سلام یکی لطف کنه آپدیت آفلاین ورژن 6 رو بگه هرکاری میکنم نمیشه:n21:
سلام یکی لطف کنه آپدیت آفلاین ورژن 6 رو بگه هرکاری میکنم نمیشه:n21:
دوستان شما میتونید به کانفیگ مودمتون برید؟
از وقتی 6 نصب کردم نمیره
سلام یکی لطف کنه آپدیت آفلاین ورژن 6 رو بگه هرکاری میکنم نمیشه
سلام دوست عزیز، من دقیقا نمیدونم سوال شما چی بوده، اما الان که یک مروری کردم این پست را دیدم:نقل قول:
از اینکه جواب نمیدید، اگر منظور شما من هستم ، باید عرض کنم که از تون معذرت میخوام. به هر حال جواب ندادن به یک پست دلیلی داره، یا جوابشو بلد نیستیم.یا اصلا پست را نمیبینیم(این اتفاق برای من چون کمتر میام اینجا و این روزها هم خیلی سرم شلوغه و درگیر مسائل دیگر زندگی هم هستم ؛ زیاد میافته) یا اطلاعات کافی در مورد مشکل و زمان بروز مشکل و نوع سیستم عامل و برنامه هایی نصب شده روی سیستم شما نداریم. برای حل مشکلات اینچنینی حتما باید یکسری اطلاعات از سیستم داشته باشیم(هر چند من خودم عادت دارم حتما سیستم را حضوری ببینم وگرنه نمیتونم کاری بکنم). ضمن اینکه اصلا شاید این یک باگ باشه. و باید رفع بشه. پس خرده ای بر کسی نیست. ولی خب، من همچنان از شما معذرت میخوام.:n16:نقل قول:
البته دیروز پست شما من یک لحظه دیدم، همون لحظه هم به فکرم خطور کرد که کار درست اینه که در صورت تداوم مشکل باید به عنوان یک ایراد و اشکال، به تیم کومودو گزارش بشه، و در واقع شما باید این کارو انجام بدهید. شخص ثالت دیگری نمیتونه، چون بعد از گزارش اشکال، کومودو شروع میکنه به سوال پرسیدن و کسب اطلاعات ، و چون این مشکل شماست، فقط شما میتونید باقی بحث را ادامه بدهید، و دقیق مشکل را مطرح بکنید. مثلا من بروم اونجا یک باگ ریپورت بکنم و چی بگم؟ بگم سیستم یکی ار دوستان اینجوریه، بعد سوال میپرسن و باید بیام از شما بپرسم و برم به اونها بگم. این نمیشه...
در کل؛ من یک راه جلوتون میزارم، تست کنید، اگر درست نشد، بهترین کار گزارش به کومودو است.
ابتدا Internet Explorer را باز کن و از منوی Tools برو به قسمت Internet Options و از پنجره باز شده به سربرگ Advanced تیک اون دو قسمتی که نشون دادم را بردارید. ببین مشکل حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما باید این تنظیم را داشته باشید.
نیاز بود توضیح بدم چطوری...
سلام::n16:نقل قول:
حتی اگه منظورتون منم بودم ناراحت نشدم چون واقعا کاربر تازه کار کومودو هستم و شاگرد هستم و باید از شماها یاد بگیرم...:n16:
اما شما در این مورد درست میگین رابط کاربریش اصلا مثل نسخه قبل نیست و من هم با نسخه 5 راحت تر بودم.مثلا یکی از کاربرای حرفه ای انتی ویروس و نرم افزار که دوستمه گفت من چند دقیقه حیرون موندم تا فهمیدم کلید tasks یه کلید برای وروده و اگه روش کلیک نمیکردم اونم از سر ناچاری اصلا شک نمیکردم این فلش سبز کلید هست یا نه....
gateway ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
توضیح تصویری؛ خیلی هم نیازی به توضیح نداره
یک اسم بزاش بزارید مثلا Modem
خب، حالا باید براش قانون تعریف کنی و بهش آدرس بدهی.
