من ده روز پيش يه W800 از جمهوري خريدم با گارانتي متفرقه ( سام سار)و ساخت مالزي. الان بعضي وقتا موقع كار كردن صفحش چند لحظه سفيد ميشه و دوباره خوب ميشه .نور صفحش هم كم و زياد ميشه. به نظر شما مشكل چيه؟ ميشه درستش كرد؟ چقدر خرج داره؟
من ده روز پيش يه W800 از جمهوري خريدم با گارانتي متفرقه ( سام سار)و ساخت مالزي. الان بعضي وقتا موقع كار كردن صفحش چند لحظه سفيد ميشه و دوباره خوب ميشه .نور صفحش هم كم و زياد ميشه. به نظر شما مشكل چيه؟ ميشه درستش كرد؟ چقدر خرج داره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط smagh2004
اگه از روز اول اين جوري بود بايد ميبردي سر فروشنده .
ولي اگه تازه اين جوري شده بايد ببري گارانتي .
اگه نرم افزاري درست شده كه شد نشد سريع گوشيتو عوض كن.
با سلام
يه ويروس از كامپيوتر به گوشي k750i منتقل شده كه داخل هر فولدر يه فولدر به همون اسم هست و وقتي روش كليك مي كني My docments باز ميشه !
مي خواستم ببينم اين ويروس ضرري داره يا نه ؟! بعدش هم چه جوري ميشه پاكش كرد !
راستش من وقتي مي خوام اطلاعات رو از كوشي وارد كامپيوتر كنم با ارور زير مواجه مي شم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل گوشي هم كا 300 هست . نمي دونم چرا اين طور مي شه مشكل از كجا مي تونه باشه .
اگه كمك كنيد خيلي ممنون مي شم .
با تشكر .
ويروس كه بي ضرر نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
گوشي رو از طريق كابل وصل كن به كامپيوتر بعد اون درايو مموريتو كه كامپيوتر ميشناسه بده آنتي ويروسه ويندوزت اسكن كنه
چگونه مي توان عكس را بدون بلوتوث ارسال كرد
من به ماشین حساب مهندسی و جدول تناوبی نیاز مبرم دارم و هر دو رو نصب کردم ولی بعد از اجرا نمی دونم چه طور خارج شم و باید گوشی رو خاموش کنم،می شه کمک کنید؟اين آدرس ميل من هست.مي تونيد لطف كنيد آف بذاريد.mahdokht1364@yahoo.com
نقل قول:
نوشته شده توسط ebrchi
با اينفرارد
اگر برنامه اي رو نتونستي خارج بشي دكه back رو 3 ثانيه نگه دار بعدش End Apliction رو بزن ( رو دكمه عكس يه فلش رو به عقب هست )نقل قول:
نوشته شده توسط mahdokht1364
بالا هم ميشه :rolleye: اينم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دكمه اي رو كه ميره تو شرت كات (همون كه بلوتوث توش هست و اينفرارد(ميتوني اكتيو كني)) رو بزن و برنامه رو انتخاب كن و اند اپليكيشن رو بزن و بعد يس رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من یه گوشه دبلیو 810 آی دارم لطفا بگید عکس های اس ام اس رو کجای مموری ذخیره کنم تا در بخش نمونه های اس ام اس قابل مشاهده و ارسال باشد؟
سوال بعدی اینکه من صفحات وب رو به صورت اچ تی ام ذخیره می کنم تا سر فرست اونها رو روی گوشی ببینم اما تو گوشی فقط نصف صفحه رو نشون می ده چی کار کنم که تمام صفحه رو نشون بده ؟
بعضی از صفحات رو که ذخیره می کنم حروف فارسی از هم جدا می شن چی کار کنم تا خوب بشه؟
اگه بتونید رتهنماییم کنید ممنون میشم
من یه w810 دارم.فلشش کردم.هیچ مشکلی از بابته رجیستر شدن پیدا نکرد.فکر می کنید اگر گوشی مو اپدیت کنم.براش مشکلی پیش نیاد (از لحاظه رجیستر شدن)؟
سلام به دوستان گلم :)
تازه امروز ساعت 8 شب رسيدم و دوباره برگشتم و در خدمت دوستان هستم باور كنيد كه خيلي دلم براي همگي تنگ شده بود اما چاره اي نداشتم اونجايي كه رفته بودم به كافي نت هم دسترسي نداشتم خلاصه درخدمتيم :happy:
سلام
من يه مشكل داشتم كه ديدم يكي از دوستان يه تاپيك باز كرده بود براش و به نتيجه اي نرسيده بود گفتم اينجا مطرح كنم زود تر به جواب ميرسيم
براي محدوديت كردن تماس ها داخل گوشي k750 يه كد 4 رقمي ميخواد خواستم بدونم اون كد چي هست.
