خوب از نطر فروش ضرر نمیکنن?نقل قول:
Printable View
خوب از نطر فروش ضرر نمیکنن?نقل قول:
من اگه بخوام کنسول بخرم یا باید خودم رو با بازی خفه کنم یا با همون پی سی روزگار میگذرونم که سالی بیشتر از دو سه تا بازی خوب براش میاد.
منی که سنم داره بالا میره امیدوار بودم بتونم قبل از ازدواج یه کنسول نسل جدید بگیرم چون دیگه بعدش نمیشه.
مثل اینکه تا آخر عمرمون باید با پی سی بسازیم.:n14:
شك نكن تا يك و نيم سال اول حداقل يكيشون هك ميشه.....يعني بالاي ٥٠ درصد احتمال ميشه داد(مخصوصا x one)نقل قول:
+
خودشون تاييد كردن كه توسط يه آداپتور يا مبدل ميتونيد از هدست x360 و يا حتي هدستاي شركتاي ديگه در x one استفاده كنيد :نقل قول:
Microsoft has confirmed that it's making an adapter to allow current-gen and third-party headsets to work with the Xbox One, though this won't be included with the console.
.
نیاز نیست اینقدر غصه ازدواج رو بخوری من از همون روز اول به نامزدم گفتم که من یه گیمر حرفه ای هستم و روزی حداقل 2 سه ساعت پای ایکس باکس و PC هستم .تازه حتی بهش گفتم میخوام کنسول نسل بعد هم بخرم:n02: پس همه چیز با حرف و آرامش حل میشه:n06:نقل قول:
منم الان یه گیمر قدیمی شدم الان 25 سالمه حدود 18 سال از زندگیم با گیم سروکله زدم پس تا آخر عمرم نمی تونم ترکش کنم و همسرم هم اینو درک میکنه
نقل قول:
پس ظاهرا این مسئله فقط دغدغه ی من نبوده و کسای دیگه ای هم مثل من هستن :n08:نقل قول:
آقا دمتون گرم، روحیه گرفتم از این خوندن این حرفا و اینکه فهمیدم من تنها نیستم.
راه حل هم خیلی خوب بود، پس منم صحبت میکنم و شرط میذارم :n02:
دلم رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه :دینقل قول:
بحث حاج خانوم نیست. بحث پوله وقتی ازدواج کنم مخارج مهمتر از گیم وجود داره وگرنه حاج خانوم رو که میشه راضی کرد :دینقل قول:
مگه این که یه حاج خانوم گیمر پیدا کنیم :دی :دی:n20::n19:
غصه نخور ما تنها نیستیم تا آخرش هم وایستادیم :دینقل قول:
خبرفوری:سایت رسمی Xbox تاریخ انتشار Xbox One را ۵ نوامبر اعلام کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپانی پر آوازه ی مایکروسافت در آخرین کنفرانس خود در E3 2013 تاریخ عرضه ی کنسول نسل بعدی خود را به طور دقیق مشخص نکرد و تنها اعلام کرد که این کنسول در نوامبر امسال عرضه خواهد شد.اما امروز,براساس اعلام وبسایت رسمی Xbox تاریخ عرضه ی دقیق این کنسول در ۵ نوامبر (۱۴ آبان) و همراه با انتشار Call of Duty: Ghosts اعلام شده است.
تا به امروز کنسول نسل بعدی مایکروسافت تاریخ دقیقی را برای عرضه نداشته است,اما امروز و براساس وبسایت رسمی ایکس باکس,اعلام شده است که این کنسول همراه با نسخه ی جدید ندای وظیفه:ارواح و در تاریخ ۵ نوامبر( ۱۴ آبان) منتشر خواهد شد.
این خبر به هیچ وجه نمیتواند اشتباه و غلط باشد,زیرا مالک اصلی این سایت کمپانی مایکروسافت میباشد و همچنین از طرفی دیگر تاریخ عرضه ی نسخه ی جدید ندای وظیفه نیز در تاریخ ۵ نوامبر است.
