سلام
آقا جدیدا نمتونم با fusebundle.exe فایل های آپدیت رو بگیرم .
دلیلش چیه ؟
حتی فایل fusebundle.conf رو هم Edit کردم و platform رو win_av13 کردم .
ممنون .
Printable View
سلام
آقا جدیدا نمتونم با fusebundle.exe فایل های آپدیت رو بگیرم .
دلیلش چیه ؟
حتی فایل fusebundle.conf رو هم Edit کردم و platform رو win_av13 کردم .
ممنون .
سلام
اویرا رایگان رو نصب کردم اما همش ازم کی لایسنس می خواد . هر کار کردم نشد که نشد . چکار باید کرد
ممنون از راهنماییتون
سلام
تاریخ لایسنسش برای کی هست ؟
نسخه ی جدیدشو از سایتش بگیر تا 6/2014 تاریخ داره .
کسی اینجا جواب نمیده لایسن از افتاده الان میخوام لایسن جدید بدم همش این خطا میده
چیش معتبر نیست نمی فهمم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این دو قسمت رو که مشکل داره چه جوری درست کنم
ممنون
اگر کسی لایسنس آویرا اینترنتی سکوریتی خواست پ .خ بده
شما آنتی ویروستون رو آپدیت کنید درست میشه .نقل قول:
روی گزینه ی Start Update تو همون تصویر بزنید وایسید اپدیت هارو بگیره ، حدود 80 مگ هست .
برای Web Protection هم میتونی این مراحل رو بری :
موفق باشید.
بچه ها من یکسری فایل کیجن و پچ دارم که اویرا تروجان تشخیصش میده ، میخوام بفرستم برای خودسایت اویرا ببینم اونها جوابشون چیه ، کسی میدونه چی کار میباست بکنم ؟
دو سه شب قبل دو ساعت و 20 دقیقه با اینترنت نفتی دان کردم اما به 80مگ که رسید شروع به بالا رفتن کرد شد 90 100 و .... من دیدم نمیشه لغوش کردم . آیا مشکلی داره که یه همچین موردی داشت؟
ممنون
درود دوست عزیز :نقل قول:
توی همون صفحه ای که اویرا رو دانلود کردین پایینش یه کی-کلید -فعالساز هست که یک کیلو بایت بیشتر نیست..اونو دانلود و به اویرا معرفی کنید..بعد از اون تا زمانی که آپدیت بشه لایسنس نمیخواد...
این هم لینک دانلود اویرا و کلید رایگان :
درود دوست عزیز :نقل قول:
اویرا کلا به کپی رایت و فایلهای ناشناس مثل کیژن و پچ و کرک حساسه...
باید اونها رو به لیست استثنائات اضافه کنید ( هم به اسکنر و هم به ریل تایم معرفیشون کن) هرچند اویرا انتخابو به خودت میده در موقع شناسایی و میتونی از همون صفحه روی فایل رایت کلیک کنی و اونو مثلا برای یکبار یا همیشه از اسکن ایگنور کنی...
برای شک به فایلهاتم به ویروس توتال مراجعه کن که اویرا هم توش هست..
درود :نقل قول:
به نظر من شما آپدیت آفلاین رو از سایتهای معتبر مثل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کن و به اویرا معرفیش کن و بعد از موفقیت آمیز بودن آپدیت آفلاین روی آپدیت کلیک کن که حجم آپدیتهات خیلی کمتر میشه در ضمن فایل آپدیتت هم برای روز مبادا میمونه و اینکه شما در آخرای آپدیت هم که انصراف بزنی کل حجم آپدیتت میپره اما با این روش هم سرعت دانلودت بالاتره و هم میتونی دانلود فایل رو با دانلود منیجر انجام بدی ...
لینک دانلود آپدیت آفلاین اویرا تا تاریخ 3.8.2013
این پیغام میگه مدت این لایسنس تموم شده و قابل نصب نیست...باید کلید جدید وارد کنید تا موقعی که قبول کنه....به شانستون بستگی داره...
اویرا فری نصب کن از کلید راحت میشه
آقا سلام خسته نباشید من یه Avira Internet Security و حتی یک Avira Antivirus Premium دانلود کردم از سایت های مخصوص دانلود نرم افزار مثل همین سایت خوددمون.. ولی کلید های که برای فعال سازی و در واقع اکتیو کردن نرم افزار وجود داره کار نمیکنن برای دو تا محصول بالا که نوشتم کسی کلید معتبر داره که ما هم بتونیم دانلود کنیم؟!:n22:
داداش مگه مجبوری میری اویرا فری رو مینصبی بعد کنارش یک فایروال کومودو دوتاییشون هم رایگان هستندنقل قول:
خب میشه لینک دانلود همین فری رو ( آخرین ورژن ممکن ) رو بهم بدین؟! :n28:
درود این لینک صفحه دانلود اویرا فری آخرین ورژن ....یادتون باشه یا نسخه نصبی یا زیپ رو دانلود کنین که نسخه زیپ 98 مگ و نصبی 108 مگ هست...پس زیپ شده حجمش کمتره...نقل قول:
در ضمن اون کلید یک کیلو بایتی که اخرین تب هست رو هم بگیرید برای فعالسازی آفلاین...
