جدیدا چند قسمتی هست تیتراژ ابتدای فیلم دو دو قسمتش تغییر کرده و جدید شده . دقت کردین؟
Printable View
جدیدا چند قسمتی هست تیتراژ ابتدای فیلم دو دو قسمتش تغییر کرده و جدید شده . دقت کردین؟
یه شب به صورت اتفاقی تو مهمونی مجبور شدم 20دقیقه از این سریال رو ببینم.
اوایل خنده دار بود برام تصویری که نیروی خدوم پلیس نشون دادن یا اون فضای زندان با اون لباس های یه دست!!
صد البته خند دار و 100%دروغ!!
با اون اوصاف و اینکه از جایی عصبانی بودم شروع کردم به مسخره کردن سریال و اونهایی که دارن نگاهش میکنن.
اما هرچی از زمان سریال میگذشت دهنم بسته تر میشد!
نمیدونم چی شد که علاقه خاصی به نقش منفی ماجرا پیدا کردم....
اون عشق به خانوادش..
اون سطح هوش منطقیش!(هرچند اغراق شده بود)
اون صلابت چهره..
اون آبزیرکاهی و خطر کردنش...
رسیدم به اونجا که الان نگرانم...الان نگرانم ببینم شخصیت جالب داستان چطور به دست "خدمتگذاران" شکار میشه!(قانون سوم ر،م)
اون هم به مزحک ترین شکل ممکن!
.
.
فقط امیدوارم اون هم مثل"پدر خورشید" بمیره و خلاص....!
تیکه باحال ی بود. :n09:نقل قول:
یه جورایی. به خصوص اون عکس yanni که سبیل داره با یاکیده. :n02: منم نمیشناختم یه سرچ زدم عکسشو دیدم که دیدم یکم شبیهشه.نقل قول:
تو گوگل زیاده! :n02:نقل قول:
نه! کجاش مثلا؟ :n13:نقل قول:
اصل جذابیت سریال هم همین جمران بوریاظمی ( جمشید کاظمی+کامران بوریایی:n02:) هستنقل قول:
ا اون اوصاف و اینکه از جایی عصبانی بودم شروع کردم به مسخره کردن سریال و اونهایی که دارن نگاهش میکنن.
اما هرچی از زمان سریال میگذشت دهنم بسته تر میشد!
نمیدونم چی شد که علاقه خاصی به نقش منفی ماجرا پیدا کردم....
اون عشق به خانوادش..
اون سطح هوش منطقیش!(هرچند اغراق شده بود)
اون صلابت چهره..
اون آبزیرکاهی و خطر کردنش...
مثلا برای من خیلی جالب بود که میخواد چطور از زندان فرار کنه میدونستم قرار نیست تونل بکنه :n05::n02:ولی همش فکر میکردم با اینترنت جهانی یه کاری میکنه و که این طور نبود
وگرنه این پلیسان تبلت به دست :n09: که به اندازه کافی اعصاب خورد کن هستند
درباره آخر داستان هم من فکر میکنم اگه دست خود کارگردان و نویسنده بود یه راه فراری برای این بابا میذاشتن ولی متاسفانه اون قدر شرایط زور بالای سر فیلم سازها هست که هیچ جوره نمیتونی متصور بشی تو یک فیلم پلیس مملکت بازنده باشه
امشب قسمت 13 هست؟
اینا هم هی تبلت میگیرن دستشون اینورواونور میرن حرص آدم رو در میارن
خوب حداقل نصب رو تبلت بدی نصف دیگه اسلحه:n02:
فکر کنم دیالوگوشون رو تو همون تبلت میخونن
به نظرم شبكه 3 داره جوري برنامه ريزي ميكنه كه اين سريال تا خود ماه رمضون ادامه پيدا داشته باشه بعد بياد بگه ببينيد تا ماه رمضون بهتون سريال نشون داديم ماه رمضون هم سريال جديد ميذاريم و براي سرگرم كردن مردم همه كار ميكنيم و خيلي شاخيم و جم و اين حرفا پيش ما عددي نيست
اي بخوره تو سرتون اين سرگرم كردنتون ..:n02: هفته اي 2 بار پخش ميشه در هفته ...فردا شب هم كه فوتبال داره باز :n08:
شبیه محسن چاوشی نیست ؟
نه بابا شبیه مصدقه :دینقل قول:
یا خدا ... دوباره فردا شب فوتباله مگه ؟؟؟؟ ای خدا لعنتشون کنه که دیگه روال سریال از دستمون در رفت با این پخش کردن نامنظمش :n24:نقل قول:
مصدق !! :n04::n13::n08:نقل قول:
دوستان میتونند کد 555 رو در تلتکست شبکه 3 وارد کنن و از اعلام برنامه ها اطلاع پیدا کنند
یه مقدار من رو به یاد جوونیهای کوروش یغمایی میندازه:نقل قول:
کیکاووس یاکیده محشره خیلی باهاش حال میکنم هم با صداش هم با بازی عالیش:n12:
من هم به خاطره بازیش دارم سریال رو نگاه میکنم هم 1 و هم الان
دوستان امشب هوش سفید پخش میشه؟
مــــــــــــــــــــــــ ـــژده به هواداران و اعضای صفحه،
گفتگوی زنده ی اینترنتی به صورت "پرسش و پاسخ"
با بازیگر جنجالی و محبوب سریال هوش سیاه آقای
"کیــــــــــــــکاووس یاکـــــــــــــیده" کامران
به صورت اختصاصی از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، روز چهارشنبه 22-03-92
پس از پخش سریال.
--------
این قرار نیاز به بالای 200 اشتراک گذاری این پست (عکس) دارد :)
--------
پرسشهای خود را در همین پست بنویسید.
در گفتگوی با بازیگر محبوب "هوش سیاه" لازم است به موارد زیر توجه شود.
1- در گفتگوها سعی کنیم آداب فرهنگ جمعی را رعایت کنیم
2-به یاد داشته باشیم در جمع دوستان صمیمی خود نیستیم که با شوخی، لفاظی مطالب خود را طرح نماییم. با رعایت اصول و قواعد نقد و پرسش، شایستگی خود را نشان دهیم
3- حتی المقدور پرسش های خود را کوتاه و رو شن طرح کرده و از درج سوالات تکراری خودداری نماییم.
4- در در زمان گفتگو از ارسال پیام های خوصوصی به ادمین و آقای کیکاووس یاکیده خودداری کنید.
انشاالله همگی نشان خواهیم داد شایستگی چنین نشست ها و هم زانویی ها و گپ و گفت ها را داریم.
نقل قول:
پسفردا شب فوتبال ــه ..ايران لبنان ..ساعت 8 ....فردا شب رو با خيال راحت ببينيد ...:n02:
خیلی قشنگ بود امشب......
:n10:
واقعا این کامران مخه...:n25:
هوش سیاه این قسمت ترکوند بابا. چه حالی داد :n02::n09::n19::n25::n24:
بعد مدتی حال کردیم با کلی استرس داغون شدیم هی اومد هی داره میاد! پلیسارو میگم :n02::n09:
امشب زیاد کارش.ن تبلت دست گرفتن نبود بهون حال داد فقط پلیسی بود
من که تا قسمت 8 دیدم بقیشو دارم دانلود میکنم ببینم :n10:امشبم خوب بود این هوش سیاه همه کاره هستااا چه راحت یه اتوبان رو بست و فرار کرد :n09:
با وجود اینکه بعضی قسمت های فیلمنامه غیر قابل باوره اما باید به کارگردان و نویسنده و بازیگران این سریال تبریک گفت
مثلا من نفهمیدم چی شد که موتور رو برد و مخفی کرد و دقیقا همونجا که با طناب اومد پایین موتور اونجا بود یا ...:n02:
دقت کردین اتوبان سریع ترافیک شد؟! شلوغ هم نبود زیاد!! D:نقل قول:
پلیسا هم زود اومدن بعد دیدیم شلوغ شده!! خیلی اغراق کردن! دی
خوب اونجا مخفی کردن بعد اونم همون ورا پیاده شد دیگه. D:نقل قول:
یادت نیست اونجا نیما بود اسمش؟ گفت: به من گفتن موتورو اینجا بزارم :n02:
اون پلیس رو دیدی رفت بالای ماشین
خوب کی بهت گفت بدل کاری بزن الکی میرفتی دنبالش میگفت فرار کرد
حقت بود بخوری زمین
یعنی تفک اسنایپر به اون زبلی (همون قناصه-سیمسنوو) نتونست کاظمی رو بزنه؟؟ آخه مگه امکان داره؟ از دست سیمینوو کی میتونه دربره آخه؟؟
خوب باید حس فیلم بره بالا یا نه؟! :دی بعدشم داشتن میدیدن دیگه همینجوری بره دنبالش همه داشتن میدیدن ! :بهمننقل قول:
در ضمن با اونجاش حال نکردم که اونو زد منفجرید! :n29:
بعدشم داشت خیلی راحت دستگیر میشد. من اعصابم داشت خورد میشد که اینا راحت نشستن. بعد اون زنگ زد وگرنه الان آب خنکی بودن! :n02::n09:
نقل قول:
باو اینجوری که الان فیلم تموم میشد! :دی
به قسمت اخر زیاد مونده هنوز D:
جریانا داریم هنوز :n09:
قشنگ بود این قسمتش
فقط بعضی جاها یه جوری پیش میره فیلم
مثلا من نگرفتم اصلا قضیه بانک و اینا چطوری بود؟
که از روی رنگ ماشین صاحب قبلی ماشین رو توی بانک پیدا کردن و ادامه ماجرا:n13:؟
یعنی همه نقشه هایی که جوکر واسه بتمن می ریخت و فرارهایی که میکرد قابل باور بود حالا این شده غیر واقعی؟
یکم هم انصاف خوبه....
آره منم حال نکردم که منفجرش کرد یه خورده ناراحت شدم نامردی بود از قبل بهش وصل کرده بود
کار درستی هم کرد که منفجرش کرد . کلا خودش کاظمی هیچ وقت رد پایی از خودش نمیزاره که پیداش کنن اطرافیانشن که سوتی میدن . ولی خداییش دم پلیس ها هم گرم که از کجا به اون خونه رسیدن . اگه اون خواهره لو نمیداد عمرا میفهمیدن . الان اون یارو فرار کرد دیگه ؟ یعنی هیچ کس نرفت دنبالش . فوقش یارو که افتاد زمین باید پا میشد یه ماشین میگرفت میرفت دنبالش . واقعا که ... پلیس فتائن دیگه .
حالا نکشی خودتو :n02:نقل قول:
بیچاره اون مرده هیکلیه عشق عملیات بود تو اولین کار مهمش منفجر شد:n02:اونجا هم خیلی جالب بود همکار سرگرده جو گیر میشه میپره روی ماشین بعد بهش میگه بهت میگم واستا اونم منتظر بود تو حرف بزنی از ماشین پیاده شه دستبند بزنی بهش:n09:
امشب خیلی خوب بود، هم کار پلیسا که تونستن از روی ماشین اون خونه رو پیدا کنن، هم کار کاظمی که دیگه حرف نداره :n02:
آره.خیلی عملیاتی بود تو عملیات هم رفت هوا
ولی این برای نقش مامور اطلاعات خوب بود
نه بابا این قسمتو دیدیم خیلی جو گیر شدیم! :n09: :بهمننقل قول:
آره عشق عملیات! حیف. زود تموم شد!نقل قول:
راس میگی اون میگفت وایسا. انتظار داشتی وایسه؟ (با اونم):n08: آره جون خودت. هنوز اینا کار دارن D: میخواست وایسونه حس فیلم بیاد پایین :n02::n09:
امشب حال کردم ... کلا زیاد فیلمشو نمیبینم ... نه اینکه نخوام ... کارو زندگیو درس و این چیزا نمیزاره :n02:
ولی امشب اون تیکه که یهو فیلم اکشن شد و از دست پلیسا فرار کرد حال داد :n09:
پلیسه با اسنایپر نمیتونه یه تیر بزنه بخوره بهش :n15:
من که ندیدمش :n03: اینجوری که معلومه انگار این قسمت عالی بوده ... آخه چرا ساعت 10 به بعد نمیزارند همه ی ملت تو خونه باشند ؟
چند بار بگم. اگه میزد فیلم تموم میشد دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب. یا برو سایت شبکه سه اگه گذاشته باشه بگیر. یا برو از نت دان کن یا تکرارشو ببین. سه تا راه داری :n02: کدوم گزینه؟ :بهمننقل قول:
خوب دفه بعد به بچه های بالا میگم از 10 به بعد بزارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:بهمن یعنی چی ؟ :)نقل قول:
فردا اگه فراموش نکنم تکرارشو میبینم :)
یعنی اونهمه اسنایپر نتونستن کاظمی رو بزنن ولی بابک رو تونستن با دقت کامل اونم دوبار و هر دوبار کاملا دقیق به پاش تیر بزنن ؟ :n08:
از همون لحظه که اون یارو بابک به کاظمی تیکه مینداخت که چطوری با یه لیوان شیر سیر میشی من فهمیدم که این بابا قراره گوشت دم توپ بشه برای کاظمی :n09:
راستی فکر کنم کاظمی پست های ما رو تو این تاپیک خوده باشه که این قسمت رفت سراغ قهوه :n02:
ضمنا کاظمی تا الان هیج پلیسی رو نکشته احتمالش هست که تا آخر سریال هیچ پلیسی نکشه در این صورت حتما نیما یا شهاب این کار رو خواهند کرد
کاظمی هم ممکنه در نهایت به طور قهرمانانه و ایستاده کشته بشه