باسلام .نقل قول:
بله درست عرض میکنید ، ولی به قول آقا محسن کاملا سلیقه ای هس .
باتشکر
Printable View
باسلام .نقل قول:
بله درست عرض میکنید ، ولی به قول آقا محسن کاملا سلیقه ای هس .
باتشکر
داش درسته هیچ جایی ننوشته . ولی بعده خرید میبینید که لکه پزیریه فوق العاده ای داره . ودرست میفرمایید کاملا سلیقه ای هس .نقل قول:
وپیشاپیش مبارک باشه تبلتتون . امیدوارم از خریدتون راضی باشید . بعده خرید هر مشکلی که داشتید اینجا عرض کنید حتما من یا دوستان گرامی حلش میکنیم .
باتشکر
با سلام ! دوستان لطفا اگر آپدیت جدید در یافت کردید خاهش میکنم در اینجا مطرح کنید .
برای اینکه من نمیتوانم به صورت ota یا اتوماتیک آپدیت کنم . حتما باید آپدیت را از سایت دانلود کنم .
باتشکر از همه دوستان
سلام به همه دوستان.
من میخوام این تبلت رو بگیرم ، ولی سیم کارت نخوردنش اذیت میکنه.
از اونجایی که OTG داره ، مودم بهش وصل میشه که باهاش بشه GPRS استفاده کرد؟
موفق باشید:n12:
باسلام . داش شما میتونید نسخه دوسیم کارتشو بخرید . خیلی هم پیشرفته تر از این نسخه شده.نقل قول:
اگه بخایید بازم در خدمت هستم .
با تشکر
این تبلت otg ندارهنقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
نه خوب اون 370 تومن گرونتره!نقل قول:
راجع به همین نسخه میخواستم بدونم ، چون یه ویدئو هم تو یوتوب دیدم یه نفر داشت همینکار رو با نسخه ME 172V میکرد... یه مودم 3G یو اس بی ورداش وصل کرد بهش رفت تو نت.
نقل قول:
داره دوست من :n01:
موفق باشید
با سلام به همه دوستان.
من بالاخره همون مدل Dual Sim این تبلت رو گرفتم و تو راهه..
از بچه ها کسی با آندروید 4.3 کار کرده؟ چون چند جا دیدم ملت باهاش مشکل داشتن و اینم به صورت پیش فرض روش 4.3 هست..
تازه یه چیز عجیب هم این که کلا آندروید از نسخه 4 به بعد از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ، ولی زنگ زدم گارانتی ویستا ، گفت این 4.3 هست و فقط از فارسی پشتیبانی نمیکنه که Firmware جدید 16 فروردین میاد و تو اون مشکل حل میشه، باید بیای واست نصب کنیم! :n13:
یه دونه Firmware جدید هم تو سایت ایسوس واسه این تبلت اومده حدود 10 روز پیش ، ولی SKU واسه چینه که احتمالا همونه میخوان نصب کنن:n05:
دوست عزیز با سلام . داش زیاد به حرف های مردم و دیگران گوش نده ، مگه میشه اندروید ۴،۳ از فارسی پشتیبانی نکنه؟؟؟؟؟ شما خریدید اگه بیاد برسه دستتون میبینید ، اگه فارسی نبود بیا اینجا بگو ، بدون صد درصد دوستان گرامی یا بنده حقیر میتونیم کمکت کنیم ، زیاد به حرفای دیکران گوش نکن ، فقط از تجربشون استفاده کن ،، من در حدی نیستم که شمارو نصیحت کنما نه ، ولی یه عنوان یه برادر کوچیک از من بشنو . ایشالاه که از خریدتون راضی باشید ، و در ضمن هر مشکلی هم که باشه بدونید ایسوس با آپدیت هاش حلش میکنه .نقل قول:
پیشاپیش عیدتونم مبارک . همینطور شما دوستان گرامی عیدتون مبارک.:n12:
ميموپد دو سیم کارته:what:
ممنون.خواهش میکنم عزیز ، بزرگی :n06:نقل قول:
حالا اومد دستم یه چندتا تست میکنم با این قبلیه مقایسه کنیم.
از همه مهمتر امیدوارم مشکل OTG حل شده باشه و بشه راحت و بدون منبع تغذیه گجت ها رو وصل کرد..
میخوام با برنامه VRoot روتش کنم ، بعد اگه خواستم ببرم گارانتی میتونم UnRoot کنم که نفهمن روت شده بوده دیگه؟
ASUS MeMO Pad HD7 ME175 Dual SIM - 8GB ، تو دیجی کالا هم هست الان ، نمیشه لینک گذاشت.نقل قول:
:n06:
سلام دوستان
مدل me-175 راچند روز پیش خریدم (710)بعد از روشن کردن به محض اینکه زبانش را فارسی کردم دستگاه قفل کرد.
