واسه منم عجیبه این قضیه که بهترین بازیکن راه آهن در فصول گذشته هنوز به 18 تای پرسپولیس نرسیده ! :n29:نقل قول:
Printable View
واسه منم عجیبه این قضیه که بهترین بازیکن راه آهن در فصول گذشته هنوز به 18 تای پرسپولیس نرسیده ! :n29:نقل قول:
خوب تبریک بابت برد:n16:
دم علی دایی گرم ولی اصلا تعویض هاش خوب نیست
عزیز من خوب نمیخوایی بیاری دیگه دقیقه 90 هم نیار
نمیدونم چرا اصلا به جوونا میدون نمیده
دقیقه 90 عباسزاده رو میاره که چی؟
در کل تبریک
با پیروزی برابر مس
پرسپولیس به یک قدمی صدر رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد در سومین هفته از لیگ برتر فوتبال با شکست مس کرمان با سپاهان صدرنشین همامتیاز شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم فوتبال پرسپولیس که در سومین هفته از فصل سیزدهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی برابر مس کرمان قرار گرفته بود، موفق شد با پیروزی 2 بر صفر در این دیدار خود را به یک قدمی صدر جدول برساند. پرسپولیس و سپاهان اکنون با 7 امتیاز در بالای جدول قرار دارند و سپاهان تنها به لطف گل زده بیشتر صدرنشین است.
گلهای پرسپولیس را در این دیدار پیام صادقیان در دقیقه 65 و قاسم دهنوی در دقیقه 75 به ثمر رساندند.
نیمه اول
نیمه نخست این دیدار بسیار کمبرخورد، کم حاشیه و کسل کننده بود. به گونهای که هیچ یک از دو تیم در این نیمه صاحب موقعیت قطعی گل نشدند. 10 دقیقه اول بازی به طور خاص بسیار آرام و با طومانینه از سوی هر دو تیم پیگیری شد.
10 دقیقه دوم بازی دو صحنه حساس داشت. اولین حرکت در دقیقه 13 توسط لوسیانو ادینیو خلق شد. این بازیکن در یک حرکت توانست میتوانست با دروازهبان پرسپولیس تک به تک شود اما حسین ماهینی به خوبی توپ او را دفع کرد.
در دقیقه 17 نیز میثم حسینی از پرسپولیس توپ خوبی را به روی دروازه مس ارسال کرد اما مدافعان مس در این لحظه باهوش عمل کردند و با دفع توپ آن را به یک ضد حمله تبدیل کردند. این ضد حمله در ادامه میرفت که برای پرسپولیس خطرساز شود اما با خطایی ماهینی بر روی ادینیو غائله ختم شد.
ماهینی با این خطا اولین بازیکنی بود که کارت زرد داور را در برابر خود دید. تماشاگران پرسپولیس پس از اخطاری که داور به ماهینی داد، نسبت به تصمیمهای او حساس شدند و در چند نمونه به تصمیمهایش اعتراض کردند اما اعتراضهای آنها از فریاد زدن و سوت بلند فراتر نرفت و به نظر میرسد که تنبیههای جدید کمیته انضباطی و کسر امتیاز از چند تیم به دلیل توهین تماشاگران، اثربخش بوده است.
10 دقیقه سوم پرسپولیسیها روی دروازه تیم مهمان خیمه زدند و در چند نوبت خطرناک ظاهر شدند. در خطرناکترین اتفاق این دقایق سانتر ماهینی میرفت با اشتباه مدافع مس وارد دروازه این تیم شود اما در نهایت پرسپولیس را صاحب یک ضربه کرنر کرد.
در ادامه، بازی بسیار آرام و کسل کننده پیش رفت تا اینکه در دقایق پایانی نیمه اول پرسپولیسیها در دو صحنه بسیار خطرناک ظاهر شدند. در حالی که چند دقیقه تا پایان نیمه اول باقی مانده بود، ضربه سر قاسم دهنوی نزدیک بود وارد دروازه مس شود که با واکنش زیبا و بموقع دروازهبان این تیم، راهی کرنر شد. در ادامه هم شوت میثم حسینی دروازهبان مس را به واکنش واداشت.
نیمه دوم
نیمه دوم با همان سبک و سیاق نیمه اول آغاز شد و دو تیم در دقایق ابتدایی این نیمه چندان خطرناک ظاهر نشدند.
دقیقه 52 اولین صحنه حساس نیمه دوم اتفاق افتاد. در این لحظه محمد نوری توپ ارسالی حسین ماهینی را با ضربه سر به سمت دروازه مس شلیک کرد اما توپش به کرنر رفت. 30 ثانیه بعد پرسپولیس دوباره صاحب موقعیت شد و این بار سانتر زیبای ماهینی با سر سید صالحی مماس شد و به دست دروازهبان مس رسید.
این دو حرکت، نیمه دوم هیجانانگیزی را برای هواداران تیم میزبان نوید میداد و از این رو تماشاگران تشویقهای بیامان خود را از سر گرفتند.
دقیقه 65 بالاخره قفل دروازهها باز شد و این پیام صادقیان بود که پرسپولیس را به گل رساند. در این لحظه توپ را به روی دروازه مس سانتر کرد اما پیش از آنکه سید صالحی روی آن اثر بگذارد، شهداد نژاد دروازهبان مس توپ را به پشت محوطه جریمه فرستاد و اینجا بود که صادقیان با شوتی دقیق، اولین گل بازی را به ثمر رساند.
دقیقه 75 گل دوم برای پرسپولیس به ثمر رسید. این بار قاسم دهنوی گلزنی کرد تا در این بازی دو خرید جدید پرسپولیس گلزنی کرده باشند. اولین گل پرسپولیس در این فصل را نیز سید صالحی که امسال به جمع سرخپوشان اضافه شده است برابر تراکتورسازی به ثمر رسانده بود.
پس از اینکه پرسپولیس با دو گل از مهمانش پیش افتاد، کمی عقب نشست و این کار فرصتی را برای بازیکنان مس فراهم آورد تا به سمت دروازه پرسپولیس حمله کنند. کرمانیها که چیزی برای از دست دادن نداشتند چندین بار تلاش کردند که به محوطه جریمه پرسپولیس برسند. این کار آنها باعث شد که در فاصله 3 دقیقه دو ضربه ایستگاهی از فاصله نزدیک به دست بیاورند اما از هیچ کدام از این فرصتها نتوانستند استفاده کنند تا نتیجه بازی تغییری نکند.
