خیلی ممنون:n02:نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون:n02:نقل قول:
فقط میشه یه عکس از گیم پلیش با veneno بزارین؟!؟:n02:
واسه گیم پلی که باید فیلمش رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی خب این هم چندتا عکس دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون....توی تست قدرت lamborghini veneno 360 km در ساعته ولی lamborghini aventador 350 km در ساعته...بنده به شخصه می گم صد آفرین بر veneno :n02:نقل قول:
رزولشن عکس خوبه گرافیکت چیه؟:n01:نقل قول:
من الان حالت پلیس رو هم تموم کردم قضیه مرحله 10 چیه؟ مرحله 10 در ورژن بعذی بازی میاد؟
این عکس رو از نت گرفتم و مربوط به خود گیم پلی نیست. چون همچین زاویه دوربینی تو بازی نداشتیم. :n05:نقل قول:
داداش این رزولوشنش 1920*1080 هستش......هم این و هم بقیه ی عکس های بازی:n02:نقل قول:
من رزولوشن رو نگفتم چقدره گفتم کارت گرافیکش چیه بعد هم متوجه نشدم منظورت از بقیه عکسها چیه اینجا یه عکس بیشتر نیست:n13:نقل قول:
بعله من منظور شما رو بد متوجه شدم کارت گرافیک gt 750m 4 GB ......عکس های 1 2 3 4 ...نقل قول:
به نظر من بازی خوبی بود پس از اون گندی که ماست وانتد 2012 زد اما هیجانش زیاد نبود نسبت به هات پورسویت و آهنگهای جالبی هم توی بازی بخش نمیشد و فقط هم میتونی از دو تا ابزار برای ماشین استفاده کنی منظورم همون جامر و شوک الکتریکی و....هست
من اینجا موندم باید چیکار کنم؟
get 12 hits with pursuit یا tech hits
ممنون میشم کمکم کنید
pursuit tech میدونی چیه؟نقل قول:
باید 12 رقیب رو با پرسوییت تک مورد حمله قرار بدی
ممنون داداش:n12:نقل قول:
یه مشکل دیگه م که دارم اینه :
single drift 274 m یا drift 274 m in one go
منظورش فکر کنم 274 متر دریفت پشت سر هم هست که من بیشتر از این زدم ولی تیکش رو نزد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه این ماشینو به بازی اضافه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، باید در یک حرکت 274m دریفت بزنی ، یعنی 274m قبل اینکه ماشین از حالت دریفتش خارج بشهنقل قول:
فکر نکنم تو یه حرکت باید 274 متر بزنه بلکه مجموع دریفتهاش باید 274 متر بشه در یک مرحله بشرط اینکه از مرحله خارج نشه برای من که اینطوری بود
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما ماست وانتد 2012 هنوز از پارسال توی سیستمم نصب بود گفتم بذار یه بار دیگه برم شاید ازش خوشم اومد اما باورتون نمیشه حالا که ریوالس رو بازی کردم با مقایسشون با هم بهتر مزخرف بودن 2012 رو میفهمم اصلا کنترل ماشینهاش از این بازیهای 10 مگابایتی قدیمی بود که پاتو میذاشتی رو گاز یه ثانیه میرسیدی اونور منظومه شمسی و با کوچکترین تحریک فرمون میخوری تو در و دیوار بدتره :n21::n21:
همه چیزش الکی بود نه فقط کنترش من هم کلا پاکش کردم راستی nfs آینده چیه؟
nfs mw خیلی بد نبود......نقل قول:
کسی میدونه چه طور ماشین lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد؟!؟
افتضاح بودنقل قول:
آره ولی ن در اون حد...........در هر صورت دلم براش تنگ میشه:n02:نقل قول:
دوستان دوباره میگم کسی میدونه چه طور ماشین های lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد
چجوری نداره که. مراحل رو که انجام بدی و پوینت هم به اندازه کافی داشته باشی میتونی بگیریشنقل قول:
موست وانتد 2012 رو میگی ؟ میخوای منو سکته بدی با این حرفت؟ خواهش میکنم شما دیگه نمک رو زخمم نپاش خیلی عصبانی ام از دستش:n09:نقل قول:
حالا چرا حرفای دلتنگی میزنید آخه.:n27:
اصلا اون 2012 رو ولش کنید. یاد خاطرات موست وانتد 2005 رو زنده کنید که خیلی بهتره. خودم عاشق این بودم بندازم تو اتوبان و یه بند گاز بدم و بزنم به پلیسهایی که با ماشین راه رو بسته بودند، صحنه آهسته هاش خیلی باحال بود. :n09:
کاش یه بازی مثله آدم بود............یاده اون قدیمیا بخیر:n28::n28::n28::n14::n14::n14:
بله داداش گلم:n02:سکته بدی چیه؟!؟!؟خدا نکنه.....من خودم دارم سکته میکنم دیگه خواهشا تو سکته نکن:n08:نقل قول:
آقا کسی میدونه چطور میشه این ماشینای جدیدی که ea واسه بازی داده رو به بازی اضافه کینم؟(مثل کووینزگ وان)
سلام
من این بازی رو گرفتم اما یکم لگ داره مثلا هر ده ثانیه یک دهم ثانیه گیر میکنه تصویر!
