دوستان دموش هنوز لیک نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان دموش هنوز لیک نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال یادمه 25م جولای لینکشو دادن بیرون و امروزم که 27مه هنوز خبری نیست...البته نمیدونم صحت داره یا نه ولی ممکنه امسال تا 8 آگوست طول بکشه تا بدنش بیروننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ممکنه امسال برای PC نسخه دمو ندن...(اینایی که گفتم در حد شایعه هست و تایید نشدست)
ولی در کل توی این هفته ی پیش رو اطلاعات جدیدی از بازی و دمو و... به صورت رسمی منتشر می شه, پس منتظر باشید...!
از نظر من bal فیفا خیلی ضایع هست فقط لیگ زیاد داره همین
Adam Bhatti, the PES European Community Manager just confirmed on twitter that pes 2014 demo release date will be announced next week.
سلامنقل قول:
با تشکر از دوست عزیزمون که این خبر رو درج کردن
اسم تیمایی که تو دمو هستن هنوز معلوم نیست ولی صدر درصد بایرن خواهد بود
دوستای گل من Greedy و REZAHOSEYNGANI خواهشن تو این شب عزیز این جر و بحث رو تموم کنید خوبیت نداره بهه خدا
از همه التماس دعا دارم
مستر لیگ رو هم که گفتید درست شده و من کلی امیدوارتر شدم
اگه گیم پلی هم به این خوبی که گفته می شه باشه عالیه...
فقط چیزی راجع به صداگذاری بازی نگفتن ؟؟ راجع به این گزارشگر احمق چی ؟؟ هنوز همون یاروئه ؟؟ :n15:
سلامنقل قول:
تا اینجا که من اطلاع دارم گزارشگر عربی که به بازی اضافه شده ولی اینکه این گزارشگر فعلی اصلاح شده یا نه من در جریان نیستم
احتمالا خودشون هم به این قضیه پی بردن که گزارشگر فعلی چرت و پرت زیاد میگه که میخوان گزارشگر عربی اضافه کنن به بازی
اينجا تاپيك PES 2014 هست نه تاپيك كل كل و مقايسه، از اين پست به بعد هرگونه پستي كه توش اسم فيفا بياد، چه مستقيم و چه غير مستقيم پاك ميشه و براي كاربر خاطي هم درخواست اخطار داده ميشه.
لطفا به عقايد هم ديگه احترام بذاريد...
دوستان.به نظرتون دمو که بیاد حجمش چقدره؟پارسال چقدر بود؟
پارسال حدود یک و نیم گیگ بودنقل قول:
اوه.پس زیاد میشه.نمیتونم واسهps3دانلودش کنم....نقل قول:
ولی خداییش تنها چیزی که حداقل من خیلی باهاش راهتم سیستم ضریات ایستگاهیه که از زمان پلی استیشن 1 باهاش حال میکردم.
تو یکی از ویدیوها براش نقطه چین گذاشتن برای مسیر توپ نکنه بزن سیستم اینو دستکاری کنن:n03: اوضاش درپیت بشه
دمو واسه همین هفته تائید شد
PES2014 Demo Release Date Announcement This Week
بی صبرانه منتظریم :n19:
بازی مشکلات داره ولی کاش یه دستی زو سر این تور دروازه هم میکشیدن وقتی گل میزنم خالم بد میشه تورش رو انگار با بانجی درست کردن
خدا کریمه ببینیم ایندفعه چه خبره
PES2014 Demo Release Date Announcement This Week !
Adam Bhatti, the PES European Community Manager confirmed on twitter few days ago that pes 2014 demo will be announced this week, most probably before 1 August, as Konami promissed us the news before the end of the month. Yes, announced means Konami will let us know the release date of the new pro evolution soccer 2014 demo and not that demo will actually be released this week
.
Untill any official news from Konami we recommend you to avoid any torrents, download links with surveys as they are fake. A fake pes2014 demo torrent means a nasty virus in your computer, a link that says that if you complete a survey you will get the demo is fake also, nothing real in the end. Youtube videos that says is leaked are also fake, be aware. PES 2014 demo is not leaked ! Yet.
آقایون یعنی کی دموش میاد؟بیاد لینکشو میزارین؟:n28:
طی جدید ترین خبری(که البته دوستمون در بالامتن انگیلیسی رو گذاشته ) که آدام بتی داده گفته تا قبل از یکم آگوست اعلام میکنیم که دمو بازی کی منتشر میشه و همچنین درباره تیم های دمو گفته من نمیتونم تیم های موجود در دمو رو کامل بگم ولی ایتالیا هم در دمو بازی موجود هستش .نقل قول:
خوب با این حساب بایرن ،سانتوس ،ایتالیا وجودشون در نسخه دمو بازی قطعی شده . و همچنین لینک دانلود دمو بیاد حتما من یا دوستان دیگه در این سایت میزارن .
البته معنی این جمله اینه تاریخ انتشارش این هفته بیرون میاد نه خودش :n02:نقل قول:
* update 29.07.2013 : demo release date not announced yet.
officialpes : “Due to unforeseen circumstances the announcement on PES2014 will be made later this week. Apologies for the inconvenience.”