0000 و 1234 و4321 رو امتحان كردم نشده اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم
pin2
سیم کارت رو باید بدی اگه درست گفته باشم
چرا صداي زنگ ك750 كم است.....
چه جوري ان رو افزايش دهم البته ولوم ان روي 8 است.....
سلام من گوشیمk750i هستش و بلد نیستم روش بازی نصب کنم
لطفا کمکم کنید
ممنون
محسن جان ديگه اگه ولوم رو زياد كردي از اون بيشتر نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
فقط از آهنگهاي (MP3) با كيفيت استفاده كن تا صداش يه كمي بيشتر بشه :)
دوست عزيز بازيهايي كه با پسوند jar هستن رو دانلود كن بعد بريز توي فولدر (پوشه) Other بعد از توي گوشي روش كليك كن تا توي گوشيت نصب شهنقل قول:
نوشته شده توسط sitra
در ضمن بازيها توي قسمت Games هست و ميتوني استفاده كني :)
با سلام :
« مسدود برای pin رفع استناد آن کد رو توسط puk متصدی شبکه اراده شده وارد کنید » این جمله پس از خاموش و رون کردن w700 آمده .می خواستم بدونم یعنی چی و باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟ اگه پین کد می خواد یادم نیست باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ ترو خدا بگین اگه پین کد می خواد فراموش کرده ام باید چه کار کنم چون تا 3 بار دیگه مهلت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
k750 روش نرم افرار نصب ميشه و ايا هندزفري بلوتوث داره
یه سوال ؟ اینه میشه پخش mp3 رو از طریق هندزفری بلوتوث داشت؟ تو نوکیا که میشه اما من تو سونی اریکسون نتونستم این کار رو بکنم میخوام ببینم راهی داره یا نه؟! و اینکه هندز فری من مدلش HBH-300 ممنون از اینکه راهنمایی میکنین
يه سوال؟ ميخواستم ببينم گوشي Z530i خوب هست يا نه؟
مخصوصا از نظر عكس؟
از نظر عكس كه نه چون دوربين ان وي جي اي است.........نقل قول:
نوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
گوشی z550i چطور؟مخصوصا ازلحاظ عکس وفیلم.ضمنا قیمت رم برای این گوشی میدونیت چقدره؟
شروين جان شما بايد Puk رو وارد كني اونيكه روي سند سيم كارت هست اگه Pin Code رو ميدوني و با گوشي مشكل داري اينكار رو كه ميگم بكننقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
سيم كارت رو دربيار بعد بزار تو يه گوشي (گوشي كه وقتي روشن ميكنيPin Code رو ازت نخواد) اونوقت برو تو تنظيمات گوشي قسمت Pin Code و Puk Code و پين كد رو تغيير بده مثلا به 1234 بعد اونو Save (ذخيره) كن بعد سيم كارت رو در بيار و بزار توي گوشي خودت حالا پين كد جديد رو يعني (1234) رو بهش بده و برو تو تنظيمات و قسمت سوال كردن پين كد رو حتما غير فعال كن :)
اميدوارم مشكلت حل بشه ;)
چون سيستم عاملش جاوا هست روش برنامه زيادي نصب نميشه و اينكه هندزفري بولوتوث رو هم ساپورت ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط hrm
محمود جان نه نميشه اين سيستم روي گوشيهاي جديد سوني اريكسون جواب ميده :)نقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
توي تاشوهاي سوني گوشي خيلي قشنگيه دوربين 1.3 مگاپيكسل دارهنقل قول:
نوشته شده توسط metax
مموري از نوع M2 ميخوره و قيمت 256 حدود 29000 تومان و 512 حدود 36000 تومان هستش :)
[QUOTE=Mehdi_MaX]شروين جان شما بايد Puk رو وارد كني اونيكه روي سند سيم كارت هست اگه Pin Code رو ميدوني و با گوشي مشكل داري اينكار رو كه ميگم بكن
سيم كارت رو دربيار بعد بزار تو يه گوشي (گوشي كه وقتي روشن ميكنيPin Code رو ازت نخواد) اونوقت برو تو تنظيمات گوشي قسمت Pin Code و Puk Code و پين كد رو تغيير بده مثلا به 1234 بعد اونو Save (ذخيره) كن بعد سيم كارت رو در بيار و بزار توي گوشي خودت حالا پين كد جديد رو يعني (1234) رو بهش بده و برو تو تنظيمات و قسمت سوال كردن پين كد رو حتما غير فعال كن :)
اميدوارم مشكلت حل بشه ;)
جناب خیلی آقایی مشکلم حل شد .