سیستمم 660 تایتان هست با دو گیگ رم
بنظرتون رم و بیشتر بشه روون میشه؟ (اخر توی لود رمم 1700 تا بیشتر پر نمیشه!)
اولا 660 تیتانیوم نه تایتاننقل قول:
بازی های open world معمولا cpu bound بیشتر روشون تاثیر میذاره
مشخصات cpu رو بذارید
سلام
البته من خودم خیلی سر در نمیارم شما لابد بهتر می دونی ...اما سی پی یوم فک کنم چهار هسته ای باشه و 2500 نامی هست توی ویندوزمی نویسه میگم...کمه یعنی؟
من با 4 گیگ رم بازی کردم 2 گیگ احتمالا کمه
با این مشخصات میتونم بازی کنم؟
رم: 4 گیگ
cpu: Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz 3.67GHz
GPU: Nvidia Geforce 210
بله سیستمم من هم در این رنجهنقل قول:
سرعت سی پی یوتون چقدره؟ چون دو تا سرعت نوشتید
Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz UP TO 3.67GHzمقدار دوم منظور اور کلاکش هستنقل قول:
بله CPU سیستم رو اورکلاک کردم...
پس بازی براتون بدون لگ و کندی انجام میشه؟
آره کلا بازی سیستم آنچنانی هم نمیخواد برای تنظیمات نرمالنقل قول:
من که مشکلی نداشتم فقط گرافیک من 220 هست
دوستان کسی نمیدونه؟نقل قول:
نقل قول:
CPU های سری Core2Dou و Core2Quad بهترین CPU های حال حاضر به منظور گیمینگ و رندرینگ هستند البته در یکی دو سال اخیر بازیها سعی میشه با CPU های i7 و i5 مچ بشن ولی فعلا سری های سوکت 775 که های اند هستند با ترکیب کارت های گرافیکی قوی مثل GTX560 Ti به بالا بهترین ترکیب برای بازی هستند.
دوست عزیز شما به عنوان یک گیمر بدترین کارت گرافیکی که می تونید انتخاب کنید همین 210 هست کارت های 210 با بیت ریت 64 برابر و حتی شاید ضعیف تر از کارتهای گرافیکی FX5500 AGP با بیت ریت 128 هستند برتری 210 داشتن VRam یک گیگ و کمی کور کلاک بالا و مهمتر از همه پشتیبانی از دارکت ایکس 11 هستن بنابراین کارت هایی نظیر N210 و Radeon HD 5450 تنها کاری که می کنند اینه که بازی های جدید رو فقط اجرا می کنند یعنی فقط لانچ میشن و آدم توی کف بازی نمی مونه ولی خوب برای راحت بازی کردن شما بازی های گرافیکی سنگین رو مجبورید زمانی که از کارت های 64 بیتی استفاده می کنید کیفیت تصویر را تا حد زیادی بیارید پائین تا بدون افت فریم بازی کنید. خوش قیمت ترین کارت های گرافیکی گیمینگ GTX560 Ti توصیه میشه با قیمت حدودی 650 تومن و البته من شخصا استفاده از کارت های GT 630 رو توصیه میکنم قیمت مناسبی دارن و وقتی که فردا روزی گفتن دایرکت ایکس 12 در اومد و بازی ها روی کارت های دایرکت ایکس 11 اجرا نمیشن مثل دارندگان کارت های GTX 560 به بالا آدم سکته رو نمیزنه اتفاقی که برای دارندگان کارت گرافیک هایی نظیر GTX 460 و Radeon 4870 افتاد و کارت های گرافیکی غول با بیت ریت 256 بی ارزش شدن چون دایرکت ایکس 10 هستند.
در کل توصیه ام به دوستانی که می خوان سیستم گیمینگ داشته باشن و هیچ گونه خرج اضافی هم براشون تراشیده نشه به این مسائل ریز دقت کنن