ببخشید این چه سوالی میکنید ؟ این کارت یکی از قوی ترین کارتهاست .. این اجرا نکنه چی اجرا کنه ؟:n08:نقل قول:
Printable View
ببخشید این چه سوالی میکنید ؟ این کارت یکی از قوی ترین کارتهاست .. این اجرا نکنه چی اجرا کنه ؟:n08:نقل قول:
بر وبکس جدیدا من با دو تا بازی کرای انجینی مشکل دارم که crysis 3 و sniper GH2 هستند که مشکلشون دقیقا عین همه:n17:
حالا مشکل چیه اینه که جدیدا وقتی میرم داخل بازی وقت کانتینیو کامپین رو میزنم که از چکپوینت اخر بیاره میاره ولی وقتی که تو اون چکپوینت تیر میخورم یا میمیرم به جای این که دو باره از همون چکپوینت بیاره میره از چکپوینت قبلش میاره وقتی دوباره میسوزه بازم از چکپوینت قبلتر میاره همینجور ادامه داره که دیگه ادامه ندادم ترسیدم برسم به نقطه اول بازی
حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
میگم اگه کرک بازیت سالمه ممکنه مشکل از تاریخ و ساعت ویندوز باشه به خاطر همین زمان ثبت چک پوینتها دچار مشکل میشه!!!نقل قول:
اره مهدی جان دستت درد نکنه دقیقا زدی توخال دقیقا از اون موقعی که تاریخ ویندوز را تغییر دادم این مشکل پیش اومد
حالا راهی هست که بتونم چکپوینت هی قبلیمو با این تاریخ جدید وفق بدم اخه یادم نیست تاریخ قبلی رو چی تنظیم بود
سلام .
تازه کرایسیس 3 رو نصب کردم . وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشه DirectX هم همراه بازی بود . اینم نصب کردم ! مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون
متاسفانه شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید چون کارت گرافیکتون از dx11 پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
خواهش میکنم...نقل قول:
برای راه حل هم خوب تاریخ ویندوز رو به بعد از آخرین چک پوینت بعد از دستکاری وبندوز ببر،یعنی سیوهای جدیدت به تاریخ بعد از اون ثبت بشه....
اگر هم بخوای میتونی سیو کامل بازی رو دانلود کنی و از قسمت load game باز رو از اونجایی که رفتی ادامه بدی...با توجه به اینکه باز خطیه پس ادامه دادن سیوهای دیگران توی بازی برای شما تاثیر نداره!!
من هنوز مشکلم حل نشده... Mission select. و کرک رو هم امتحان کردم ولی درس نشد!نقل قول:
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
مشخصات کامل سیستم و نو ع ویندوزت رو بگو...نقل قول:
وضعیت فریم با core i5-2320 3.00 GHz با کارت AMD Radeon HD 7970 GE چه چوریه ؟
CPUـم تو بنچمارکها نبود .
گرافیکت خروجی بسیار نزدیک به 680GTXداره...(البته در اوجش میتونه تا دو درصد هم قویتر عمل کنه!)نقل قول:
CPU هم توی از نظر عملکرد خیلی نزدیک به 2500k بدون اور کار میکنه(اصل قدرت 2500k به خاطر قابلیت بسیار بالاش توی اور شدن هست...)
با این تفاسیر برای اینکه حدود بنچمارکت هم دستت بیاد می تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی....
40 تا رو باید داشته باشم . نه ؟
بله به راحتی....نقل قول:
البته همینطور که گفتم توی بعضی از جاهای بازی کلا باگ وجود داره و افت فریم دلیل خیلی خاصی هم نداره...نمونه_ش هم همون مرحله اول وقتی که تیرکمون رو میگیری تقریبا تموم سیستمها به یکباره افت فریم ناگهانی داشتند که دلیل اصلیش هم همون باگ هست نه ضعف سیستم!!
وگرنه با این سیستم باید تقریبا در تمام جاها بالای 40 فریم بگیری...البته از من میشنوی آنتی آلیازینگ رو بگذار روی FXAA تا تقریبا هیچ جا زیر 45 نگیری چون کار همون MSAA رو برات میکنه ولی فریم خیلی بالاتری نسبت به MSAA میگیری...
موفثق باشی:46:
ممنون مهدی جان .
