نقل قول:
نوشته شده توسط khashayar20
دمت گرم كه فعالي ... ;)
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط khashayar20
دمت گرم كه فعالي ... ;)
سلام
از شما ها كسي به دايركتوري آقاي مافيا سر زده توش كلي برنامه با كرك سريال هست.
براي استفاده اين ای پی رو تو دانلود اکسلیتور وارد کنید (طبق عكس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
83.99.157.52
بعد بدون هيچ تغييري دكمه کانکت او بزنید بعد وصل می شه اون تو کلی برنامه پاکت پیسی هست.
از طرف خودم از آقای مافیا تشکر می کنم
چاکر آقا حسین + مافیا هم هستیم ...نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_dig
نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
میگم امین آقا این آموزش اون NoviiRemote_Deluxe رو نمیزاری؟
من تازه نتونستم با این فایلی که گذاشتی برنامه رو نصب کنم :sad: ، چون فایل ستاپ نداره،از تو گوشی هم نفهمیدم چه جوری میشه ستاپ کرد :blush: .
ولی من یه مدل دیگه ای از همین برنامه رو داشتم و نصب کردم، وقتی یه مدل از TV رو انتخاب میکردم و یه دکمه ی اونو میزدم ، برنامه هنگ میکرد و مجبور میشدم ریست کنم. :wac:
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم ...نقل قول:
نوشته شده توسط 125
من یه توضیح کوچولو راجع به کارش دادم ... چند صفحه قبل
ولی از نظر هنگ خیالت تخت این ورژن جدیدشه ...
با سلام
دوستان صاحب نظر لطفا درباره این چند مدل pocketpc بحث کنید و بفرمایید بنظر شما
1. کدوم یکی بهترینه ؟
2. قیمت کدوم یکی متناسب تره ؟
3. فرق pocketpc رجیستر شده و نشده چیه ؟
مدل هل :
i-teq bond
i mate k jam
i mate jasjam
Qtek 9600
O2 xda mini s
O2 xda atom
Eten g500
Qtek 9100
يه پاكت پي سي مدلI mate pda2 دارم كه بعد از نصب يك برنامه زبان فارسي ديگه بالا نمياد.حالاچيكارش كنمفوچطوري هارد ريست مي شه؟
دکمه پاور و سافت ریست رو همزمان با هم بزن تا هارد ریست بشه...نقل قول:
نوشته شده توسط MJS_AS2006
شرمنده من اینقدر کوتاه توضیح میدم ولی جسجار از همه جدیدتر بهتر بزرگترو پرسرعت تره ...نقل قول:
نوشته شده توسط mandani
فکر کنم کی جم از همه ارزونتره ... قیمت جدید رو ندارم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر ...
و فعلان فقط جاسجم تو ایران رجیستر نمیشه ...
سلام
من یه برنامه نصب کردم به نام 1-pass
یه پاسورد سخت افزاری که من " بالا - پائین - چپ - راست " رو گذاشتم
ویه کد که من 296263 قرار دادم
حالا من گوشیم رو بت خوده برنامه کی لوک گوشیم قفل کردم و میاد بالا میگه پاسورد بده
یه صفحه سفید که فقط 4 رقم میگیره و جهت نماهای من هم که کار نمیکنه
در ضمن وقتی میخوام با اکتیو سینس کانکت بشم میگه پسورد بدم که همون پاسورد 296263 که به برنامه دادم رو میزنم راهش میندازه و من با اکتیو سینس به گوشی ارتباط دارم اما نمیتونم این لغنتی رو آن اینستال کنم .
کمکم کنید این مشکل من و فلج کرده من از بندرعباس هستم و اینجا مثل تهران و اصفهان مرکز درستی نیست ! بزرگترین لطف رو میکنی اگه منو راهنمایی کنید !
