Printable View
واقعا باخت مضحکی بود
اگر یه هافبک بازیساز داشتیم میتونستیم راحت ببریمشون
کل بازی دست منچستر بود
کاری به بازی بد تیم و برد مفت لیورپول ندارم
ولی ثابت شده که منچستر هر فصلی شروع بدی داره اون فصل قهرمانه :دی
خب بیل هم رفت رئال
شایعه شدیدی شده که یه پیشنهاد تپل از یه تیم انگلیسی واسه اوزیل اومده
که بیشتریا میگن از آرسنال هست
ولی فکر نمیکنم
امیدوارم منچستر باشه
اگر اوزیل بیاد و رونی و ونپرسی برن نوک اونوقت ببینم این لیورپول چی میخواد بگه تو بازی fa cup:n02:
حیف شد : از دستمون پریدن !!
موقعش امروز نبود ؟؟؟؟ حتی روی نیمکت ؟ حتی چند دقیقه ؟نقل قول:
به نظرم تصمیم درستی گرفته چون کاگاوا نسبت به بقیه استراحت کمتری داشته چون تو جام کنفدراسیون ها بازی کرده و در واقع مویز داره پیشگیری می کنه از این که کاگاوا دوباره مصدوم بشه
احتمالا تو بازی های اینده و ادامه فصل خیلی بیشتر بهش بازی می رسه
ولی فکر کنم اون منچستر فرگوسن بود که اوایل ریپ میزد بعد یهو راه میوفتاد ... :n02: این منچستر فکر کنم اول ریپ بزنه بعد یهو خاموش بشه :n16:نقل قول:
پست قبلیم حذف شد! ماشالا چه سرعت عملی دارن دوستان.
لیورپول با بازی بدش مثل این تیمای عربی کاری کرد که تیم ما هم بد بازی کنه .
بازیکنامونم هم که وقتی میرسیدن به پشت هیجده قدم شروع میکردن به تکروی. تیم یه گل عقبه افتادن دنبال حرکات نمایشی. فیل جونز داشت نقش کریس رونالدو رو ایفا میکرد!
فکر میکنم مشکل اصلی، نداشتن تاکتیک برنامه ریزی شده برای حمله بود وگرنه لیورپول با اون بازی مسخرش حقش بود حداقل سه تا بخوره.
اگه این یکی پاک بشه دیگه تو این تاپیک پست نمیزارم
درسته زیاد خوب نبودیم ولی بازم لیورپول لیاقت برد رو نداشت
یه گل غافلگیر کننده و شانسی زدن بلافاصله بعدش فن پرسی با کم دقت میتونست گل بزنه
دیگه دارن شورشو در میارن تیم رسما داره به خاطر یه هافبک این فصلشو نابود میکنه
مدیرای تیم با نخریدن هافبک دارن خیانت میکنن
مویس دیگه رسما گفته اگر هافبک نگیرن نگران میشه نده خدا چجوری بگه بازیکن میخوام
آقایون یه پیشنهاد خوب بدین این اوزیل رو بیارین دیگه بابا وقتی میدونم پولشو دارن که بیارن زورم میگیره به خدا
لیورپول صدرنشین شده:n09:
ولی آخر فصل جدول وارونه میشه باور کنید(منظورم اینه جای منچستر لیورپول عوض میشه:n05:)
اینو تو یکی از کامنتای دوستان دیدم .قضاوت با دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو ندیدم...صحنه های مهم بازی رو از varzesh3 گرفتم.. چه موقعیت هایی رو خراب کردیم...:n27:
باخت به لیورپول تحت هر شرایطی رو اعصابه، ولی یه سری کامنت های احمقانه آدم این ور اون ور میخونه که فقط تاسف میخوره... ما زمان فرگی هم کم به لیورپول نباختیم... دربی و بازی های مهم همیشه 50/50 بوده... بازی کردن تو انفیلد هم ساده نیست... به هر حال اینکه نا امید بشیم از همین شروع فصل، هیچ خوب نیست... 5 امتیاز با صدر فاصله گرفتیم... به خورده زیاده ولی تیم میتونه با همت خودش کاری کنه که تا نیم فصل، تیم دوم جدول 5 امتیاز با ما فاصله داشته باشه. بازی با کریستال پالاس رو تو خونه پرگل ببریم، دوباره به ریتم خودمون بر میگردیم./
اون گلی هم که خوردیم از روی خودخواهی یانگ و علاقه ی زیاد دریبل زنی او در کنار محوطه جریمه بود که تبدیل به کرنر شد و.....
گلشون هم که آفساید بوده::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :
از امروز صبح گفته می شد فقط ارسنال پیشنهاد دادهنقل قول:
عجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :
اما تو این دو سه ساعت سایت های معتبری مثل اسکای خبر دادن که یونایتد هم وارد کورس شده تا اوزیل رو بگیره
اما اینقدر از این خبر ها شنیدم من خودم تا یه بازیکنو با پیراهن یونایتد نبینم این خبر ها رو باور نمی کنم:n02:
میگن اینکه گفته میشه یه روز خوب میاد مختص ماست و غیر ماها روز خوب رو میارن !! فک کنم به مرض ما دچار شدند !!