اما msaa یه چیز دیگست :46:
ولی آره خیلی به کارت گرافیک فشار میاره .
اما عوضش همه چی صاف و صوف می شه .
بنظرت اگه GTA V برا PC بیاد، سیستمم جواب میده .
ناظرا اومدن :n28:
خواهش میکنم عزیز ولی نه اینطورها هم نیست منم خودم تست کردم تفاوت چندانی بین دو حالت وجود نداره ولی فریم دهی خیلی فرق میکنه:n02:نقل قول:
اصولا MSAA در لولهای بالا بیشتر به درد رزولوشنهای ULTRA HD میخوره و توی رزولوشنهای HD و زیر اون همون FXAA یا حداکثر SMAA کفایت میکنه:46:
در مورد GTA هم هنوز خود *R هم نمیدونه گرافیک بازیش دقیقا چی قراره باشه چه برسه به من:n02:
این سوالها هم جدا از سوال آخریت که در مورد GTA بود خارج از بحث تاپیک نیست، پس فعلا خطری از جانب ناظرها تهدیدت نمیکنه:n02:
موفق باشی...
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم همون اول نصب شد و اجرا کردم اما بعد پایان مرحله اول دیگه صفحه سیاه میشه!!!
من بازی را به نسخه 1.3 آپدیت کردم کرک فیکس 2 رو نصب کردم بعد نصب دیگه صدا اومد اما تصویر نیومد.
لپ تاپ من:
insprion n 5110
ram : 8gb
core i5
nvidia m525 1 gb
کرک رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن و برای اطمینان بازی رو قبل از آخرین چک پوینت ادامه بده....نقل قول:
ضمنا محض اطلاع این مشکل گاهی روی سیستمهای 32 بیتی مشاهده شده....اگه بازم این مشکل پابرجا بود و از سالم بودن بازی هم مطمئنی حتما اگه ویندوزت 32 بیت هست به 64 ارتقا بده....
ویندوزم 64 بیت و ویندوز 7 هستش.
اما من این نسخه ای که دانلود کردم کرک توشه.اتوماتیک نصب میشه ممکنه از اون باشه؟
نقل قول:
ویندوزم 64 بیت و ویندوز 7 هستش.
اما من این نسخه ای که دانلود کردم کرک توشه.اتوماتیک نصب میشه ممکنه از اون باشه؟
حالا کرک رو برای اطمنیان عوض کن...بهتره که:n02:نقل قول:
دوستان من مشکلم حل شد...نقل قول:
تو یه فروم خارجی مطرح کردم جواب دادن!!!
کرک رو که دانلود کردید...جایگزین کنید...
کلیک راست کنید
Compatibility رو windows xp service pack 3
!!!!!!
و run as administrator
آره منم تعجب کردم اینجوری درس شد!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
آقا من گرافیکم DX10 چی کار کنم؟ می خوام الان بازی کنم نه چند اه دیگه یا چند سال دیگه
برای اجرای Ctysis 3 باید کارت گرافیکی داشته باشی که از دایرکس 11 پشتیبانی کنه .
سلام دوستان
من توی مرحله 5 یا همون red star rising هستم
توی یک جایی از این مرحله گیر افتادم این هم اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید تمام دشمنان رو بکشین تا هلی کوپتر بیاد ( دقیق نمیدونم )نقل قول:
تمام دشمنان رو کشتم و به یک چک پوینت رسیدم و سیو شدنقل قول:
اسکرین شات برای بعد کشتن دشمنان هست
کسی نیست؟:n03:
شما باید از یکی از پله ها که روبروی اون راه روی ایستاده اس بری ( تو شات معلومه ) بعد یه کنترل داره . اون رو بزن تا راهرو بیاد پایین و بتونی بری .نقل قول:
یادش بخیر SKIDROW فکر کنم خداحافظی کرد دیگهنقل قول:
تازه برای این بازی کار بیرون نداده لول
بالاخره من هم alpha ceph رو کشتم :n24:کشتنش راحت تر از کشتن ربات های ceph بود (شاید هم بخاطر منابع انرژی راحت بود)
چند تا سوال:
منظور دموی اخر بازی چی بود؟
چی شد که پرافت نانوسوییت نداشت؟
چی شد که اون وسیله ای که psycho بهش داده بود رو انداخت تو آب؟:n13:
یک انسان بدون احتیاج به نانو سویت یک پایان و البته می تونه مقدمه ی خوبی برای Crysis 4 باشه . و البته فکر کنم کرایسی 3 آخرین نسخه ی کرایسی ها باشه . چون alpha ceph هم مرد. مگر این که داستان جدیدی براش بسازن .