بعد از تماس با گارانتی گفتند 10 الی 15 دقیقه کار دارد.بمن گفت زبان فارسی روی کلیه دستگاههای 175 موجود در بازار نصب نشده
(بمن اینجوری گفتند) بعد از بردن گارانتی الان که مشکلی نداره
فیلمهای فول hd رو راحت پخش میکنه و اتصال gps اش از گوشی سامسونگم خیلی خیلی سریعتر میگیره
بهر حال دوستان بعد از خرید اگر زبان فارسی نیاز دارند باید یه سری به گارانتی بزنند
عجب! به منم همچین چیزی گفتن. ولی آخه کلا از آندروید 4 به بعد زبان فارسی به صورت خودکار پشتیبانی میشه:n13:نقل قول:
شما هم با گارانتی ویستا گرفتی؟
موفق باشید:n02:
با گارانتی ویستا دوست عزیز
ضمنا از 27اسفند تا 16فروردین تعطیله
اگه زبانش انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد
واقعا عجیبه! حالا برسه به دستم چک میکنم.نقل قول:
البته من در که هرصورت قصد فارسی کردن منو رو ندارم ، پشتیبانی فارسی تو وب و فایل ها و نوشتن مهمه.
کابل OTG رو باهاش امتحان کردی ببینی هارد یا فلش و کیبورد اینا بهش وصل میشن یا نه؟
روتش نکردی؟
موفق باشید :n12:
هارد اکسترنال بهش وصل کردم کار نکرد
یه فیلم تو اینترنت دیدم با یه کابل مخصوص کیبورد و جوی استیک بهش وصل کرد (فکر کنم تو همین سایت بود)
سلام به همه دوستان.
تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.
راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )
با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.
اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.
همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.
الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.
دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.
داش ممنون ، داش از من میشنوی روت نکن ، فقط از سره تجربه ، من روت کردم یه برنامه نصب کردم دکمه های هومو و برگشت در کل دکمه های سخت افزاریش حذف شد هر چی هم ریستارت کردم نشد ، آخرش اونقدر تحقیقو محقیق کردم سختی دیدم ،، دای اولدوم تا تونستم به اولش برگردونم ، والا من انگلیسیم ضعیف بود ، اونقدر رفتم تو سایتایی نظیر xda دیگه انگلیسیم فول شده ، هههههه . داش الان هم کاملا درست نشده نمیتونم آپدیت ota یا اوتومات دریافت کنم وباید از دوستانی که توی xda دارم آپدیت دستیشو بگیرم ،، ولی بازم خودت میدونی آخه چرا میخای روت کنی . ودر ضمن در گارانتی عهم مشکل داره من وفتی دکمه های سخت افزاریش حذف شده بود بردمش گارانتی با اینکه ریست کرده بودم فهمیدن . ولیدبازم خودت میدونی این یه تجربه شخصی بود ، وممنون که یه نقد کوتاه گزاشتی . ممنوننقل قول:
دوستانی که مدل me173x رو دارن یا همون بی سیمکارت ، آپدیت دریافت نکردن،؟
والا خیلی از برنامه ها و بازی ها رو که میخوام نصب کنم نیاز به روت داره..نقل قول:
بیشتر مشکل هایی که تو سیستم پیش میاد و بخوای درست کنی روت میخواد..
دیتا کلی از برنامه ها و بازی ها رو با Titanium Backup نصب میکنن که اونم روت میخواد..
و کلی دلیل دیگه..
والا اگه به خودم بود که از خدام بود روت نکنم و آپدیت ها رو راحت بگیرم! ولی واقعا نمیشه..
شما از کدوم راه روت کردی که اون بلا سرش اومدد؟
بعد از ابدیت ۵۶ مگابایت دیگه نیومده نمیدونم مشکل otg توی گریمور جدید حل شده بانه کسی خبر داره ؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk 2
اگه در استفاده از اندروید تازه کار هستید (مثل خودم) توصیه می کنم روت نکنید چون دسترسی برنامه ها به کرنل سیستم عامل ساده میشه و دستگاهتون مستعد اشکالات نرم افزاری متعدد!
بهترین ورژن اندروید هم همین 4.2 هست و اکثر برنامه ها و بازی ها با ورژن های 4.3 و 4.4 مشکل دارند و باید اپدیت بشن.
نخیر آپدیت جدید براش نیومده متاسفانه.نقل قول:
قبل از تعطیلات 12 و 13 رفتم جمهوری برای خرید کیف و کابل برای مدل 8 گیگ. فقط یه مدل کیف توی نمایندگی خود ایسوس طبقه دوم یا سوم علاالدین پیداکردم که 65 قیمت داد و گفت کابل هم نگرد که نیست. دوستان اگه کسی کیف یا کاور یا کابل مناسب از جایی گرفته لطف کنه به ما هم آمار بده ممنون میشم.
ضمنا قسمت بیشتر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم گویا قراره در آپدیتهای بعدی مشکل otg حل بشه به نظر شما همین کابل otg y رو بگیرم یا صبر کنم؟
دوستان سلام
من این تبلت رو یه هفته میشه خریدم یه سوال داشتم و اون اینکه تبلت شما هم فقط از یه طرف اسپیکرش صدا میاد؟
(منظورم اینه که با توجه به اینکه اسپیکرش کل عرض پایین تبلت رو گرفته ولی فقط از طرف راستش(همون طرفی که دکمه های کم و زیاد کردن ولم و پاور قرار داره)صدا میاد)
اسپیکرهای این تبلت استریو نیست.نقل قول:
بنابر گفته ی ایسوس و تست هایی که در یوتیوب انجام دادن متوجه شدن که دو تا اسپیکر این تبلت دو اسپیکر استریو در حد متوسط است . شما با چه مدرکی میگید که اسپیکر های این تبلت استریو نیست ؟ لطفا مشخصات شتباه ندید ! باتشکر.نقل قول:
درسته، من هم الان سایت ایسوز رو نگاه کردم و در قسمت مشخصات این تبلت نوشته شده که Stereo هست.
خط سوم:
نقل قول:
.Dual stereo speakers*² with Sonicmaster Technology for incredible sound effect
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.
دوستانی که دارن خواهشا لطف کنن و جواب بدن.
اسپیکرهای استریو تنها بر روی نسخه 16 گیگابایتی وجود داره.
تبلت من مدل 8 گیگابایتی است و الان که چک کردم دقیقآ تنها از سمت رست خروجی اسپیکر صدا میاد.
اسپیکرهای استریو تنها بر روی نسخه 16 گیگابایتی وجود داره.
تبلت من مدل 8 گیگابایتی است و الان که چک کردم دقیقآ تنها از سمت رست خروجی اسپیکر صدا میاد.
واقعا ممنونم دوست عزیز
داشتم از دلشوره میمردم
مموپد از نمای داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس یه کم حجیمه برای لود شدنش صبر پیشه کنید.
با دقت به جزئیات عکس میشه دلیل قیمت پایین این تبلت رو فهمید!
?What's the problemنقل قول:
شاسی کاملا پلاستیکی با درزهای فراواننقل قول:
برد مدارچاپی بی کیفیت با تراکم پایین
اگه یه برد گوشی یا تبلت های سامسونگ رو از نزدیک دیده باشین بدون نیاز به هیچ دانش الکترونیکی به وضوح کیفیت ساخت بالا در طراحی چینش و اتصال قطعات رو مشاهده خواهید کرد.
چیزی که مشخصه اسوس تا جایی که به ظاهر دستگاه اسیب نزنه از کیفیت شاسی و بدنه کم کرده تا هزینه هارو کاهش بده. نوع اتصال برد بر روی شاسی و پیچ ها اماتورترین طراحی ممکنه که اسوس در این تبلت بکار برده.
دلیل ضخامت نسبتا بالای این تبلت هم عدم سعی اسوس در طراحی مهندسی شده برد و شاسی برمیگرده. همه چیز درساده ترین شکل ممکن طراحی شده.
میشه گفت این تبلت نمونه مشابه ای از طراحی و مهندسی تبلت های چینی با برند اسوس هست. چون مدل های چینی هم دقیقا به همین شکل و سیاق طراحی و ساخته میشن!
مهم این نیست که داخل دستگاه از چه معماری ای استفاده کردند مهم کارکرد دستگاه در عمل هست که به عقیده من توی این سال هایی که با محصولات ایسوز سرکار داشتم یکی از بهترین طول عمر ها رو دارند. از سی دی رام گرفته تا لپ تاپ، محصولات ایسوز واقعا محصولات قابلی هستند و ارزش پولی رو که خرج میکنید دارند اما در مورد سامسونگ که من تا حالا داخل اسمارت فون یا تبلتش رو از نزدیک ندیدم ولی این رو تا به حال بارها دیدم که چقدر آمار خرابی محصولات سامسونگ بالاست و انواع و اقسام مشکلات سخت افزاری رو بعد از مدتی پیدا میکنند از ترکیدگی باتری گرفته تا سوخگی خازن یا نیم سوز شدن IC به وفور در محصولات سامسونگ دیده میشه. جالب اینجاست که سامسونگ هایی که در ایران هستند اینطور بی کیفیتن من تا حالا در تست های ضربه و اورکلاک که از محصولات سامسونگ در آمریکا دیدم کیفیشون خیلی بالاتره و حتی نصف اون تست ها رو نمیتونید در سامسونگ های اینجا انجام بدید.
در ادامه صحبت های pckho0r عکسی از نمای داخلی گلگسی تب سامسونگ رو ببینیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم عکس خودش گویای همه چیز هست و من دیگه صحبتی نمی کنم!
من هم كاري ندارم داخلش چی هست یا نیست مهم اینکه داااااااارم اززززززززش لذذذذذذذذذذت میبرم. :cool:;)