سلام دوستان
نصب اینستاگرام روی بلواستکس مشکل داره .
چه خارج از بلواستکس سعی درر نصب داشته باشم
چه داخلش وقتی میارم
از خود گوگل استور هم نصب کردم باز هم ارور میده (از داخل )
چیکار کنم ؟
Printable View
سلام دوستان
نصب اینستاگرام روی بلواستکس مشکل داره .
چه خارج از بلواستکس سعی درر نصب داشته باشم
چه داخلش وقتی میارم
از خود گوگل استور هم نصب کردم باز هم ارور میده (از داخل )
چیکار کنم ؟
عزیزان یه نکته ای رو بگم :
زمانیکه پستی رو برای درخواست راهنمایی ارسال می کنین لطفا تا حد ممکن اطلاعات رو در پستتون قرار بدین . انتظار نداشته باشین بدون قرار دادن حتی اطلاعات اولیه ( مثل نسخه bluestacks ) کسی بتونه کمکتون کنه
------------------------------
در ارتباط با bluestacks و instagram : ورژن های جدید هیچ مشکلی ندارند از 0.9.12 نصب instagram در bluestacks راحتتر شده و نیاز به فایل برای دانلود نداره . کافیه instagram رو از طریق play store نصب کنین .
بنده همین 10 دقیقه پیشم با دو کامپیوتر مختلف bluestacks 0.9.30 رو تست کردم Instagram بدون هیچ مشکلی نصب شد . مشکلی هم با عکس گرفتن و یا آپلود عکس از طریق گالری نداشت
سلام اینستاگرام فقط روی چند ورژن bluestacks کار میکنه ... مثلا من خودم فقط رو BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd تونستم اینستاگرامو نصب کنم ... اول این نسخه رو دانلود کنید بعد اینستا و وایبرو نصب کنید ... بلواستکو uninstall کنید ولی دیتارو پاک نکنید و ورژن اخرو نصب کنید ( نکته : عکس نمیشه تو اینستا با bluestacks اپلود کرد )نقل قول:
اگر اشتباه نکنم این ورژن bluestacks ( ورژن 0.9.6 ) با آپلود عکس مشکل داشت. چون یادمه این ورژن رو روی لپ تاپ دوستم نیز نصب کرده بودم توی whatsapp هم لپ تاپم و هم سیستم خونه و هم لپ تاپ دوستم موقع انتخاب عکس برای آپلود ، صفحه به مدت طولانی سیاه میشد. لذا فکر نکنم مشکل فقط برای Instagram تنها باشه .نقل قول:
روی ورژن 0.9.18 و 0.9.30 تست کردم مشکلی نداشت .
--------------------------------------------
بنده هم که bluestacks رو نصب کردم بدون استفاده از دیتای قبلی بود
فکر کنم شما در هنگام انتخاب اکانت گوگل ، اونجایی که دو گزینه ی Existing و New هستش شما دارین اشتباهی New رو می زنین.نقل قول:
New برای ساخت اکانت گوگل جدید هستش . existing برای اضافه کردن اکانتی هستش که قبلا ساخته شده
گفتم که موقع اضافه کردن ، نه اینکه اکانت جدید بسازم:n13:نقل قول:
گفتم که موقع اضافه کردن ، نه اینکه اکانت جدید بسازم:n13:نقل قول:
من تا الان هر نسخه ای نصب کرده بودم مشکل اپلود عکس داشتم دیروزم 0.9.30 نصب کردم اینستا نصب نشد مجبور شدم از همین راهی که گفتم مشکلو حل کنم... اما مشکل اپلود عکس تو اینستا حل شد :) مرسی که گفتین دیگه نا امید شده بودم ... :n02:نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم من هر برنامه ای رو که بخوام روی بلواستکس نصب کنم نصب میشه جز کلش آف کلنز لطفا کمکم کنید من اخرین نسخه کلش و بلواستکس رو دارم ولی نصب نمیشه لطفا کمکم کنید ممنون:n35::n35:ویندوزم 7 هست رم چهار موقع نصب بلواستکس اینترنت و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم همه کار کردم ولی نشد
سلام دلیل این اخطار چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:THISFFDFFSD
نقل قول:
سلام فکر کنم این یعنی یه برنامه اظافی توی جایی که بلواستکس رو نصب کردین ریختین یا کم کردین // بلواستکس رو از ریشه به طور کامل حذف کنید و بعد آنتی ویروس و اتصال به اینترنت خود را قطع کنید و دوباره برنامه را نصب کنید(مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد جواب میده)
سلام
من ورژن 9.30.4239 نصب کردم ولی هر کاری میکنم اینستا و فیس بوک روش نصب نمیشه ، هم از گوگل پلی دانلود کردم هم از تو سایتای دیگه
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟
این ارور رو میده Apk installation failed:INSTALL_FAILED_INVALID_APK
یکی از دلایلی که باعثنقل قول:INSTALL_FAILED_INVALID_APK میشه اینه که فایل دانلود شده شما ناقص هستش
بنده instagram رو از play store از طریق خود bluestacks گرفتم ، یه بک آپش رو برایش شما قرار میدم دانلود و تست کنین
کد:http://www.rodfile.com/h6oi9r3fumjc
*** شما نسخه ی 0.9.30 رو فایل thin installer اش رو دانلود کردین و bluestacks رو به صورت آنلاین نصب کردین ؟ یا از جایی نسخه آفلاین اینستالر رو گیر اوردین ؟
من نسخه ی افلاینشو نصب کردم ، البته روت شدش رو نصب کردم ، تو سایتش نسخه ی روت نشده و اینستالر انلاینشم گذاشته بودنقل قول:
*** شما نسخه ی 0.9.30 رو فایل thin installer اش رو دانلود کردین و bluestacks رو به صورت آنلاین نصب کردین ؟ یا از جایی نسخه آفلاین اینستالر رو گیر اوردین ؟
اینم نصب نشد ، نه اینستا روش نصب میشه نه فیس بوک، البته جیمیل هم روش نصب میشه ولی وقتی وارد محیطش میشی میپره بیرون ازش
کدوم نسخه ی بلواستکس بدون مشکل روت میشه از بقیه بهتره؟
راستی ممنون بخاطر پاسخگویی
فکر کنم یه چیزایی فهمیدم و با اطلاعات گذشتم یه حدس هایی دارم می زنم !نقل قول:
یک سوال : زمانی که قصد نصب instagram رو دارین ، آیکون bluestacks در نوار ابزار به صورت یک کادر احطار به شما نمیگه یه چیزایی باید نصب بشه ؟
نه هیچ اخطاری نمیده ، ممنون میشم اگه بگین کدوم ورژن بلو استکس رو نصب کنم که هم راحت روت شه و هم اپ های کاربردی بدون مشکل روش نصب شهنقل قول:
bluestacks خودش به صورت pre-root عرضه میشه . یعنی خودش بدون نیاز به هیچ نرم افزاری دسترسی روت داره . اما برخی نرم افزار ها بسته به طراحیشون نیاز به باینری های خاصی برای دسترسی روت دارند . مثلا برخی نرم افزار های بک آپ فقط با باینری های SuperSU کار می کنند و اگر باینری های SU ی متفاوتی باشند جواب نمی دن .نقل قول:
اینکه bluestacks رو روت می کنند در واقع باینری های SU کارخونه ایشو حذف و باینری های یه نرم افزار دیگه رو اضافه می کنند + یه سری دستکاری های دیگه . شما احتیاجی به این نسخه های دستکاری شده ندارین تا زمانی که واقعا بدونین چه جاهایی لازمتون میشه
----------------------------------------------------------------------
یه احساسی بهم میگه مشکل رو فهمیدم . بنده معمولا از نسخه اینستالر آنلاین استفاده می کنم . احتمالا bluestacks یه سری چیزای اضافی هم دانلود می کنه که در نسخه ی oflline installer وجود ندارند . اما اونا چی هستن ؟ جوابش اگر اشتباه نکنم توی یکی از پست های 10-15 صفحه قبل بوده .
اگر حافظم یاری کنه یه پستی در ارتباط با مشکل نصب instagram گذاشته بودم که گفته بودم bluestacks خیلی دوست داره یه فایلی رو دانلود کنه ! اما به دلایل تحریم اون فایل دانلود نمیشه.
لینک اون فایل :
با نصب این فایل توی bluestacks 0.9.6 مشکل نصب Instagram حل می شد . اگر خوش شانس باشین و روی ورژن های جدید هم ممکنه جواب بده .کد:http://www.rodfile.com/h4nsf10ayhcc
به عنوان آخرین راه اینو هم تست کنین
نقل قول:نقل قول:واقعا ممنون بخاطر پاسخگویی و وقتی که میذاریننقل قول:
فک نکنم با روت خود بلو استکس بشه با لاکی پچر گوگل پلی و یه سری برنامه های دیگه رو پچ کرد
یه سری از برنامه هایی که دارم نیاز به دسترسی باینری های سوپر یوزر دارن
یبار اینستالر انلاینش رو تست کردم ، لپ تاپم دو روز تموم زور زد ، با وجود اینکه مشکل تحریم هم نداشتم ولی نتونست دانلودشو تموم کنه
حال شما فایل 40 مگی که بالا لینک دادمو تست کنین شاید از شانستون جواب داد .نقل قول:
اگر هم جواب نداد می تونین از bluestacks 0.9.6 + همین فایل 40 مگیه استفاده کنین قطعا جواب میده .
برای روت هم نگران نباشین هم نسخه های مختلف روت شدش موجوده ، هم نرم افزار روت که بتونین هر نسخه ای از bluestacks رو دوست داشتین دستکاری کنین
مرسی جواب نداد:n02:نقل قول:
سلام دوستان یک مرورگر چیلتر-فکن (خخخ) که روی bluestacks root کار کنه میشه معرفی کنین ممنون
دوستان چی کار کنم این صفحه هی نیاد؟
با سلام خدمت اساتید محترم
نمیدونم چی شد دیروز این برنامه یهو خارج شد و دیگه وارد نشد کلا یه بار پاک کردم دوباره نصب کردم ولی وارد فضای برنامه نمیشه حسابی کلافم کرده ...
ممنون میشم راهنماییم کنین
دوست عزیز یبار با شیلتر فکن وصل شو بعد continue رو بزن وقتی enable app sync به رنگ ابی در اومد مشکل حل میشهنقل قول:
سلام. من وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده لطفا راهنماییم کنید.
Bluestacks is already installed.
bluestacks App player download is in progress
قبلا رو سیستم نصب بود با برنامه your uninstaller با گزینه super mod پاک کردم ولی باز همین ارور رو میده ... در ضمن یبار با restore برگردوندمش ولی کار نکرد.
خواهشا کمکم کنید
سلام ببخشید این سوالم خیلی مهمه اگه کسی میدونه جواب بده
من برنامه Bluestacks رو باز میکنم میخوام بدون این که برنامه لاین رو باز نکردم تعداد لایک ها و پیام های دوستام نمایش داده نشه یعنی نفهمن که من آنلاین ام
کسی میتونه کمک کنه ؟؟ :n13:
سلام وقتی اپ اینستاگرام رو میخوام نصب کنم این EROR رو میده مشکل از کجاست ممنون
کسی نیست راهنماییم کنه؟ :n27:
نقل قول:
سلام
من BlueStacks.0.9.30.4239 نصب داشتم همه چی هم اوکی بود
الان پایدم BlueStacks.0.9.30.4239.Rootd.v2 بریزم اما ارور زیر میده -یه فایلیشو پاک نمیشد fore remove کردم
سلام خسته نباشید.
من قبلا bluestacks روی سیستمم نصب بود. به مشکل خورد و پاکش کردم. اما الان که میخوام نصب کنم اصلا اجازه نصب نمیده. پیام زیرو میده:Bluestacks installer has stopped working
در ضمن من چندین ورژن امتحان کردم هم قدیمی و هم جدید اما بازم این مشکلو داشت.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
نقل قول:
یعنی هیچ کس نیست این خطا رو بدونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
آقا اینستاگرام رو این اجرا میشه اصن ؟
هر کاری کردیم نشد
برنامه من به اینترنت وصل نیست وقتی میخوام Gmail بش وارد کنم میگه نمیتونه و میره تو بخش وای-فای که در اصل هیچ وای-فای درکار نیست.
کارت گرافیک رو آپدیت کن.نقل قول:
سلام.
چجوری میشه یه فایل از کامپیوتر رو وارد استوریج بلواستکس کنی؟
میخوام دیتا بازی Castle Clash رو بریزم نمیتونم.
دیتا فکر کنم باید اینجا بریزید :نقل قول:
C:\ProgramData\BlueStacks\UserData\SharedFolder
پوشه مخفی هست.
دوستان وقتی توی تانگو طرف تصویری چت میکنه کج نشون میده تصویر طرف رو.
rotate portrait app رو هم غیر فعال کردم.
چطور باید درستش کرد؟
نقل قول:
کسی نیست که بلد باشه اینو چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان هنگان نصب بلواستکس یه شماره موبایل از ما میخواد من این شماره موبایل وارد کردم الان میخوام این شماره رو
عوض کنم کجا باید برم ؟