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون.
سلام
این انتی ویروس رایگان اویرا نمیدونم چرا روی سیستمم مشکل دار هست . گاهی اپدیت نمیکنه گاهی وقتی روش کلیک میکنم توی دسکتاپ ظاهر نمیشه الان هم که ویندوز این پیغام رو داده.دیگه داره مجبورم میکنه برم یک انتی ویروس دیگه رو تست کنم.
قیل از اویرا انتی دیگه ای روی سیستمتون نصب بوده/؟؟
با اینحال برید توی کنترل پنل و پروگرم اند فیوچرز بعد روی اویرا کلیک کنید که فک کنم 3 تا گزینه بهتون میده که یکیشون ریپیر خود انتی هست و روش کلیک کنید...قابلیت خود ترمیمی بالایی داره اویرا...
اگر باز هم مشکلتون حل نشد می ارزه که یکبار دیگه آنیستال و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
البته این مشکلات میتونه با استفاده از نرم افزار های پاکسازی رجیستری مثل سی کلینر یا تیون آپ رخ بده بخاطر حذف ناخواسته بعضی کلیدها..
پیروز باشید
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
درود :
قیل از اویرا انتی دیگه ای روی سیستمتون نصب بوده/؟؟
با اینحال برید توی کنترل پنل و پروگرم اند فیوچرز بعد روی اویرا کلیک کنید که فک کنم 3 تا گزینه بهتون میده که یکیشون ریپیر خود انتی هست و روش کلیک کنید...قابلیت خود ترمیمی بالایی داره اویرا...
اگر باز هم مشکلتون حل نشد می ارزه که یکبار دیگه آنیستال و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
البته این مشکلات میتونه با استفاده از نرم افزار های پاکسازی رجیستری مثل سی کلینر یا تیون آپ رخ بده بخاطر حذف ناخواسته بعضی کلیدها..
پیروز باشید
نه همین نصب بوده از اول.توی کنترل پنل هم اجرا نشد.رفتم اخرین ورژنش رو دانلود کردم تا ببینم چی میشه.بله من از پاک کننده رجیستری TuneUp زیاد استفاده میکنم.
آقا من آویرا Free رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش .
پچ PES 2013 فوتبال رو نصب میتونم بکنم ولی بعد از اینکه Finish میشه وقتی میخوام PES رو باز کنم میزنه PROBLEM ..... که باید برنامه رو ببندم ینی باز نمیکنه . قبل از نصب پچ خود بازی رو اجرا میکنم بدون مشکل ولی وقتی پچ رو میریزم مشکل دارم اصلا باز نمیکنه بازی رو . مطمئنم که از Avira ست یه قسمتی هست تو آویرا که منوی مخفیه و تو قسمت real time وقتی میرفتم پوشه رو نمیتونستم exeption کنم ! ینی راهی نداره که کل پوشه رو ببرم تو exeption ! . اگه میشه کمک کنید .
دوتا سوال دوستان
آیا اویرا فایل رار رو باز میکنه و توش رو بگرده برای شناسایی ویروس یا نه؟؟:n13:
فایر وال رو روی چه حساسیتی بزارم خوبه؟؟؟:n13:
نمی تونه همچین کاری بکنه چندیشون که رمز دارن بقیشون هم نیاز به یک برنامه ی دیگه دارن برای اجرا و اکسرکت.نقل قول:
خوب دوست عزیز جواب این سوال رو هم بدید؟
نقل قول:
فایروال رو روی چه حساسیتی بزارم خوبه؟؟؟
امن ترین درجه مطمانانقل قول:
کاستوم یا هینگنقل قول:
اگه روی high بذارین بالاترین درجه امنیت اتوماتیک رو داره...یعنی خود فایروال بدون دخالت شما کارشو انجام میده...
اگه روی custom بذارین برای ارتباطات اتوماتیک عمل نمیکنه و شما میتونید ارتباطاتتون رو خودتون تعیین کنید...
اگه روی block هم بذارین تمام ارتباطاتتون چه ورودی چه خروجی مسدود میشن...
__________________________________________________ __________________
اگه دقت کنین اویرا یه نکته خیلی خوب داره که مقابل یا زیر هر کارایی در نرم افزارهاش توی کادر بزرگ کاربردها و توضیحات مفیدی در مورد اون کارایی و تنظیمات نوشته...