ترکیب ابتدایی دو تیم:
پرسپولیس: نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، پیام صادقی و سید مهدی سید صالحی
مس کرمان: آرمان شهداد نژاد، عبدالکریم اسلامی، فرهاد سالاری، علیرضا ابراهیمی، اسماعیل علیشیرازی، فرزاد حسینخانی، احمد حسنزاده، محمود تیغنورد، مصطفی شجاعی، ادینیو و میلاد جهانی
گلها:
پیام صادقیان (65) و قاسم دهنوی (75) برای پرسپولیس
تعویضها:
سمیر بگوویچ (34) به جای میلاد جهانی، شهرام گودرزی (62) به جای مصطفی شجاعی و آرش روشنی (71) به جای احمد حسنزاده برای مس و حمیدرضا علیعسگر
(60) به جای غلامرضا رضایی، مهرداد کفشگری به جای محمد نوری (83) و و محمد عباسزاده به جای سید صالحی (91) برای پرسپولیس
کارت زرد: دقیقه 17 حسین ماهینی از پرسپولیس و مصطفی شجاعی دقیقه 45 از مس
آقا مت خیلی توی دفاع قوی هستیم یا واقعا این تیما ضعیف هستن
خیلی توی دفاع خوبیم توی حمله هم واقعا نمیتونم بگم بد هستیم فقط ناهماهنگی داره اذیتمون میکنه البته دو تا ضعف توی حمله داریم یکیش اینه که یکی از گوشامون یعنی رضایی فعلا سرحال نیست یکیشم نبود بازیسازه
اگه خلعتبری بیاد حتی میتونه به عنوان بازیسازم بازی کنه
مسی ها هم واقعا حالشون خوب نیست بازیکن اون سر میدون روی زمین افتاده پرسپولیسم توی حمله گیر دادن توپو بزن بیرون
توی اروپا هم این توپا رو نمیزنن بیرون
اینجا خیلی از این روش سواستفاده میکنن قبل از اون صحنه هم یکی دیگه از مسی ها افتاد زمین آهسته رو نشون داد اصلا برخوردی به صورتش نداشت کسی
بازی قبلم توی نیم ساعت اول ذوبیا ده بار افتادن رو زمین توی اروپا اینجور صحنه ها رو بازیکنایی که میفتن زمین سعی میکنن بلند بشن که حمله حریف بهم نخوره جان من دقت کنید قشنگ متوجه میشید
مطمئن بودم دایی برای بار آخر به رضایی یه نیمه فرصت میده که رضایی استفاده نکرد و اول نیمه دوم کشیدش بیرون
توی این سه بازی فکر کنم اولین خطر جدی رو به حریف دقیقه ۸۰ دادیم که خدارو شکر گل نشد
دوستان به تعویضامون دقت کردین
کفشگری عباس زاده
کدوم مربی در تاریخ دو تیم بزرگ تهران جرات کرده نیمکتشو با این بازیکنا ببنده اونم وقتی همه از دایی انتظار دارن
عباس زاده برای بار دوم آزادی رو میدید ایشالا این جوونا امسال سربلندمون کنن
تبریک میگم
برد بسیار دلچسبی بود
خیلی حال داد :دی
علی دایی به خوبی تونسته به ترکیب مورد نظرش برسه
تازه بهتر از این هم خواهد شد
امروز صادقیان عالی بود
با دو بازی تونست خودشو به ترکیب اصلی تحمیل کنه و نشون داد که لیاقتش رو داشت کاملاً ...
به دایی حق میدم که در ابتدا باز به رضایی اعتماد کرد ...
اما خب در ادامه با آوردن علی عسگر فهمید که حمید خیلی بهتر از غلامرضا جواب میده
از بازی بعدی منتظر فیکس شدن علی عسگر و همین طور بازی رسیدن به عباس زاده خواهیم بود
عباس زاده امروز خیلی کم بهش بازی رسید، ولی باز یه خطا گرفت پشت هجده قدم ...
امروز حفظ توپ و پاسکاری تیم عالی بود
کاملاً اشتباهات بازی قبلی جبران شده بود و میشد تغییر رو در تیم احساس کرد ...
البته بخش عمده ای از پاسای اشتباه بازی قبلی به خاطر زمین افتضاح بود ...
مشکل بازی امروز کمبود تنوع تاکتیکی تو نیمه اول بود ...
تیم طرح خاصی برای حمله نداشت
البته مس هم خوب دفاع میکرد، ولی اصلاً در موقعیت سازی خوب نبودیم ...
کلاً یه موقعیت داشتیم !
تو نیمه دوم ولی بهتر شد ...
از گل صادقیان به بعد تیم سرحال شد ...
خب
بریم سراغ امتیازدهی ...
نیلسون امروز به جز یکی دو صحنه، مثل همیشه خوب بود ...
یه خروج اشتباه داشت و رو اون صحنه تیر دروازه هم میتونست بهتر عمل کنه
ولی به غیر از اینا چند تا سیو خوب داشت
نمره: 8
بنگر و سید جلال مطابق معمول خوب بودن ...
البته دو سه موقعیت گیر مسی ها اومد که نباید می اومد ...
به بنگر 7 و به سید جلال 8 میدم
میثم حسینی خوب بود در کل ...
نفوذاش بیشتر از قبل شده بود و بیشتر سانتر می کرد ...
بهش 6 میدم، چون میتونست نقش مهم تری در بازی ایفا کنه ...
حسین ماهینی امروز از بهترین روزهاش بود ...
نفوذهای عالی، سانترهای فوقالعاده که هر دو گلمون روی سانترهای اون بود
تو دفاع هم خیلی خیلی خوب عمل کرد
از بهترین های بازی بود حسین
بهش 9 میدم
حقیقی بازی خوبی رو ارائه کرد ...
خطاهاش به جا بود و به خوبی تونست تیم حریف رو تخریب کنه
نقش خودش رو در اکثر موارد خوب ایفا کرد
ولی خب چند اشتباه داشت که نمره اش رو کم می کنه ...
به حقیقی 7 میدم
قاسم دهنوی هم تو سانترها و پاس هاش خوب بود، هم گل زد
بهش 8 میدم
محمد نوری سایه ای بیش نبود ... هیچی ازش ندیدم تو این بازی، به جز یه پاس خوب که اونم آفساید شد
واقعاً داره بی اثر بازی می کنه ... نقش کلر رو داره تو تیم :دی
بهش 3 میدم ...
غلامرضا رضایی دونده بود، پاسای اشتباهش هم کمتر از همیشه بود، اما خب اصلاً تأثیرگذاری لازم در حد یک وینگر یا هافبک چپ/راست رو نداشت
البته عملکردش سمت راست کمی بهتر شد، اما در کل متوسط بود ...
بهش 5 میدم ...
پیام صادقیان امروز خیلی خوب بود ...
چند جا نشونه هایی از بی تجربگی رو نشون داد، اما در کل با گلی هم که زد، مؤثر و خوب بازی کرد ...
تحرک تیم رو خیلی بالا برده ...
بهش 8 میدم
سید مهدی سید صالحی هم نقشی تو بازی نداشت
متأسفانه اصلاً پاسای خوبی بهش نمیرسه. معدود پاسایی هم که بهش میرسه خراب میکنه
البته خودش هم تا حدی مقصره که خوب خودش رو در موقعیت قرار نمیده
در کل محو بود تو بازی
بهش 5 میدم ...
حمیدرضا علی عسگر از وقتی اومد تحرک سمت راست رو به شدت بالا برد
از بهترین کارهای رویانیان قرض دادنش به راه آهن و پس گرفتنش بود
واقعاً به درد تیم می خوره و از اون بازیکنای جوونه که سالها می تونه برای پرسپولیس بدرخشه ...
اشتباهاتی هم داشت، اما در کل خوب بود. خیلی بهتر از رضایی ...
بهش 6 میدم ...
کفشگری هم فکر میکنم بیش از ده دقیقه بازی کرد، و میشه امتیاز داد
متأسفانه هنوز چیزی از خودش نشون نداده
نه تو این بازی، نه بازی اول، در حد خریدای دیگهی دایی خوب نبوده
بهش 4 میدم ...
کاش به عباس زاده بیشتر بازی بده علی دایی ...
البته امروز دو گل هم جلو بود و چندان نیازی نداشت بهش ...
ولی خب خوبه که حداقل یه نیمه بهش بازی بده تا ببینیم چند مرده حلاجه ...
دوستان احتمال داره ازمون امتیاز کم کنن ؟ نیمه ی اول بعد از گرفتن آفساید رضایی ، یه سکو حرف های نامناسبی رو زد ولی تماشاگر های دیگه با سوت قضیه رو تموم کردن .
بابت برد هم تبریک ، عیدی خوبی بهمون دادن .
بعد از اومدن علی عسگر بازی جون گرفت.
ولی خیلی مفت نیمه ی های اول رو از دست میدیم ، انگار بازیمون فقط یه نیمه داره .
عباس زاده تو اون 5 دیقه 2 تا خطا گرفت ( باید بیشتر ازش استفاده بشه )
رضایی هم که بدترین بازیش بود ، خیلی هم سوتی میداد . فکر کنم عاقبتش مثل نوروزی بشه تو بازی بعدی .
حقیقی هم بر خلاف هیکلش پاس هاش جون دار نیست و کلا یه جورایی کند عمل میکنه ، نیمه ی اول خیلی بد بازی کرد .
