مدل اروپایی LE40B651 است و حتما ----T داره اونایی که جناب سقزشاپ میگه مالزی هست .نقل قول:
Printable View
مدل اروپایی LE40B651 است و حتما ----T داره اونایی که جناب سقزشاپ میگه مالزی هست .نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم. یکی از دوستان میگفت که در ساری از سال جدید شروع میشه به پخش. اگه من نماینده شما در ساری رو ببینم و از صحت قضیه مطمئن بشم یه گیرنده خوب برای لپتاپ میخوام.
چه مارکی رو پیشنهاد میکنید. قیمت چنده ؟ در ضمن ایا کانال 3 جزو کانالهای دریافتی هست و اگه هست ایا موقع پخش فوتبال ها مثل ماهواره کانال رو خراب میکنند ؟
اگه امکانش هست همینجا پاسخ بدید و اگه نه در پیغام خصوصی.
منتظر پاسخ شما هستم.
دوست عزیز
شما برای لپ تاپت می تونی مدل USB گیرنده دیجیتال ----T رو تهیه کنی. حدود 30 تا 40 هزار تومان هم قیمتش هست. من برای کامپیوتر خونه مون مدل داخلی PCI رو گرفتم. مارک ها اکثرا متفرقه هستند. اما مارک معتبر اگر می خوای پیناکل Pinacle هست که البته گرونتره.
بعدشم در موقع پخش فوتبال شبکه سه، هیچ تصویر خراب نمی شه. در ماهواره هم شما اگر کد شبکه سه رو به ----- بدی کانال دیگه شطرنجی نمی شه. کاش مدل رسیورت رو می نوشتی تا راهنماییت می کردم.
شما فقط مطمئن بشو در محل زندگی شما پخش دیجیتال آغار شده یا نه! اگر جواب مثبته بدون شک و شبهه برو بخر. خوبی این سیستم اینه که بر خلاف ماهواره که در زمان بارندگی که شما در شمال خیلی زیاد باهاش مواجه هستید، اصلا اختلال و شطرنجی شدن درش پیش نمی آد و برای همیشه بدون شطرنجی و خش خشی و برفکی و سایه دار و به صورت دیجیتالی می تونین تصاویر رو به همان کیفیتی که در صدا و سیما تولید و ارسال می شه دریافت کنید.
حتما حتما اگر بازم سوال داشتید بپرسید.
من آرزومه که همه ی هموطن های عزیزم با تکنولوژی ها کاملا آشنا باشن و اطلاعاتشون در همه زمینه ها بالا باشه.
حالا که خدا رو شکر این سیستم خوب تو کشور هست باید همه باهاش آشنا بشن و اونقدر به مسئولان فشار بیارن که خود دولت برای رساندن دستگاه خوب و مورد اعتماد به مردم، تمهیداتی رو در نظر بگیره و از بازار سیاه و غیره جلوگیری کنه!
امیدوارم این طور بشه!
چند روز پیش داشتم توی اینترنت چرخ می زدم که سونی در زمینه ال سی دی در حال حاضر چه کرده. یه چیزایی دیدم مخم سوت کشید! یه سری ال سی دی ساخته از سری های W5500 و Z5500 و V5500... در همه ابعاد هم هستند. یعنی 32، 40، 46 و 52
فقط در همین حد داشته باشین که تیونر و گیرنده این LCDها چی هست:
گیرنده نوین ترین سیستم HD در دریافت امواج ماهواره ای با تکنولوژی برتر ----S2
گیرنده دیجیتالی زمینی ----T با استاندارد نوین MPEG-4 که الان در تهران راه اندازی شده
گیرنده دیجیتالی سیستم کابلی ----C که در اروپا مورد استفاده هست.
کارت خور و خشاب CI و CAM به دو صورت که بتوان انواع کارت های پکیج های ماهواره ای را برای باز کردن کانال های کد شده به آن متصل کرد!
چهار تا ورودی HDMI داره و تقریبا تمام مشخصاتش یکی دو سر و گردن از بهترین LCDهای دنیا و خودش پیشرفته تر و مدرن تر هست.
شما حساب کنید همین الان تیونری که سونی توی محصولاتش می ذاره چه قدرت و دقت دریافتی داره. حالا ببینین که توی این سری تلویزیون هاش گیرنده ----S2 رو هم گذاشته داخل براویا!!
کاش که منم یکی از این LCD ها داشتم!
اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟
سلامنقل قول:
امروز حتما آدرس و شمار تلفن نمایندگی مازندران رو تقدیم میکنم
شبکه سه هم روی این گیرنده ها دریافت میشه . بدون هیچ مشکلی
نقل قول:
خیر
هنوز راه اندازی نشده است.
چون استان خراسان رضوی جزء کلان شهر ها می باشد مطمئن باشید بزودی این اتفاق خواهد افتاد
دوستان
ما یه دونه ال سی دی سامسونگ گرفتیم
الان واسه دریافت دیجیتال چی پیشنهاد میکنید
نمیخوام هر کی دنبال تبلیغه و یا رو برند خاصی تعصب داره بهم بگه چی بخرم میخوام یه چیزس باشه که دردسر نداشته باشه و با کیفیت خوب تمام کانلاهارو بدون افت کیفیت تو تمام مناطق تهران پخش کنه
نیاد فردا بگه ااا میگفتی اون مدل رو بهت یگفتم اونجای تهران بهتر جواب میده
پیشاپیش ممنونم
ممنونمنقل قول:
منتظر خبر شما هستم.
لطفا اگه وب سایتی دارید که محصولات رو توش معرفی میکنید ممنون میشم لینکش رو به من بدید. (اگه لینک دادن خلاف قوانین هست در پیغام خصوصی لطف کنید و بگید)
سپاس فراوان
با سلام خدمت همه دوستان،
به نظر بنده امروز برای کاربر ایرانی، یک دستگاه کامل پخش محتواهای دیجیتال، باید دارای قابلیتهای زیر باشد:
از لحاظ فنی:
1- دارای Codec (یعنی هم encoder و هم decoder) برای فرمتهای
1- دارای تیونر دیجیتال برای
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
ممنون بابت پیغام خصوصیتون
متاسفانه چون اجازه ارسال پیغام خصوصی رو ندارم (به دلیل تعداد کم پست ها) همین جا سوالم رو مطرح میکنم.
من سایت شما رو دیدم. توش ستاپ باکس معرفی شده که خب مال تلویزیونه. میخواستم ببینم همین دستگاه برای لپتاپه ؟
چونکه من تو تبلیغات دیدم که دستگاه برای کامپیوتر و لپتاپ خیلی کوچیکه. در حد یه یو اس بی و انتن
در ضمن قیمتش هم حول و حوش 30 40 تومنه.
میشه یه توضیحاتی رو لطف بفرمایید.
تشکر و سپاس
نقل قول:
ببین دوست خوب فعلا سه تا دستگاه مطرحه
1 - provision با قابلیت HD و یک مدیاپلیر خوب قیمت: 100 الی 110 تومان
2- Denay با قابلیت SD قیمت: 110 تومان
3- xvision با قابلیت SD قیمت: میگن 80 و میگن یک ماهم باید صبر کنی
تو این تاپیک به اندازه کافی درباره این سه تا صحبت شده... دیگه قضاوت با خودت...
اگه مدل دیگه ای به غیر از این سه تا سراغ داری - با قیمت و مشخصات بنویس تا ما هم مطلع بشیم
اگر پولش برات مسئله ای نیست می تونی رو ----- strong 4910 یه بررسی بکنی
و ----- های HD دیگه که ----T دارند
سلامنقل قول:
پس یه سری به سایت دیگه ما بزتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب عزیز
من سایت رو دیدم
شما 2 تا محصول دارید
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 38 تومن
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمت اون مشخص نیست.
اولا میخواستم بپرسم قیمت محصول شماره 2 چنده
دوما چه تفاوتهایی بین این دو مدل (شماره بک و 2 ) وجود داره
سوما برای من یه قضیه مهم هست که دستگاه کوچک و قابل حمل باشه. مثلا اون مدل 110 تومنی شما که مخصوص تلویزونه برای حمل و نقل مشکل داره.
و سوال اخر اینکه ایا اگه من در مازندران اون دستگاه 38 تومنی رو به لپتاپ وصل کنم ایا سیگنالهای دیجیتال رو میگیره یا خیر؟
ممنونم میشم به این سوالات پاسخ بدید.
جناب پروویژن گرامی با عرض سلام
من با ساپورت شما تماس گرفتم در مورد دستگاه هایبرید
میخواستم بپرسم ایا fouladrayaneh هم جزو شرکتهای شماست.
ایشون قیمت رو فرمودند. 68 تومن و گفتند مبلغ رو باید اول به حساب سیبا واریز کنیم.
خواستم از شما تایید بگیرم که درسته یا نه.
منتظر پاسخ شما هستم.