دقیقا همین IP/Mask را وارد کنید
در پایان هم OK کنید
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو داشتم اینکاری که میگم بکنید مشکلتون 100% حل میشه، ابتدا برید به این آدرس: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash و فایل FlashPlayerPlugin_11_5_502_135.exe رو کپی کنید تو این آدرس : C:\Windows\System32\Macromed\Flashنقل قول:
بعد برید به تنظیمات Behavior Blocker و گزینه exception رو بزنید
و بعد همین فایل FlashPlayerPlugin_11_5_502_135.exe رو که در آدرس C:\Windows\System32\Macromed\Flash کپی کردید به لیست Exception وارد کنید، همونطور که تو عکس بالا میبینید 2تا exception هست، شما تو جفتش وارد کنید
و بعد فایرفاکس رو اجرا کنید و یه سایت فلش دار مثل همین فروم خودمون رو باز کنید و بعد میبینید که کومودو در مورد اجرای فلش پلیر بهتون آلارم میده و شماره آلارم رو allow کنید و بعد میبینید که دیگه فایرفاکس به راحتی کار میکنه و هنگ نمیکنه من اینکارو رو 3تا سیستم انجام دادم و به راحتی مشکلشون حل شد ((:
سلام
زبان فارسی به نسخه 6 کومودو کی اضافه میشه تا دانلود و نصب کنم ؟
الان نورتون 360 دارم میخوام کومودو نصب کنم
بالاخره کومودو نسخه اینترنت سکوریتی و دیگر محصولات 2013 را برای دانلود توی سایت رسمیش معرفی کرد :
لینک صفحه دانلود محصولات مختلف کومودو 2013 :
COMODO INTERNET SECURITY FREE 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
زبان فارسی اضافه شده؟
من که فایروال کومودو 6 رو یه هفته پیش دانلود کردم حجمش 47 مگ بود ولی الان از سایت خودش که میخوام دان کنم حجمش رو زده 127مگ، یعنی حجمش با اینترنت سکیوریتی رایگان یکی هست؟یا سایتش اشتباه لینک گذاشته؟نقل قول:
شاید اون ورژن 5 بوده که شما دانلود کردین.نقل قول:
نه درست گذاشته حجمشون با هم یکیه شاید چون سیاستشون اینه که کومودو یک بسته امنیتی کامل باید باشه و اینترنت سکوریتی هست ...
شما باید کل اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید و موقع نصب تیک هر گزینه ای که نمیخواهید نصب بشه رو بردارید...مثلا انتی ویروس یا گیک بادی یا....
کومودو الان لینک دانلود رو اینطوری گذاشته شاید بعد حجم دانلود فایروال جدا بشه....
این روش خوبیش اینه که شما همیشه کل محصول کومودو رو اعم از انتی ویروس و فایروال و اینترنت سکوریتی رو در اختیار دارید و هر وقت خواستید میتونید یکی یا همه اونها رو نصب کنید و احتیاج به دانلود دوباره ندارید...
نه بابا همین نسخه 6 رو دانلود کردم، الان هم رو سیستم نصبه، دیگه فرق نسخه 5 با 6 رو که میدونیم برادر!نقل قول:
فکر کنم تو همین تاپیک هم لینک دانلودش رو گذاشته بود یکی، به هر حال به قول شما بهتره یهو همش رو دانلود کنی بعد هرکدوم رو که خواستی نصب کنی
نقل قول:
شما باید کل اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید و موقع نصب تیک هر گزینه ای که نمیخواهید نصب بشه رو بردارید...مثلا انتی ویروس یا گیک بادی یا....
.
دوستان تایید میکنید؟
چون CIS موقع نصب برای من هیچ سوالی در این مورد که ایشون میگن نپرسید
به نظر من در این رابطه حق با کومودو هست و فکر نمیکنم بسته اینترنت سکیوریتی دیگه ای باشه که همچین اجازه ای بده برای خاموش کردن انتی ویروس موقع نصب!
هرچند که کلا به ضرر ما شد چون من هم CIS رو میخوام هم NAV رو ولی تو این ورژن CIS اگر انتی ویرسش به هردلیلی خاموش باشه At Risk میزنه و علامت ضربدر داره تو ورژن قبلی مهربونتر بود! :n11:
سلامنقل قول:
موقع نصب گزینه Customize Upgrade برای همین کار هست. سوالی پرسیده نمیشه. بلکه گزینه هست.
بله اشتباه کردمنقل قول:
در ورژن 5 با اینکه انتی ویروس خاموش بود باز هم آلرت هایی مبنی بر حذف یا ایگنور کردن اون فایل مشکل دار شاهد بودیم
این پیغام ها چی بودند و اگر در هنگام نصب cis 6 تیک آنتی ویروس رو برداریم بازهم این پیغام هارو میبینیم؟
دقیقا متوجه نشدم ولی احتمالا پبغام مربوط به Cloud بوده. با نبودن بخش آنتی ویروس هم، فکر میکنم کلود فعال باشه.نقل قول:
دوستان اگه زبان فارسی بهش اضافه شده تا دانلود کنیم ؟
سلام :نقل قول:
هنوز ترجمه فارسی تموم نشده.وقتی اضافه بشه همینجا اعلام میشه توسط دوست عزیز JADDA
سلام:نقل قول:
شما مگه ضد مخربهاتون رو کاستیوم اینستال نمیکنین؟:n13:
اینکه از محیط ویندوز و بعد از نصب انتی ویروس رو غیرفعال کنین که کافی نیست.گارد پس زمینه فعاله خوب و معلومه تداخل پیش میاد و اخطار میده....