من گوشیم ایمیت کا جم هستش
نقل قول:
نوشته شده توسط S O L T A N
سلام اگه بخواي ميتوني فول ريست كني
دكمه سافت ريست و دكمه روشن خاموش نگه داري كاملا ريست ميشه البته همه برنامه ها و فايلهاي كه در رم هم هست پاك ميشه ولي شر اون برنامه كنده ميشه
سلام
اگه ميشه يكي قيمت گوشي هاي كيوتك رو به من بگه مي خواستم ببينم در چه حدي هست مي تونم يه دونشو بخرم يا نه
لطفا اگه حدودشم به من بگين ممنون ميشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط imhn
طبق توضیحات قبلی این نکته رو متذکر بشم که کیوتک همون آیمیت هستش فقط دوتا شرکت مختلف قطعات رویه هم بستن وگرنه از نظر سخت افزار کاملاً یکی هستن...
قیمت دقیق رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر ...
همون قیمت آیمت رو که بگیری کارت راه میفته چون تقریباً یه قیمتن.
با سلام به دوستان عزیز
من می خوام یه pocket pc بگيرم كه gps reciever هم داشته باشه
اساتيد چي پيشنهاد ميكنن .. قيمت هم بگيد
حالا خود gps reciever تنها چنده
نقل قول:
نوشته شده توسط hossein0782
دوست عزيز اس سوز دو (asus)مدل داره كه من كاتالوگش تو نمايشگاه گر فتم يكي مدل a636 كه pocket pc و اون يكي origami R2H كه يه تبلت پي سي اين تلفن ام براي اينكه قيمتش بپرسي88735768 -88738834 تهران
اطلاعات بيشتر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" كارتون عاليه !
بهترين فروم پاكت پي سي كه ميشه تو نت پيدا كرد !
حسابي استفاده بردم
[COLOR=Navy]سلام من یه تازه کارم (از تعداد پست هام معالومه)
من می خواستم یه سئوال بپرسم میگم این شبکه موبایل ایران با کدوم باند (850 و900و1800و1900) از سیستم GSM کار میکنه ؟
یه سئوال دیگه هم داشتم جریان این که بعضی از ppc های وارداتی قفل هستند فقط با یه شبکه های خاصی کار
می کنن چی هست؟ بعد چجوری می شود که قفل آنها را باز کرد؟
من گوشيم i-mate k-jam
من تو دريافت پيك مسيج مشكل دارم
يعني وقتي كسي واسم پيك مسيج ميفرسته ال سي دي به نشونه اينكه اس ام اس اومده روشن ميشه ولي اس ام اسي نمياد
هيچ نرم افزاري يا تغييري توي ستينگ يا هر چي يه راه حلي كه خلاصه بشه پيك مسيج بگيري هست ؟!
بعد كلا" فايل هاي ota تو گوشيم باز نميشه ، اينم نرم افزاري نداره ؟!
اقا اگه کسی میتونه برام از اس پی 3 بگه
نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
كرك Pinball جواب نداد
سلا من تازه اين تاپيک رو ديدم
2 تا سوال داشتم.
1.بين I-mate ها کدوم بهتره .هم از نظر ظاهر و هم کارايي
2.Jasjam قيمتش چنده.
3.فرق O2 با Qtek با I-mate چيه.؟؟ چون از نظر ظاهر فرق نمي کنند.
خيالت راحت عزيزم همشون دارن ولي تو ايران بي استفادست ...نقل قول:
نوشته شده توسط hossein0782
چشات قشنگ ميبينه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط blocked
والا سوال اولت رو نميدونم ولي خودش با شبكه ست ميشه...نقل قول:
نوشته شده توسط baron
سوال دوم هم اينا همش حرفه ... من يه جاسجم و PDA2k از دبي اوردم مثل گوشيهاي ديگه كار ميكنن...
نه عزيز اين مشكلي كه همه پاكت پي سي ها دارن ...نقل قول:
نوشته شده توسط blocked
و فايلها OTA هم در گوشي باز نميشه ... اما راه داره كه تو Paint بازشون كرد.