پاناسونیک مالزی یا سنگاپور
سلامنقل قول:
از این که نتونستم سریع پاسخ بدم شرمنده ، ماموریت بودم
اما دقیقا من هم میخواستم بگم با شرکت ما تماس بگیرید و قیمت همونی هست که همکاران من اعلام کردند
مدل برتر ما همون آی برید هست با قیمت 68000 تومان
اگر تهران هستید آدرس بدیم تشریف ببرید یکی از دفاتر ما و اگر نه که ارسال کنیم شهرستان.
موفق باشید
با عرض سلام
جناب provision عزیز
بنده محصول مورد نظر رو خریداری کردم و فیش رو هم پراخت کردم. با مسئول مربوطه هم تماس گرفتم و اطلاعات مورد نظر رو به ایشون دادم. ایشون قول دادند که امروز (13 بهمن) محصول رو از طریق پست برای بنده ارسال میکنند.
با تشکر از آقای کریمی پور ... من چند وقت هست که خبرهای شما رو در مورد Set Top Box Provision پیگیری می کنم
امروز هم به شرکتتون سفارش دادم که گفتن بعد از بیستم براتون پیک میشه.
ممنون از اطلاعات خوبتون.
موفق باشید
با عرض سلام خدمت کليه اساتيد.
مي خواستم بدونم در حال حاضر تلويزيون ديجيتال وجود دارد که بتواند تصاوير ديجيتال را بدون نياز به ستاب باکس دريافت کند؟
در صورد وجود اگر مدل را ذکر کنيد ممنون مي شوم.
نقل قول:
سلام و روز بخیر
انشاالله اگر مشکل خاصی پیش نیاد سری جدید ستاپ باکس در راه است و تا 20 بهمن در بازار پخش خواهد شد
یک هد ست هم برای شما به عنوان هدیه تقدیم شده
موفق باشید
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
سلام و ممنون از اینکه دستگاه ما رو برای مصرف خود انتخاب کردید.نقل قول:
انشاالله در اسرع وقت دستگه بدستتون میرسه
موفق باشید
مانیتور تی وی lg مدل m2794نقل قول:
قيمتش هم 4.50 و 27 اينچ هست. كيفيتش خوبهنقل قول:
نقل قول:
سلام ممنونم.
راستش هنوز نرسیده. معمولا 1 روز طول میکشید مگه اینکه بد شانس باشیم.
تماس گرفتم با شرکت گفتند که ارسال شده. (اگه شماره مرسوله رو میتونستید بدید بهتر میشد رهگیریش کرد)
راستی هدست رایگان به ما هم تعلق میگیره ؟ چون در سایت نوشته شده خریدهای بالای 20 تومن هدست میگیرند.
ممنون از پشتیبانی و پاسخگوییتون
يك فروشگاه بزرگ در بلوار فردوس غربي 404 هزار تومان مي فروشد.نقل قول:
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
در حد 37 تا 40 اينچ مدل ديگري كه در بازار ايران موچود باشد نمي شناسيد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یک عدد هد ست هم برای شما ارسال کردیم
جهت دریافت شماره رهگیری میتوانید با شرکت تماس بگیرید
بله .به مناسبت سی و یکمین سال پیروزی جهت خریداران هدیه در نظر گرفته شده
47LG7000 تیونر دیجیتال دارد
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
قیمت در اروپا 1900000
جناب provision عزیز
امروز صبح بسته به دست من رسید. موقع نصب متوجه شدم که درایور با ویندوز 7 هماهنگ نیست
در این مورد راهی هست ؟ من از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکنم
جناب provision گرامی
من موفق شدم درایور سیستم رو روی ویندو 7 64 بیتی اینستال کنم
بدون مشکل کار کرد. اما متاسفانه سیگنال دیجیتالی رو پیدا نمیکنه.
با انتن خودش امتحان کردم و سیگنالی پیدا نشد. سیستم رو به انتن هوایی نصب کردم (البته به خروجی بوستر) باز هم فقط سیگنالهای انالوگ رو میگرفت و اثری از دیجیتال نبود. (موقع ستینگ دیجیتال انتن روی صفر بود و هیچ خطی نداشت)
در ضمن تصویر سیگنال انالوگ هم ابی رنگ بود که دلیلش رو نفهمیدم. به نظرتون ایراد کار من کجا میتونه باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن شما مطمئنید که در مازندران سیگنال دیجیتال داریم ؟؟؟؟ راستش خودم شک پیدا کردم چون هیچ نشونه ای دال بر اینکه سیسگنال دیجیتال هست من ندیدم تا الان. (من رو حساب اطمینانی که شما در این مورد دادید این دستگاه رو از شما خریداری کردم)
ضمن عذرخواهی از مدیران عزیز بخاطر پست های پشت سر هم
جناب provision عزیز
بنده دسنگاه رو نصب کرد. البته در منطقه ما سیگنال دیجیتالی دریافت نشد متاسفانه. برای همین وصلش کرده به سیگنال انالوگ
کانالها رو هم دریافت کرد. (هر چند که کیفیتشون خیلی بالا نبود که خب انالوگ هست و انتن ما هم خیلی کیفیت خوبی نداره) اما اصلا صدایی وجود نداشت. یعنی تصاویر رو داشتیم اما خفه بود و صداش در نمیومد.