همیشه اینستالتون کاستیوم باشه چون آزادی عمل بیشتری برای نصب موارد مختلف بهتون میده.نه تنها ضدمخرب بلکه همه نرم افزارها رو اینطوری نصب کنین بنظر من بهتره....
دوستان خواهشا یه فکری به حال ما هم بکنید کومودو 6 نصب کردیم به خیال اینکه فایلهای اپدیت ورژن 5 به ورژن 6 میخوره حالا هر روز سعی میکنیم با سرعت زغالی اپدیتش کنیم نمیشه که نمیشه وهمش ارور میده ببخشید یه سوال برام پیش اومده میخواستم ببینم امکانش هست یکی از دوستان فایلهای اپدیت کومودو 6 رو از روی سیستمش برداره یه جا اپلود کنه تا بقیه که سرعت اینترنتشون پایین هست بتونن باIDM دانلود کنن ایا این کار عملی هست ؟
من از وقتی کمودو نصب کردم سیستمم خیلی کرش میکنه مثلا میبینی موس تکون نمیخوره حتما باید سسیستم رو خاموش کنی یا مثلا وقتی صفحه کامپیوتر خاموش میشه دیگه روشن نمیشه و از اینجور چیزا
سلامنقل قول:
از سیستمم براتون آپلود کردم. میتونید با IDM از اینجا دانلود کنید 107MB:
بعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید و از طریف محیط CIS به ترتیب هر دو فایل را Import کنید. و یک دقیقه صبر نمایید، آپدیت انجام میشه. دیتابیس تغییر خواهد کرد، و نیازی به آپدیت آنلاین نیست. البته بعد از این دیگه کومودو را آنلاین آپدیت بکنید و هفته ای یکبار هم از دیتابیس بکاپ (کپی) بگیرید.
دستت درد نکنه دوست گلم واقعا لطف کردی ویندوز من سون 64 بیتی هست مشکلی که نداره
مرسی دوست عزیزنقل قول:
چند وقته دیگه تمام میشه ؟معلوم نیست؟
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره. روی هر ویندوزی که کومودو نصب باشه ، این دو فایلی که قرار دادم کار میکنه.
با کاستوم بطور مثال در اویرا ما میتونیم گارد آنتی ویروس رو خاموش کنیم و آنتی ویروس هم برای اسکن داشته باشیم این نوع انتخاب در موقع نصب کومودو وجود نداره و به کلی آنتی ویروس رو نصب نمیکنه! ( اینو دیگه اسمشو نمیشه گذاشت کاستوم در واقع میخوای بخوا میخوای نخوا)نقل قول:
تداخل و کرش تو این ورژن بسیار زیاده و مثل ورژن قبلی کومودو اصلا سازگاری نمیبینیم
تنها راه داشتن cis کنار دیگر انتی ویروس ها این هست که موقع نصب گارد انتی ویروسی که نصب هست رو خاموش کنیم
دقیق مطالب را نخوندم....نقل قول:
ولی:
بهتره به این باور برسیم که: باید از یک اینترنت سکیوریتی یکپارچه استفاده کنیم. این خیلی بهتره. ترکیب کردن محصولات امنیتی همواره شاید ایراداتی را بوجود بیاره. اما استفاده از یک اینترنت سکیوریتی واحد، مشکلات را به حداقل میرسونه و محو میکنه. الان دوستانی که مشکل کرش و .... دارند باید عرض کنم کنار CIS اصلا از محصول امنیتی دیگه با گارد فعال استفاده نکنید. اصلا هم چند نوع محصول امنیتی مختلف روی سیستم نصب نکنید( اگر گاردشون غیر فعاله ولی در استارتآپ ویندوز هستند بازم مشکل سازند) سرویسهایی که همزمان لود میکنند باعث مشکل و تداخل و کرش ... میشه؛ سعی کنیم سیستممون تر و تمییز باشه. این جمله نخ نما هم یادمون باشه که: حتی برای دفعات زیاد نرم افزار و مخصوصا آنتی ویروس ، روی کامپیوتر عزل و نصب نکنیم. کاری به کومودو ندارم، کلی عرض میکنم.
