به طور صحیح ینی چجوری؟؟؟نقل قول:
Printable View
به طور صحیح ینی چجوری؟؟؟نقل قول:
سلام .
بازی را نصب و بدون مشکل بالا میاد .
فقط یه سوال Pause بازی کجاست ؟ آخه Esc زو که میزنم میرهر تو مپ اما بازی در جریانه و پلیس راحت میگیرتت !
ممنون
سلامنقل قول:
بازی مدلش همینه و pause نمیشه اصلا
باید بری تو Hide Out
یعنی اینکه اگه بازی شما نصبی هست و آیکون اون توی قسمت control panel قسمت program هست از اونجا پاکش کنی....نقل قول:
اگر هم نیست مهم نیست پوشه بازی رو به طور کامل delete کن و بازی رو دوباره توی یه پوشه دیگه نصب کن...
عجب !نقل قول:
سلام
بازی مدلش همینه و pause نمیشه اصلا
باید بری تو Hide Out
یعنی اگه یکی دست به آب بخواد بشه باید همونجا .... :n02:
Hide Out چی هست ؟
آره کاریش نمیشه کرد ، من که ترینر ریختم دیگه راحتم کسی کاریم نداره :دینقل قول:
Hide Out همونی هست که تو نقشه با عکس خونه نشونش میده ، تحت هر شرایطی راحت میتونی بری اونجا حتی اگر پلیس دنبالت باشه دوباره وارد منوی اصلی بازی میشی و میتونی راحت ماشینت رو عوض کنی و ...
میتونی ترینر رور بدی ما هم فیض ببریم ؟نقل قول:
آره کاریش نمیشه کرد ، من که ترینر ریختم دیگه راحتم کسی کاریم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hide Out همونی هست که تو نقشه با عکس خونه نشونش میده ، تحت هر شرایطی راحت میتونی بری اونجا حتی اگر پلیس دنبالت باشه دوباره وارد منوی اصلی بازی میشی و میتونی راحت ماشینت رو عوض کنی و ...
من چند تا گرفتم کار نکرد .
بیا اینو دانلود کن من از همین استفاده میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فایل فشرده پسورد خواست اینو وارد کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم برای 32 بیتی هست هم برای 64 بیتی
أوستان آنیت ویردوس است 7 کرک بازی رو پاک میکنه ..چه جوری میشه بهش بگیم آقا این رو پاک نکن جون مادرت این مال بازیه؟
من هی میرم کرک میارم این هی پاک میکنه ....خاموششم کنم که ویندوز ویروس میگیره...چه کنیم؟
داداش آنتی ویروس رو غیر فعال کن ، بعد که کرک کردی آنتی ویروس رو فعال کننقل قول:
نترس ویروسی نمیشه سیستمت
سلام دوستان عزیز ، من همه ی مرحله های مقدماتی rivals رو رفتم ولی الان نه ماشین جدید و نه مرحله جدید باز میشه!!! تورو خدا کمکم کنید .
سلام دوستان
من بازی NFS rivals رو نصب کردم موقع اجرا میگه درایور کارتو باید اپدیت کنی اما کارت من 9300 هست و GeForce Experience هم نصب کردم می گه درایور اپدیت هست درایور 337 هم دان کردم اما نصب نمی شه می گه سخت افزار با نرم افزار سازگار نیست چی کار کنم الان؟؟؟
ممنون
این بازی اصلا رو سیستم شما اجرا نمیشه . چون گرافیک قوی میخاد که گرافیک شما ضعیفه . اجرا هم کنید کلا لگ میزنه .نقل قول:
میگم این بازیای جدید چقدر مشکل دارنا همشون یه ۲-۳ تا اپ دیتی میدن برای ماست مالی کردن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چطور تنضیمات دسته رو فعال کنم؟ با کیبورد حال نمیده
با نرم افزار x360ceنقل قول:
آموزش ها به همراه فیلمش توی نت هست
اگر بخوام توضیح بدم باید 10 خط بنویسم
این نرم افزار توی اکثر بازی ها استفاده میشه
برای این بازی هم تنظیمات خاصی داره که اگر خودش از نت نگرفت( که جدیدا میگیره ) ، بگردی پیدا میکنی
سلام
l
وقتی set up رو اجرا میکنم پیغام زیر رو میده
رو ویندوز 64 بیت و 32 بیت تست کردم این ارور رو میداد
قبلش دات نت فریم ورک رو نصب کن . و تو تو ادمینستور ران کن.نقل قول:
DirectXنقل قول:
NET Framework
Microsoft Visual C++
OpenGL
PhysX
همه اینارو نصب کردم
یه اسکرین شات از view details هم مزاشتی معملوم میشد مشلک دقیق سر کدوم فایلته .نقل قول:
ضمنا حتما انتی ویروسرو غیر فعال کن .