این برد شیرین رو تبریک میگم./ نیمهی اول خیلی ضعیف بودیم ولی نکته خوبش این بود که هرچی به آخرای بازی نزدیک شدیم و نخالهها تعویض شدن تیم بهتر کار کرد و نتیجه هم گرفت./ اگه تو زدن ضربات آخر بیشتر دقت کنیم میتونیم تو هر بازی بالای 3تا بزنیم. فقط تو 2تا بازی اول ما 4تا دیرک زدیم که هم نشون بدشانسیه و هم کم دقتی مهاجمامون!
نیلسون7 طبق معمول عالی بود و بدون اشتباه کار کرد
ماهینی7 بعد از مدتها یکم بهتر کار کرد و پاس گل زیبایی هم داد
بنگر6
سیدجلال حسینی6
میثم حسینی5
حقیقی4 ضعیف کار کرد ولی خطاهای به موقعی انجام داد و موقعیتهای حریف رو چندین بار خراب کرد
دهنوی8 مثل 2بازی قبلی خوب بود و این بار دیگه توپش به دیرک نخورد و گل شد
نوری3
رضایی1 اگه پرسپولیس و دایی نبودن اینو کجا راه میدادن نمیدونم!؟
صادقیان8 غیر از اون ضربهای که به بیرون زد نسبت به بقیه بهتر بود و به قولشم عمل کرد
سیدصالحی6
علیعسگری5
کفشگری4
به نظر من اگه توی ترکیب اصلی به جای رضایی و نوروزی، از صادقیان و عالیشاه استفاده کنیم، و بازیسازی رو از رو دوش نوری ورداریم و بسپاریم به دهنوی(چون نوری عملا یه مهره سوخته است که وسط زمین در حال قدمرو زدن هست)، و به جای اون از عباسزاده توی خط حمله استفاده کنیم، به احتمال زیاد خیلی بهتر نتیجه میگیریم!
نمیدونم چه داستانی هست که تیم نیمه دوم جون میگیره؟!!!
باز رضایی ضعیف بود و نوری هم جون نداشت
به نظرم بهتره دایی هافبک دفاعی از زوج حقیقی-کفشگری استفاده بکنه و دهنوی رو یک خط بیاره جلو.چون هم تحرک بیشتره و هم بهتر موقعیت سازی میکنه
دایی جای تعویض سوم میتونست غریبی رو جای صادقیان بیاره تا یواش یواش در جو پرسپولیس و آزادی قرار بگیره
عباس زاده توی همین زمان کم هم نشون داد بازیکن با کیفیتی هست و توپهایی که بهش میرسید راحت از دست نمیداد
نیلسون 7
میثم حسینی 6
سید جلال 7
بنگر 6
ماهینی 7
حقیقی 6
دهنوی 8
نوری 4
رضایی 3
صادقیان 7
سید صالحی 5
علی عسگر 6
کفشگری 5
منم امتیازاتمو بدم تا عید فطرو اعلام نکردن:n02:
نیلسون ۶
جلال ۷
بنگر ۷
حسینی ۴
ماهینی ۶
حقیقی ۷ خیلی توی گل نخوردنمون و کلا توی دفاع کمکمون میکنه
دهنوی ۸
نوری ۴
صادقیان ۸
رضایی ۴
سید ۵
کفشگری ۵ بازی رو خیلی خوب کنترل کرد
علی عسگر ۶
امتیازارو یه لول آوردم پایین ایشالا کم کم از حد لالیگا میاریمش در حد لیگ ایران:n02:
خدا رو شکر بردیم اما نتیجه نرسیدن حملات پرسپولیس قبل دو گل فقط یه دلیل داشت!!
چیزی که تو این چند سال بوده همرامون! اونم پشت به دروازه بازی کردنمونه!!! یعنی فووووووووووووووق العاده چیز بدیه که ما تو بازیمون داریم!! توپ که به بازیکن میرسه تو این شرایط نه میتونه حرکت رو به جلویی خودش انجام بده نه حمل توپ کنه نه شوت بزنه و نه پاس رو به جلو بده!!
بازیکن حریف داره از پشت فشار میاره اونم فقط داره جلو فشار حریف ایستادگی میکنه تا یه بازیکن بیاد نزدیکش و بهش پاس بده !! که معمولا هم تیم حریف توپ ها رو میزنه!!
پیام یه مقطع هایی از بازی افت داشت ولی در کل بازی خیلی تاثیر گذار و خوب بود!!ورودش بر ترکیب اصلی تبریک!
رضایی هم درسته یه سری اشتباهات داشت ولی به کل خیلی خیلی به نظرم بهتر از دو بازی قبل بود.
ممد نوری:n29:هیچوقت هیچوقت بهش ایمان نداشتم! حتی زمانی که به تیم ملی رسیده بود!
قاسم دهنوی هم خودمونیم دوجا خیلی بد شوت زد!
ولی چیزی که به چشمم تو این بازی خیلی اومد عملکرد خوب دوتا وش دفاعمون بود، هم ماهینی خوب بود هم میثم بیشتر تو حملات شرکت داشت.
وای که علی عسگر چقدر بد پاس میداد! هنوزم خیلی توپ لو میده!
امیدوارم بازیکنا هم جرات شوت زدن بیشتر داشته باشند اصلا امار خوبی نداریم همون صحنه گل صادقیان داشتم جونم بالا میومد از بس گفتم بزن بزن و معطلش کرد!:n02:
امتیاز ها با احتساب آبروداری و کیفیت لیگ ایران:
نیلسون 6
میثم حسینی 5
سید جلال 6
بنگر5
ماهینی 6
حقیقی 5
دهنوی 7
نوری 4
صادقیان 8
سید صالحی 5
علی عسگر 5
کفشگری 4رضایی 1 :whistle:یه بازیکن با کیفیت بالا و سطح بین المللی مهم نیست با چه معیاری سنجیده میشه همیشه امتیازش ثابته!!:n09:
فکر میکنم اگه خط هافبک به خصوص تو بازی سازی تقویت بشه حالا چه جذب نفرات جدید چه برنامه و تاکتیکهای متفاوت پرسپولیس میتونه امیدوار به قهرمانی باشه :n01: ...
سرمربی مس فیلم زیاد بازی میکند/ گفته بودم که به تور میزنم و زدم
صادقیان: یاوری چشم در چشم من گفت بیغیرت/ بیجهت زمین بیافتند باز هم گل میزنم
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام صادقیان زننده گل اول پرسپولیس مقابل مس کرمان پس از این دیدار گفت: به حرکات و دست زدنهای یاوری توجه نکنید او به این کارها عادت دارد و از این فیلمها زیاد بازی میکند و پس از این شکست بهتر است جواب تیمش را بدهد.
وی افزود: گفته بودم که به تور میزنم و زدم و نتیجه هم عادلانه بود، ضمن اینکه کجای فوتبال گفته است اگر بازیکن حریف بیجهت خود را به زمین زد ما هم توپ را بیرون بزنیم. آیا این هم فوتبال میشود؟
صادقیان یادآور شد: زمانی که یاوری تنها سه روز به ذوبآهن آمده بود چشم در چشم من گفت بیغیرت و من را بازی نداد چرا که اعتقاد داشت دلم با تیم نیست اما امروز خیلی چیزها را به او ثابت کردم. الان هم به او توصیه میکنیم به نتایج تیم خودش برسد و مسائل فنی مس کرمان را دریابد.
مهاجم پرسپولیس گفت: اگر در آن موقعیت در دقیقه 66 مسابقه آن گل را توپ نمیکردم چگونه میتوانستم جواب هواداران را بدهم؟ من معتقدم که هر خطای خطا نمیشود و از این پس هم باز هم این اتفاق بیافتد دوباره گل میزنم.
