سلام اقا قیومنقل قول:
از این پلیر ها فراوون ریخته تو بازار اما کیفیت نداره یه بار مصرفه
اسپیکر پرتابل گزینه خوبیه هر چند که به پای پلیر خوب نمیرسه
Printable View
سلام اقا قیومنقل قول:
از این پلیر ها فراوون ریخته تو بازار اما کیفیت نداره یه بار مصرفه
اسپیکر پرتابل گزینه خوبیه هر چند که به پای پلیر خوب نمیرسه
یه بارمصرف! کاش واسه نزدیک یه سال کار میکرد.نقل قول:
میخواسم ببرم خدمت پیشم باشه گاهی وقتا حوصلم سر میره دوست داشتم یه چیز کوچیک باشه تو جیبم بزارم یه مدت باهاش کار کنم ولی اسپیکر پرتابل بزرگتره. هی نمیتونم اینور اونور ببرمش جیبی مثل یه mp3پلیر بود خوب بود.
توی پلیر های خوب و با کیفیت سونی 172 هست جمع وجور هم هستنقل قول:
سلام دوستان.....
راهنمایی می خواستم برای خرید...mp3پلیر..تا حدود 300-400تومن....کیفیتش خوب باشه...
طرف از اون سخت گیرا و ایرادی هاس:n02:
مد نظرش
Sony NWZ-W273S Walkman Sports MP3 Player
بود ....به نظرتون خوبه؟؟؟
این پلیر و هدفون سونی کاربردش متفاوته.
در مورد Fiio X1 هم تحقیق کنید گزینه خوبیه.
با نام خدا و سلام
دوستان راهنمایی میخواستم واسه خرید تا 150 تومن یا حد اکثر 200 تومن... انرژی سیستم ها چطورن؟؟؟؟
به نظرم اصلا دور انرژی سیستم نرو اصلا نمیارزه
خب گزینه ای ندارید پیشنهاد بدید ؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم در همین حدود قیمت میخواستم. بهترین پلیری که میشه تو این رنج قیمت تا حداکثر 200 تومن خرید چیه ؟
بهترین پیشنهاد سونی B 172 هست
دوستان ویس رکوردر تا 1 میلیون می خوام برای ضبط صدا کلاس
یه چیزی می خوام که صدا رو فوق العاده شفاف ضبط کنه که برای گوش دادن سرم درد نگیره؟
سلام دوستان
ببخشید من یک راهنمایی میخام واسه خرید بین پلیر های کریتیو و اپل چون خودم ایپاد داشتم و کریتیو نداشتم نمیدونم کدوم از نظر کیفیت بهتره..میتونید راهنمایی بفرماین.
و اینکه محصولی از کریتیو یا اپل هست که apt-xرو پشتیبانی کنه؟متشکرم
سلام
لطفا یک پلیر بهم معرفی کنین که اسپیکر های خیلی خیلی خوبی داشته باشه و بشه با لذت از اسپیکر اهنگ گوش داد و اینکه بشه اهنگی و که میخوای سرچ کنی
نمیدونم پلیر اندرویدی قابل خرید تا 400 تومن تو بازار با مشخصاتی که گفتم هست؟
اصلا همچین پلیری میتونم پیدا کنم؟
حدود قیمت؟
سلام
من دنبال یه mp3 پلیر هستم تا رنج قیمت 200 تومن
چون تا حالا نداشتم اطلاعاتی ازشون ندارم و میخواستم یه مدل خوب با کارایی بالا بهم لطفا معرفی کنید.
واینکه نظرتون در مورد آیپاد شافل اپل چی هست؟ گزینه خوبیه یا ازین بهترم هست؟
با تشکر
سوال منم دقیقن همینهنقل قول:
جواب بدین اگه میشه
سلام
کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟؟
بنظرتون بین
Transcend Digital Music Player MP350 8GB و اپل آیپاد شافل 2 گیگ کدوم خوبه؟؟ و چرا؟؟؟
دوستان به نظرتون برای ضبط صدای استاد در کلاس در رنج قیمتی 350 به پایین بهترین دستگاه کدومه؟
سلام
من ایرفون پایونر cl751 گرفتم
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
به نظرتون پلیر fio x1 بگیرم بهتره متچ میشه یا با همون گوشی هم زیاد فرقی نداره؟
ممنون.
- - - Updated - - -
سلام
من ایرفون پایونر cl751 گرفتم
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
به نظرتون پلیر fio x1 بگیرم بهتره متچ میشه یا با همون گوشی هم زیاد فرقی نداره؟
ممنون.
