من نمیدونم جای این سوال این جا هست یا نه ! ولی اگه نبود نه فوحش بدین نه اخطار از طرف مدیران :n02:
دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم :
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
و اینکه روی low میتونم بازی کنم یا high ؟
Printable View
من نمیدونم جای این سوال این جا هست یا نه ! ولی اگه نبود نه فوحش بدین نه اخطار از طرف مدیران :n02:
دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم :
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
و اینکه روی low میتونم بازی کنم یا high ؟
آره دوست من میتونین بازی کنین و فک کنم با جزئیات بالا تا متوسط!:n02::n06:نقل قول:
عزیز ، دوست عزیزه دیگه ای راهنمایت کرده ولی به نظر من هیچ مشکلی تو اجرا کردن بازی حتی تنظیمات بالا نداری فقط از رم فیکس باید استفاده کنینقل قول:
بازی ارزش خرید داره؟
مثل ورژن قبلیشه؟!
اصلا از بازیهایی که در سالهای آینده و تخیلی هستن خوشم نمیاد
اره ارزششو دارهنقل قول:
خوبه منتها یه گیر و گوری تو نصب و اجراش هست
بازی نسل آینده ای نیست خداروشکر(که مزخرف باشه یعنی کل نسل آینده انصافا مزخرفه) خداروشکر نه شخمی تخیلی هستش نه چیز ضایعی داره یه تیکه ای که تو فضا هستن اونم خیلی کوتاهه همین بعدشم اینطوری نیست که آدم فضایی باشن و ازین مزخرفات
چرا هیشکی مارو راهنمایی نمیکنه ها؟!
نقل قول:
lکسی نیست کمک کنه؟
مشکلت رو اینجا بپرس:::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم با سیستم بازی می کنم هرکی سیستمش مثل ما یا از مابالاتر ه بازی کنهنقل قول:
CPU:E2180
RAM:3G
VAG:HD 5450-1G
یه سوالی داشتم
چجوری میشه فایل دانلود شده 24 گیگی را روی 6دی وی دی ریخت؟
بچه ها بازی به هیچ وجه روی رم 2 و گرافیک 4850 اجرا نمیشه؟؟؟
دوستان عزیز
سیستم بنده
ram 8
geforce gt 430 2gg
core i 3 3.3
ویندوز 8
واقعا بدون مشکل اجرا شده. و بازی بسار زیبایی هستش
بهتر بود تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسیدنقل قول:
شما نه گرافیکت به دلیل عدم ساپورت DX11 ساپورت میکنه وهم اینکه مقدار رمتون کمه
با سلام خدمت دوستان
تو بازی کال آف دیوتی مرحله 5 که تو ورزشگاه هست گیر کردم و تیری برای شلیک کردن ندارم
چطوری باید مرحله رو رد کنم ؟
با سپاس و تشکر از دوستان
تو اون ورزشگاه که چند نفر سرباز دارن فوتبال می کنن باید بااون دوربین سمت چپ بالا زوم کن اون صحنه که یکی از یاروتو می برن بعد دیگه تمومنقل قول:
چون این بازی 24 گیگ بود تو این تاپیک پرسیدی؟!نقل قول:
1. نرم افزار winrar رو نصب میکنی
2. روی فولدی که همه فایل ها توشه کلیک راست میکنی و add to archive رو میزنی
3. اون پایین قسمت split to volume, size رو تنظیم میکنی
دوستان من هرچقدر تنظیمات گرافیک رو میذارم روی extra بعدش میبینم برگشته روی normal , چه راهی هست برای درست شدنش؟
خوب این هم روی لول هارد تموم کردم. داستان جالبی داشت و خلاقیت های جدیدی هم توی بازی بکار رفته بود مثل استفاده از سگ توی بازی که البته جز یکی دو مرحله خیلی روش کار نشده بود، مراحل تو فضا و مراحل زیر آب!! مراحل فضا به نظرم کمی غیر واقعی اومد.
گیم پلی بازی تکراری ولی باز لذت بخش بود.
نمره من : 8
بالاخره بازی رو تموم کردم ( نسخه 360 ) ، شش هفت مرحله ابتداییش خیلی جذاب و هیجانی بود ولی بعد از چند مرحله مخصوصا از مرحله ده به بعد خیلی تکراری شد و کلا خیلی پراکندگی توی بازی زیاد بود . یه مرحله زیره آب ، یه مرحله توی فضا ، یه مرحله روی هوا تو هلیکوپتر ، یه مرحله تو تانک و ...
کلا به نظرم آخرای باز خیلی شلوغ پلوغ بود ولی در کل نسبت به بتلفیلد 4 یه سرو گردن بهتر و جذابتر بود.
کدوم یکی از نسخه های بازی بهترن ؟ کدومشونو دانلود کنم ؟
خدایش خیلی خوب کارشده بود و خوب بود
ولی خیلی خیلی زود تمومش کردم نمیدونم متوجه نشدم یا خیلی زود بازی تموم شد1!!!
واسه شما هم همینطوری بود؟
کلا بازی کوتاهه و همه چی رواله و مشکلی نی...نقل قول:
+
فروش بازی هم که یه عده رو کِز داد....جانا جانا
سلام
من سیستم اینه می خواستم ببینم رو سیستم من اجرا میشه که برم دانلودش کنم یانه؟
cpu:8500 3gig
ram 3 gig
vga 630 gt
نظر شخصی : داستان پردازیش نسب به دوره های قبلی یکم ضعیفتر بود ! یه جورایی شده کال آف سری به سری از موضوع و گیم پلیش زده شده ! توی مقایسه با بازی ای که توی یه بازه زمانی اومدن از لحاظ گرافیکی گرافیکش هم نسبت به بتل ضعیفتر بود ! از لحاظ انتخاب اسلحه و بکارگیریش مث دو سری قبل رئال نبود ! باز مث چند سری اخیر توی کل آف شما یه اسلحه میگیری دستتون و میری توی دل دشمن : بدون در نظر گرفتن خلاقیت و یکم فکر و در گیر شدن ذهن !
در مورد فروشش : خوبوقتی یه بازی قدیمی که میاد دوستان میخرن و بازی میکنن میخوان تفاوت رو احساس کنن : دلیل زیادی برای موجه شدن بازی خوب نیست فروش یه بازی ! برا سلایق مختلف و مشکل پسند !!
لااقل توی بتل هم نوع داستان پردازی و هم نوع گرافیک ( چیزی که همیشه توی بتل توجه میشه ) بهتر بود !
یه نمونه کوچیک نوع دویدن توی دو بازی ! تفاوت کم نبود !!
چه خوب بود نظر سنجی برای هر بازی توی تاپیکها ( از نظر امتیاز دهی 1تا 10 ) هم گذاشته میشد و فقط به قلق مراحا و ضعف و قدرت بازی توی تاپیک توجه نمیشد
به نظرم در کل بازی بسیار خوبی بود .
وقتی تموم شد تعجب کردم که اینقدر مراحلش کم بوده ... یعنی حیف ...
دوست داشتم محیط مولتی پلیر بازی رو هم تجربه کنم که متاسفانه با ارور مواجه شدم.
سلام
دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمیتونم برم جلو اگر یکی از دوستان
این مرحله رو رد کرده به منم بگه :
در این قسمت میگه F رو بزن ، منم میزنم ولی هیچی نمیشه
لطفا کمک کنید واقعا گیر کردم.
باتشکر.:n16:
نقل قول:
فکر نمیکنم چون رم بازی 6 گیگ هستش تازه با رم فیکس هم رم میاد رو 4 .
ریسارت میشن بزنی حل میشه برای منم اینطور شد.نقل قول:
بعد از کال آف 4 یه کال آف تاپ به رگ زدیم بالاخره خدایش خیلی توپ بود.خیلی چسبید. بعد از مدت ها دوری از گیم خیلی حال داد.
دم اینفینیتی وارد گرم واقعا که گاستز یه عنوان موفق توی کارنامه اینفینیتی و اکتیویژن ثبت شد سرتاسر بازی هیجان بود مراحل بازی همگی جذاب و خیره کننده بود
انصافا کا آف از لحاظ داستنی هنوز کسی به گرد پاش نرسیده
ممنون ولی میشه یکم دقیق توضیح بدی.:n16:نقل قول:
ریسارت میشن بزنی حل میشه برای منم اینطور شد.
شرمنده ام داداش قصور از بنده اسنقل قول:
میشن رو (Mision) تلفظ کن دی: در واقع کل اون مرحله رو از اول بیا خوبیش اینه که تا اونجا اصلا درگیری پیش نمیاد. وقتی اونجا رو لود می کنی تو منو گزینهRestart Mission رو بزن مرحله از اول شروع بشه
بازم معذرت می خوام.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من Restart Mission انجام دادم ولی وقتی میگه F بزن و من میزنم بازم هیچی نمیشه
شما راهی به ذهنت نمیرسه؟
باتشکر.:n16:
حتی وقتی Select Mission هم که می زنی از منوی اصلی بازیم هیچ اتفاقی نمی افته؟
ببین موقعی که F می زنی سعی کن روی طپانچه رارک نگه داری یه جوری که سعی می کنی کلت کمریش رو برداری
سلام دوستان
این سیستمه منه
به نظرتون اگه بازیو بخرم و در حالت اکسترا بزارمش روان اجرا میشه بازی؟ممنون
intel cori i7 3612QM 2.10GH
ram 8
2GB vga:gforce gt740m DDr3
آره .........!نقل قول:
دوستان من وقتی بازی میکنم خودش اتوماتیک گاهی اوقات شلیک میکنه
چیزیو باید غیرفعال کنم ؟
اگه می شه یه link برای crack RAM بزارید که RAM 4 بخونه!!!
این لپتاپ ها هر چقدر شاخ باشن برا بازی واقعا کم میارن ولی متونند کارو براتون ادامه بدن به هر حال گرافیک با رم ddr3 هست و تو فریم گیری و .... در حد ddr5 اونم دکستاپی نیستن ولی به هر حال سرتو درد نیارم برو از بازی لذت ببر یادش بخیر سریه اول کال اف دیو تیارو با لپتاپ دوال کر انجام میدادم چه حالیم میداد:n22:نقل قول:
دوستان میخواستم بدوم که با رم 4 و گرافیک 2 میتونم با استفاده از رم فیکس این بازی رو اجرا کنم یا نه ؟ ویندوزم هم 7 هستش .