دوستان یه سوال
من احساس میکنم حافظم توی درس ضعیفه علتش میتونه افسردگی(منفی گرایی) طولانی مدت و وسواس باشه(تقریبا 4سال)؟ اگه میتونه، روانپزشک جواب میده یا وقت حروم کردنه؟
من سال چهارمم و یه سال مدرسه نرفتم و تو خونه میخونم(حضوری البته)، ساعت مطالعم بالاس(ساعت پشت میز نشینی، تقریبا کل روز) ولی بچه های دیگه با این ک مدرسه میومدن و ساعت مطالعشون پایین تر بود از من متمرکز تر و تیز تر بودن تقریبا.
تقریبا تمام بچه های دیگه از من تیزترن
اینم بگم ک مهارتای درسیم تقریبا خوبه (تست زدن، خلاصه برداری، خود آموزی...) و علاقمم زیاده و از موضوع پرتم نیستم و با کنکور و تست آشنام، اما مشکلات تمرکزی دارم و توی امتحانات(قلمچی) متمرکز نیستم و ب سختی سوالات رو تحلیل میکنم، گیجم، موتورم بیشتر وقتا سرده و درست وقتی ک میخوام، نمیتونم از همه ی توان فکریم استفاده کنم
امسال زمینگیر شدم و پشت کنکور میمونم، بیشتر مشکلاتم فکریه. ب نظرتون روانپزشک ب کارم میاد؟ روانپزشک بجز توصیه های معمولی میتونه کمک بیشتری کنه؟
البته من خودم خیلی سعی میکنم این افسردگیو حلش کنم و اصلا هم اینطوری بهش نگاه نمیکنم ک مثلا این تنها منشا تمام مشکلات منه و اگه این حل شه تموم... ولی تا الان خیلی راندنانم رو گرفته (ب طور متوسط 3 - 2.5 روز در هفته من ناک دان میشم و هیچ کاری نمیکنم)