در سایزش فرق می کنه. اگر مشکل سایز دارید، بهتره پلیرهای خیلی کوچیکتر بگیرید. اگر قضیه کیفیته، بهتره هدفونتون رو عوض کنید.نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس اگر امکانش هست چند پلیر کوچک معرفی کنید که برای حین ورزش هم مناسب باشه
با کیفیت حداکثر تا 400
ممنون
آیپاد شافل مطمئن ترینه. آیپاد نانو هم می تونید در نظر بگیرید. مخصوصاً نسل قبلیش که به شکل ساعت هم می شد روی دست بست.
ممنون
آیپاد شافل بهتره یا فیو ایکس وان؟
ممنون
اگر سایز مهم نباشه، x1 خیلی بهتره
سلام. یه voice recorder با قیمت حدود 350 هزار تومان برای ضبط صدا که مخصوصا برای ضبط صدا از جلسات و کنفرانسها، کیفیت ضبط خوبی داشته باشه. همچنین قابلیت اتصال به تلفن و ضبط مکالمات هم داشته باشه. لطفا معرفی کنید
سلام دوستان من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپیکر خرید برای گوشیم که هم ضدآبه هم خیلی راحت میتونم همه جا ببرم توصیه میکنم سر بزنید. خدمات پس از فروششم عالیه
سلام دوستان ترانسند چطوره
گارانتی داره و قیمت مناسب ۱۲۰ هزار تومانه
قبلش ۱۰ سال پیش مارشال گرفتم ۲ گیگ حافظه ۳۵ هزار تومان با دو سال گارانتی فقط مشکلش این بود تابستون ها با گرما اهواز نرم افزارش پاک میشد و باید نصب میکردم ..
ولی تا یک ماه پیش کار کرد تا کلید هاش خراب شد باز کردم تعویض کنم اسپری توش زدم دیگه نرم افزار روش نصب میکنم صفحه روشن میشه بدون اطلاعات
عالی بود و الان مارشال بی کیفیت هست تنها با کیفیت اهواز سونی هست و آیپاد و ترانسند
به نظر شما ترانسند خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان پلیر های اند الان تو بازار چی هست؟!
دوستان چند تا پلیر COBY ( برند آمریکایی ) دارم برای فروش با کیفیت صدای عالی اگر کسی خواست پیام خصوصی بده . پلمپ
سلام
من یک ipod classic 80 gig دارم ، قصد تعویضش رو دارم.
موسیقی هم پاپ و کلاسیک گوش میدم.
پیشنهادتون چه پلیری تا رنج ۳۰۰ تومن هست؟
یکی از فروشندگان پیشنهاد fiio m3 رو داد و گفت کیفیتش از آیپاد من بیشتره ،به نظرتون درسته؟
باسپاس
سلام
دنبال یه پلیر با دکمه های مکانیکی کامل و منو ساده و از همه مهمتر قابلیت single loop یه ریپیت یه تراک به صورت مکرر داشته باشه تا خودم بزنم تراک بعدی
اگر مدلی می شناسید معرفی کنید
ممنون
سلام دوستان .. کسی اطلاع داره پلیرهای برند کووان و یا سندیسک رو کجا میشه پیدا کرد؟
کسی نو یا دست دوم سراغ داره واسه فروش؟
ینفر سراغ دارم یه j3 هشت گیگی تمیزداره میفروشه 370نقل قول:
اوه این خوبه ولی من سایز کوچیک میخوام .. جمع جور نهایت سایز i9 از تو سندیسکام که اکثرا سایزشون بکارم میاننقل قول:
سلام
من یه پلیر خوش قیمت مناسب میخوام با توجه به تجربه خودتون که داشتید یا الان دارید استفاده میکنید...
شارژ باطریش واقعا برایم همراه با کیفیت خوب صدا مهم است برام..........
سلام. مدتی قبل Fiio M3 را در یکی از فروشگاه ها تست کردم، واقعا صدای خوبی داشت. با قیمت حدود 290نقل قول:
خوبیش اینه که فایلهای flac را هم پخش میکنه.
نقد و بررسیش در سایت wahthifi هم میذارم که 4 ستاره گرفته.
به نظر من رکوردرهای لندر برای ضبط صدا مناسب هستن. هم از نظر کیفیت هم اینکه قیمتش مناسب تر از سونی هستش.
من از مدل ld77 استفاده می کنم و کاملا راضی ام.