در ابتدا شک کردم که شاید درایور دستگاه روی ویندوز 7 خوب نصب نشده. بنابراین اومدم و روی ویندوز ایکس پی (یه دستگاه دیگه) دیوایس رو نصب کردم. درایور به راحتی نصب شد. برنامه توتال مدیا رو هم نصب کردم. اما اینجا هم علیرغم اینکه تصاویر رو داشتیم از صدا خبری نبود.
جالب بود که رادیو اف ام صدا داشت. اما کانالهای تلویزیونی صدا ندارند.
میشه بنده رو راهنمایی کنید که چطور میشه صدای کانالها رو فعال کرد؟
از آنتن هوایی بدون بوستر برای دیچیتال استفاده کنید.نقل قول:
مطمئنید که باید بدون بوستر باشه ؟!؟!؟!؟
بله چون بوستر آنالوگ سیگنال دیجیتال را عبور نمی دهد چند مدل هم چک شده البته بوستر دیجیتال هم در بازار هست.نقل قول:
باشه. امروز سعی میکنم برم پشت بوم و یه سیم مستقیم برای این دستگاه بکشم پایین. البته بدون بوستر
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید :13:
سلام و روز بخیرنقل قول:
تا جایی که من میدونم سیستم ارسال سیگنال دیجیتال در شهر مازندران به صورت پایلوت راه اندازی شده و قابل دریافت در شهر ساری به شعاع 10-15 کیلومتر است .
لطفا جهت بررسی فنی با شرکت تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
با سلام و عرض خسته نباشید Provision
در مورد محصول
ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD
میخواستم بدانم که آیا قابلیت شبکه شدن دارد؟ آیا تیونر دیجیتالی دارد؟ آیا زیرنویس فارسی را ساپورت میکند؟ مدت گارانتی چقدر است؟ محصول تولید خود شماست یا سفارشی است؟ و اینکه قیمت ان چقدر است؟ چون نتوانستم پیام خصوصی بزنم اینجا مزاحم شدم:46:
خب من امروز موفق شدم با راهنمایی یخش پشتیبانی شرکت فروشنده محصولات پروویژن سیگنال دیجیتال رو در ساری دریافت کنم.
همونطور که گفته بودند 5 کانال در مازندران قابل دریافته
اما مشکلی که دارم اینه که تصویر حالت مکث داره. مثلا 5 ثانیه پخش میشه 1 ثانیه توقف داره و به همین منوال
گاهی اوقات هم کلا سیگنال نداریم یا فقط صدای خالی هست که میاد.
علت این مشکل رو کسی میدونه از چیه؟!
سلامنقل قول:
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
سلامو روز بخیرنقل قول:
از اینکه توانستید سیگنال دیجیتالی دریافت کنید خوشحالیم.
از نظر فنی عرض کنم چون نصب و راه اندازی فرستنده دیجیتالی در مازندران به صورت پایلوت است ممکنه این تاخیرها به همین خاطر باشه و جون دستگاهها و سرویس ها در حال دولوپ شدن است انشاالله این مشکل هم حل خواهد شد.
[QUOTE=provision;4645101]سلام
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.[COLOR="Silver"]
با تشکر از پاسخگویی شما
آیا در آینده قصد اضافه نمودن قابلیت شبکه شدن را دارید؟ چون حیف است یک چنین دستگاهی این قابلیت بسیار کاربردی را نداشته باشد:41:
در ضمن در مشخصات آمده Network Ethernet این چه قابلیتی است؟
Full HD Multimedia Recorder & Play
• HDMI 1080i/1080P
• Network Ethernet 10/100M
• WIFI(optional): By external USB doungle
• Audio Format: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
• Video Format : .AVI, .MP4, .MOV, .ISO (DVD VIDEO), .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB
• Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
• Photo Format : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF
• Schedule recording and one button recording with Timeshift function
• Music Slideshow and Zoom