خبرهای بسیاری در رابطه با اینکه کدام یک از کنسولهای نسل هشتمی زودتر به بازار عرضه خواهد شد به گوش میرسد,اما بسیار غیر ممکن است که کنسول نسل بعدی سونی زودتر از این تاریخ و در ماه سپتامبر عرضه شود.!!!!!
پس با ما همراه باشید تا اگر کمپانی سونی تصمیم بر این گرفت که کنسول خود را یک هفته زودتر از مایکروسافت عرضه کند که عملا این کاری غیر ممکن است,شما را در جریان بگذاریم.
پ.ن: یکی منو بگیره دارم ذوق مرگ میشم:n19: تا 14 آبان سکته نکنم خوبه:n12: ایکس باکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xbox one is number 1 ,Go away Sony
با با من كه تازه بعد از ازدواج كنسول خريدم قبلا فقط با pc بازي ميكردم كسي كه با گيم بزرگ شه مگه ميشه تركش كنه.نقل قول:
اگه تو فن ایکس باکسی PS خریدنت دیگه واسه چیه؟:دینقل قول:
Xbox one is number 1 ,Go away Sony! My first choice is Xone and then i buy PS4 just for have fun with my friends
خب از اقبال بد ما نصفی از دوستانم فن PS هستند و Xbox one نمیخرن و منم واسه خاطر جمع بعد از خرید Xbox one و مدتی که گذشت و پولا پس انداز شد یه PS4 هم میخرم:n02: تو امضام هم نوشتم just for have fun with my friends :n11:نقل قول:
درسته علاقست اما منطقی نیست حرف شما مگر پول اضافه داشته باشید . این چکاریه آدم یه کنسول 2 میلیونی بخره بعد بشینه فقط دو تابازی باهاش انجام بده در سال ؟ خواب بجاش یه لپتاپ یا pc گیمینگ با گیم پدهای توپ میخریم دیگه:n02:نقل قول:
ولی کل دنیا اینطوریه ها:n02: من چند تا دوست خارجی تو لایو ایکس باکس داشتم همشون هر سه چهار ماه یک بازی میخریدن و کلا فکر میکردن من میلیونر هستم که ماهی 10 تا بازی میخرم:n02: پس می بینی که منطقی هست . متاسفانه ما داریم نامردی می کنیم در حق سازننده های بازی و کپی رایت رو رعایت نمی کنیمنقل قول:
اگه قیمتا به نسبت درامدمون بود و باز هم کپی میخریدیم اون موقع نامردی بود.
من کنسول نمی خرم چون نمی تونم براش بازی بخرم.
ولی اگه کنسول کپی خور باشه کنسول رو میخرم.
با این حساب خیلی هم نامردی نیست. چون اگه کپی خور باشه حداقل کنسولشون رو میتونن بفروشن
قبول دارم آره دلایل ما برای کپی بازی کردن واسه خودمون قابل قبوله اما سازنده بازی به فکر کمپانی خودش و کارکنانش هست و اون که از بیرون به شرایط داخل ایران و یا یه سری کشورهای نظیر ایران فکر نمیکنه و حق هم داره . مشکل اصلی و نامرد اصلی در واقع شاید ما نباشیم و به نوعی قوانین ایران است که کپی رایت رو به رسمیت نمی شناسه و دوم گرانی هست که اونم تقصیر من و شما نیست.با این حال به نظرم هر کی که توانایی مالی داره حداقل اورجینال بازی کنه و نره سمت کپی.حالا اونی که ماهی بین 500 تا یه تومن درامد داره منظورم نیست انصافا اونا اصلا هیچ راهی واسشون نیست.( خودم هم یکیشون هستم ولی میخوام با خرید بازی کم ، این مشکل رو حل کنم)نقل قول:
به نظرم Xbox one واسه ایرانی ها خیلی بهتره چون میشه اورجینال بازی کرد و راضی هم بود و از کم بودن بازی گلایه نکرد چون اینقدر آنلاینش جذابه که یه بازی هم اگه بخریم تا 6 هفت ماه راحت تو لایو ازش لدت میبریم.
داداش خوب غلط املای هم داری باید بنویسی having funنقل قول:
به دوستان چه کار داری ؟!نقل قول:
من توی حساب PSN ام شاید یه نفر ایرانی باشه !
برو شروع کن با ملت بازی کردن و بحث کردن سوای دوستان خوب ایرانی که دارید کلی هم دوستان خوب خارجی پیدا میکنید .
دوست خارجی هم تو لایو زیاد دارم ولی بدبختی اینجاست که ما توی لایو ایکس باکس 360 یه اکیپ بودیم ( حدود 20 نفر ) هر شب تا صبح حداقل 8 نفرمون دور هم جمع می شدیم و تا صبح تو پارتی چت هم بازی می کردیم و هم واسه هم شعر می گفتیم:n02: اما الان نصفمون میخوان برن PS4 بخرن و نصفمون X1 :n29: واسه خاطر همین دو دستگی به وجود اومده! این 100 دلار کمتر بودن PS4 کار دست اکیپ ما داد!نقل قول:
نمی دونم والا من با انگلیسی متوسطم نوشتم یه جور معنی رو برسونه فقط:n02:نقل قول:
دوست گرامی شما هم چه حرفها میزنیا ! :دینقل قول:
به نظرم Xbox one واسه ایرانی ها خیلی بهتره چون میشه اورجینال بازی کرد و راضی هم بود و از کم بودن بازی گلایه نکرد چون اینقدر آنلاینش جذابه که یه بازی هم اگه بخریم تا 6 هفت ماه راحت تو لایو ازش لدت میبریم.
از چه نظر بهتره؟!اگر به برتری و کمتریه که خب ما هم میگیم x1 با توجه به تجربه ی x360 دارای سخت افزار ضعیفتری نسبت به ps4 هست! در حالی که شاید خیلی بهتر هم باشه. کلآ این مدل استدلال غلطه.
یه جوری می فرمائید میشه با x1 اورجینال بازی کرد که انگار قراره الان عناوین PS4 بخش مولتی نداشته باشن !
والا فعلآ روی کاغذ که هیچ کدوم از این 2 کنسول برتری خاصی نسبت به هم ندارن تا بعد که ریلیر شدن یه عده تجربه کنن . اونجا میشه کمی و کاستی های هر کنسول رو مشخص کرد و به اتفاق نظر رسید.
عزیز دلم من به این علت گفتم مناسب تره چون سیستم آنلاینش پر هیجان تر و جذاب تره نه اینکه منظورم این باشه PS4 آنلاین نداره.آره PS4 هم آنلاین داره اما قطعا آنلاین X1 با توجه با سابقه و تجربه بهتر مایکروسافت در نسل فعلی بهتر خواهد بود:n02: ضمنا همه حرفهای منو جدی نگیر بعضی هاش از رو فن بازیه:n02:نقل قول:
به تازگی کنسول بازی جدیدی به نام «اویا» توانسته است توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. شاید یکی از دلایل این اتفاق این نکته باشد که این کنسول بسیار ارزان قیمت است، فقط ۹۹ دلار. اما این کنسول چه ویژگیهایی دارد؟ چقدر توان رقابت با رقبای بزرگ خود نظیر xbox و PlayStation را دارد؟ نقاط ضعف و قدرت این کنسول چیست؟ اندیشهی سازندگان برای آیندهی این کنسول چیست؟ و در نهایت، این کنسول برای کاربران ایرانی مناسب است یا خیر؟
معرفی کلی
«ouya» یک کنسول بازی ۹۹ دلاری است که از سیستم عامل Android نسخهی ۴.۱ قدرت گرفته است. از لحاظ سخت افزاری، این کنسول بازی یک CPU چهار هستهای ARM Cortex-A9 MPCore ، یک گیگابایت حافظه RAM ، و گرافیک Nvidia GeForce ULP 520 MHz است که کیفیت ۱۰۸۰p را برای شما فراهم میکند. این کنسول با ۸ گیگابایت حافظهی داخلی ارایه میشود.
طراحی دستگاه هم مانند ایدهی اولیهی آن غیرمعمول و متفاوت است، این کنسول، کوچک، ساده و مدرن است، فضای اضافی اشغال نمیکند و از حداقل ارتباطات ِ سیمی استفاده میکند.
تا کنون حدود ۳۰۰ بازی برای این کنسول ساخته شده است که میتوانید فهرست کامل آنها را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان شروع ouya
سازندگان ouya در ابتدا و زمانی که ایدهی این کنسول جالب در ذهنشان بود بودجهی کافی برای شروع این پروژه را نداشتند. آنها ابتدا ایدهی جالبشان را کامل کردند و آنرا پختهتر کردند و سپس پروژهی خود را برای کمک گرفتن از کاربران در هزینهها بر روی وبسایت «کیکاستارتر» قرار دادند. این ایده با استقبال فراوان کاربران روبرو شد و تنها پس از حدود یک ماه حدود ۹ برابر مبلغ موردنظر جمعآوری شد، این ایده یکی از برترین ایدههای موجود در KickStarter است، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقابت با بزرگان
اکنون میتوان گفت که سازندگان ouya از با جسارتترین افراد در زمینهی کنسولهای بازی هستند، چرا که وارد بازاری کاملا انحصاری شدهاند. در حقیقت، هماکنون کنسولهای بزرگی نظیر xbox و PlayStation درصد بالایی از این بازار را در دست دارند. نکتهی مهم این است که کنسولهای مطرحتر همواره مشکلاتی را برای کاربران به همراه داشتند. ouya با هوشیاری سعی میکند از این مشکلات به نفع خود استفاده کند و با نزدیک شدن به خواستههای کاربران این کنسولها و بازیسازان سهم قابل توجهی در این بازار برای خود کسب کند.
اولین گام ouya ارزان بودن این کنسول است، قیمت این کنسول بسیار پایینتر و حدود یک چهارم قیمت کنسولهای بزرگ است.
یکی از مشکلات دیگری که گیمرهای کنسولهای بزرگ با آن سروکار دارند گران بودن بیش از اندازهی بازیها است. نکتهی مهم این است که ۵۰ دلار برای یک بازی قیمت زیادی برای بسیاری از کاربران است. کنسول ouya از این نارضایتی کاربران استفاده کرده و برای سازندگان بازی قانونی گذاشته است که هر بازی باید یک نسخهی مجانی داشته باشد. کاربران میتوانند در صورت تمایل نسخهی کامل بازی را خریداری کنند.
هزینهی ساخت بازی برای کنسولهای بزرگ بسیار زیاد است. همچنین قوانین بسیار سختگیرانهای از طرف کنسولها وجود دارد که علاوه بر دلسردی بازیسازان منجر به ایجاد فضای انحصاری در ساخت بازی شده است. ouya از این جریان نیز به سود خود استفاده کرده است. این کنسول ابتدا توانست با استفاده از یک سیستم عامل Open Source و قدرتمند توجه بسیاری از بازیسازان را به خود جلب کند. از سوی دیگر، بر خلاف دیگر کنسولها، Development Kit این کنسول موسوم به ODK کاملا مجانی است و بازیسازان تنها کافیست شروع کنند.
اما این آخر داستان نیست. ouya اخیرا بودجهای یک میلیون دلاری را به سازندگان بازی اختصاص داده است و با قوانینی ساده این امکان را برای ایدههایی که مورد علاقهی کاربران هم باشد فراهم ساخته تا بودجهی اولیه ی بازی را در اختیار داشته باشند.
این کنسول همانند همه ی دستگاههای دیگر بدون مشکل نیست. سازندگان ouya از عرضهی نسخهی دوم این کنسول خبر دادهاند. قرار است بسیاری از مشکلات کنسول در این نسخه رفع شوند.
بطور خلاصه، نقاط قوت این کنسول طراحی جذاب، سادگی جفتکردن دستهها، وجود نسخهی رایگان برای همهی بازیها، نصب راحت، و وجود ارتباط HDMI است. نقاط ضعف این دستگاه کیفیت پایین دسته ها، نداشتن مغازه بازی (Play Store)، حافظه ی داخلی کم و نداشتن قابلیت افزایش فضا، و کیفیت پایین بازیها است.
در نهایت، بله یا خیر؟
اینکه ouya میتواند شما را راضی کند یا خیر، در اصل بستگی به این موضوع دارد که شما چه نوع بازیهایی را میپسندید. بطور کلی اگر شما طرفدار بازیهایی با سبک قدیمیتر مثل sonic هستید، این کنسول برای شما مناسب خواهد بود ولی اگر شما بازیهای مدرنتر مثل Call of duty و امثال آنرا دوست دارید، بعید است که این کنسول با وضعیت کنونی بتواند شما را راضی کند، چرا که هنوز بازیهای زیادی برای این کنسول منتشر نشدهاند. علاوه بر این، این کنسول مشکلاتی پایهای دارد که ممکن است دوستداران بازیهای مدرن را از خود دور کند. از سوی دیگر قیمت کم کنسول باعث وسوسهشدن کاربران برای امتحانکردن این کنسول میشود.
از طرف دیگر، قیمت بازیها درایران بسیار پایین میباشد (حداقل بازی ها بر روی PC) پس با هزینههای بسیار کم و یک PC نسبتا خوب میتوانیم از بازیهای روز دنیا به راحتی لذت ببریم. نکتهی مهم این است که باید مقداری صبر کنیم و آینده ی این کنسول کوچک را مشاهده کنیم.
اگر ouya بازیسازان ایرانی را تحریم نکند و از طرفی بتواند سهم نسبی خوبی در بازار ایران کسب کند، میتواند بهترین گزینه برای بازیسازان ایرانی باشد، چرا که تحت سیستم عاملی Open Source است و همچنین مشکلات و سختیهایی که در کنسولهای بازی بزرگ برای بازیسازان وجود دارد را دربرندارد.
نتیجه گیری: صبر
با توضیحات گفته شده میتوان گفت که ouya کنسول خوب و آیندهداری میتواند باشد اما نه تنها کاربران ایرانی بلکه همهی کاربران باید کمی برای خرید این کنسول صبر کنند، تا زمانی که هم بازیهای بیشتر و متنوعتری تولید شده باشد و هم نسخهی جدید شاید کیفیت ساخت راضی کنندهتری داشته باشد.
نقل قول:
از اون نظرم حساب کنی امکان داره خیلی اتفاق ها بیوفته! اومدیو psn ورق رو برگردوند.از همه مهمتر اینکه تو مملکت ما PS4 با قیمتی که براش تعیین شده بیشتر بازه اقتصادی داره و گمون نکنم درصد خیلی بالایی از گیمر ها هم کنسول رو واسه آنلاینش خریداری کنن!
فقط ببین ازت انتظار دارم توی اون وحله از زمان که به این نتیجه رسیدیم امضاتو با لوگوی فوق شکیل PS تغییر بدی :دی
ببینید کِـــی گفتم باز اگر همین کنسول چند سال دیگه نیومد پِدَرِ همه رو در بیاره.: دینقل قول:
ouya
البته اگر اپل نخواد راه 100 ساله رو یه شبه طی کنه!!! ;)
خب من PS رو هم دوست دارم یعنی مثل خیلی فن ها از کنسول رقیب بدم نمیاد.کلا من عشق گیم و عشق کنسول هستم شاید تا حدودی بیشتر واسه سبک گیم PC هیتر باشم:n02: ولی چون به شدت شیفته ایکس باکس و بخصوص شبکه آنلاینش و دسته خوش دستش هستم پس فکر نکنم زمانی برسه که از فن بوی بودنم نسبت به مایکرو کوتاه بیام:n02: ولی آره انصافا لوگوی سونی قشنگه:n01:نقل قول:
راستی بحث دسته شد خواستم بگم من دو روز پیش داشتم از سرکار برمیگشتم خونه مسیرم خورد به یه گیم نت منم گفتم برم به یاد قدیما یه ساعتی زامبی بلک آپس 1 آنلاین با بچه های گیم نت بازی کنم.گیم نت این محله همش PS3 داشت و منم اصلا عادت به دسته PS3 نداشتم نمی دونم آیا علتش عدم عادت من به این دستگیره بود یا واقعا تفاوت فاحشی بین دستگیره PS3 و X360 هست چون اصلا به دلم ننشست دستگیره PS3 .دسته X360 خیلی خوش دست تر هست به نظرم و این D-pad دسته X360 پایین قرار داره خیلی بهتره تا اینکه بخواد مثل PS3 بالا باشه.
میلاد باید منتظر موند دید واسه آینده این کنسول چیکار میخواد بکنه چون نسل بعد قطعا حرفی برای گفتن در مقابل سونی و مایکرو نخواهد داشت مگر واسه نسل بعدش بتونه خودشو جا بدهنقل قول:
نتیجه گیری: صبر
با توضیحات گفته شده میتوان گفت که ouya کنسول خوب و آیندهداری میتواند باشد اما نه تنها کاربران ایرانی بلکه همهی کاربران باید کمی برای خرید این کنسول صبر کنند، تا زمانی که هم بازیهای بیشتر و متنوعتری تولید شده باشد و هم نسخهی جدید شاید کیفیت ساخت راضی کنندهتری داشته باشد.
چندين خبر :
- تمام باندلهاي x one داراي هدست مخصوص خواهند بود و البته كابل hdmi 4k (مايكرو قبلا گفته بود براي اضافه كردن هدست درجعبه بررسي انجام ميده كه بالاخره قرار داده شد)
- قابليت ضبط كردن بازي و شر كردنش در ps4 رايگان خواهد بود در صورتي كه براي انجام اينكار در x one بايد اكانت گلد باشيد
- طي مصاحبه اخير مايكرو توصيه شده كه كنسول افقي قرار داده بشه (گفتن ذاتا كنسول رو اونجوري ساختن هم براي حفظ ظاهر وسيله اي براي تمام خانواده و هم تهويه مناسبتر)
+
چند تا عکس از باز کردن جعبه xone و محتویاتش :
.
ایول:n20:نقل قول:
تمام باندلهاي x one داراي هدست مخصوص خواهند بود و البته كابل hdmi 4k (مايكرو قبلا گفته بود براي اضافه كردن هدست درجعبه بررسي انجام ميده كه بالاخره قرار داده شد)
همون 499 دلاریه اینا داخلشه عالیه واقعا :n01:
بچه ها اینم لینک دانلودش حتما ببینید :n12: سونی فن ها یه نظری بدن :n02:
وای انتظار چقدر سخته سه ماه دیگه یکی از این خوشگله مال منه:n12:
باید ببینیم خوشگله جیکار می کنه ..... :n10: ..
سالهای زیادی از دوران طلایی شرکت SEGA میگذرد؛ سالهایی که این شرکت به همراه کنسول 8 بیتی و بعدها نیز 16 بیتی خود دنیای بازیها را در اختیار داشت و امروز فقط یاد و خاطرهاش باقی مانده است. در همین راستا در جدیدترین خبری که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منشر شده است این گمان میرود که سگا بار دیگر میخواهد پا به عرصه صنعت کنسول سازی بگذارد و از قرار معلوم نیز نامش “Spectrum” میباشد (فعلا). همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید نام و آرم سگا در زیر این نام -- شده است که تاریخ 12 ژانویه یعنی E3 امسال را نشان میدهد که پیانش نیز بدین گونه است:
"دنیای جدید سرگرمی" هر چند هنوز مشخص نیست این تصویر واقعی است یا خیر ولی آمدن یک کنسول جدید از سوی سگا میتواند بسیار هیجان انگیز باشد.
طرف چقدر با هیجان داشت بازش می کرد!
داشت ســــکتـــه می کرد :دی
3 بار دقیقآ وسط صحبتهاش اشاره به این کرد که کنسول زیبا,کنسول خوشجل,کنسول جیگر و این حرفها دیگه ... :n02:
قضیه ps4 و xone مثه داستان مسابقه ی اون خرگوشیه با لاک پشته بود (کارتُنش اسمش یادم نی ولی فکر کنم بانی خرگوشه بود: دی)شده. xone همون خرگوشس که زودتر و با فاصله ی زیاد جلو میوفته ولی به خاطر سر به هوا بودنش و غرور کاذب از لاک پشته(ps4) غافل میشه میاد ازش رد میشه :دی
ولی قشنگ بود کلیپش,کنسول رو نادید بگیریم حس خوبی به آدم دس میده اون لحظه :دی
کنسول رو چرا نادیده بگیری؟دلت میاد کنسول به این خفنی رو نادیده بگیری؟چیزی فراتر از یک کنسول چیزی فراتر از یک تکنولولژی >>> به عبارت بهتر : Xbox one = خدای هر چی سرگرمی تو جهان:n12:نقل قول:
All in one
and
Tv is more amazing when you are the controller
yes we are waiting for
.
.
.
.
.
Xbox one
Microsoft:گلد خود را با آشنایتان به اشتراک بگذارید
مایکروسافت امروز از امکان جدیدی به نام Homegold رونمایی کرد که این امکان را به شما میدهد که چند نفر گلدشان را در یک کنسول واحد به اشتراک بگزارند.
آقای Marc Whitten بیشتر توضیح میدهد که این امکان به اکانت و کنسول شما وصل است و این امکان را میدهد که دیگران از تمامی امکانات از جمله ویدئو های ضبط شده و... در خانه تان استفاده کنند:
نقل قول:
هر کسی از پرستار کودک تا دوستتان که به خانه ی شما می آید میتواند از این امکان استفاده کند.آن ها از گیمر تگ خود استفاده میکنند پس هیچ تداخلی با گیمرتگ شما نخواهند داشت و خیالتان میتواند راحت باشد که تنظیماتتان به هم نمی ریزد و در عین حال آن ها از اکثر امکانات لایو استفاده میکنند
او ادامه میدهد:
نقل قول:
ما نمیخواهیم که طرفدارنمان یک سری قوانین را درباره نحوه استفاده از گلد رعایت کنند بلکه میخواهیم بسیار ساده عمل کنیم, ما میخواهیم هر کس که به خانه تان آمد به صورت کامل از امکانات گلد استفاده کند
در ادامه او اعلام کرد که این امکان برای Xbox 360 نخواهد بود و هم چنین هنوز آن ها در حال بررسی امکان Familiy Sharing که درگذشته توسط مایکروسافت پس گرفته شد, باز گردانند.
Update:
در طی آخرین خبر منتشر شده در سایت Xbox.com امکان Familiy Sharing نیز بازگشته, از این پس کنسول شما تبدیل به یک کتابخانه عظیم از بازی های دیجیتالی خواهد شد و امکان اشتراک گزاری آن ها نیز وجود دارد
-------------------------------
پ.ن: آقا هی بگین مایکروسافت بده مایکروسافت اله مایکروسافت بله:n02: قربونش برم همش داره به نفع ما کار میکنه این روزا:n06:
مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید
در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.
در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.
مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.
خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."
خيلي ممنون ، بسيار جالب بود :n16:نقل قول:
اميد بر آن داريم توانايي خريد هر دو كنسول رو داشته باشيم !
با تشكر :n12:
نقل قول:
من تا این خبر رو نشنیده بودم فکر می کردم که کنترلش قابل شارژ هستش و باتری دیگه تموم حتا بعد مراسم 21 می تا این ور که با دوستانم در مورد کنسولش حرف میزدیم هر موقع صحبت از کنترلرش میشد میگفتیم که بله قابل شارزه و باتری جا عوض کردن تمام چه بسا که از طراحی کنترل X1 خیلی خوشم میاد و معلومه که خیلی خوش دسته اما الان کلا شوکه شدم که در نسل هشتم هم باز کنترل کنسول مایکروسافت نیاز به باتری داره و نمی دونم چرا این همه مدت متوجه نشده بودم که کنترلش قابل شارژ نیست.
حالا سوای باتری خور بودنش که واقعا یک زحمت محسوب میشه نمی دونم چرا مایکروسافت اومده میگه اگه خواهانشید پس درخواست کنید!!
خب اخه مگه کسی هم پیدا میشه که کنترلر با باتری بخواد؟ :n02:
خب اول از هر چیز حالت فعلی دسته قطعا از لحاظ مالی به نفع مایکروسافته واسه همین اگر نظرسنجی هم بذاره دوست داره یه جورایی مجبور نشه تغییر تو دستش ایجاد کنه ولی یه تعدادی هم هستند که دسته با باتری رو می پسندند من تو فوروم های مختلف اینو دیدم هرچند تعداشون کمه.نقل قول:
با این حال امیدواریم مایکروسافت که این روزا بدجور به حرف فن هاش گوش میده اینو هم تغییر بده:n02:
راستش من خودم این قابل تعویض بودن باتری رو یک مزیت خیلی خوب میدونم و سر این مساله از کنترلر ps3 ناراضی هستم .
باتری قابل تعویض خیلی بهتره ، سیاستی که مایکرو در مورد کنترل 360 داشت خوب بود ولی باتری که تولید کرده بود آشغالی بود .
میلاد منظورت پلی اند شارژ کیته؟!نقل قول:
کیفیت اصلیاش که بد نبود،یه بار پر میکردی راحت 15 ساعت جواب میداد...........
+
ولی در کل خودم باطری شارژی سرخود رو بیشتر دوست دارم..............
آره منظورم همونه ! آشغال ترین چیزیه که توی عمرم دیدم .سر یک هفته خراب شد . رفتم برای گارانتی دیدم یک صفی عریض و طویل نزدیک 50 نفر وایسادن و همه یکی یه دونه از اینها دستشونه :n02:نقل قول:
توی اخبار هم بخونید نوشته که خیلی باتری مزخرفی بود . بعد ها یک سری افتر مارکت اومد که بهتر از اوریجینالش بود ! فکر کنید تقلبیش از اوریجینالش بهتر باشه :n08:
انصافا این حس که میتونی بری جنسی که خریدی و حالا ازش ناراضی هستی یا خراب شده میتونی بدی درستش کنن و رو دستت نمیمونه واقعا حس خیلی خوبیه که ما ایرانی ها به کل ازش محرومیم.نقل قول:
اینجا حتا چیزی رو که بیمه می کنی و بابتش پول میدی هم اطمینان نداری که به وقت نیاز بیمه بیاد خسارتت رو پرداخت کنه حالا چه برسه به تعویض یک باتری فینگیلی :دی