ضمن اینکه الان به نظرم نیازی نیست که کنار کومودو چند تا آنتی دیگه هم داشته باشیم. اصلا نیازی به این کار نیست. بهتره تفکراتمان را عوض کنیم.
دیگه دوران استفاده از چند محصول امنیتی(آنتی ویروس) به خاطر داشتن چند دیتابیس مختلف جهت شناسایی بیشتر تموم شده. باور کنید تموم شد.
الان خیلی وقته دیتابیس ، و اسکنرها، و حتی رفتار شناسی و مسدود کننده های رفتار، شدند==> آنلاین، ابری، Cloud.
الان نه تنها نیازی به داشتن چندین دیتابیس از چند محصول نیست، بلکه حتی به راحتی میشه بدون حتی یک دیتابیس مستقر بر کلاینتها (EndPoint) از آلودگی سیستم پیشگیری کرد.
روش کار اینه=>1- ابتدا مسدود کردن همه فرآیندها/فایل های مشکوک ؛2- و بعد اگر نیاز شد بررسی/چک/اسکن=> آنلاین.
البته من مخالف دیتابیس روی کامپیوترهاLocal Database (نه سرور) نیستم، یکی نیازه ، دوتا بسه، سه تا زیادی.
من فقط کمودو اینترنت سیکروبتی دارم سیستمم کرش میکنه. من نسخه 6 دارم و تازه با کمودو اشنا شدم قبلا نسخه های دیگه کمودو 5 و 3 رو داشتم خیلی خیلی گیر میدادن و حتی بلوتوث لپتاپ منو از کار انداخته بود نسخه 5 و خیلی اذیت های دیگه مثل گیر دادن شدید به کرک ها از کار انداختن نرم افزار بازی و شناسایی ضعیف ویروس و ....که مجبور شدم به 1 روز نکشیده کمودو رو حذف کنم . ولی این نسخه 6 با فارسی شدنش و کمتر گیر دادنش و بهتر شدن ویروس شناسیش خیلی دوست داشتنی شده و من هیچ مشگلی جز کرش شدن سیستمم باهاش ندارم
سلام علی جان ::n16:نقل قول:
فایل آپدیت دیتابیس که خود کومودو توی سایتش میذاره برای نسخه 6 کار نمیده؟؟؟؟چون نوشته برای ورژن 5.8 به بالاتر.روی ورژن 6 امتحانش کردین؟؟
پ.ن :
توی پوشه تمها 4-5 تا تم هست اما من جایی رو برای تعویض تمها توی کومودو پیدا نکردم.میشه مسیرشو لطف کنی بگی ؟؟؟؟
اون فایل، مربوط به دیتابیس نسخه 6 نمیشه.نقل قول:
در مورد تغییر تم، من هم چیزی پیدا نکردم.
1-دوستان این فایروال با nod 32 antivirus تداخلی ایجاد نمیکنه؟
2-فایر وال کومودو رو از کجا میتونم دان لود کنم؟ اگه میشه از سایت اصلی لینک بدید...
من یه جا تو سایت اصلی رفتم میخواست 127 مگابایت دانلود کنه....در حالی که تو یکی از سایت ها دیدم حجمش 47 مگابایته....
یک سوال فوری لطفا سریع جواب بدید چگونه بفهمم یکفایل در اتوسندباکس رفته و چگونه از اتو سندباکس درش بیارم مرسی
سلامنقل قول:
1- نه تداخلی نداره
2- فایروالش رو از همون سایتش بگیر. نسخه 6 هست منتشر شده. و 127 مگ درسته. 47 مگابایت احتمالا نسخه 5.12 بوده فقط اولش ممکنه یه کم اذیت بشین سر فایروال، قلقش که دستتون بیاد حله:n02:
ممنون یه سوال دیگه:اولش که از آدم میپرسه این اینترنتی که باهاش وصل شدی چه نوع اینترنتیه(خانگی یا اداری یا پابلیک)
گزینه هاش چه فرقی با هم داره؟منظورم اینه که اگه بزنیم خانگی یا پابلیک فرقی داره؟ با کدوم گزینه امنیت بیشتری اعمال میشه؟
(من اینترنتم خانگی هست)
شما بزنین Public. امن ترین گزینه هست.نقل قول:
سلام
cis 6 با win 7 64 bit مشکلی نداره و کاملا سازگاره؟
اره داداش سازگاره.من خودم روی ویندوز 7 نسخه 64 نصبیدم و استفاده میکنمنقل قول: