دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
Printable View
دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
اگر اکانت جیمیلتان را به تبلت داده باشید، از طریق آن میتوانید رمزتان را دوباره به دست بیارید که بعید میدانم این کار را کرده باشید.نقل قول:
بهمین خاطر راه حل زیر را امتحان کنید، ببینید جواب میدهد یا نه؟
تبلت را خاموش کنید.
بعد Volume up + Home Key + Power Button را با هم بگیرید تا تبلت روشن شود.
بعد از بوت شدن تبلت به دنبال گزینه Restore Factory Defaults و یا Delete all User Data بگردید.
البته اینطوری اطلاعاتی که طی این مدت روی تبلت ریختید از بین میرود.
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.نقل قول:
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.نقل قول:
من این کارو روی تبلت خودم که memo pad هست انجام دادم یه منویی اومد که سه گزینه داشت :1-ریکاوری 2- فست بوت 3- نرمال که من روی تبلت خودم حالت نرمالو انتخاب کردم ولی روی اون یکی تبلت حتما باید گزینه 1 انتخاب بشه تا ببینم چه شود.
ميگم دوستان اين تبلت حالت ريکاوري داره؟ اگه جواب مثبته چجوري ميشه به اين حالت رفت و چه کارهايي ميشه انجام داد؟ ميشه از تنظيمات سيستمي بکاپ گرفت؟
امیر جان بازم ازت ممنونم.با همون روشی که گقتی تنظیم کارخونه کردمش ردیف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من به 3.2.4 اپگرد کردم بهتر شد راضیم.چون وقتی خریدمش همین بیلدنامبر روش بود واسه شمارو نمیدونم
دوستان من از دیروز به یه مشکلی برخوردم برنامه ها خود به خود اجرا میشن به خاطر همین شارژ باطری خیلی سریع داره تموم میشه (هر دقیقه یک درصد کم میکنه )
کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو میدونه؟
فوا میتونی روش کارو اینجا به فارسی توضیح بدی؟
چیز خاصی نداره.اول اگه گوشی روت شده،آنروت کن،بعد ریست فکتوری کن.دوم فریمور و دانلود کن بعد بریز تو یه رم بزار داخل تبلت و در آخرsd dowmoload رو بزن و منتظر بمون تا تموم بشه.
دوستان ایسوسی عزیز سلام ، ببخشید یه سوال من میخوام این تبلت رو بخرم میشه بگید برای کارهای اینترنت با رایتل و
بازی مناسب هست و برای یک سال جوابگو هست؟؟
به نظر من که با این قیمت جوابگو هست فقط یه سری از دوستان گفتن که با سیم رایتل تهایت سرعتشون بیششتر از 40KB/ps نمیشه حتا با اینترنت 1Mbpsنقل قول:
به اینجا هم سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستش من اين تبلت رو دارم و به دوستم هم پيشنهاد خريدشو دادم که چند هفته ايه خريده.
من هيچ مشکلي ندارمو کاملا راضي هستم ازش اما اون يه مشکل داره و اونم اينه که هنگام تماس، صداي طرف مقابل از اسپيکر پخش نميشه و فقط صداي من منتقل ميشه اما با هدست بلوتوث ميشه شنيد صداي طرف رو و مشکلي نداره.
يه بار هم ريست فکتوري کرديم ولي درست نشد.
مشکل از کجا ميتونه باشه؟ از همون اول همينجوري بود.:n29:
من یه مشکلی دارم وقتی سیم کارت داخلش میندازم wifi از کار میافته و تا ریست نکنم درست نمیشه. هر وقت سیم کارت میندازم این مشکل ایجاد میشه الانم روی انردیود 4.3 هست..
چند تا مشکل دارم
1- سریال دستگاه روو نمی تونم رو از دستگاه بگیرم ( ime )
2 - به اینترنت نمی تونم وصل شوم اصلا وارد نمیشه
حتی تنظیمات ایرانسل را هم قبول نمی کنه لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
1- ستاره 06 مربع 2- منظورت کدوم نته؟ واي فاي يا نت سيمکارت؟ اگه سيمکارتو ميگي تنظيمات ايرانسل رو دستي وارد کن.نقل قول:
نقل قول:
1- اون زدم ولی اون رو نیورد
2- نت سیم کارت رو می خواهم - دستی چطور هست و همچنین تنظیمات داخل شبکه چطور هست
سلام شما شک نکن که فون پد بگیری خیلی بهتره صفحه نمایش 3000 واقعا بدرد نخوره و شما سریع ازش زده میشی از لحاظ cpuکیفیت فیلم برداری وهر گونه امکانات دیگه این بهتره بهت توصیه میکنم اینو بگیری
سلام شما شک نکن که اینو بگیری خیلی عالیه و تمام کارایی که گفتی به راحتی انجام میده خیالت یه سال که هیچی ده سال هم جوابتو میده
سلام من فکر میکنم این کاملا نسبت به تبلت لنوو برتره به نظر من اینو بگیر چون تبلت لنوو کمی ازین ضعیف تره
بنچمارک نرم افزاری هست که به تبلت شما امتیاز میده ومیگه که تبلت شما در چه رتبه ای قرار داره GPRS همون اینترنته واگه دستگاهی اینترنت داشته باGPRSروهم ساپورت میکنهنقل قول:
بستگی داره که شما چه قدر برنامه میخوای نصب کنی اگه متوسطه جا کم نمیاره اما اگه بیش از حد زیاده کم میاره من خودم بازی وبرنامه های زیادی دارم ولی جا کم نیاوردمنقل قول:
سلام!نقل قول:
شما بازی های دیتا دار سنگین و معروف رو توش بازی کردید و روی چه درجه کیفیتی و اینکه روون بود و کیفیت بازی خوب بود؟؟
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم اینکه عکسام بعضی موقع ها خود بخود پاک میشه
یا انکه آهنگارو پخش نمیکنه یا یه موقع هایی هم رم رو نمیشناسه اصلا
به نظرتون مشکل از کجاس؟
reset factory هم کردم نشد
این تب رو میشه رامش رو عوض کرد یا مثلا روتش کرد؟
اگه میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
به اینترنت سیم ایرانسل نمی تونم وصل شوم ممنون میشم راهنمایی کنید
تنظيمات دستي براي نت ايرانسلنقل قول:
[HTML]http://www.irancell.ir/portal/home/?8821/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%8 7%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%28GPRS%29[/HTML]
من بازی modern combat4 و asphalt 8 و six guns و چندتا بازی سنگین دیگه رو با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا کردم و مشکل نداشته و روون هم بوده .نقل قول:
ولی از نظر حافظه داخلی ، اگه 8 گیگش رو بگیری فقط میتونی یکی یا نهایتا 2 تا بازی با دیتای سنگین بریزی. جا نمیشه. ولی اگه روت کنی میشه.
برای بازی حافظه بالاترش بهتره.
سلام بله بعضی بازی هایی که دیتا دارن نصب کردم اسفالت رو رو حالتhaigh بدون هیچ لگی اجرا کرد وهمین طور4moderncombat بدون هیچ لگی اجرا کرد خیالتون راحت همرو اجرا کردنقل قول:
سلام اقااااااااا کمک
من تبلت رو که گرفتم در بازی های معمولی پارازیت میداد و بازی های دیتا دار رو باز نمی کرد دادیم به گارانتی الان میگن فریمور بزنیم حله بعد 6 روز بیاین منم اینو هدیه گرفتم نمیشه صبر کنم
شما ها فریمور مناسب و نحوه نصب کردن نشو دارین کمک کنین
سلام
بالاخره اندرويد KitKat براي اين مدل عرضه شد. :n12:
دوستان عزيز که آپديت کردن لطفا نظرشون رو بيان کنند.
من در حال حاضر دارم آپديت ميکنم.
منبع :[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2800023[/HTML]
وای خداااااا 627 MB رو دان کنیم ببینیم چیا میشه...
خدا کنه مشکلات جدیدی اضافه نشه
جدی!
کی آپدیت می شه؟
وای خدا کلاً عوض شده بیشتر شبیه fonepad 7 2014 fe170cg شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي از کساني که آپديت کردن نوشتن نميتونن به ليست کنتکت ها دسترسي داشته باشن-من خودم اين مشکلو ندارم.
دوستان ببين چه مشکلاتي دارن همينجا بيان کنن.
و سوالي که به ذهن ميرسه اينه که چطور ميشه بعد از آپديت کردن، اگه از برخي لحاظ مشکل داشتيم به همون ورژن قبلي برگرديم؟
قابلیت های جدیدی که به دوربین اضافه شده خیلی جالب و کاربردیه ولی یه مشکلی هست اونم بعضی رنگ ها رو خیلی غلیض نشون میده که تو 4.3 اینطوری نبود ولی در کل رو دوربین خیلی کار شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به اپدیت هم که اومد
حجمش زیاده فعلا نمیتونم اپ کنم
اونایی که اپدیت کردن مشکلی اضافه نشده ? هات اسپات درست شد?
بله مشکل هات اسپات حل شده.نقل قول:
مشکل تاچش چی؟حل شده؟