مرسی مهدی جان
بچه ها كا 750 بيشتر رو چي تمركز كرده ؟
عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط mws
منظورت رو نفهميدم يه كمي بيشتر توضيح بده !!
ممنون
گوشي من به كامپيوتر وصل بود كه از رو ميز افتاد پايين البته يواش افتاد فاصله هم زياد نبود اما الان صفحش هي سياه و سفيد مي شه و هيچ كاري نمي شه باهاش كرد حتي خاموش هم نمي شه . اگه كسي ميدونه بگه بدونم چه بلايي سرش اومده
خواهش مي كنم به من كمك كنيد گوشي من w810i با يه ضربه كوچيك صفحش رفته و فقط چشمك مي زنه نمي دونم چي كارش كنم...
دوست عزيز من فكر ميكنم متاسفانه بايد گوشي فلش بشه يعني اينكه بدي بيرون تا حافظه گوشي كامل پاك بشه دوباره برات برنامه ريزي كنن البته اگه به ال سي دي ضربه اي وارد نشده باشه كه فكر ميكنم ال سي دي گوشيت هم مشكل پيدا كرده باشه در هر صورت يه كم صبر كن تا بقيه دوستان هم راهنمايي كنن :)نقل قول:
نوشته شده توسط smh
ممنون از اينكه جواب دادي
حالا اگه فلش بشه مشكلي پيش نمياد؟
از طرف ال سي دي ضربه نخورده با كابل به كامپيوتر وصل بود كه افتاد ممكنه به خاطر قطع شدن كابل باشه؟
مي خوام يه گوشي بخرم خب ولي تو هر جا نگاه ميكنم مشخصات سه گوشيه w800 و w700 و k750 يكي است فقط در قيمت متفاوتند به نظر شما كدوم بهتر است و يه سوال ديگه اتو فوكاس به چه درد ميخوره؟
1-چرا مسجهاي تصويري روي 810 اجرا نميشن در صورتي كه نوكيا اين مشكلو نداره حتي روي گوشيهاي جاوا نوكيا ؟؟؟؟
2- چرا mp4 روی 810 اجرا نمیشه ؟؟؟
لطفاً کمک کنید بچه ها . :sad:
اجرا ميشهنقل قول:
2- چرا mp4 روی 810 اجرا نمیشه ؟؟؟
چند بار تبديل كردم و ريختم تو گوشي ولي صدا مياد و تصوير نداره ؟؟!!! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
گوشي هايي كه تبليغ شركت orange روي آنها چسبونده اند چه وضعيتي دارند مثل و810 كه به جاي مارك واكمن در پايين اون مارك شركت orange زده اند كسي ميدونه كلا اين جور گوشي ها چه جورين از لحاظ كيفيت و نرم افزار و اصلي و غير اصلي بودن...
نه مشكلي پيش نمياد اميدوارم با فلش حل بشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط smh
البته تو اون تاپيكي كه مطرح كرده بودي جواب دادم ولي در مورد اتوفوكوس بايد خدمتت بگم كه لنز دوربين فاصله رو بصورت اتومات تنظيم ميكنه و همچنين نور رو و قفل ميكنه و ميتوني يه عكس خوب بگيري :)نقل قول:
نوشته شده توسط hrm