درود
من در حال حاضر از آنتی ویروس Avast استفاده می کنم می خوام پاک کنم دوباره
از اویرا استفاده کنم باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم راهنمایی کنید
با سپاس
من از تعداد زیادی انتی ویروس ها استفاده کردم و برای تغییر هرکدوم مشکل خاصی پیش نیومدهنقل قول:
درود
من در حال حاضر از آنتی ویروس Avast استفاده می کنم می خوام پاک کنم دوباره
از اویرا استفاده کنم باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم راهنمایی کنید
با سپاس
ولی به شما پیشنهاد میکنم نرم افزار سی سی کلینر رو دانلود ونصب کنید وقبل از نصب انتی ویروس جدید باهاش ریجستری ویندوزتون رو تعمیر کنید
دوستان این قسمت اندرود سکوریتی برای چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟:n13:
البته باید در تایپ اوست می پرسیدی ولی این برنامه رو دان کن و بعد از پاک کردن با یک برنامه اینستالر و ری استارت در حالت سیف مود از این برنامه استفاده کن.نسخه رو انتخاب کن و بعد ریموو کن.[PHP]http://www.mediafire.com/download/bbz4rjt65nyry3j/Avast_Removal_Tool.exe[/PHP]نقل قول:
ببخشید من امروز آویرا فری رو از خود سایت دانلود کردم و با فیوزبند دیدم آپدیت نمیکنه و میگه باید لایسنس رو وارد کنید! به صورت آنلاین هم میخوام آپدیت کنم یک صفحه باز میشه و میگه باید به پریمیوم تبدیل کنم! مگه فری نیست؟ سر کاری شده؟! :n13:
آپدیت: همین الان با ساپورت آنلاینشون صحبت کردم! اول که یکیشون اصلا انگلیسی بلد نبود و فقط آلمانی ساپورت میکرد! به نفر fبعدی که گفتم اینجوری ، گفت اِ نباید اینجوری بشه! گفت دوباره نصب کن و اگه مشکلی بود من 6 ساعت دیگه اینجا هستم!! :n02: خیلی باحالن خلاصه!
آپدیت 2 : من چند روز پیش به یکی از دوستان هم آویرا پیشنهاد داده بودم و اون هم میگفت مشکل آپدیت داره!
سلامنقل قول:
من رو پی سی خونه آویرا رایگان رو دارم و هر از چند مدت آپدیت میشه . آیا میشه از اون آپدیت رو گرفت؟
ممنون
منظورتون رو درست متوجه نشدم؟؟ منظورتون از کجاست؟؟؟ منظظورتون از خود آنتی ویروس اویراست؟؟؟
سلامنقل قول:
این اویرا رایگان رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی آپدیت نمیشه از اون سایتی رو هم که زحمت کشیدید برا آپدیت آفلاین نتونستم ولی رو پی سی خونه داره راحت کار میکنه بدون مشکل آیا میشه آپدیت اون رو گرفت و
رو این نصب کرد؟
ممنون
سلام من موقع نصب انتی ویروس اویرا تولباری که میخواست رو نصب نکردم برای همین قابلیت Web Protection غیرفعال هست.حالا من که فایروال کومودو هم نصب کردم باز هم احتیاج Web Protection اویرا دارم ؟ تشکر
لطفا حذف شود...ممنون
درودنقل قول:
برنامه ای برای گرفتن آپدیت از خود آنتی ویروس هست که من دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم.از آپدیت ساز اویرا هم میتونید استفاده کنید (برنامه فیوز باندل) که میتونید روی سیستمی که نت دارین هر روز آپدیتش کنین و اونها رو به لپ تاپتون انتقال بدین...با اینحال اون آپدیت ساز رو براتون آپلود میکنم ببینین کار میکنه یا نه؟؟؟
در ضمن اگه لپ تاپتون به اینترنت دسترسی داره مطمئنا یا تنظیمات پ.رو.کسی تغییر کرده یا مشکل از پورتهاتون هست و یا اینکه انتی ویروسی قبلا روی سیستمتون بوده و دسترسی ها رو تغییر داده و این مشکلات هم قابل حل هستند...
پیشنهاد من استفاده از فیوز باندل هست چون همیشه آپدیت بروز شده در اختیارتون هست و مثل آنتی ویروستون با یک کلیک آپدیت میشه و مال خود کمپانی اویرا هم هست...
خیر به هیچ عنوان لازم ندارید...
امروزه مرورگرها امنیتشون روز بروز بهتر میشه و خودشون یه پا وب پروتکشن هستن و در غیر اینصورت هم فایروال قدرتمند کومودو و استفاده از دی ان اس کومودو پشتیبان شما در وب گردی امنه...البته اگه از مرورگر کومودو استفاده کنید قابلیت وب اینسپکتور هم داره براتون...