کسی هست بتونه کرک سالم آپدیت 1.4 بازی رو به صورت جداگانه واسم بزاره ؟
(نسخه ی ریلودد)
خواهش میکنم اگه کسی داره این کارو بکنه :n14:
هیچ کی نبود ؟ :n14:
من دقیقا این نسخه رو لپتابم اجرا کردم بدون مشکل . فقط کرک داش . اگه مشکلتونو بگید بهتر به نتیجه میرسیدنقل قول:
سلام برای من این ارور رو میده
هم با steam زدم نشد
این c+++ هم ریختم
فقط هیچ کرکی نصب نکردم یعنی تو cd که خریدم هیچ کرکی نبود
باید چیکار کنم ممنون
انتی ویروس دیزیبل کن . دایرکت ایکس هم نصب کن . از اینترنت کرک و اپدیتیشو دانلود کن.نقل قول:
خوب اون کار های اول کردم هنوز جواب ندادهنقل قول:
کرک از کجا بگیرم شما سراغ ندارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | بهبود مشکل افت فریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | کرک فیکس ورژن 2 ( با این کرک احتیاجی به اکانت Origin نخواهد بود)
بازم همون اررور رو میدهنقل قول:
فرقی نکرد
نرم افزار Microsoft Net Framework رو نصب کنید.نقل قول:
اقا اونم نصب کردمنقل قول:
از سایت ماکروسافت نصبش کردم
من اصلا ویندوزم اپدیته همه ی این نرم افزارا روش نصبه
باید چیکار کنم
بنظرم انتی ویروسو پاک کنین بهتره . چون بعضی وقتا انتی ویروسم دیزیبل باشه بازم بدون هشدار پاک میکنه . شما انتی ویروسو اگه مقدوره پاک کنیین دباره بازییو نصب کنید .نقل قول:
ظراهرا ارورتون بخاطر کرک بازی یا ناقص بودن فایها هستش
این رو دانلود کرده و در system 32 اکسترکت کنید:n06:
نقل قول:
سلام برای من این ارور رو میده
هم با steam زدم نشد
این c+++ هم ریختم
فقط هیچ کرکی نصب نکردم یعنی تو cd که خریدم هیچ کرکی نبود
باید چیکار کنم ممنون
از همین تریبون اعلام میکنم که لطفا در مورد چیزی که اطلاعات ندارید نظر ندید راه حل کار اقا سعید کمتر از یک مگ دانلود و اکسترکت کردن اون توی system32 هست این قدر ایشون رو دووندید همش هم 5 دقیقه طول میکشید
منم همینو گفتم که:n27:نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من این کار رو قبل انجام دادم
حتی رفتم خود نرم افزارش رو هم دانلود کردم و هم دستی و هم با نرم افزار فایلشودانلود کردم و نصبش کردم
ولی جواب نداد
اصلا من نمی دونم چه مرگشه خستم کرد
انتی ویروسم هم کاسپر 2014 هستش
که فکر نکنم به این فایل کاری داشته باشه
این ارور فقط مربوط به همون فایل میشه ؟؟؟؟
یا دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه
من ویندوزم اپدیته و با این حال همه ی نرم افزار های c+++ و نت ماکروسافت رو دستی نصب کردم
ولی بازم جواب نداد
نمی دونم دیگه
در ضمن من ghost و farcry رو دارم بدون مشکل بازی میکنم
بانصب c++ باید حل شه این مشکل وقتی نصبیدید و حل نشده شاید مشکلر از ویندوز باشه ویندوز رو اگه حوصلتون میکشه عوضکنید:n09:
من این مشکل رو خودم داشتم (وقتی ویندوز رو تازه میریزم) این رو که نصب میکنم درست میشه
خیلی ها جواب میگیرن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27::n28::n30::n14:نقل قول:
رفتم بازی رو پاک کنم :n03:
احتمال داشت که ویندوز رو عوض یا ریپیر کنید درست بشه حالا خود دانی اگه حسش نیست:n02:
ما هن که به شما چیزی نگفتیم با بقیه بودم که اپ دیت و ... میدن برای دی ال النقل قول: