یکی از ایرادهای صحنه آهسته گله که از چند ثانیه قبل نشون نمیده ببینیم چیکار کردیم تا گل شده.
PES این مورد رو رعایت کرده
و به نظرم زمین خیلی بزرگه تو FIFA نمیدونم استاندارده؟؟؟
یا بازیکنا کوچیکند؟؟؟
Printable View
یکی از ایرادهای صحنه آهسته گله که از چند ثانیه قبل نشون نمیده ببینیم چیکار کردیم تا گل شده.
PES این مورد رو رعایت کرده
و به نظرم زمین خیلی بزرگه تو FIFA نمیدونم استاندارده؟؟؟
یا بازیکنا کوچیکند؟؟؟
اندازه زمین خیلی بد نیست به نظرم.نقل قول:
لیگ کشور شیلی هم با 18 تیم در فیفا 14 حضور خواهد داشت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای هوار از دست ea
بابا بیا لیگ اوکراینو بذار، تیم ملیای مهمو بذار.
همش فکر پوله. تیم ملی چین و هندو به ترتیب کشورایی که جمعیت بیشتری دارن.
دوستان
دقیقا کی بازی میاد ایران و میشه بازی کردش ؟ (با در نظر گرفتن منتظر موندن کرک شدنش واسه کنسول Xbox360 )
راستی؛واسه کنسول Xbox ONE نسخه ی متفاوتی قراره ارائه بشه؟!
به نظرتون 360 رو رد کنیم بره؟
زمان دقیقش که معلوم نیست.
برای xbox one نسخه next-gen میاد که قراره تغییرات زیادی داشته باشه. تا هفته دیگه اطلاعات بیشتری ازش مشخص میشه.
به نظر میاد ارزش خرید داشته باشه.
یعنی بگم خدا EA رو چکار نکنه . حالا من خودم معلوم نیست اصلا سمت فیفا 14 برم یا نه اما این EA دیگه شورشو در اورده .
فیفا شاید بشه گفت محبوب ترین بازی دنیاست . هنوز دو سال نیست که نسخه کارنت برای PC میاد و امسال هم مثل هر سال پیشرفت خیلی زیادی کرد اما باز هم انتقادهای زیادی داشت که امید داشتیم امسال سالی میشه که فیفا یه نسخه کامل تری نسبت به 13 ارائه بده و تقریبا با یه بازی خیلی کم عیب رو به رو باشیم . چون به نظر مشکلاتی که توی 13 بود کاملا اشکار بود و میشد رفعش کرد تا نسخه 14 یک نسخه خیلی عالی از اب در بیاد .
اما همین امسال اومد سریعا با اومدن نسل جدید گند زد به تمام طرفدارهای نسخه PC اش یا حتی کنسول دارهایی که نمیتونن کنسول جدید رو بخرن . مخصوصا توی ایران با این وضع دلار . بالشخصه تاسف میخورم واسه خودم که این همه پول دادم واسه این بازی و از اخر با اون وضع سرورهاش که البته مشکل از سمت ایرانه و در نهایت ارزشی که واسه PC بازها قائل شد .
دیگه فکر کنم بشه گفت کاملا این نسخه رو رها کرده و فقط روی نسخه نکست تمرکز کرده . EA هر سیاستی داره باید بگم کثیف ترین سیاست توی دنیای گیمه . حتی یوبی هم با اون کاراش به این کثیفی نیست . ارائه نکردن نسخه ای که ملت انتظارش رو میکیشیدن روی سه پلتفرم فقط به خاطر فروش کنسولهای نسل جدید به نظرم توهینیه به طرفداران نه تشویقشون به خرید کنسولی که هنوز تو راهه . باید این کارشو سال بعد میکرد .
کاملا" موافقم...خیلی حالمو گرفت و نا امیدم کرد...شاید بیشتر pes بازی کنم ....
سلام؛نقل قول:
در ایران که معمولاً 2 - 3 روز قبل از انتشار بازی نسخهی کرک شدهی بازی موجوده :n09:!
پارسالو فراموش نکنید که یک ماهو نیم منتظر کرک و اسکیدرو و ... :n29:نقل قول:
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 گرفتم فیفا 13 رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست شرمنده که اینجا مطرح کردم
ممنون
ببینم یه سوال فنی تو این یه ماهی که لیگ های اروپایی بازی هاشون شروع شده و تا عرضه fifa 14 ادامه داره اگه بازیکنی تو این یک ماه درخشش داشته باشه امار یا اورالش بالا میره تو fifa 14 یا این که طبق لیگ سال قبل اورالشون تغییر میکنه؟
تو fifa 13 خیلیا این مشکلو داشتن.نقل قول:
به تاپیک fifa 13 سر بزن، صفحه های بعد از حدود 60 یا 70، در مورد این مشکلات بحث شده.
یا مشکل از direct x هست یا از کرک بازی.
معمولا اورآل بازیکنان بر اساس میانگین یک فصل اندازه گیری میشه نه 4 تا بازی!نقل قول:
نه، تغییر نمیکنه. بعدا بصورت انلاین اپدیت میشه یا پک هاشو باید دانلود کرد.نقل قول:
الان دیگه تقریبا اکثر کارای بازی تموم شده و فقط نقل و انتقالات درست میشه.
خدایا اینا رو در نسخه فعلی درست کنن
انیمشن های تعویض بتونیم ردش کنیم یا قشنگ تر و متنوع تر باشه
ضربه های ایستگاهی نمیدونم واسه شما هم اینطوری هست خیلی خیلی راحت میشه با مسی یا رنالدو خلاصه با یه بازیکن حتی پاینتر هم میتونید راحت گل کنید از 25 قدم!!!!
انیمشین های پیروزی و شادی پس از گل مخصوصا پیروزی بنده چندتا بازی انجام دادم یکیش با یونتوس افتادم تو زمین خودم 4 به 1 باختم رفتم زمین اون 5 به 1 بردم خداوکیلی اینقدر ذوق زده شدم ولی اصلا بازیکنام خوشحال جندانی نشون ندادند لامصب ها داشتن میرفتن فینال قهرمانان اروپا
ولی یه چیز رو حال کردم تو نسخه 13 وقتی تو زمین حریف قلدری مثل رئال بازی میکنی گل میخوری خیلی سروصدا میکنن تماشاگرها ولی بلافاصله بتونی گل کنی فقط یه چند نفر تشویق میکنن همشون :n04:میشن
باگ های بازی
هنگ کردن بیخود خیلی رو اعصابه هست اول خیال کردم مال اینترنتم هست در بخش انلاین این دوماه افلاین بازی میکنم اینترنت هم وصل نیست ولی هرزگاهی خیلی کم ولی هنگ میکنه
یا بازی های رو داشتم بازی میکردم وقتی گل میزنم سریع استارت کنم بازی صدا داره منوهاش اون زیر همه اطلاعات ردوبدل میشه ولی نمیتونم رو تیم منیجمنت یا بازی رو از سر بگیریم نمیدونم تا حالا این مشکل رو داشتید دیسک بازی هم اک هست تازه خریدم ...
انلاین که بمونه واسه بعد ببینیم یه ماهه دیگه چیا رو حل میکنن
اورال بازیکنها از ابتدا که بازی میاد بستگی به عملکردشون توی فصل قبل داره . اپدیت اورال ها هم فقط یک بار و اون هم موقع نقل و انتقالات زمستانی اتفاق میفته . یعنی در واقع بازی بازیکن رو توی نیم فصل نگاه میکنن و بعد تغییرش میدن اگه نیاز بود .نقل قول:
نه دیگه.نقل قول:
اگه بازی اصل داشته باشی, هر دفعه میری تو kick off وقتی match day رو on کنی, overall بازیکنا طبق جدیدترین بازیاشون تو دنیای واقعی تغییر میکنه. همینطور مصدوما هم مصدوم میشن!
اخه حیفه مثلا الان ایسکو تو رئال مادرید داره میدرخشه و خوب تو تیم جا افتاده مثل همین بازی دیشب با بتیس ... گرچه همینجوریشم امارش بالا میره با توجه به فصل قبل تو تیم قبلیش وااز وقتی تو رئال اومده بهتر هم شده
این تورنومنت هایی که معمولا هم تو تابستان هستند مثل جام جهانی, یورو یا همین جام کنفدراسیون ها که تابستان امسال بود اونا چی تو اور ال تاثیر میذاره ؟
ارهنقل قول:
جام جهانی و یورو تاثیر دارن، ولی کنفدراسیونا نه.
ایسکو به اندازه کافی قوی میشه. امسال هم در حد پارساله فعلا، هر چند بعدا بیشتر به چشم میاد، ولی فعلا همون ایسکو پارساله.
match day که اصلا اپدیت حساب نمیشه . اسمش هم بالاشه . منظور من اورال ثابت بازیکنهاست . حتی در حالت افلاین .نقل قول:
در حالت match day فقط فرم بازیکن میره تغییر میکنه که باعث میشه اورالش هم کمی تغییر کنه و در واقع همون معنی توی فوتبال واقعی رو میده که میگن بازیکن روی فرم هست یا نیست و وقتی روی فرم باشه یعنی بازی های قبلی رو خوب بازی کرده فرمش میره بالا .
بازی انلاین هم که میزنی فقط اورال ثابت بازیکن اونجاست نه فرم فعلی توی مچ دی .
توی کریر هم فرم داریم و باعث میشه اورال بازیکن تغییر کنه واسه یه مدتی که همش خوب بازی میکنه . منتهی این تغییر اورال hidden هست و توی management نشون نمیده و فقط فرم رو نشون میده .
اورال ثابت فقط موقع نقل و انتقالات زمستانی تغییر میکنه . که حتی پتانسیل بازیکنهای توی کریر هم ممکنه همراه با اون تغییر کنه .
امیدوارم سیستم رشد بازیکنا تو کریر مود بهتر بشه تا مجبور نشیم هی به بازیکن جوونا بازی بدیم تا در اینده بدرد تیم بخورن.همینطور بازیکنایی که قرضی میفرستیم، اگه بازیکن فیکسن و تیمشون تو لیگشون وضعیت خوبی داره، خوب رشد کنن، نه یدونه یا دو تا.
در FIFA 14 Ultimate Team و به طور اختصاصی برای کنسول Xbox One، امکان بازی کردن با بازیکنان قدیمی وجود خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتشار تریلر جدید FIFA 14،امروز ساعت سه (ب وقت اونور)
محتوای مخفی: !
همونطور هم که قبلا گفته شده بود قابلیت انتقال امتیاز فیفا بین نسخه های دو نسل وجود داره برای بخش UT
محتوای مخفی: !
میشه ساعت 7:30 به وقت ما.
تاریخ عرضه دمو هم مشخص میشه.
ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﯿﻤﺰﮐﺎﻡ،ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ
ﮐﻨﺴﻮﻝ ﻧﺴﻞ ﻫﺸﺘﻤﯽ ﻣﺎﯾﮑﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺭﺍ ﭘﯿﺶ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﻨﻨﺪ ﯾﮏ ﮐﭙﯽ
ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﻓﯿﻔﺎ ۱۴ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮐﺮﺩ
بچه ها حتما آپلودش کنید که مجبور نشیم بریم از لینک غیر مستقیم دانلود کنیم 1 ساعت دیگه من میام تریلر رو دانلود کنم مرسی دوستان
دمو 10 و 11 سپتامبر.
21 روز دیگه.
سلام؛
فهرست بازیکنان قدیمی موجود در Ultimate Team که اختصاصی Xbox 360 و Xbox One هستند:
Dennis Bergkamp - Fernando Hierro - Robert Pirès - Oliver Bierhoff - Filippo Inzaghi - Frank Rijkaard - Sol Campbell - Patrick Kluivert - David Seaman - Fabio Cannavaro - Henrik Larsson - Teddy Sheringham - Rui Costa - Jens Lehmann - Andriy Shevchenko - Hernán Crespo - Gary Lineker - Davor Šuker - Frank de Boer - Freddie Ljungberg - Marco van Basten - Marcel Desailly - Paolo Maldini - Edwin van der Sar - Paulo Futre - Lothar Matthäus - Ruud van Nistelrooy - Stefan Effenberg - Gary Neville - Patrick Vieira - Robbie Fowler - Michael Owen - Christian Vieri - Ruud Gullit - Pauleta - George Weah - Gheorghe Hagi - Pelé - Gianfranco Zola
تریلر گیمپلی نمایشگاه گیمزکام برای نسل فعلی:
دانلود با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کم حجمترش رو ندارید؟
برکمپ رو عشقه
اگه باتیستوتا و اورتگاه هم داشت اخرش بود یا ببتو تافارل خب این تیم چون کلاسیک هست کاشکی دوتاش میکردن هردوتا یه 22 تای رو میزاشتن عالی میشد اینطوری همه بود خیلی باحال یادی از قدیما میکردیم
روبرتو باجیو رو ندیدم هانری .
ای بابا ! حواسشون کجا بود! توی تریلر نکست جن! بازوی بازیکن منچستر سیتی رو نگاه کنید آستینش! باگ بدیه! اونم توی تریلر!
ولی دلم خواست! خدایا دلار را ارزان و xone را سریعا حک بفرما!
محتوای مخفی: تصاویر جدید از نسخهی کارنت
آقا کسی اخبارشون رو نداره بنویسه ؟ لینکی چیزی ندارین بخونیم ؟
باز خدارو شکر یه کم فعال شد این تاپیک
میتونی از fifasoccerblog.com یا سایت خود فیفا یا fifplay.com بخونی.
فردا یا خودم یا احتمالا دوستان خبرا رو اینجا قرار میدیم.
من عاشق بازیکنای کلاسیکم...اینا فقط تو fut هستش؟