مورینیو تمرکز خود را بر روی بازی با لیورپول گذاشته است
اختصاصی چلسی نیوز، ژوزه مورینیو که تیمش در جام حذفی با نتیجه چهار بر دو حذف شد حالا تمرکز خود را روی بازی سه شنبه شب با لیورپول گذاشته است.
در بازی رفت جام اتحادیه انگلیس چلسی توانست لیورپول را در آنفیلد متوقف کند.
مورینیو در بازی با بردفورد در جام حذفی انگلیس از ترکیب دوم خود استفاده کرد تا بازیکنان اصلی تیم برای بازی سه شنبه شب مقابل لیورپول خسته نباشند.
مورینیو گفت: "من همیشه گفته ام که نمی توان مسابقات را پیش بینی کرد و باید بازی به بازی پیش رفت. تیم من در لیگ جزیره مدعی است و در لیگ قهرمان اروپا هم همینطور که باید به مصاف پاریسن ژرمن برویم."
"در حال حاضر مهم ترین جام، جام اتحادیه است چون بازی بعدی ما است و باید در بازی برگشت به مصاف لیورپول برویم ، بدیهی است که لیگ جزیره از جام حذفی و جام اتحادیه مهم تر است اما در راه ما همه چیز سر جای خودش قرار دارد و ما جام حذفی را از دست داده ایم و من نمی توانم بگویم جام حذفی مهم نیست."
"ما جام حذفی را از دست داده ایم و این خیلی ناراحت کننده است. آیا این نتیجه در بازی بعدی تاثیر می گذارد؟ من نمی دانم."
"در بازی جام حذفی بسیاری از بازیکنان من حضور نداشته اند و من فکر نمی کنم در روحیه آنها تاثیر گذار باشد. برانیسلاو ایوانوویچ، نمانیا ماتیچ، دیگو کاستا در آن بازی حضور نداشته اند و به طور مستقیم این نتیجه به آنها مربوط نمی شود."
"اما این تیم ما است و ما در خانه بازنده بازی بودیم."
چلسی و لیورپول در ورزشگاه استمفورد بریج در تاریخ 7بهمن ماه در ساعت 23:15 به مصاف یکدیگر می روند.