صادقیان در انتقاد به یاوری گفت: او با من مشکل داشت و پس از 12 سال بازی برای ذوبآهن به این تیم آمد و به من بیغیرت گفت و این در حالی است که مردم همه چیز را میدانند من هم در این دیدار نشان دادم که بیغیرت هستم یا خیر. البته برای این بازی انگیزه زیادی داشتم و هم به توپ خوب ضربه زدم و هم توپ خیلی خوب به تور چسبید.
وی در پایان گفت: به کارهای یاوری توجهی نکنید تا صبح هم دست میزد خیلی عجیب و غریب نبود.
آقا تبریک:n12:
دفاع تیمیمون خیلی خوبه و بلعکس خوب حمله نمیکنیم.
دیگه نگران رضایی نباشین چون با این بازی ضعیفش قطعا به سرنوشت نوروزی دچار میشه از بازی بعد نیمکت نشین میشه.
یه فکری به حال نوری هم باید کرد، تو نیم فصل باید اون پست تقویت شه.
ماهینی کار دفاعیش خوب شده و نفزاشم بهتر شده.
میثم اصلا خوب تو حمله شرکت نمیکنه (امیدوارم هرچه زودتر پولادی خوب شه)
نیلسون 6
میثم حسینی 5
سید جلال 7
بنگر6
ماهینی 6
حقیقی 5
دهنوی 7
نوری 3
صادقیان 8
سید صالحی 5
علی عسگر 6
کفشگری 4
رضایی 1
من یه خورده توی تیم عمیق شدم:n02: یه چیزایی دستگیرم شد
از اونجایی که تاریخ به یاد نداره دفاع پرسپولیس اینقدر کم موقعیت به حریفا داده باشه:n02: من خیلی بهش فکر کردم و به این نتایج رسیدم
ما با دو هافبک دفاعی بازی میکنیم که یکی از این دو هافبک دفاعی یعنی دهنوی قابلیت بازیسازی و حفظ توپ هم داره
اکثر تیمهای مقابل هم وقتی به پرسپولیس میخورن عقب میکشن و بسته بازی میکنن همین عامل باعث میشه ما توی بخش دفاعی برتری عددی داشته باشیم به تیم حریف
از طرفی به این خاطر که تعداد بازیکنای ما هم توی حمله کمتر میشه موقعیت هم کمتر ایجاد میکنیم یعنی در مجموع خیلی کم میتونیم مهاجم هدفمون یعنی سید رو راه بندازیم
با این حال من از موقعیت سازی تیم ناراضی نیستم این نشون میده پرسپولیس یعی میکنه هم توی حمله پر تعداد باشه هم توی دفاع
اگر تیمای حریف سعی کنن با تعداد بیشتری روی دروازه پرسپولیس حمله کنن ممکنه توی ضد حملات اسیر بازیکنای سریعی مثل صادقیان بشن مثل همین بازی ولی میتونن موقعیت هم ایجاد کنن بازم مثل همین بازی که وقتی مس چیزی برای از دست دادن نداشت و حمله کرد تونست یه موقیت بسازه
دایی داره تیم رو خوب رهبری میکنه اگر تیم رو به حاشیه نبرن توی چهار هفته آینده تیم شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه
آقا من میگم غلامرضا رو بفرستیم تیم دو میدانی اینجا که کاری نمیکنه لااقل اونجا بودوعه...
علی عسگر هم اصلا هماهنگ نبود با بقیه تیم...
نمیدونم چه اجباریه حتما باید از این سه تا (+نوروزی)استفاده شه...
این رضایی اولاشم که تو اوجش بود اومده بود پرسپولیس فقط بلد بود خوب بدوه:n02:
کلا بازیکن سخت کوش و بی فایده ایه:n24:
یکی از نکاتی که شیرینی این بردو واسم بیشتر میکنه اینه که تیم یاوری رو بردیم:n23:
اصلا ازش خوشم نمیاد، هر وقتی که با ما بازی داشته حرفاشو رفتارش تحریک آمیز بوده مث همین بازی و اون دست زدناش:n23:
خب اینم لیست نمرات من : قشنگ با رنگ هم اوضاعشون رو مشخص کردم تا معلوم بشه که تو ایران 6 تا بازیکن با عملکرد متوسط به بالا داشته باشی ،بردی :دی
- نیلسون 6.25
- میثم حسینی6.5
- سید جلال 6.5
- بنگر 6.5
- ماهینی 6.75
- حقیقی 6
- دهنوی 6.75
- نوری 5
- صادقیان 7.5
- سید صالحی 6
- علی عسگر 6
- کفشگری -
- رضایی 5.5
چرا ؟:n01: اتفاقا اخه امروز به نظرم دایی بیشتر بهش اجازه نفوذ داده بود و بیشتر شرکت میکرد تو حمله ها.:n06:نقل قول:
یکی از دوستان که نورمحمدی رو واسه پست چپ پیشنهاد داده بود دیگه اگه که اون بودکه دیگه هیچی حمله کردن کلا تعطیل!
خدا رو شکر عزیز یکم امروز تو بازی دقت کردی :n06: کلاا یکم بیشتر عمیق شو:n02: به جاهای بهتری میرسی ،جدا این پستت خیلی به این پرسپولیس فعلی میخوردنقل قول:
دقیقا منظورتو نگرفتم داداشنقل قول:
. خدا رو شکر عزیز یکم امروز تو بازی دقت کردی کلاا یکم بیشتر عمیق شو به جاهای بهتری میرسی ،جدا این پستت خیلی به این پرسپولیس فعلی میخورد
یعنی نتونستم توش عمیق بشم
یعنی چی پستم به پرسپولیس فعلی میخورد
درسته که مس 15 هفته بود نباخته بود!؟:n13:
اگه درسته که بعد از 15 هفته جلوی پرسپولیس کبـیـــــــــر سر تعظیم فرود آورد:n02:
ورزش3 هم یه خبر در مورد حقیقی (دروازه بان) زده که یه کلمه رو تو متنش جا انداختن جالب شده، برید بخونید متوجه میشید:n02:
من هم تبريك ميگم اين برد با ارزشو
تيم بايد عادت كنه به بردن چون توانايي اين كارو داره اين پرسپوليس از رقيباش جولو تره اگه كمي هماهنگ تر بشن و حاشيه از اين تيم دور بمونه ميتونيم در نهايت قهرمان بشيم.
مهمترين اصل براي قهرمان شدن داشتن يك دفاع منسجم و خوبه كه تا اين جاي كار دفاع پرسپوليس خوب بوده بجز چند مورد واقعا نقاط خالي رو خوب پوشش ميدن وبه مهاجمين حريف كمتر فضا ميدن اين كار ها داره با رهبري سيد جلال انجام ميشه سيد الان كاري رو تو تيم انجام ميده كه قبلا افشين پيرواني انجام ميداد هم با تجربس هم بقيه مدافعان ازش حرف شنوي دارن هم كارشو خوب بلده ! نيلسون هم ميشه گفت تو اين 3 بازي كار سختي نداشته و اعلب دقايق بيكار ه تو دروازه.
در پايان اميد وارم مسئولان بتونن خلعتبري رو جذب كنن با خلعت راحت تر ميشه به جام رسيد رضايي رو هم كمتر ميشه تو تركيب ديد! ( در مورد رضايي اينو بگم كه خوب ميدوه ولي حمل توپ خوبي نداره سانتر بلد نيست گل بلد نيست خظا هم نميتونه بگيره اميد وارم رضايي بتونه نقاظ ضعفشو كه ميبينيد كم نيست كمتر بكنه چون دايي بهش علاقه داره پس بايد براي بهتر شدن زحمت بيشتري بكشه!)
یلسون 6
میثم حسینی 6
سید جلال 6
بنگر6
ماهینی 6
حقیقی 5
دهنوی 7
نوری 5
صادقیان 8
سید صالحی 4
علی عسگر 4
کفشگری 3
رضایی 2
تبریرک
نمرات:
نیلسون:7 یه اشتباه داشت که با توجه به سانتری که شده بود و قد کوتاهش نباید زیاد میومد بیرون که توپ خورد به تیر دروازه
بنگر:7
حسینی:7.5
ماهینی:6.5
حسینی:6
دهنوی:7.5
حقیقی:6.5
رضایی:-5 نه همون 1 بستشه
نوری:5.5
صادقیان:8
سید صالحی:5.5 بنده خدا زیاد موقعیت براش نیومد
علی عسگر:6 هنوز هم با ترس و بی تجربه بازی می کنه
من سواله برام که نقش نوری و رضایی غیر از اینکه ترکیب تیم را پر می کنند چیه؟
ماهینی در دفاع خیلی خوب بود اما در حمله غیر از یک سانتر سر ضرب من چیزی ندیدم
مشکل تیم همون مشکل سالهای پیش هست یعنی تغذیه نشدن خط حمله.یه مدتی از رضا جباری و ابراهیم اسدی ایراد می گرفتیم نمی دونستیم کارمون میوفته دست نوری
یاد استیلی و کاویانپور و عبدی بخیر که از وسط زمین خیالمون راحت بود
نمرات:
نیلسون 6
میثم حسینی 6
سید جلال 6
بنگر6
ماهینی 6
حقیقی 5
دهنوی 8
نوری 3
صادقیان7
سید صالحی 4
علی عسگر 3
رضایی 3
بهترین بازیکن بازی:دهنوی با تقدیر از بازی خوب صادقیان
*بعد از چهارتا بازی دیگه راحتر میشه در مورد ترکیب و سیستم بازی پرسپولیس نظر داد.نقطه قوت تیم وجود خط دفاع و گلر بسیار منسجم و هماهنگه و کاملا برعکسیم تو خط حمله.البته بغیر از سانتر از جناحین که اتفاقا هر دو گل پرسپولیس از این شیوه بدست آمد این تیم هیچ طرحی و برنامه دیگه ای برای گلزنی نداشته که اینم دلیلش نبود یه بازیکن بازیسازیه.(از فریدون زندی چه خبر؟)
*جذب یه بازیکن بازیساز از نون شب برای پرسپولیس واجبتره.در اینکه خلعتبری بازیکن فوق العاده ای اصلا حرفی نیست ولی ایکاش دایی با توجه به کمبودهاش و مهمتر از همه بودجه پرسپولیس بازیکن بخره.ما در پست خلعت همین الان غریبی،عالیشاه،رضایی و نوروزی رو نیمکت داریم.بنظرم با یه میلیون دلار راحت میشه یه بازیساز درجه2 اروپایی خرید.که بسیار بیشتر از خلعتبری بکار پرسپولیس میاد.
*نیمه اول بازی پرسپولیس درست مث دو بازی قبلی هیچ برنامه ای برای در اختیار داشتن بازی نداشت.
*دهنوی داره به بازیکنی تبدیل میشه که جای خالی همچین بازیکنای خیلی وقت بود تو پرسپولیس احساس میشد.یه بازیکن متعصب،پرتلاش وجنگنده که وجودش برای هر تیمی غنیمته.خیلی خوب تکل زد،توپ گرفت،تو بازیسازی شرکت میکرد و مزد بازی خوبش رو با یه گل هم گرفت.
*بغیر از صادقیان و دهنوی نوع پاسکاری تمام بازیکنان پرسپولیس مخصوصا حقیقی روبه عقبه.هیچکدوم نمیتونن به راحتی بازیکن مقابلشون رو دریبل کنن.اگه دقت کرده باشین همیشه سیدصالحی،رضایی پشت به تیم حریف صاحب توپ میشن و حداقل بالای 80 درصد اکثر توپ هارو براحتی لو میدن.
*با اضافه شدن دهنوی تو فاز هجومی در نیمه دوم و بازی خوب صادقیان شاهد نیمه دوم خوبی از پرسپولیس بودیم.حرکت های ترکیبی بسیار خوب سید میثم و صادقیان در اولین بازی که کنار هم بازی میکردن،سانترهای هدفمند از سوی ماهینی نشون داد این نفرات پتانسیل خوب بازی کردن رو دارن اگه ازشون خوب بازی گرفته شه.
*حقیقی تنها هافبک دفاعمون با وجود کاشته زن حرفه ای(ادینهو)تو مس به تنهایی اندازه تمام بازیکنای داخل خطا کرد.
*اگه از این نرم افزارهای انالیز میشد استفاده کرد مطمئنم محمد نوری زیر5کیلومتر دوید.واقعا جای سواله عملکرد این بازیکن مخصوصا تو بازی دیشب چی بود؟و اینکه آیا واقعا کادرفنی از بازی ایشون راضی بودن؟
البته به نظرم خودم چون نوری نتونست بعد بازیهای تیم ملی استراحت کافی داشته باشه به این روز افتاده.و مهمتر اینکه تو فصل بدنسازی هم با تیم نبود.بهترین کاری که الان میشه کادر فنی انجام بده اینه که چندتا بازی به نوری استراحت کامل بده تا نوری به شرایط خوبش برگرده.وجود یه محمد نوری آماده تو طول فصل پرسپولیس رو تبدیل به همون تیمی میکنه که طرفدارش از دیدن بازیهاش لذت ببرن درست مث پرسپولیس دهه60
اینم امتیازات بنده:دی
حسینی:5
سید جلال:7.5
بنگر:7.5
نیلسون:5
ماهینی:7
دهنوی:8
حقیقی:7
رضایی:3(قابل قبول تر از هفته قبل بود)
نوری:3.5
صادقیان:7.5(یکم زیادی تکروی کرد این بازی ولی بازم عالی بود)
سید صالحی:5
علی عسگر:4.5(اصلا خوب نبود )
این عباسزاده هم هیچوقت نمیشه امتیاز داد
پاسخ تند دایی به علی کریمی: روی حرف کسی که ثبات ندارد نمیشود حساب کرد!
سرمربی تیم پرسپولیس در پاسخ به حرفهای علی کریمی به تندی پاسخ کاپیتان فصل قبل این تیم را داد.
به گزارش ایسنا، علی دایی پس از پیروزی تیمش مقابل مس کرمان در نشست خبری حاضر شد و گفت: ابتدا روز خبرنگار را به همه خبرنگاران تبریک میگویم و پیشاپیش عید سعید فطر را به همه مردم تبریک میگویم. فکر میکنم در نیمه اول بازی متعادلی داشتیم اما ما بهتر بودیم. در نیمه دوم با فشاری که روی دروازه مس آوردیم توانستیم به دو گل برسیم. از بازیکنانم تشکر میکنم که خیلی زحمت کشیدند.
وی ادامه داد: لازم میدانم از هواداران خوبمان تشکر کنم که از دقیقه یک تا پایان بازی تیم خود را تشویق کردند. مطمئنا هرچقدر هواداران کنار ما باشند، میتوانند ما را یاری دهند. اتحاد آنها با ما میتواند به پرسپولیس کمک کند.
در ادامه خبرنگاری به صحبتهای یاوری که درباره بازی جوانمردانه مطرح شده بود اشاره کرد. دایی پاسخ داد: یاوری بزرگتر من است و احترامش برای من واجب است. ایشان به من سلام نظامی بدهند یا ندهند، من به ایشان احترام میگذارم. راجع به صحنههای مورد اشاره باید بگویم که ما زمین فوتبال را با جای دیگر اشتباه گرفتهایم. در همه جای دنیا این مسئله طبیعی است. دوست ندارم زیاد درباره بازی جوانمردانه صحبت کنم. مگر قانونی هست که چنین دستوری میدهد. اگر این طور باشد هر بازیکنی میتواند خود را زمین بزند تا حریف توپ را به بیرون بزند. فوتبال بازی مردانه است. تنیس نیست، دعوا و جنگ دارد.
دایی ادامه داد: با اینکه احترام زیادی برای آقای یاوری قائلم نظر ایشان را قبول ندارم.
در ادامه خبرنگاری درباره خریدهای جدید پرسپولیس سوال کرد. دایی پاسخ داد: به نظر تلفیق بازیکنان قدیمی و جدید باعث شده که تیم نسبت به سال قبل بهتر بازی کند. اگر کمک و همدلی بازیکنان نباشد، نمیتوانیم گل بزنیم. کل مجموعه تیم است که گل میزند و گل نمیخورد. اگر نگاه کنید، من بر اساس کمبودها و نقاط ضعف پرسپولیس بازیکن گرفتهام و مطمئنم هنوز زمان میبرد تا خوب شویم. این پرسپولیس هنوز کامل نیست. در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهیم داشت و بهتر بازی خواهیم کرد. احترام زیادی برای کارشناسان قائلم اما من مسئول تیم هستم و بهتر است اجازه دهند کارم را انجام دهم.
سرمربی پرسپولیس در ادامه درباره عملکرد خط دفاع و دروازهبان تیمش و همچنین ضعف گلزنی تیمش گفت: قبول دارم که این ضعف را داریم. باید به ما وقت بدهید. ظرف دو سه ماه نمیتوانیم تیم را تغییر بدهیم. اگر در بازی قبلی موقعیتهایمان را به گل تبدیل میکردیم اکنون 9 امتیاز داشتیم. باید به ما فرصت بدهید. پرسپولیس دو سال بد را گذرانده است. مطمئنا اگر شما به ما کمک کنید میتوانیم این نقیصه را برطرف کنیم. خدا را شکر تیم کم کم به هارمونی مناسب میرسد.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت دیروز در رسانهها نقل قولی از علی کریمی منتشر شد که گفته دایی در برنامه 90 جار و جنجال کرده که داوریها را تحتالشعاع قرار دهد تا در بازی به هدفش برشد.
دایی پاسخ داد: احترام زیادی برای کریمی قائلم. او جزو بزرگان فوتبال ماست. اما من سوالی از شما دارم. اگر من در برنامه 90 صحبت کردم، هدفم دفاع از حق پرسپولیس بود. اگر کسی ادعای پرسپولیسی بودن دارد از این صحبتها ناراحت نمیشود. در بازی اول قرار بود سکوها علیه من حرف بزنند اما این اتفاق نیفتاد. به چه علتی یک نفر یک روز قبل از بازی مصاحبه میکند؟من خیلی دوست داشتم که این مسئله را باز کنم اما به خاطر اینکه ایشان ثبات در حرفشان ندارند جوابشان را نمیدهم. کسی که آنقدر ثبات ندارد که یک روز خداحافظی میکند و یک روز برمیگردد نمیشود خیلی روی حرفش حساب کرد.
وی ادامه داد: من تا روز آخر همین طور ادامه خواهم داد و از حق تیم دفاع میکنم. ایشان اول ثبات پیدا کنند، یک روز خداحافظی نکنند و روز دیگر بازگردند و آن وقت صحبت کنند که این طور خیلی بهتر است. بهتر است هر کس درباره تیم خودش صحبت کند. آیا دیدهاید که من درباره تراکتورسازی صحبت کنم؟
دایی درباره وضعیت محمدرضا خلعتبری هم گفت: دیشب با خلعتبری صحبت کردم. باید عزمی باشد که او را به ایران بیاوریم. فدراسیون فوتبال باید به این امر کمک کند. متاسفانه تیم عجمان حدود یک میلیون دلار میخواهد بنابراین باید به پرسپولیس کمک شود که او را به لیگ ایران بیاوریم تا در آن لیگ کذایی بازی نکند. سردار خیلی زحمت میکشد و من امیدوارم که بتوانیم خلعتبری را بیاوریم.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که نزدیکی پرسپولیس به صدر جدول توقع هواداران را بالا برده است. دایی پاسخ داد: وظیفه ماست که هواداران را خوشحال کنیم. اکنون سه هفته از لیگ گذشته و ما کار خاصی نکردهایم. ما فوتبالمان را انجام میدهیم و روزهای سخت خواهد رسید. فعلا باید تلاش کنیم که امتیاز از دست ندهیم. چسبیدن به صدر فعلا مهم نیست. باید تلاش کنیم که پایان فصل جایگاه مناسبی داشته باشیم.
دایی در ادامه درباره عملکرد داور بازی گفت: ما اگر هر صحبتی کنیم از همه جا به ما حرف میزنند پس بهتر است که چیزی نگوییم.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که حضور او و کریمی برای پرسپولیس مثمر ثمر بوده است. این خبرنگار به دایی گفت: شما حرف از ثبات زدید در حالی که خودتان یک بار علیه رویانیان صحبت کرده بودید و حالا سرمربی پرسپولیس هستید. دایی پاسخ داد: پرسپولیس آنقدر بزرگ است که کسانی مثل دایی و رویانیان نمیتوانند جلویش بایستند. مطمئنا من و سردار از خیلی چیزها گذشتیم که پرسپولیس موفق باشد. من با شخص سردار مشکلی داشتم و صحبت کردم. زمانی که ما جلسه گذاشتیم و همه چیز درست شد، یعنی باید برای پرسپولیس تلاش کنیم.
وی در ادامه بار دیگر درباره داوری بازی گفت: اگر امروز مثلا بگویم داور یک پنالتی روی رضایی نگرفت و در یک صحنه او در آفساید نبود یا اینکه یک بار داور کرنر ما را نگرفت چه چیزی را عوض میکند؟ من اصلا دوست ندارم راجع به داوری صحبت کنم. گاهی آنقدر مسائل به ما فشار میآورد که مجبور میشوم صحبت کنم.
امیدوارم این کارها تداوم داشته باشه./ باقی تیمها هم از روی ما اسکی برن ما که بخیل نیستیم!
:n06:
عکس هواپیما هم که اومد بیرون...قابل توجه اونهایی که میگن فوتوشاپه
+
فکر کنم منافی این تاپیک و امتیاز دهی ما را دیده:n02:
منافی: صادقیان در آینده روزهای بهتری خواهد داشت/ باید به خط دفاعی نمره عالی داد
پرسپولیس نیوز : مربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به عملکرد پیام صادقیان در این تیم گفت: صادقیان بازیکن بسیار خوبی است و در آینده روزهای بهتری در انتظار این بازیکن خواهد بود.
جواد منافی درباره پیروزی پرسپولیس مقابل مسکرمان اظهار داشت: نیمه اول بازی به خاطر حضور بازیکنان مسکرمان در یک سوم خط دفاعی خود، چندان جالب توجه نبود. آنان در این نیمه دل به ضد حمله بسته بودند اما در نیمه دوم شرایط فرق کرد. آنها جلو آمدند و همین مسئله باعث شد تا ما راحتتر بازی کنیم و در نهایت برنده بازی باشیم.
وی در مورد درخشش بازیکنان تازه وارد پرسپولیس در 3 هفته ابتدایی لیگ گفت: برای جذب این بازیکنان از قبل شناخت وجود داشت و طبق خواسته سرمربی جذب پرسپولیس شدند. آنها بازیکنان جوان و آیندهداری هستند که میتوانند جواب اعتماد کادر فنی را بدهند. مسلما آرامآرام به شرایط بازی در پرسپولیس خواهند رسید.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد پیام صادقیان هم یادآور شد: پیام بازیکن جوان و آیندهداری است و میتواند برای تیم ملی هم بازیکن مثمرثمری باشد؛ البته اگر در بازی مقابل مس نتوانست عملکرد چشمگیری داشته باشد به خاطر این بود که مسیها بازی را شدیدا بسته بودند ولی اطمینان دارم که در آینده روزهای بهتری در انتظار پیام صادقیان خواهد بود.
منافی در واکنش به عملکرد خط دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس و بسته ماندن دروازه این تیم در 3 بازی اخیر، تاکید کرد: واقعا باید به خط دفاعی نمره عالی داد. اینکه در 3 بازی دروازه پرسپولیس باز نشود آمار قابل قبولی است. نکته جالب اینجاست که خط دفاع ما در این 3 بازی کوچکترین موقعیتی به حریفان ندادهاند.
وی در مورد بازی روز یکشنبه پرسپولیس و سایپا در چارچوب هفته چهارم مسابقات لیگ برتر هم گفت: برای اینکه بتوانیم در کورس صدرنشینی باقی بمانیم باید 3 امتیاز این مسابقه را به دست بیاوریم. هر بازی برای ما حکم فینال را دارد و از امروز برای شکست سایپا استارت میزنیم. هر چند که معتقدم سایپا جز تیمهای خوب لیگ امسال است اما ما هم به 3 امتیاز این مسابقه احتیاج مبرم داریم.
ببخشید که بی ربطه ولی از کجا میشه تاریخ شروع هر هفته بازی ها رو تا اخر لیگ فهمید؟ورزش3 که خبری نبود.
این خبر ورزشی چقدر داره میسوزهنقل قول:
اصلا در مورد برد پرسپولیس تیتر نمیزنه
این رفتارش توهین آمیزه اصلا مگه مخاطب پرسپولیسی نداره این روزنامه:n24:
دو تا برد آوردیم اینا باز رفتن تو آمپاس:n02:
حالا اگه خدا کمک کنه و پرسپولیس بعد از مدتها مثلا تو 10 هفته اول صدرنشین بشه اون موقع ببینید چجوری از زمین و آسمون حاشیه برامون درست میکنن
منم این برد رو تبریک میگم.یعنی دم بچه ها گرم که تیمی رو بردن که اصلا از سرمربیش خوشم نمیاد و دائم میخواد با حرفاش اذیتمون کنه.
هر چند بازی رو بردیم اما باز هم نیمه اول رو یه جورایی توی تعطیلات بودیم.حیفه ۴۵ دقیقه رو از دست بدیم.البته به نظر من همش به خاطر اینه که بازیکنا هنوز کامل هماهنگ نشدن و بعد از اون هم وظیفه بازیسازی رسیده به کسی مثل نوری که توی بازی دیشب فکر کنم ۱۰ بار هم اسمش رو نشنیدم.امیدوارم دایی یه فکری برای اون منطقه بکنه.همچنین جای رضایی هم باید با کسایی پر بشه که به درد بخورن نه بازیکنی که از شدن استرس نمیتونه بازی کنه.
دایی خوب تعویض نکرد و میشد عباس زاده رو زودتر هم آورد داخل.امروز هم توی فب دیدم نوشته بود پدر محمد نوری فوت شده و اگه واقعیت داشته باشه باید بهش حق بدیم که دیشب خوب بازی نکرده.
اینم نمرات:
نیلسون ۶: یه اشتباه کرد که باعث شد توپ بخوره به تیر دروازه اما برای سومین بازی هم کلین شیت کرد.ادامه دار باشه کلین شیتهاش بلند صلوات:n02:
ماهینی:۷.۵
بنگر:۷.۵
سید جلال:۷.۵
میثم حسینی:۷
حقیقی ۷:باید بیشتر روی پاسهای قطری برای ضد حملات کار کنه
دهنوی ۸:خرید جنجالیمون داره ارزشهاش رو ثابت میکنه
پیام ۸:یه مقدار گاهی اوقات عجله از خودش نشون میده اما مطمئنم درست میشه
نوری ۲:احتمالا به خاطر پدرش فکرش درگیر بود که اینقدر گم بود.
رضایی ۳:هنوز هم مفید بازی نمیکنه.
سیدصالحی ۴:خوب تغذیه نمیشه برای همین زیاد مفید بازی نمیکنه
علی عسکر ۴
کفشگری ۲
تبریک : برد خوبی بود . فعلا باید به کسب نتیجه ها دلخوش کرد . دهنوی نسبت به دو بازی قبل بهتر بود ولی : نوری و رضایی پسرفت خوشگلی داشتن !! دست دایی روی نیمکت اونقدر ها هم بسته نیست . لااقل ذخیره ها از این دو کمتر نیستن !! دفاع و دروازه بان که زیاد لغزش ندارن و خوب دارن عمل میکنن . فقط یه بدی ای داریم که حسینی و ماهینی از گوشها حرکت میکنن فقط حرکت رو به جلو دارن . به راحتی توپ رو به حریف میدن مخصوصا ماهینی . کلا کار دفاعی تیم تا هجومش بهتره . جای خالی پولادی باز هم احساس شد ! هنوز میثم حسینی نتونسته انتظار برآورده کنه
صادقیان هم نشون داد توی ترکیب بمونه واسه تیم کاراتره تا روی نیمکت ! فقط اینکه توی بازی دیشب سرپایین بازی میکرد نسبت بازی با ذوب
توی خلق موقعیت یا باید از رو هوا با سانتر و یا روی زمین با پاسکاری بازیسازامون به گل برسیم » وقتی جفتش رو نداریم همینه که سیدصالحی بعضتا تا نیمه میاد عقب که پاش لااقل به توپ بخوره !
نمره بازی با مس :
نیلسون:7
بنگر:7
سید جلال حسینی:7
ماهینی:6
میثم حسینی:6
دهنوی:8
حقیقی:6
رضایی:1
نوری:4
صادقیان:8
نقل قول:
عموجان زردتر از این چیزنامه پیدا نکردی شما ؟؟ خبرورزشی کیلویی چند !؟
نقل قول:من هم اول که رو ورزش 3 صفحه یک خبر ورزشی رو دیدم، تعجب کردمنقل قول:
ولی بعد رفتم بیرون، رو دکه روزنامه رو دیدم که تیتر یکش پرسپولیس بود ...
حالا نمیدونم داستان چیه، دو تا صفحه یک داشته امروز ... یا بعداً عوض شده
به هر حال روی جلد خبر ورزشی امروز این بود :
نه اون چیزی که ورزش 3 زده
البته اون هم در سایت اختصاصی خبر ورزشی کنار همین عکس بالا گذاشته شده، ولی چیزی که رو دکه ها بود همین تیتر «یک گام تا بام» و عکس صادقیان و دهنوی بود ...
در مورد تعویض های دایی ...نقل قول:
تعویض رضایی که کاملاً خوب و به موقع بود ... علی عسگر خیلی خیلی بهتر از رضایی کار کرد ؛ و خب تو این بازی دیگه زیاد به رضایی نا آماده فرصت نداد و همون دقایق 50 و خورده ای تعویضش کرد
آوردن کفشگری هم برای میدون دادن به جووناش و البته تقویت خط هافبکش بود ... چندان جواب نداد، ولی گناهش بیشتر گردن خود بازیکنه که نتونست انتظارات رو برآورده کنه ...
مهم ترین انتقاد تعویض دیرهنگام عباس زاده است، که خب به نظرم با توجه به نتیجه، نیازی به مهاجم و تعویض اون نداشت ...
به علاوه اینکه عمده تاکتیک هجومی تیم تو اون لحظات سانتر بود و سید صالحی هم روی سانترها بهتر عمل می کنه ...
با این حال تو بازیای بعدی همون طوری که گفتم باید زمان بسیار بیشتری به عباس زاده برسه :20:
خریدهای جدید پرسپولیس ؛ صادقیان ستاره شد
بهترين خريد پرسپوليس تا اينجاى كار كه از سه گل اين تيم ،اوليش را ساخته ى دومى را هم زده.اين هافبك ٢١ ساله كه به همراه ميلاد غريبى كشف على دوستى در تيم ملى نوجوانان بود
آخرين بازى هفته ى سوم با پيروزى دو گله پرسپوليس مقابل شاگردان سرهنگ به پايان رسيد.قرمزها با اين پيروزى با يك تير ،سه نشان زدند.اول،هم امتياز و هم تفاضل سپاهان درصدر شدند دوم رکورد 15 بازی بدون شکست مس را از بین بردند سوم طلسم 6 بازی بدون پیروزی مقابل مس را شکستند..شاگردان على دائى اين مسابقه را هم با گلزنى مهره هاى تازه واردشان،يعنى صادقيان و دهنوى با پيروزى پشت سر گذاشتند.هر چند نبايد از دو پاس زيباى ماهينى نيز بگذريم.به همين بهانه نگاهى خواهيم داشت به عملكرد مهره هاى جديد پرسپوليس در اين فصل:١-ميثم حسينى: در سمت چپ خط دفاعى پرسپوليس در اين ٣ مسابقه عملكرد قابل قبولى داشت،هر چند دائى دامنه ى حركت او را محدود كرده،اما در همين يكى دو نفوذش ارسال هاى خوبى داشته و نشان داد كه مى تواند جاىگزين خوبى براى پولادى مصدوم باشد.٢-قاسم دهنوى: همانند حسينى در هر سه بازى پرسپوليس ٩٠دقيقه كار كرد.قاسم يك زوج خوب و هماهنگ را با حقيقى در جلوى خط دفاع تشكيل داده و همه ى توپ هاى اين منطقه را مال خود كرده اند. در فاز هجومى هم حضورى فعال داشته و تا حدود زيادى با بازي سازى خودش،بر نمايش ضعيف نورى صحه گذاشته است. دهنوى نشان داده با اين قد و قامتش يك بازيكن سرزن هم هست و يك گل زيبا به مس زد.٣-مهرداد كفشگرى: هافبك مود علاقه دائى كه پيوستنش به برسپوليس انتقاد هاى فراوانى را به همراه داشت،هنوز فرصت چندانى براى خودنمائى نداشته اما در ١٥ دقيقه اى كه مقابل مس و تراكتور به ميدان رفت نشان داد هافبك با دل و جرأتى است.٤-حميدرضا على عسگر:كاپيتان چهارم پرسپوليس كه در بازى مقابل مس براى اولين بار و آن هم در ٢٣ سالگى بازوبند گرانبهاى كاپيتانى پرسپوليس را بر دستانش بسته،در دو مسابقه خانگى پرسپوليس پس از بازگشتش از راه آهن،عملكرد متوسطى داشته است. او در مقابل تراكتور ضعيف عمل كرد اما در مقابل مس دوندگى و جنگندگى قابل توجهى داشت و در نهايت روى خطائى كه بدست آورد،پرسپوليس به گل رسيد.٥-پيام صادقيان:بهترين خريد پرسپوليس تا اينجاى كار كه از سه گل اين تيم ،اوليش را ساخته ى دومى را هم زده.اين هافبك ٢١ ساله كه به همراه ميلاد غريبى كشف على دوستى در تيم ملى نوجوانان بود(همان تيمى كه قهرمان آسيا شد و تا١/٤ نهائى جام جهانى صعود كرد) با حركات پا به توپش در مقابل مس و تراكتور بازى را در آورد.در برابر ذوب آهن هم با بدشانسى نتوانست دروازه ى تيم سابقش را بازكند.٦-سيد مهدى سيد صالحى: در بازى اول مقابل تيم سابقش يك گل سه امتيازى زد.اما در دو بازى بعدى عملكرد چشمگيرى نداشت.در واقع توپ خوبى نصيبش نگرديد.به هر حال دائى كه تعدادى از ويژگى هاى خود را در او مى بيند و انتظار بالائى از مهاجمش دارد.٧-محمد عباس زاده: آقاى گل فصل گذشته ليگ دسته ى ١،در بازى اول درست در لحظه ى ورودش سيدصالحى گلزنى كرد تا عنوان بد شانس ترين بازيكن هفته لقب گيرد.در هفته ى دوم هم فقط ٥ دقيقه بازى كرد اما در همان دقايق اندك يك خطا در درون قوس پشت محوطه جرينه گرفت ويك برگردان زيبا هم زد كه با اختلافى اندك از كنار دروازه به بيرون رفت.در مقابل مس هم فقط ٤ دقيقه بازى كرد و اينبار تنها يك ضربه ى آزاد پشت موحطه ى جريمه بدست آورد.
مثل اینکه پدر نوری فوت شدند
خدا بیامرزدش انگار 8 سالی مریض بوده
احتمالاً بازی بعدی بازی نکنه کیو میذارن جاش؟
برنامه ای که اول فصل اعلام کردن توی پست اول هست ولی با توجه به کنسل شدن برنامه تیم ملی کلاً ریخت به هم...فوتبال ایرانه اگر شما سه هفته بعد رو هم خبر داشته باشی باید خوشحال باشی :n02:نقل قول:
ببخشید که بی ربطه ولی از کجا میشه تاریخ شروع هر هفته بازی ها رو تا اخر لیگ فهمید؟ورزش3 که خبری نبود.
به نظرم کفشگری بد نبود.هنوز بازی کاملی ازش ندیدیم ولی بهش میاد بازیکنی در خدمت تیم باشهنقل قول:
آوردن کفشگری هم برای میدون دادن به جووناش و البته تقویت خط هافبکش بود ... چندان جواب نداد، ولی گناهش بیشتر گردن خود بازیکنه که نتونست انتظارات رو برآورده کنه ...
پدربزرگش بوده نه پدرش...شاید این موقعیتی باشه که بازی بدون نوری رو تجربه کنیم(البته خدا پدربزگش رو بیامرزه)نقل قول:
مثل اینکه پدر نوری فوت شدند
خدا بیامرزدش انگار 8 سالی مریض بوده
احتمالاً بازی بعدی بازی نکنه کیو میذارن جاش؟
تبریک به همه دوستان پرسپولیسی. انقدر که از بردن یاوری خوشحال شدم از پیروزی تیم خوشحال نشدم:n02:
متاسفانه نیمه اول اصلا خوب نبودیم و سر در گم بازی میکردیم. رضایی که همه توپ ها رو لو میده و نوری هم که تو بازی محوه
دوندگیمون تو هافبک وسط کمه چون حقیقی که خیلی کنده و نوری هم که به خودش زحمت نمیده. فقط دهنووی اون وسط داره میدوه. بین حقیقی و نوری باید یکیشون بازی کنه
بازی ندادن به نوروزی و تعویض رضایی قبل دقیقه 60 نشون میده که دایی میدونه مشکل تیمش کی و چی هست. امیدوارم کم کم به جوونا بیشتر اعتماد کنه و همونجوری که نوروزی رو این بازی نذاشت از بازی های بعدی رضایی هم بره رو نیمکت
عباس زاده تو این دقایق خیلی کمی که بازی کرده تو این 2 بازی خیلی خوب بوده و تو هر بازی 2 تا خطای قشنگ پشت محوطه جریمه تیم حریف گرفته. حقشه بیشتر بهش بازی برسه
بریم سراغ امتیاز دهی:
نیلسون: 7 (توپ خاصی رو دروازه نیومد و سر تیرک خوردن میتونست بهتر عمل کنه)
سید جلال: 7
بنگر: 6
ماهینی: 7 ( بعد از مدت ها یه بازی خوب ازش دیدیم. هم تو حمله خوب بود و هم تو دفاع)
میثم حسینی: 6
حقیقی: 6
دهنوی: 8 ( دوندگیش تو زمین خیلی خوب بود و با گلی هم ک زد کارش رو تکمیل کرد)
نوری: 3
رضایی: 2 ( دقیقا چیکار میکنه تو زمین؟؟؟ )
صادقیان: 8 ( چندتا حرکت خوب کرد ولی توپ هم کم لو نداد، با این حال با گلش پایه گذار این برد شد)
سید صالحی: 6 ( تو 2-3 موقعیت خیلی بهتر میتونست کار کنه ولی انصافا زیاد براش موقعیت نمیسازن. این نمره رو به خاطر دوندگی و درگیریش تو خط حمله گرفت)
علی عسگر: 5
بهترین بازیکن: دهنوی