سلام من کرایسیس 3 رو تا 54.39 % رفتم جلو ولی یه مشکلی دارم تا شروع می کنم که تیز بزنم هنگ می کنه و ویندوز میگه از بازی از کار افتاد نمیدونم چشه رفتم ویندوز زو ریپیر کردم دایرکت ایکس رو دوباره نصب کردم درایور ها ی کارت گرا فیک رو دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت کامپیوتر رو اسکن کردم ویروس نداشته باشه هیچ مشکلی ندارم ولی نمیدونم که چرا میپره بیرون کارت گرافیک رو چک کردم کهشاید مموریش پر میشه ولی 884 مگ پر میشد هر کاری به عقلم رید کردم ولی فایده نداشت تا این جا 7-8 وقت گذاشتم حیفم میاد پاکش کنم بچه ها لطفا راهنمایی کنید چه کنم:n28:
احتمالاً باگ داره . کرکک فیکس و آپ ها رو نصب کردین ؟
شایدم جدیداً تو تنظیمات کارت گرافیکتون دست بردین یا اورش کردین . که هر دوی آن ها باعث ناپایداری کارت میشه .
برا من هم اینجوری می شد . تنظیمات را روو دیفالت بذارید .
اینا رو که گفتید از کجا دانلود کنم اگه میشه یه لینک بدیدنقل قول:
کارت رو هم نه اور نکردم تو تنظیمات گرافیک بازی رو که اول کار روی متوسط بود اونم اون موقع که نصب کردم رو ی های گذاشتم
کرک رو دانلود کردم ولی درست نشد فایلی هم که گفته بود خذف کنیم رو نداشتم میگم هیچ راهی نیست که من اینو پاک کنم دوباره نصب کنم ولی سیو ها پاک نشه و ادامه بازی رو برم به نظرم فایل ها اسیب دیده چون ویندوزمم یه مقدر از بین رفته بود و جفتشون هم تو یه درایو هستندنقل قول:
اپ دیت ها رو باید به ترتیب دانلود کنم یا نه اخه حجم هاشون بالاست 1.1 رو دانلود نکنم 1.2 رو دانلود کنم
دوستان کسی این مشکلو داشته که غول آخر بازی رو یعنی Alpha Ceph نتونه نابود کنه؟ والله من هر چی میزنم به این لعنتی نمیپوکه که! یه خش هم برنمیداره. به نظرتون مشکل از بازیه یا من بد بازی میکنم؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
کرک فیکس جدید رو باید دانلود کنید ! (Crack Fix 2)نقل قول:
آره سیوات میره . فایل کرک تو USER هست . ( همون جایی که بازی نصبه ) اون رو کپی کن . و بعد نصب دوباره بریزش همونجا .نقل قول:
یه فکری دارم : بعد از این که یوزر رو کپی کردی، از اول بازی رو بیار ببین بازی مشکل داری یا نه .
اگه مشکل تکرار شد، بعد از نصبه دوباره مشکلت حل میشه . و اگه مشکلی تو اولای بازی نداری، یعنی اون قسمت از بازی مشکل داره . و باید یه بازی دیگه بخری .
ویندوزت رو هم می خوای عوض کن . چون یه موقع هایی بخاطر یه برنامه یا بازییه که به بازی نمی خوره .
اما فکر نکنم احتیاجی به آپ ها باشه .
اما شاید با آپ درسشه . 10% !
ویندوز رو عوض کردم 8 نصب کردم و فایل یوزر رو هم جایگزین کردم و رفتم تو بازی باز هم همون مشکل رو داشتم ولی از سیو قبلی که شروع کردم مشکلی نبود خیلی خوب و روون کار میکرد و یه خورده هم تصویر شفاف تر شده بودنقل قول:
رفتم بیرون دوباره رفتم تو بازی از سیو اخر شروع کردم مشکل داشت
یکی به منم بگه قضیه چیه چرا این جوریه:n13:
من روی بازی دو بار کلیک میکنم بعد عکسش میاد میره وقتی که قرار هست اجرا بشه هیچ اتفاقی نمافته.چرا؟