اینا کجای تهرانن؟ :n03:نقل قول:
با کدوم گارانتی دارن؟
:n14:
Printable View
اینا کجای تهرانن؟ :n03:نقل قول:
با کدوم گارانتی دارن؟
:n14:
خیابا ولی عصر
امروز خریدم لب تابو میخواستم دوستان اگه راهنمایی چیزی هست بکنن ممنون میشم
دوست عزیز لطفا بگو با چه کانفیگی و از کجا و با چه قیمت خریدی؟:n12:نقل قول:
دوستان میشه بگید زمان خرید این لپ تاپ باید به چه چیزایی توجه کنم؟:n16:
core i7 ram 8 gt750
دوساله ی سازگار ارقام 2880
دوستان اگه نکته ای چیزی هست بگن ممنون میشم
درایور جدید گرافیک انویدیاشو از کجا میشه گرفت؟
کسی از دوستان تا حالا از hdmi این لب تاب استفاده کرده؟من هرکاری میکنم نمیتونم استفاده کنم ازش
منم همین کانفیگو (متاسفانه با گارنتی الماس) گرفتم 2860نقل قول:
دوست داشتم همینو با رم 16 بگیرم.هرچقدر تو پاساژ ایرانیان و پارسیان سوال کردم گفتن نگرد نیست ! حالا اشکال نداره اگه بعدا نیاز شد یه رم 8 روش نصب میکنم.
دوستان الآن اومدم برای اولین بار یه بازی (کریسیس2) نصب کنم , حین نصب یه و لرزش و صدای زیادی از تو دیویدی رام میمود که دیگه داشتم قاطی میکردم!
نصبو کنسل کردم دوباره گذاشتم از اول نصب کردم دیگه اونجوری نشد! شما تاحالاهمچین مشکلی داشتین؟:n29:
سلام به همه
نقل قول:
من لرزش و صدای غیر عادی از دی وی دی تاحالا ندیدم!
درایور جدید انویدیا همه جا گیر میاد که :n02: شما با یه قندشکن برو سایت انویدیا مشخصات گرافیکتو بده و ببین اخرین ورژن چیه،بعد با یه سرچ راحت گیر میاد! اگر نتونستی بگو خودم سرچ کنم :n13:نقل قول:
hdmi هم استفاده میکنم ، مشکلی نیست، شما چه مشکلی دارین باهاش؟
من موقع نصب بازی کریسیس 2 این مشکلو دارم :n03:نقل قول:
انگار که لق باشه دیویدی رام هنگام چرخش پرسرعت دی وی دی این صدا تولید میشه و وقتی با دستم میگیرمش و به سمت بالا فشارش میدم اون صدا رو نمیده :n03:
دوستان فهمیدم مشکل از چی بود :n01:
مشکل از دی وی دیه بود!
اون قسمت وسط دی وی دی یه خورده زبری داشت (احتمالا عکسه روشو بد چاپ کردن) باعث میشه هنگام خوندنش دی وی دی رام اینجوری صدا بده :n02: با دی وی دی رام پی سی هم امتحان کردم صدای غیر طبیعی میداد!
خداروشکر :n12:
سلامنقل قول:
منم وقتی hdmi رو به لپ تاپ و تلویزیونم میزنم هیچ تصویری نمیاد ! انگار که دکوریه!
تنظیمات یا روش خاصی نداره وصل کردنش؟
من درایور گرافیکو آپدیت کردم با خود برنامه انویدیا اکسپرینس مشکل اچ دی حل شد
جریان دمای بالای cpu و gpu چیه؟من یه deep cool x8 گرفتم ولی احساس میکنم زیاد تاثیر نداره
وقتی وصل میکنی تو Screen Resolution هیچ تنظیماتی نمیاد ؟نقل قول:
دکمه win+p رو بزن از اونجا امتحان کنی
دوستان تو ویندوز 8.1 دمای عادی cpu چنده؟مال من با کولپد حدود 45 هست
کولپد بی تاثیر نیست ولی خب اونقدری هم دما رو کم نمیکنه!نقل قول:
من ویندوز 7 دارم ، حالت عادی دما بین 45 تا 50 هستش معمولا.
ولی این اموزش دو بخونین،من هم انجام دادم ،راحت 20 درجه دما میاد پایین :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ویندوز 8 برای من اینجوریه:نقل قول:
وقتی وصل کردی موس رو ببر گوشه بالا سمت راست تصویر ( تو مانیتور لب تاپ) اونجا چنتا وضعیت وجود داره. هم میتونی توی هر دوتا تصویر داشته باشی هم میتونی توی یکی از این دوتا( یا مانیتور یا تی وی)
دوستان دوتا سوال
لب تابو تو خونه استفاده میکنم باطری هم روشه و مدام تو برقه سوالی که دارم اینه که وقتی خاموشش میکنم از برق درش بیارم؟اگه آره قبل از روشن کردن بزنمش به برق؟آسیبی به باطری نمیرسه؟
سوال دومم اینه که تو ویندوز 8.1 برنامه ای هست که بشه شارژ لب تابو رو 60 درصد تنظیم کرد؟
واسه منم همش باطری توشهنقل قول:
ولی وقتی خاموشه از برق میکشم،موقع روشن کردن هم فکر نکنم فرقی داشته باشه.
توی ویندوزها فرقی نداره که ، همون برنامه لنوو پاور منیجر تنظیمات داره واسه این کار.
دسترسی به بایوس به چه شکله؟ویندوز 8 رو لب تاب نصب بوده الان بالا نمیاد میخوام ویندوز جدید نصب کنم بوت نمیکنه سیدیرو
چیز خاصی نداره ، مثل بقیه کامپیوتر هانقل قول:
یا اصلا میتونی از دکمه ریکاوری بقل پاود استفاده کنی، لپ رو کامل خاموش کن و دکمرو بزن!
شاید سی دی که گذاشتی مشکل داره!
جالبه اصلا ندیده بودمش
الان first boot رو گذاشتم legacy ولی هرکاری میکنم بازم سیدی نمیاد بالا
از دوستان کسی بازی splinter cell black list رو اجرا کرده؟رو هر درجه گرافیکی که میزارم غیر low یکم کنده بازی
با گرافیک انویدیا باز نمیکنی لابدنقل قول:
موقع اجرا ، رو بازی راست کلیک --> run with graphic processor --> و بعد انویدیا
باسلام و تبریک سال نو.
میخواستم این لب تاب بخرم.هی دارم به شک میفتم.
استفاده من بیشتر نرم افزارهای رشته برق و برنامه نویسی و وب گردی هست.
چند جا خوندم که صدای فنش خیلی زیاد و اذیت میکنه.مصرف باتریش خوب نیست و کمه.زیاد داغ میکنه.
در استفاده معمولی و وب گردی چقدر شارژ نگه میداره
خدایش این چند روز همش دارم مطلب میخونم در موردش.
اگه میشه دوستان راهنمایی جامع . کاملی کنن.
با کانفینگ
i7/رم 8/led hd/gt750 ddr5
سوال دوم اینکه نظرتون در مورد G510 با این کانفینگ
I7 HASWELL/RAM 8/1T/AMD Radeon R7-265
با تشکر از همه دوستان.
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:n13::n13:
دوست عزیز من حدود یک هفتس خریدم صدای فنش که اصلا در نمیاد مصرف باتریش هم نمیتونم نظر بدم چون تو منزل استفاده میکنم و مدام وصله به برق ولی از نظر سخت افزاری واقعا قوی هست من حدود 2 ماه داشتم تحقیق میکردم اگه قدرت برات مهمه بنظرم تو خریدش شک نکن در مورد داغ کردن هم من یه کولپد x8 گذاشتم مشکلی نداره فقط تو بازی های سنگین هت سینک گرافیک گرما میده بیرون که طبیعیه
مرسی از کمک شما.
فقط یه سوال دیگه کانفینگی که من میخوام بخرم صفحه نمایش فول اچ دی نداره.led hd.
شنیدم کیفیتش زیاد خوب نیست نسبت به هم رده های خوش.
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن
بستگی داره با چه لپتاپی مقایسه کنید!نقل قول:
برای مثال من قبل از این msi gx680با صفحه hd داشتم که y510 واقعا نسبت به اون خیلی بهتره!اگر با لپتاپهایی که صفحات فول اچدی و ips دارن مقایسه کنید مسلمه که از اونا عقب میمونه ولی در نوع خودش با مشخصاتی که داره از خیلی از لپتاپها تو این رنج قیمت بهتره!
من اين نوت بوك را داشتم صفحه اش واقعا درد آور بود برا من چون براق بود من بيش از 2ساعت ميشستم چشمم درد ميگرفت .....به همين خاطر گفتم چرا به چشم خودم آسيب بزنم ميفروشمش ضررش هم به درك......من مودم اين نوت بوك را چهار ماه پيش٣٥٠٠خريدم و همين چند وقت پيش ٢٧٠٠فروختم.......نقل قول:
من قبل از اين ٤سال نوت بوك دل 5110 داشتم يعني من پاي اون بيش از ٥ساعت ميشستم و اصلا چشمم درد نميگرفت چون صفحه اش مات بود.....
اين نظر من هست و به نظر دوستان ديگه احترام ميزارم و نيومدم كه با كسي بحث كنم فقط نظر شخصي خودم را ميگم ....
واقعا صفحه اين نوت بوك بد است البته نسخه Hd را ميگم من فول اچ دي اش را نداشتم و نميتونم نظري بدم.........
ممنون..
عيد بر همگي مبارك
Sent from my iPhone using Tapatalk
يه چيز ديگه منم گول سخت افزارش را خوردم و قيمت مناسب اما الان ميگم صفحه نمايش هم برام مثل cpu مهم شده.....
من اصلا منكر قدرت اين نوت بوك نيستم چون واقا قوي است ...اما ما هميشه به صفحه نگاه ميكنيم و كامپيوتر بدون صفحه نمايش كه نميشه!!!!!!
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کند که y410p داشته باشد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام به دوستان
یک سوال این نت بوک باگ معروف پردازنده های هازول رو داره؟
همون قطع و وصل شدن هارد وقتی به usb 3 وصل میشه؟
یعنی هارد اکسترنال قطع و وصل شه؟نقل قول:
نه ، واسه من که اینطور نیست
نقل قول:من همچین چیزی خوندم مثل اینکه اگه هارد وصل باشه بعد وارد حالت استند بای بشید بعد از برگشت به حالت معمولی هارد قطع میشه و باید دوباره وصلش کردنقل قول:
Right now, if you attach a USB 3.0 device to a Haswell system and then at some later point the OS enters S3 standby mode - while the drives are still attached - and then resume from the S2 state, errors can occur. In other words, the brain of USB 3.0 loses its mind and everything from applications using that external device to data not saved may be lost. According to this non-exhaustive compatibility test, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] didn't get along with Haswell.
خب این حالت برام پیش نیومدهنقل قول:
اصلا امکان نداره من هاردم وصل باشه و سیستم استندبای شه :n02:
دوستان شما توخونه با برق مستقیم بدون باتری با لپ تاپ کار میکنید یا با باتری؟
بدون باتری به برق وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا یه سوال داشتم تو رو خدا کسی مطمعن هست جواب بده.
من میتونم برا این لپ تاپ یه هارد اس اس دی بخرم و بزارم کنار هارد خودش توی دستگاه.
منظورم اینکه بدون اینکه هارد خودش یا حتی دی وی دی درایو رو وردارم میشه یه هارد دیگه کنارش نصب کرد؟؟؟؟؟مادر بوردش این قابلیت رو داره؟؟؟؟
اينا يي كه تو بازار بدون ssd و صفحه hd هستن ..100در صد نميخوره..چون جاش رو مادربرد هست اما كيتش نيست!!!!نقل قول:
خودم داشتم و باز كردم نبود
.........
شما اگه با اس اس دي دين كه روي خودش هست اون رو بخرين..نه اينكه جدا خودتون بخرين بعد وصل كنين...چون اين مدل معلوم نيست سوكت روي مادر برد باشه يا نه....
.........
راستي اگر هم بخوره اين مدل اس اس دي از درگاه
msat
نميخوره از درگاه
ngff
يه همچين چيزايي ميخوره
كه اصلا اين مدل اس اس دي در بازار نيست كه جدا بخرين وصل كنين