به این هفته دل خوش نکنین :n28:
سلام؛
جایی دیدم که میگفتن این تصویر فرهاد مجیدی در بازی هست:
درسته؟
اگه بشه که خوبه ولی نمیدونم راسته
سلامنقل قول:
این واسه pes2013 هست که تو پچ ها خود ایرانی ها درست کردن
PES 2014 Release Date: 20 September 2013. (UK and Europe)
Lat year Konami released two demo’s before the actual game came into the market, and this year since they are doing the total overhaul in the game engine, graphics and gameplay we can again expect 2 demos this year and if its two demos again we can expect the first one in July and the 2nd one in at the end of August. But if its just 1 demo than most probably it will be coming out at least 1 month before the release of the game. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to get the best deals and get the game on release dayPES 2014 Demo Release Date – UpdateKonami has revealed that fans will get the chance to play PES 2014 for the first time at Gamescom (Cologne-based games convention) between 21st August 2013 – 25 August 2013. So we can expect the demo to be out immedialtely after 25th August and definately before the end of september.منبع
یعنی دمو باید 20 روز دیگه بیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:n30:
خبری از bal و مستر لیگ نشد قرار بود بدن یه خبری
میدونم عزیزم ما کلا در یه کلام همه چیز رو گفتیم چون خود بروبکس همه سایتهای اخبار بازی رو پیگیر میکنن و نیازی ندیدم به تمام نوشته ها این جمله سربرگ انتشار اخبار واسه پخش دمو بود تو صحبت های نوشته شده در مورد اخبار دمو نوشته بود اخبار مربوط به دمو تو هفته بعد میاد که دوباره موکول شد به همین هفته و الانم دوباره به 1 اگوست تعویق افتاد و کونامی یه عذر خواهی هم کرده واسه تاخیر ارائه پخش اخبار مربوط به دمو ..... ولی انگار از اخباری که تو تویتتر پیداست کمتر از 6 روز دیگه دمو میادنقل قول:
امسال بوندسلیگا کامل لایسنس شده؟
فعلا که خبری نیست ولی قراره در نمایشگاه گیمزکام اطلاعات کاملی از لیسانس ها داده بشه .نقل قول:
وقتی هر دو تیم فینال لیگ قهرمانان از بوندسلیگا باشن واقعا اگه لیگ آلمان لایسنس نشه باید تاسف خوردنقل قول:
اگه کونامی ضعفش در لایسنس کردن لیگهای مهم رو برطرف کنه یه جهش بزرگ کرده اینجوری میتونه تو این زمینه در مقابل رقیبش که حتی لیگ دسته دو و سه کشورهای متفرقه رو هم ساپورت میکنه بایسته (منظورم به صورت اورجینال و بدون ریختن پچ هست)
امسال به درخواست AFC تیم های استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا که برای اولین بار در این بازی گنجانده شده قابل بازی خواهند بود این خبر بسیار خوشحال کننده ای برای طرفداران این 3 تیم محبوب است.
چهره فرهاد مجیدی در PES 2014
شما از کجا این عکس رو اوردی ؟! :n02:نقل قول:
دوستان خواهشن نیان اینجا و هر تصویر رو که یه جا گفته مربوط به PES2014 هستش رو بزراین بدون هیچ منبع .
این تصویر FAKE هستش :n01:
.
.
.
.
.
.
.
اینکه طی همین هفته ، کونامی یک سورپرایز بزرگ برای بازی رونمایی خواهد کرد .:exclamati
به نظر شما این سورپرایز بزرگ چیست :question:
این تصویر PES13 هست :n02:نقل قول:
که توسط یکی از گروه های ویرایش پیس درست شده
این تصویر مربوط pes13 هستنقل قول:
که ایرانیا اومدن لیگ ایران رو دادن از اون منوی بالا سمت چپش هم مشخصه
کلا فقط مجیدی رو خوب طراحی کرده بودن:دی
نقل قول:محتوای مخفی: ...
لیگ آرژانتین در PES2014 تایید شد و بطور کامل لیسانس شد . :n01:
به نظرم این یه امتیاز خیلی مهمه برای بازی در آمریکای لاتین .
نام تیمها :
All Boys
Argentinos Juniors
Arsenal
Atlético de Rafaela
Belgrano
Boca Juniors
Colón
Estudiantes
Gimnasia y Esgrima
Godoy Cruz
Lanús
Newell’s Old Boys
Olimpo
Quilmes
Racing
River Plate
Rosario Central
San Lorenzo
Tigre
Vélez Sarsfield
منبع :
+
تصاویر جدید...
نقل قول:
منبع خبر کجاس؟؟
خدایی دیگه انتظار خیلی سخت شده واسه اومدن pes2014 :n19:نقل قول:
شاهکار خلق کردن
سایه ها چه باحال هست تو افتاب و کله تاس این بازیکن هم چه برقی میزنه عین واقعیت هست :دی
منبع :نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
همچنین چند ورزشگاه جدید از لیگ آرژانتین به بازی اضافه خواهد شد .
Mariano Closs و Fernando Niembro گزارشگر و مفسر آرژانتینی بازی خواهند بود .
خب وقتی لیگ آرزانتین لیسانس میشه دیگه صد در صد بوندس لیگا هم لیسانسه
خاک بر سرشون اگه بوندسلیگا و لیگ برتر انگلیس لایسنس نباشند!!!
آخه لیگ های به این مهمی مگه میشه؟؟؟