بود !:n02:نقل قول:
PES 2015 تو بخش Player ID و Team ID فوق العاده کار کرده!
حالا رونالدو و مسی به کنار وقتی با آرین روبن بازی می کنی احساس می کنی تو واقعیت کنترل روبن تو دست گرفتی!
حالا تکنیک و سرعت و کله کچلش! :n02: بماند حرکات دستش همون چیزیه که تو فوتبال واقعی می بینیم.
این ویدیوهای کوتاه رو حتما ببینید خصوصا 1 و 2 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا خسته شدیم از بس ویدیو دیدیم :n02:
آخرم با این همه ذوق ، بد در میاد بازیش و حالمون گرفته میشه
مثل لاستیک توپر پنچر میشیم ... فییییییس
دریبل در این نسخه چطوری هست ؟ من رو دمو نتونستم دریبل اجرا کنم
Pes 2015 New Skill - Control Dummy Tutorial
مقایسه ...این کجا و آن کجا !
PES2015 - FIFA15