تم شما با زبان فارسی سازگار نیست یا یه تم اورجینال بزار رو گوشی یا زبان گوشی رو انگلیسی کننقل قول:
Printable View
تم شما با زبان فارسی سازگار نیست یا یه تم اورجینال بزار رو گوشی یا زبان گوشی رو انگلیسی کننقل قول:
من یکی از دوستام k750i داشت (البته اصلیش ) اون روی گوشیش رم 2 gig گذاشته بود و مشکلی هم نداشتنقل قول:
در مورد شماره 1 : به طور کلی کلیه گوشی هایی که در روی آن زبانی به جز انگلیسی نوشته شده ساخت چین است (و یا مشترک چین و کشور اصلی سازنده )نقل قول:
در مورد شماره 2 : شما هم می توانید سایز عکسبرداری گوشی خود را در حالت کوچک بگذارید و از 4 زوم استفاده نمایید
این دلایلی که دوست شما ذکر کرده اصلا مبنی بر این نیست که گوشی شما اصل نباشد
اما شما بهتر است اینو بدونید گوشی های ساخت چین از نظر مقاومت کیت داخلی از گوشی های ساخت دیگر کشور ها مقاوم ترند
برای سوال سومتان باید بگویم که در زیر باتری عبارت made in ..... را مشاهد می کنید هر کشوری که در زیر آن نوشته بود نام کشور سازنده است
made in korea اصل کره
made in china supported by sony ericson مشترک چین و کره
made in china ساخت چین
دمت گرم n_yaghmaei جان ببخشید که اینقدر گیج می زنم چون اصلا تو این کارها نیستم
اونجا نوشته بود made in china finished in china پس حالا بازار مشترکی نیست دیگه هست؟
نه اصلا بازار مشترکی نیست....این که گفتی یعنی کاملا....سر تا پا! تو چین ساخته شده!:cool:نقل قول:
خیالمو راحت کردی خدا رو شکرنقل قول:
منم با اون دوستهام :tongue:
سلام
ایا از کا 750 فقط ساخت چین وجود داره یا ساخت کشورهای دیگه هم هست. در ضمن شرکت سونی اریکسون متعلق به کدوم کشوره و اگر مال چین نیست چرا کا 750 توی چین ساخته میشه
ممنون
اقایون من یه سوال دارم
راستش من می خوام توی sms هام از اسمایلی که توی فوروم می ذاریم استفاده کنم توی قسمت picture یه فایل درست کردم و اسمایلی ها رو توش ریختم ولی موقع sms این فایلها که gif هم هستند رو نشون نمی ده ولی gif های خود گوشی رو نشون میده ببینم اصلا راهی نیست که بخوایم این کارو بکنیم؟؟
بچه ها خوبه ادامه بدين
کسی منبع دیگه ای به جز topsony سراغ نداره
من دیگه خسته شدم
سلام من امتحان کردم کا750 فایلهای aac رو نمیشناسه ولی همه جا نوشته باز می کنه!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
مشكل incorrect sim card چطوري حل ميشه
لطفآ نام و لينكش رو بذاريد
ممنون از پست شما
سلام من میخوام قاب و800 بندازم ولی فقط عقب جلو شو منظورم اینه که شاسی اصلی گوشی اون نقره ایه اونو عوض نکم میخوره؟
تا اونجا که من می دونم تو بازار ایران گوشی های سونی اریکسون فقط ساخت چین وجود داره.اما اصل گوشی مشترک اریکسون سوئدی و سونی ژاپنیه...که تو ایران ظاهرا اصلش وجود نداره!نقل قول:
چرا میشناسه منتها باید مشخصات اون فایل براش قابل اجرا باشه. از نظر bitrate و ...نقل قول:
سلام من امتحان کردم کا750 فایلهای aac رو نمیشناسه ولی همه جا نوشته باز می کنه!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
اره بهش میخوره . هیچ فرقی نداره. ولی کاری درستی نیست. چون اولا هیچی قاب اصلی نیمشه ثانیا ممکنه موقع باز کردن قاب صدمه ببینهنقل قول:
سلام من میخوام قاب و800 بندازم ولی فقط عقب جلو شو منظورم اینه که شاسی اصلی گوشی اون نقره ایه اونو عوض نکم میخوره؟
شما گوشیتون رجیستر دستی هست و الان غیرفعال شده. باید ببرین براتون رجیستر کنن. موبایل فروشیها با 2 تومن اینکارو میکنننقل قول:
سلام
مشكل incorrect sim card چطوري حل ميشه
وقتی فایلهای aac رو میریزی رو گوشی یه لوزی آبی میاد کنارش یعنی نمی شناسه ربطی به بیت ریت نداره مثلا wave رو میشناسه ولی بیت ریت بالا رو پلی نمی کنه.
نقل قول:من یه بار اینکارو کردم پشیمون شدم چون دور joysticke k750با w800فرق داره و جهت راست و بالا درست کار نمی کنه و آنتن دهی هم مییاد پایین!نقل قول:
فدات شم دوست عزیز با این توضیحات گوشی شما منحصرا ساخت چین است حالا شما برو جلوی دوستت کلاس بذار ;)نقل قول:
گوشی واسه فروش کا750 . و550 خواستین پیغام بدین
کسی میدونه چطور میشه رادیوی اینترنتی رو از گوشی به اصطلاح استریم(گوش)کرد؟من نمی تونم چون هر بار می خوام این کارو بکنم مرورگر میگه "آین نوع فایل توسط گوشی پشتیبانی نمی شود در هر صورت دریافت شود؟"که وقتی بله رو کلیک میکنم فایل تو موارد دیگر ذخیره میشه که بلا استفادست!این سایتو امتحان کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد یک کانال رادیو رو انتخاب کنید از لیستش.
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
من وقتی که میخوام مسیج بفرسنم حرف پ نداره ولی وقتی مسیج دریافت میکنم پ هم داره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام بدونم رم1G روی k750 تبدیل شده به w800 چطور جواب میده؟
متشکرم
سلام
شنیدم کا 750 ساخت چین و مالزی هست کدومش بهتره
2. سونی اریکسون مال کدوم کشوره و چرا میده گوشی ها شو چین و مالزی بسازن
3.ایا کا 750 ساخت خود کشور ی که سونی اریکسون اون جا هست پیدا میشه
ممنون
k750 رو فقط چبن میزنه اما کیفیتش عالیه
این مرورگر گوشی مشکلش چیه؟؟!چرا سایتهایی که برای موبایل طراحی شدند رو باز نمیکنه؟لطفا این دو تا سایتو برای نمونه توی موبایل امتحان کنید اگه باز شدند پس مشکل از جای دیگست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wap.scootertechno.com
کسی روشی بلده که بشه باهاش صدای رادیو رو ظبط کرد؟
من گوشی با گارانتی سیتادل گرفتم Cd گوشی همراهش نبود می گن شرکت Sonyericsson به ایران Cd را نمی ده!
تو سی دی گوشی چه نرم افزارهایی است؟
فک کنم بهت دروغ گفتننقل قول:
اما مهم نیست
چندتا نرم افزار هستش که بهترشون رو می تونی از نت بگیری
حالا هم می تونی از یه موبایل فروشی سی دی رو بگیری رایت کنی همین
:blush:
شما در بخش نوشتن پیام به آدرس زیر برونقل قول:
more/spell word
در این جا چهار حرف ( گ چ پ ژ ) را با فاصله وارد کن این کار رو می تونی با زدن مداوم کلید ها انجام بدی
با زدن 4 بار عدد 9 می توانید حرف گ را بنویسید
با زدن 2 بار عدد 2 می توانید حرف چ را بنویسید
با زدن 3 بار عدد 3 می توانید حرف پ را بنویسید
با زدن 5 بار عدد 6 می توانید حرف ژ را بنویسید
پس از انجام این عمل گزینه insert را فشار دهید این 4 حرف رو می بینید که با فاصله وارد شده اند 4 حرف را پاک کن و مشغول به نوشتن شو از این به بعد شما می توانید این حروف رو نیز در لیست حروف خود ببینید
سلام بچه ها من میخوام با کا 750 ام ام اس ارسال کنم چگونه؟برادرا لطفا نگید که هنوز راه نیوفتاده راه بگید مرسی چون میخوام با ایرانسل بفرستم
آره بابا ، k750 اصلا یک چیز دیگه است.نقل قول:
سلام به همگی
من دو سوال در مورد کا 750 داشتم
1- در حال حاضر مقدار فیلم گرفتن گوشی من 30 ثانیه هست و بعد از اون خودش قطع میشه و باید مجدد 30 ثانیه دیگه فیلم گرفت. یکی از دوستانم که اونم کا 750 داره با تنظیماتی که انجام داده و حالا هم یادش نیست این میزان رو به مقدار حافظه افزایش داده . یعنی تا جایی که حافظه داشته باشه میتونه فیلم بگیره.
کسی میدونه این تنظیم رو از کجا باید انجام داد؟
2- تنظیم ساعت گوشی من دائم به هم میخوره. تو منوی تنظیمات ساعت گزینه daylight saving روی حالت standard time هست و َAuto time zone هم off هستش.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پرستو :rolleye:
1- در حالت فیلمبرداری ، SETTINGS رو بزن.بعد shoot mode را انتخاب کن.سپس گزینه High quality video رو انتخاب کن.نقل قول:
ایمجوری ، فیلمبرداری به مقدار حافظه بستگی داره.
سلام دوستان
من به تازگی یک گوشی K750 گرفتم و عکس هایی که که با هاش میگیرم دارای نویز های زیادی به رنگ قرمزهستند ؟ برای رفع این مشکل چه کار باید بکنم ؟
K750 خره!................
لطفا طریقه ارسال مسیج تصویری با فرمت (wbmp) را در گوشی سونی اریکسون K750 توضیح دهید.