دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله :n02:)
Printable View
دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله :n02:)
آره خیلی خوشگله :n02:نقل قول:
بفرما عزیز :
کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/emw810028.exe
بفرمایید.قسمت فن رو نداره:n03:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
شما اول درایور رو با استفاده از advance unistaller یا با خود ویندوز پاک کنید ، بعد با ccleaner سیستم رو اسکن کنید تا فایلهای اضافی رو پاک کنه
حالا سیستم رو ریست کنید.اگه دفعه قبل درایور رو از روی cd نصب کرده بودین ، این دفعه درایور رو از سایت خود لنوو دانلود و نصب کنید.در نهایت هم سیستم رو ریست کنید
من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.
حالا که میخواین بالای سه تومن هزینه کنین، پیشنهاد میکنم N56jr رو هم درنظر داشته باشید.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلامنقل قول:
لپ تاپ خیلی خوبی انتخاب کردی منم میخواستم n550jv بخرم ولی چون لپ تاپ لازم داشتم و کل پولم 2500 بود بهترین انتخاب z510 بود
ولی مانیتور z510 انقدرا که میگن بد نیست برو بازار برای تست پیدا میشه من خودم از فروشنده خواستم یه روشنشو اورد همه چیشو تست کردم
ودر اخر اگه نیاز فوری به لپ تاپ نداری مثل من و بودجشو داری بهترین انتخاب از نظر من n550jv هست در غیر این z510 i7
فقط خواستم کمکی کرده باشم.
سلامنقل قول:
محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
ویندوز من 8 هستش.
بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
سلام مبارکه و خوش اومدید :n16:نقل قول:
حالا که عازم کانادا بودید بهتر بود همونجا با صفحه نمایش FHD تهیه میکردید
در مورد سوال اولتون در مورد تاچ پد ؟؟؟ تاچ پد همون کار ماوس رو انجام میده ( زوم دو انگشتی و ... )
درایور تاچ پد رو نصب کنید فعال میشه ، درایورش برای ویندوز 8 تو DVD همراه لپ تاپ هست
__________________________________________________ _____________________________
سوال دومتون هم باید بگم که تنظیمات در همون حالت پبشفرض بمونه بهتره
فقط میخواین تفاوتش رو حس کنید ، خاصیت دالبی رو هنگام پخش Off و On کنید
نقل قول:
با تشکر از پاسخگویی شما
ENERGY MANAGEMENT را نصب کردم و آن درایور که باید ازسایت دانلود می کردم در حقیقت برای همین بود و مشکل برطرف شد .
ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .
اما اگراجازه بفرمایید من از شما فقط دو تا درخواست دیگر دارم :
1-من از آنجائیکه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و باید به کسی بدهم درایورها را برای ویندوز 8.1 برای من دانلود کند ، آیا همین درایورها کافی است و یا باید : پچ ، آپدیت ، نرم افزار خاص و ..... را هم برای ویندوز 8.1 هم دانلود و نصب کنم .
ممنون می شوم بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود این موارد به غیر از درایور را هم از خود سایت لنووا به من بدهید تا همه را یک دفعه با هم دانلود کنم و خیال خودم را راحت کنم .
و سوال دوم : شرمنده ام که باز می پرسم ، شما وقت کردید لینکی را که در خود سایت لنووا با سریال دستگاه می شود رجیستر کرد و از صحت و نو بودن دستگاه اطمینان پیدا کرد ؛ را پیدا کنید ؟
از لطف و محبت شما باز هم ممنونم.
ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید . :n16:
عبدالرضای عزیز دوست خوبم خیلی خیلی از توجهت ممنونم.نقل قول:
از اینکه چون تازه واردم و نمیتونم پستتون رو لایک کنم پیشاپیش عذر خواهی میکنم.
مجبور بودیم بخریم چون لب تاپ قبلیم که وایو بود و پیکسل سوخته گرفته بود رو چند ماه قبل فروخته بودم و نیاز داشتم ی لب تاپ.
تغییر خاصیت دالبی تو کدوم قسمته. سوال منم از اول همین بود دوست خوبم. اون قسمت رو پیدا نمیکنم!