خدایی خسته کنندست این اوضاع . سی ال چند روز دیگه شروع میشه و با امثال ولبک میخوایم بریم تو بازیها ! ولبک زمان رئیس کجا الان کجا !؟
منچستر یوناتید و اورتون برای انتقال 24 میلیونی فلاینی به توافق رسیدن .
سلام .
به نظرم وقتشه با حقیقت تلخ رفتن همیشگی سرالکس کنار بیایم ؛ و نباید 3-4 هفته ی یونایتد مویس رو با سالهای با شکوه رئیس مقایسه کنیم /
کمااینکه خود رئیس هم شروع خوبی با یونایتد نداشت اما ثباتی که وجود داشته همیشه برای مربیان باشگاه یونایتد در طول تاریخ ، خیلی میتونه امیدوار کنه ماها رو به آینده .
تعویض پیاپی مربی اگر نتیجه میداد الان رئال حسرت دهمین قهرمانی اروپاییش ده ساله نمیشد ! یا نگاهی به دیگر تیم های جزیره میتونیم ببینیم از بابت تغییرهای پیاپی مربی کدومشون موفق بوده در این سالها /
ضمن اینکه تازه ابتدای فصل هستیم و اختلاف پنج امتیازی با صدر خیلی اذیت کننده نیست ، مخصوصا که دو بازی سختمون با چلسی و لیورپول رو هم پشت سر گذاشتیم و مسیر در ادامه هموار تر به نظر میرسه .
خب خوشبختانه منچستر هم در نقل و انتقالات شرکت کرد.فلاینی که یک خرید بسار خوب حساب میشه.به شخصه دوست داشتم تیاگو نیاد اما فابرگاس بیاد.واقعا بازی سازیش عالیه.اما فلاینی هم که زیردست خود مویس بوده یکی از بهترین هافبکهای جزیره هستش.
هنوز که قطعی نشده...خود سایت باشگاه هم چیزی رو ثبت نکرده...نقل قول:
ساعت 3/.15 به وقت ایران:
12:48 Talks are continuing between United and Everton but there has been no breakthrough, according to The Times. Marouane Fellaini and Leighton Baines are said to be the subject of the discussion.
فلاینی بازیکن خوبیه خیلی بدرد تیم میخوره.امیدوارم اوزیل رو هم بخریم تا خط هافبک هم عالی بشه:n01:
اگر اوزیل می اومد بهتر بود
ولی فلایینی هم خوبه
این هررا هم میگن خوبه.اونم بیاد بدک نیست
یه وینگر هم میگرفتیم خوب بود
مثلا دراکلسر!:n02:
اگر رونالدو هم میومد خوب بود..اگر اوزیل و بیل هم میومدن خوب بود!!همش اگر!کی میشه این اگر ها تبدیل به واقعیت بشه..نقل قول:
الان احتمال اومدن فلیینی و هررا خیلی زیاد شده...فقط 6 ساعت دیگه مونده...:n27:
فلایینی اومدنش قطعیهنقل قول:
اینو بهتون قول میدم
هررا هم شاید بیاد
پاسور بسیار خوبیه
امیدوارم تو این ساعات پایانی از اوزیل غافل نشیم و اگه اوزیل قراره تو لیگ برتری بازی کنه، بیاد یونایتد ... یونایتد به خرید بازیکنی چهره تر از فلینی احتیاج داره...:n05:
دیگه همه سایتها دارن میگن قرارداد اوزیل با آرسنال قطعی شده
این بیل زلیل مرده اگر یه دو روز زودتر میرفت رئال این همه بدبختی نمیکشیدیم!
به نظر من فلایینی بهتر از اوزیله چون با لیگ جزیره آشنا تره و کیفیت بازیش هم فکر نکنم از اوزیل کمتر باشه......
البته من دوست داشتم مودریچ میومد چون واقعا مهره ایه که به درد منچستر میخورد.....
دیگه رفتن اوزیل به ارسنال تقریبا قطعیه
با وجود این که سبک بازیش رو خیلی دوست دارم و واقعا هم دوست داشتم بیاد یونایتد اما اگه یکم واقع بینانه نگاه کنیم
یونایتد جای مناسبی براش نبود به چند دلیل
اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)
دوما که تو کناره ها خیلی نمی تونه خوب بازی کنه(دقیقا مثل کاگاوا)
در واقع اگر این انتقال انجام می شد مشکل خط هافبک ما حل نمی شد فقط ترافیک بازیکنا تو یه پست خیلی زیاد می شد
امیدوارم تو این چند ساعت هررا رو بگیریم چون قدرت بازی سازی خوبی داره و کاملا می تونه مکمل کریک باشه
فلینی هم خوبه اما به نظرم هررا بهتره هر چند به نظر میاد فلینی قطعی باشه
فدراسیون فوتبال بلژیک به فلینی اجازه داده تا یکم دیرتر به اردوی تیم ملی ملحق بشه(این دیگه نشون می ده 99 درصد قطعیه)
از این هررا ویدئویی چیزی هست؟
من اصلا بازیشو ندیدم
تو بازی با رئال هم نبود تو زمین!
19:54 The BBC's Juliette Ferrington has Tweeted a picture of Marouane Fellaini leaving Finch Farm.7
به نظر میرسه فلیینی زمین تمرین رو ترک کرده و فکر کنم می خواد بیاد منچستر،فاصله ی لیورپول تا منچستر هم که زیاد نیست!:دی باید سریعتر گاز بده!!
هواپیما رو واسه همین کارا گذاشتن دیگع:دینقل قول:
باورم نمیشه اوزیل داره میره آرسنال:n04:
یا این وسط مدیرامون خیلی بی عرضه هستند یا بازیکنا بعد از رفتن فرگی میترسن بیان یونایتد.
دیگه خرید فلینی خوشحالی داره، ناسلامتی پر افتخارترین تیم جزیره ایم.
این فصل هیچ چیزش شبیه فصل پیش نیست، همه ی تیما بعد از رفتن فرگی برا قهرمانی فصل، انگیزه پیدا کردن ببینید چه جنب و جوشی دارن.
اوزیل معرکه بود. اون از دیروز، اینم از امروز.
به نظرت کاگاوا فصل پیش درخشید و امسال هم اعتماد مویس رو جلب کرده؟ یا رونی از بازی تو این پست راضیه؟نقل قول:
اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)
نیم ساعت بیشتر نمونده و خسته شدم از بس که سایت باشگاه رو رفرش کردم.
فلینی که تا حدود زیادی قطغی شده.ولی فلینی تمامی مشکلات رو میتونه حل کنه؟؟
نیک پاول هم به صورت قرضی به ویگان رفت..
ارسنال هم اوزیل رو تایید کرد.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
پنجره نقل و انتقالات بسته شد و یونایتد نتوانست حتی یک بازیکن درجه 2 هم نخرید.
با این وضع امسال باید برا سهمیه بجنگیم
سیتی و آرسنال و چلسی و تاتنهام تا دندون مسلح شدن ما ....
واقعن یک تبریک و خسته نباشید به مدیرای زحمتکش باشگاه میگم با خریدای عالی که انجام دادن تمامی نقاط ضعف تیم ترمیم شد:n24:طرف اومده تیم موناکو گرفته بازیکن تاپی مثل فالکائو از روی دست رئال و چلسی زده جذب کرده با یک سری دیگه از بازیکنای تاپ اون مدیر باشگاهه این گلیرزهای بیخاصیت هم:n21: - به شخصه هر نتیجه ای مویس در این فصل در تمامی جام ها کسب کنه 1درصد هم مقصرش نمیدونم
فلاینی و کونترائو رو خریدین که !! :n01:
کونتراو؟؟کجا دیدی شما؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه صورت قرضی البته
:n01:
مث اینکه یه سری قراردادها بسته شده ولی اعلام نشدن هنوز
کلا باید صبر کرد
البته بی بی سی اسپرت و دیلی میل فلاینی و کونترائو تایید کردن
۲۷.۵ میلیون واسه فلاینی ؟! امیدوارم ارزششو داشته باشه:n27:
درسته فلینی و کوئنترائو رو گرفتیم، اما متاسفانه سران باشگاه و در راسش وودوارد رسما گند زدن! فلینی ای که میتونیستیم با مبلغی پایینتر هفته ها پیش قرمز پوشش کنیم رو با 27.5 میلیون پوند که مبلغ بالایی هست گرفتیم... اوزیل، گارای، فابرگاس، تیاگو، بیل، مودریچ و... رو از دست دادیم تا کوئنترائو رو قرضی بگیریم! حریفامون به قول دوستمون تا دندون مسلحن، اون وقت باشگاه به جای اینکه این فصل برای مربی جدید سنگ تموم بزاره، یکی از بدترین عملکرد ها رو داشت و این یکی دو خرید نصف و نیمه هفته ها زمان میخوان که با تیم هماهنگ بشن...
باز حالا خوبه تیم خوبی از فصل گذشته برامون مونده (خدا خیرش بده فرگی رو).
به هر حال باز از هیچی بهتره... تبریک بابت خرید ها...:n12: تابستون و خریداش که تموم شد... امیدوارم تیم زمستان هم تقویت بشه./
البته انتقال کونترائو انجام نشد و در رئال ماندنی شد .
طبق گفته خبرگزاری AS کارهای اداری کونترائو به موقع انجام نشده و به دلیل کمبود زمان برای ثبت , این انتقال منتفی شده و کونترائو در رئال ماندگار شد .
Man Utd fail in Coentrao bid
Man United's attempts for force through a deadline day loan deal for Real Madrid left-back Fabio Coentrao fell through as they did not complete the paperwork on time.