بازی خوبیه ولی نه می شه گفت بهترین بازی جهانه نه میشه گفت ای بدک نیست
Printable View
بازی خوبیه ولی نه می شه گفت بهترین بازی جهانه نه میشه گفت ای بدک نیست
به نظر من بازی خیلی قشنگیه،ولی خوب من خیلی وقت هست که دیگه اونو بازی نمیکنم...
با وجود اینکه بازی اصلی جنگ های صلیبی اصلا از کارت گرافیک استفاده نمیکنه ولی من هنوز گرافیکش رو به ورژن های بعدش ترجیح میدم
بازي بسيار خوبيه ولي يكم سخته:31: خيلي وقته كه بازي نمي كنم:34:.
كسي نسخه ي اضافه كننده فارسيش رو بازي كرده؟
بهترين جاش خراب كردن قبره:4:
من نسخه دارینوسش رو بازی کردم اما زیاد نرفتمش. همش داشتم با Age Of Mythology مقایسش میکردم تا اینکه دیگه حرصم دراومد و یه راست رفتم از روی هاردم پاکش کردم!!!:31:نقل قول:
من فقط شماره یکش رو دوست دارم
شماره یکش رو ان لاین هم بازی کردم هیچی مثل یکش نمیشه
منم دارینوسشو بازی می کنم، بعضی مواقعم با ترینرنقل قول:
وای که حالم از این ترجمه های ناشیانه ش متنفرم
خراب کردن قبر؟؟ این دیگه کجاشه؟
يكي ميشه ترينر شماره دو اين بازي رو بزاره
من که چند بار سعی کردم با ترینر برم که قاطی میکرد.من از ترینر متنفرم. این بازی اصلا چیت نداره؟
اگه با تقلب میخوای ببری دیگه چرا بازی میکنی اخه این بازی از اول تا اخرش یکی چیز جدیدی هم نمیاد فقط برای دوستداران بازی زده شده تا حال کنیم
نه. آخه من همیشه بازی هارو بار اول که میخوام داستانیشونو برم با چیت کد میرم. حداقل یه بار رو بتونم برم بقیه ش با خدا!!!
حالا واقعا چیت کد داره؟ من کلی سرچ کردم نداشت. منظور من قسمت 3 هست.
حالا اگه داره میتونین برام بذارین؟
ممنون
منظورم توقسمت دوم بازي
خوب تو مرحله هاي بازي چطوري سنگ ها رو منتقل كنم
يه سوال ميشه انبار غذا رو منتقل كرد جاي ديگري؟
پس توی 3 نداره. حیف. من که دیگه از این باز ی حرصم در اومده و ولش کردم. هنوز هم دوستدار پر و پا قرص Age Of Mythology هستم!!!!
ببخشيد يه كي ميتونه منو تو قسمت دو اين بازي راهنمايي كنه چجوري ميشه سرباز ساخت؟
من قسمت 3 رو فقط بازی کردم. اما توی همه ی استراتژیکی ها اینطوره که شما باید توی قسمت ساختمون سازی یه سرباز خونه بسازی. یا روی یه نفر بیکار کلیک کنی که بسازه. بعد که ساخته شد روش کلیک کنی و هر نوع سربازی رو که خواستی بسازی. البته باید پول کافی داسته باشی براش. مثلا اگه 200 تا طلا میخواد. 100 تا گوشت یا غذا میخواد شما باید این مقدار رو داشته باشی.
سلام
میشه یا بازی که در سبک جنگ ها صلیبی باشه و فوق العاده زیبا باشه معرفی کنین؟
سیستم من اینه بازیی بگین که به سیستمم بخوره ها ...
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 3.2
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به نظر من بهترین بازی استراتژیک که بازی کردم Age Of Mythology بوده. اگه از همین اول کار ورژن جدید Titan
رو بگیری بهتره. چون اون کاملتره. من که استراتژیکهای دیگه رو دوست ندارم و از جمله جنگهای سلیبی!!:27:
آیا قوی ترین آدم تو جنگهای صلیبی ولف؟؟
:18:
نه منظورت تو كدوم جنگ صليبي ولف فقط خود نمايي ميكنه وحركتهاي تكراري وسريع هم شكست مي خوره
میشه یکمی واضحتر بگی؟نقل قول:
نقل قول:
اره درستهنقل قول:
میشه یکمی واضحتر بگی؟
چون ديوار هاي كه ولف ميسازه خيلي ضخيم هستن به همين خاطر نفوذ كردن بهش سخته
فكر نظاميشم عالييه.طوري كه قلعه رو ميسازه با اون شكل با حال . مستحكمش واقعآ سخته نفوذ بهش.حالا كماندارم بهش اظافه كنيد كه بالاي ديوارا هستن.
نه من حالش ميگيرم وگرفتم باز هم هر چقدر درخودش ديوار بكشه ميشه نفوذ كرد از بين بردش فقط بايد فكر ادم كار كنه
من تا حال 3 تاش بازي كردم ولي 4 رشو نديدم
بچه ها هرکی ترینر بازی می خواهد به این سایت یک سری بزنه :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
:31:بچه ها چه موقع میا یید تو بحث هر کدومتون به این آدرس ایمیل:ایمیل بدهید یا آف بگذارید rasoolforoozande:27:
:42:در ضمن این آدرس کاملشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم با گذاشتن اون منقل ها (!) همونایی که تیرهای کماندار هارو آتیشی میکنه
(که برای آتیش زدن قیر به کار میره) تاثیری روی قدرت یا سرعت تیر ها هم میزاره؟
مي شه ادرس يه سايت براي دانلود قعله 4 بدهيد ممنون م
ببخشيد يادم رفت اگه مي شه مزاش بزاريدمممممممممممممنننننن ون ن ن ن
دوست عزیز! شما بایستی درخواست خودتون رو در انجمن دانلود بازی - تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایستی مطرح کنید.نقل قول:
پس لطفا این گونه درخواست ها رو در تاپیک خود بازی مطرح نکنید ... ممنون!
ببخشيد نمي دونستم منننننننوننننم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها چه موقع میا یید تو بحث هر کدومتون به این آدرس ایمیل:ایمیل بدهید یا آف بگذارید rasoolforoozande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این آدرس کاملشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rasoolforoozande@yahoo.com
مرحله 32 کسی رد کرده.
يه سوال داشتم چجوري مردم كه دزدي ميكنند مجازات كنيم
كسي قلعه دو را داره؟
سلام به همه دوستان پي سي ورد :20::31:
بهترين بازي جهان از نظر من جنگهاي صليبيه كه ورژن جديدش تازه به بازار اومده !!!!!!
اسمش:Stronghold Crusader EXTREME 2008
سبكش:همون استراتژيك
خالي از لطف نيست كه بگم اين نسخه اظافه كننده مراحل جديد كه مراحل اصلي شامل 20 مرحله سخت و نفس گير ميباشد... پادشاهان جديد:مانند آبوت. وزير . امير . نظير . مارشال . شريف . شاه فليپ اول و امپراطور فردريك ميباشد...
اگه عكسشو خواستيد بگين ميزارم!!!!!!!!!!!
اگه كسي ترينر اين بازي داره لطف كنه بزاره !!!!!!
اگه كسي مپ هاشو داره بزاره ....
ممنون مرسي
باي باي
من عشقم این بازیه
خیلی باحاله ، ولی همیشه تا مرحله های 25-30 میرم ، بعدش پاک می کنم : دی
ميشه بگيد با كي افتاديدي راستش من چهارشو دارم اما يكشو تموم كردم..........
دوستان سلام
من خوره این بازی هستم و از اولین روزی که وارد بازار شد تا الان 24 ساعته دارم بازی می کنم !!!
البته جدیدا کار طراحی نقشه های جدید رو انجام می دم به خصوص نقشه های مخصوص بازی آنلاین و در مورد استراتژیک های بازی هم تکنیک هایی بلدم که بعد از 3 سال بازی کردن فهمیدم
اگه کسی در مورد بازی سوالی داره در خدمتش هستم و در ضمن لینک تاپیک طراحی نقشه رو هم توی امضا گذاشتم
خداییش نقشه هام حرف ندارن مخصوصا نقشه های تکنفره اینقدر طبیعی طراحی میشن که نظر همه رو جلب کردن بد نیست شما هم یه نگاهی به این تاپیک بندازین
سلام دوستان میخواستم بدونم Stronghold Crusader EXTREME 2008 بیشتر شبیه قلعه ی 2 یا 3 ؟
لطفا راهنمايي بكنيد:
1- چطوري ميشه از نقشه هاي دانلود شده در بازي استفاده كرد ؟
2- آيا اين نقشه ها رو ميشه يه نفره بازي كرد يا فقط براي بازي تحت شبكه است ؟
با تشكر