بازم ممنون از محبتت
سلام
بچه ها الان z510 b FullHD تو بازار هست؟
قیمتش چنده؟
دوستان میخوام این تاپو بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟راضی هستی؟
گرافیکش چنگی به دل نمیزنه.نقل قول:
به نظر من essential ها قیافه خوبی هم ندارن
من بودم نمیگرفتم.
اگه میخای تو اون رنج قیمت بخری این بهتره به نظر من.گرافیکش هم خیلی از اینی که خودتون گفتین بهتره صفحه نمایش و قیافش هم بهتره.نقل قول:
البته اگه z510 بگیری که بهتره
یه نگاهی به اینم بنداز
گرافیکش از gt 750 هم قوی تره.
اما باز هم نظر من اینه یه کم دیگه پولتونو بیشتر کنین z510 بخرین
خواهش میکنم دوست عزیز :n16:نقل قول:
در جواب سوال اولتون باید بگم که نه نیازی نیست و همون درایور های موجود تو سایت کافی هستن و باید برای ویندوز 8.1 رو دانلود کنید
سوال دوم هم هنوز متاسفانه پیدا نکردم ، در واقع وقت نکردم بگردم ( از صبح تا شب دانشگام و کلاسا فعلا بسیار فشردس ، در اولین فرصت انجام میدم )
تو لینک زیر میتونید تمام درایور ها رو برای ویندوز 8.1 دانلود کنید :
موفق باشید :n16:کد:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
خواهش میکنم دوست عزیز ، لطف دارید :n16:نقل قول:
:n16:
بازم ممنون عبدالرضای عزیز
سلام .
میخواستم بدونم گرافیک به کار رفته از نوع 64 بیته یا 128بیت؟؟
دیگه امروز فردا این لپ تاپ رو میخرم
ولی یه خورده شک دارم :( نمیدونم لنوو بدردم میخوره یا نه ، بین این و x550lc موندم مدل i5
یکی ایسوس اون یکی لنوو ! زد 510 کانفیگش بالاتره ولی ... ایسوس
آقا یکی مارو راهنمایی کنه !؟
لپ تاپ رو برای کارای دانشجویی و چنتا نرم افزار مهندسی میخوام اگه بازی هم باشه که چه بهتر :D
قابل توجه :
دوستانی که دچار این مشکل ذخیره شدن تنظیمات باتری لپتاپشونبودند و بعد از اینکه لپتلپو از برق می کشیدن تظیمات ۶۰ درصدی باتری به هم می خورد و دوباره کامل شارژ می شد....
لنوو نرم افزار مدیریت انرژی خودشو به روز رسانی کرده می توانید از آدرس زی درایورهای بروز رسانی شده را دانلود کنید
توجه بفرمایید : برخی دیگر از درایورها هم در آدرس فوق به روز رسانی شدن مثل درایور کارت گرافیک اینتل و ...
برای لینک مستقیم دانلود نرم افزار مدیریت انرژی می توانید از آدرس زیر استفاده کنید:
Lenovo Energy Management for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Z410,Z510
من مدل ci7 با ram 8 رو گرفتم ولی بازی ها رو خیلی خوب اجرا نمیکنه حتی تو فیفا 14 هم تیک میزنه.
در ضمن آخرین درایور هاشو نصب کردم و موقع بازی شارژر وصله.
سلامنقل قول:
چه ونیدوز نصب کردید؟
چک کنید که حتما وصل شارژ باشه + از داخل باتری منیجمنت روی high performance بذارید
درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید ( هم اینتل و هم اینودیا )
بعد ممکنه از خود بازی هم باشه ، با همه بازی ها اینطوریه؟
بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید
دوستان این سئوال منم هست گرافیک این لبتاپ 64 بیته یا 128 بیت؟نقل قول:
از لحاظ بازی خیالت راحت باشهنقل قول:
ایسوس لپ تاپ های خوبین ولی تو رنج این قیمت z510 قویترن و ارزش خریدشون بیشتر
البته اگه عیب هاش براتون مهم نباشه
من خودم با وجود اینکه برند ایسوس را خیلی قبول دارم و لپ تاپ هایش را. ولی دو سری X و A ایسوس را توصیه نمیکنم. من سری های بالاتر ایسوس را توصیه میکنم ولی در قیمتهای کمتر بنظرم لنوو z510 انتخاب بهتری است.نقل قول:
عیبهاش به جز صفحه نمایش چیه ؟ که اونم با x550 فک نکنم تفاوت زیادی داشته باشه ، تو یه حدن!نقل قول:
میدونی بشترین ترس من کیفیت ساخته ، لپتاپ با طول عمر بالا میخوام ، زرت و زورت خراب نشه ، همین :)
یه سوال بی ربط به تاپیک ، به احتمال زیاد از دیجی کالا بخرم پست یا تیپاکس کدوم بهتره برای کرج ؟
برنامه GPU-Z را نصب کنید. مشخص میکند که گرافیک 64 بیت است یا 128.نقل قول:
اما براساس اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باید 128 بیت باشد.
یک زمانهایی دیجی کالا تخفیف میگذاره به طوری که قسمت مدل core i5 اش به 1925 هم رسید.نقل قول:
ولی الان قیمتهایش را دوباره بالا برده.
و در مغازه شاید بتوانی ارزانترش را گیر بیاری.
ضمنا من شنیدم دیجیکالا در کرج نمایندگی داره و میتوانی از آنجا تحویل بگیری ولی اطلاع دقیقی ندارم.
باید از خودشان بپرسی.
از مغازه پرسیدم 2.200 میده :|نقل قول:
گرون گفته.Core i 7 قیمتش 2300 هستنقل قول:
از کجای کرج این قیمت را گرفتید؟نقل قول:
بازار کیش و میدان آزادگان سر بزنید. قیمت کمتر از این دیده بودم.
گرون گفته خیلی ، i5 خیلی باشه 2 تومنه
به نظرم حتما با ssd تهیه کنید
چه i5 ، چه i7
دوست عزیز ویندوز 8.1 نصبه.نقل قول:
درایور گرافیک هم آپدیته. شارژر وصله. hiqh performance هم گذاشتم.
بیشتر بازی ها اینطوریه. همین بازی رو روی یه سیستم ضعیفتر تست کردم این مشکل رو نداشت.
نمیدونم دقیق مشکل لپ تاپ شما از کجاسنقل قول:
ولی من رو این لپ تاپ بازیای زیادی نصب کردم ، رو هیچ کدوم هیچ مشکلی نداشته
کرایسیس - فار کرای - کال آف دیوتی
بازی های فوتبال که هیچ چی نیستن
+
شما اینکارو هم بکن
دوست گلم روی بازی هایی مثل بتلفیلد 4 و کالاف دیوتی ارواح امتحان کردین؟ روی ultra و high اجرا میکنه؟نقل قول:
دوست عزیز شما میتونید از یک نرم افزار که تعداد فریمها رو میسنجه در بازی استفاده کنید.
نمیدونم درایورها را به روز کرده اید؟
دوست من نرم افزار gpu z رو نصب کن و عدد bus width رو ببین چنده؟نقل قول:
من مدیریت انرژی قبلی رو پاک کردم و این رو نصب کردم. اما اصلا کار نمیکنه. نه آیکونی داره نه هیچی. تو مسیر نصبش هم رفتم فایل اصلی که باید باشه نبود. دوباره هم نصب کردم و بازم همین داستان. ویندوزم 8.1 هست.نقل قول:
یه فایل اجرا میکنم تو همون مسیر نصب، زبانش چینیه!
شما تونستین این نرم افزار کار بندارین؟
یاس گرافیک 64 هست.
ارواح ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟؟ من رو لپ تاپ خودم اون بازیا رو نصب کردم و اجرا شدننقل قول:
رو high
طبق عکس
من قبلا هم شنیده بودم باس گرافیک z500 و z510
64 بیتی هستن ولی باورم نمیشد اینطور که اصلا مناسب گیم نیست...