خوب بلاخره فعلا همینیه که هست !!!!
منم خودم خیلی دوست دارم Ps2 رو روی Pc اجرا کنم ولی کاری از دستمون بر نمیاد !!!!!!!
Printable View
خوب بلاخره فعلا همینیه که هست !!!!
منم خودم خیلی دوست دارم Ps2 رو روی Pc اجرا کنم ولی کاری از دستمون بر نمیاد !!!!!!!
من با این شبیه ساز PCSX 0.92 بازی رزیدنت اویل کد ورنیکا رو تا اخرش رفتم بدون مشکل تمام دموهاش رو هم دیدم:31: بدون مشکل !:46:نقل قول:
فریم بازی هم بین 30 تا 60 بود
من PCSX 0.92 رو دارم ولي تا الآن 3 تا بازي رو امتحان كردم نيومدن
بازي رو كه لود ميكردم يه لحظه آروم آروم ميومد و ديگه چيزي نمياد
fps هم به 3 نميرسه
چيكار كنم مشكل از چيه ؟
اين هم سيستم من
سي پي يو : 3.6 فول 2 مگا بايت كش
رم : 1 گيگ
گرافيك 256 جيفورس 6200
در منوی Help گزینه Compatibility list رو انتخاب کنید حالا لیست بازی های رو که میشه با این شبیه ساز اجرا کنید رو می تونید ببینید (کمی زمان می بره تا لیست رو نشون بده) اونها که جلوشون نوشته Playable قابل بازی کردن هست بدون مشکل
کلا این شبیه ساز هنوز با بازهای که دارای محیط کاملا سه بعدی هستند مشکل داره و بسیار اهسته می تونه این بازیها رو اجرا کنه
بهتره برای بازی بازی های رو انتخاب کنید که محیط تقریبا ثابتی یا پشت زمینه ثابت دارند استفاده کنید مثلا سری رزیدنت اویل و بازی های تیر اندازی یا بازیهای سه بعدی ساده
این شبیه ساز می تونه 461 بازی رو بدون مشکل اجرا کنه ! 446 بازی رو می تونه با کمی مشکل اجرا کنه (امکان داره وسط بازی یک دفعه قاطی کنه) 118 بازی رو تا منو بازی می تونه اجرا کنه 226 بازی رو هم می تونه مقدار از بازی رو نمایش بده و با مشکل مواجه میشه 132 بازی رو هم نمی توه اجرا کنه
این یک آمار از 1403 بازی بود که با این شبیه ساز امتحان شده بودند
میتونی چند تا بازی معروف و قشنگ که بشه با این نرم افزار روون اجرا کرد نام ببری سیتم من هم اینهنقل قول:
CPU:3 FULL
VGA:7100GS
RAM:1GIG
بازیهایی باشه که با این سیستم بیاره من Devil May Cry 3 SE رو آوردم ولی وقتی میره تو بازی خیلی خیلی کنده
من تا حالا غیر همین بازی اویل که با شبیه ساز انجامش دادم هیچ بازی دیگه پلی 2 رو بازی نکردم (از زمان پلی 1 به بعد دیگه من بازی کنسول نکردم:41:)نقل قول:
والا نمیدونم چه بازی هایش جالبه این رو دیگه باید بقیه دوستان بگن
اگه ميشه كسي كه بازيهاي زيادي با اين نرم افزار اجرا كرده
نرم افزار خودش رو بصورت كامل آپلود كنه تا ما استفاده كنيم
سلام من با psx v.1_10مشكل دارم اونو دانلود كردم و وقتي اجراش مي كنم اين ارور رو ميده:
this application failed to start because d3dx9_26.dll was not found.reinstalling the application may fix this problem
در ضمن بايد با فايل بايوس كار خاصي بكنم؟
:11::11: با تشكر
شما باید فایل d3dx9_26.dll رو از یکی از سایتهایی که فایلهای DLL ویندوز رو دارن دریافت و تو پوشه شبیه ساز پیست کنی.من خودم همین اشکال رو داشتم یه زمانی!:20:نقل قول:
برای بایوس بهتره از 10000 یا 10001 استفاده کنی چون Recommended هست ولی فکر نکنم بقیه بایوسها هم ایرادی داشته باشن.
من ps2
30000 دارم
بازي درايور 4 رو ميارم
بعد اون آخرش كه loading هست ده دقيقه همين جوري ميچرخه منم خسته ميشم و قطع ميكنم
بازي تيكن جديده رو هم دارم ولي مارك شركت manco بود فك كنم تا اين مارك مياد ديگه وارد بازي نميشه!!!
يا حق (:
سلام ميشه ادرس بدي اخه من نمي دونم از چه سايتي بگيرمنقل قول:
درضمن چجوري ميتونم از سي دي ها image بگيرم كه برنامه قبول كنه)بلا چه فرمتي)
ممنون
:11::11:
بفرما:نقل قول:
فرمت استاندارد ایمیجها ISO هستش.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_26
سلام
من کاربر جدید هستم
مشکل من اینه که با شبیه ساز pSX_1_8 نمیتونم cd بازی های ps1 که چند لبه(چند بازی در یک cd ) هستنند رو بازی کنم بازی مورد نظر من ninja. shadow of darkness هستش
لطفاًاگر میشود به من کمک کنید
من هم يمخوام بازي مزرعه دار رو روي سيستم خودم اجرا كنم ولي نرم افزاري كه شما اموزشش رو دادين جواب نميده يعني دانلود نميشه چه كار كنم :19:
سلام.
عضویت هر دوتون رو تبریک میگم.
با epsxe اجراش کن ببین بازم مشکل داره یا نه.نقل قول:
این لینک epsxe 1.6 هست. فقط تنظیمات داره که تو همین انجمن (نه همین تاپیک) بگردی میتونی راهنماییش رو پیدا کنی.نقل قول:
کد:http://www.epsxe.com/files/epsxe160.zip
سلام دوستان عزيز من يك مشكل دارم با بازي مزرعه دار كه چه جوري روي سيستم اجراش كنم اينجا توضيح دادن:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:كه چه جوري و با چه نرم افزاري من نتونستم فايل هاي ضميمه رو دانلود كنم ولي اون ورژني كه اموزش نصب و تنظيماتشو دادن رو گير اوردم حالا نرم افزار رو اجرا ميكنم قسمت تنظيمات همون جوري كه توي لينك بالا اموزش دادن پيش ميرم ولي اين پيغام رو ميده اصلا اون چيزهائي كه اقاmehdi گفتن اينجا نداره خودتون ببينيد:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پيغامي كه ميده:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببينم كي ميتونه كمكم كنه:42::19:
دوست عزیز! شما اصل کار یعنی بایوس رو نداری. بدون بایوس نمیتونی هیچ بازی ای رو اجرا کنی. تو اینترنت بگرد دنبال بایوسهایی که تو پیغام ارور بهت معرفی کرده. دریافتشون کن بعد کپی کن تو پوشه bios واقع در پوشه شبیه ساز. اگر هم پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم.نقل قول:
ممنون دوست عزيز كه كمكم كردي اگه بتوني برام اپلود كني ممنونت ميشم :11:بایوسهایی كه گفتي رو من نميدونم چه جوري بايد گير بيارم واسه همين گفتم شما برام اپلود كنين:46:نقل قول:
لازم نبود آپلود کنم با یه سرچ 0.5 دقیقه ای پیداش کردم.بفرما:
scph1001.bin:
scph7502:کد:http://www.sendspace.com/file/xwdqpn
برای دومی باید اول عضو سایتش بشی.کد:http://www.bios-drivers.com/drivers/78/78190.htm
نقل قول:
من اولي رو دانلود كردم ولي توي دومي موندم نشد كه ثبت نام كنم مي تونيد بگين جا ديگه اي است براي دانلود :20:بعد كه اينها رو دانلود كردم كجا بايد بزارم:13:ممنون
تو پوشه bios.نقل قول:
برات دومی رو آپ کردم:
کد:http://d.turboupload.com/d/2080348/SCPH7502.bin.html
سلام ((در رابطه بامشکل اجرانشدن بازی های چند لب توسط نرم افرار pSX_1_8 )) از نرم افزار epsxe160 هم استفاده کردم ولی فقط مرحله اول ninja رو تونستم بازی کنم و در انتهای مرحله اول بعد از باز کردن در آخر و وارد شدن به آن بازی تمام میشود وهر چه صبر میکنم مرحله دوم اجرا نمی شود . لطفاًکمکم کنید اخه من این بازی رو خیلی دوست دارم.با تشکرفراوان
از شبیه سازهای دیگه مثل Xebra یا PSXeven استفاده کن. یه بازی ای بود (The Misadventures of Tron Bonne) که من هم فقط تونستم با Xebra درست اجراش کنم.
سلام
اگه میشه لینک PSXeven رو برام بزار و نحوه کاربا Xebra رو هم برام بنویس چون من هرکارمیکنم نمی تونم بازی رو اجرا کنم .از زحمات شما هم خیلی ممنو نم . راستی من هم پرسپلیسی هستم
*******____((((((PERSPOLIS ))))))___********
تا اونجایی که یادمه Xebra فقط بایوس میخواد و تنظیمات خاصی نداره.
برای دانلودشون به سایت زیر برو:
تو قسمت پلی استیشن تمام شبیه سازها رو میتونی دریافت کنی.کد:http://www.emulator-zone.com/
سایت زیر هم شبیه سازها رو داره.
کد:http://www.ngemu.com/
PCSX2 v0.9.2 download FULL
games20.blogfa.com
سلام
میگم با این امیلاتور ها میشه هر بازیی رو روون و خوب اجرا کرد ؟ حتی gow ؟
اگه منظورت بازیهای PS2ه باید بگم نه.نقل قول:
با سلام !
با عرض معذرت می خواستم یه سوال در مورد شبيه ساز پلي استيشن به نام pSX_1_8_P30world بپرسم ؟
وقتی من برنامه رو دانلود کردم یک فایل DLL نداشت ! اونو پیدا کردم و رجسترش کردم ، ولی وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم یک مشکل پیش میاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس های پایین نشون دهنده ی مشکل هستش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اوکی رو میزنم اتفاق پایین میفته !
No رو میزنم ارور Dont Send میاد !
Yes رو میزنم اتفاق پایین ...
هر کدوم از دکمه هارو میزنم می خواد یک فایل رو سیو کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کمکم کنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه برنامه دیگه ای هست که بشه باهاش بازی های پلی استیشن رو اجرا کرد ممنون میشم که بهم معرفی کنید !:40:
ممنون
با سلام !
ممنون میشم اگه یه آدم خیر پیدا شه و کل فولدر شبیه ساز خودش رو که خوب کار میکنه واسم آپلود کنه :31:
ممنون :11:
نیازی نیست کسی آپلود کنه. epsxe 1.6 رو دانلود کن بعد تنظیماتش رو انجام بده. مشکلی نداره.پلاگینهاش هم که تو اینترنت فراوونه. بازیها رو هم اغلب اجرا میکنه.نقل قول:
:5:سلام بچه ها:11: من یک مشکل دارم کی میتونه حلش کنه :10:من بازیهای سونی رو بااین نرم افزار psxfin اجرا میکنم خیلی توپه :46:من بازی درایور دو رو بازی می کنم مرحله ایسی دی یک رو تمام مرحله هاشو رفتم حالا میگه سی دی دو رو بزارین من سی دی دو رو میزارم دیگه رد نمیشه :2:یعنی داخل بازی نمیره باید چه کار کنم .
با نرم افزار ePSXe هم بازی کردم سرعتش پائینه و یکسره قفل میکنه :8:اگه میتونید کمکم کنید اگر هم سیو درایور رو دارید که از اول سی دی دو باشه به من بدید شاید مشکلم حل شد:13:
شما با این نرم افزار خیلی بهتر میتونی بازی کنی من تمام بازی ها رو با این اجرا می کنم به خصوص مزرعه دار این نرم افزار اخرشه این اسمش psxfin بگرد اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم:31:نقل قول:
اول این رو به من پیشنهاد کردن ولی به درد من نخوردepsxe فکر نکنم به درد شما هم بخوره .
اون کاری که گفتم بکن مشکلت حله با ضمانت:11:
نقل قول:
ممنون میشم اگه کل فولدر شبیه ساز خودتو آپلود کنی ! ( زیپ شده )
ممنون ! :11:
آخه عزیزم وقتی برنامه رو اجرا می کنم ارور میده ! :41: با توجه به تنظیمات !نقل قول:
ممنون درست شد !دارم بازی می کنم
اقامن یه مشکل دارم وقتی که برنامه شبیه ساز دریم کست رو اجرا میکنم و از منی فایل گزینه استارت رو میزنم ارور میدهد
can not read_dc.bois.bin
لطفا کمکم کنید
اولا اینجا تاپیک مشکلات PS1 & 2ه نه Dreamcast!!
ثانیا اشکال نداره جوابتو میدم:
فایلهای bios دریم کست رو دانلود کردی؟؟ اگه دانلود نکردی، تو انجمن یه تاپیک هست به اسم تاپیک بازیهای Dreamcast به همراه شبیه ساز. از اونجا دانلودش کن.
اگه هم دانلودشون کردی باید کپیشون کنی تو پوشه bios واقع در پوشه شبیه ساز.
ممنون و متشکرم
خوب من سیستمم بالاست و وقتی که بازی های پلی دو رو میخوام اجرا کنم نمیشه میره تو قسمت مموری با این که تنضیمات رو هم درست کردم نمیدونم مشکلش چیه
وقتی هم اجرا میشه با سرعت پاین اجرا میشه کسی میدونه باید این مشکل رو چه چوری حل کنیم
سیستم من هم اینه
رم 1 گیگ دی دی ار 2
سی پی یو 3 فول 2 مگ کش مدل 775
گرافیک :/ 512 جیفرس 7300 شردر 3
تقصیر سیستمت نیست. مشکل از شبیه سازه.نقل قول:
راستی فکر کنم شیدر درسته نه شردر.