سلام به همه دوستان گلم . امین جان من همه 43 صفحه رو خوندم خیلی تاپیک خوبی راه انداختی خسته نباشی.
میخواستم یه مشورت با شما بکنم اگر مارو قابل بدونی.
راستش من خیلی ایبوک می خونم تا قبل از این که تاپیک شما رو ببینم میخواستم یه پرینتر لیزری سیاه و سفید بخرم تا ایبوک هام رو پرینت بگیرم تا از شر چشم درد و مشکلات خوندن کتاب از مانیتور crt خلاص بشم
( چشم و چالم در اومد از بس به صفحه سفیدش خیره شدم ) . به هر حال تصمیم جدی گرفته بودم که یه صدو بیستومنی پیاده بشیم تا اینکه تاپیک شما رو دیدم که تو صفحه اول امده که یکی از کارایی pad ها خواندن کتابهای الکترونیکی هست . بنابراین یه جرقه تو ذهنم اومد که به جای پرینتر یه pocket pc بخرم .
خلاصه میکنم یکی از دوستام یه pocket pc i-mate داره سی پی یو 400 مگاهرتز با قابلیت نصب سیم کارت و ... با ویندوز موبایل 2003 . که داره ردش میکنه .
به من پیشنهاد داده که 120000 تومن بعلاوه گوشی خودم که sonyeErricson k-300 هست بهش بدم و معامله کنیم همه چیزم داره دفترچه و کتابچه و ... فقط رم نداره که گفته میتونم با 10000 تومن بخرم. قاب فابریک هم نداره.
خوب حالا به نظر شما میارزه این کارو کنم ؟ بعد من میخوام از این دستگاه برای خوندن ایبوک استفاده کنم میخوام بدونم نرم افزاراش هست که فرمت pdf و chm رو برای ویندوز موبایل پشتیبانی کنه ؟
ممنون سوالات دیگم رو تو پست بعد میدم.
دوباره سلام . خوب این دوستم دستگاشو یه چندروزی به من امانت داده که باهاش کار کنم . چندتا سوال داشتم .
من بلاخره دستگاه رو یه جوری به کامپیوترم شناسوندم . میخوام ببینم چطوری باید روی pocket pc برنامه نصب کرد؟
چرا فایلهایی اگزه که تو گوشی میریزم اجرا نمیشه؟
فعلا همینا بسه .
ممنون .
با تشکر از امین زیکزاک براreply (البته بعداز روز reply )
من یه سئوال یرسیده بودم که سیستم ایران با کدوم باند GSM کار می کنه جوابش رو پیدا کردم 800 و1900 MHz
USB با miniUSB چه فرقی میکنه میشه باهاشو وسایلی که با یواس پی مثل cool disk (flash memory)
کار میکنن به PDA وصل کرد
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_xp
سلام.
چرا كه نه شما بهترين راه انتخاب كردي . در ضمن با قيمت خوبي ام داري اي ميت ميگيري ولي مودلش نگوفتي
به هرحال هر مدلي كه باشه چيز خوبي فقط چند روزي آزمايش كن ببين سالم باشه .
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_xp
دو راه داره يكي از طريق كامپيوتر كه بعد از وصل شدن پاكت پي سي به كامپيوتر به وسيله ActiveSync . برنامه ها رو تو كامپيوتر اجرا مي كني و اتوماتيك توي پاكت پي سي نصب مي شه
راه دوم برنامه هاي با پسوند cab توي پاكت پي سي كپي مي كني بعد اجراش ميكني وخودش نصب ميشه.
در ضمن فايل اگزه كامپيوتر تو pocket pc بي معني يعني سيستم عاملش فرقه ميكنه .
حميد جان اگه براي خواندن pdf برنامه خواستي برئ به اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برنامه براي پی دی اف خواستی برو به این لینک 13mb
حسین جان ممنون از لطفت - جوابت و راهنماییت . بابت معرفی نرم افزارها هم دمت گرم .
تصمیمم رو گرفتم انشاءا... همین رو میخوام بگیرم .
در مورد مدلش هم باید بگم هرچی نگاه می کنم نمیدونم کجای قابش نوشته شاید چون قاب فابریکش نیست ننوشته باشه. ولی عکش رو تو این لینک میتونی ببینی :
ممنون دوست عزیز.
سلام به همه دوستان و واقعا دستتون درد نكنه خيلي زحمت كشيديد
من چند وقتي كه ميخوام يك PPC بخرم ولي نميدونم بين Jamin و Eten m600 كدوم رو انتخاب كنم ، متاسفانه توي اين
تاپيك هيچ كس در مورد eten صحبتي نكرده ولي من برام سرعت دستگاه و استفاده از شبكه بيسيم خيلي مهمه كه
هردوي اين دستگاهها دارند ولي بدبختانه Jamin سرعتش 200 كه خيلي بده ، Jam هم كه اصلا وايرلس نداره ، دوستان
لطف كنيد و من رو راهنمايي كنيد كه كدوم بهتره و تو رنج 500 تا 600 چي بخرم كه هم سرعت خوبي داشته باشه و هم
بشه باهاش از اينترنت استفاده كرد (با وايرلس) و هم خوب جواب داده باشد . ممنون ميشم كه من رو راهنمايي كنيد.
بازهم ممنون از زحمات شما كه اين تاپيك عالي رو زديد
سئوال :biggrin:
با یه pda با باتری 1200mAh چند ساعت می شه کتاب خواند؟
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط baron
با pda يا همون موضوع بحثمونpocket pc معمولا حداكثر با LCD روشن و تنظيم cpu روي 200 ويا كمتر تا 3 يا 3ساعت 20ديقه ميشه كار كرد كه براي باطري اصلي pocket pcاين استاندارد ثابت است . البته بعضي شر كتا هم باطري ظرفيت بالا تر ام جدا مي فروشند.
سلام
من مي خوام برم qtek s200 بگیرم . برم ؟ خوبه؟
یه جا هم پیدا کردم تو علایدیین می ده 470 تومن . عجیب نیست ؟؟؟
همه جا می دن 560 تومن .
سلام
من s200 خریدم
کسی می دونه چه جوری توش java اجرا کنم خودش یه midlet maneger داره ولی فایل java رو نمی اره
اگه یه برنامه برای اجرای java بلدین بگین لطفا
سلام
آقا ما تازه رسيديم ! :) خيلي خيلي خسته نباشيد ...
ميخوام يه پاكت پي سي درست حسابي و پدر مادر دار بردارم ...
خيلي ها جمين رو پيشنهاد ميكنن كه نميدونم چرا به دلم نميشينه ؟!!! احساس ميكنم ضصعيف باشه ! سي پي يو اش رو ميگم ... دوربين هم كه اصلا بهش احتياجي ندارم كه بخوام بگم 2 مگا پيكسل هستش يا نه ...
خودم روي I-teq Xbond خيلي تاكيد دارم , همون كه تلويزيون رو هم ميگيره ! قدرت پردازنده اش هم بد نيست و امكانات خوبي هم داره ... قيمتش هم انگار 630 -640 هستش بدون گارانتي ...
نظر شما چيه ؟! تلويزيونشو ميگن خيلي مزخرفه . تازه ميگن هي هنگ ميكنه , قابش هم آشغاله ؟! اينه درسته در موردش ؟
در ضمن ميخواستم بدونم مدلي هستش كه بشه باهاش از طريق خط معمولي به اينترنت وصل شد ؟ ميگن همين آي تك اين مزيت رو هم داره ... درسته !؟
در مورد كيفيت صداي هندزفري هم ميخواستم استريو باشه و اگه بشه اين پاكت پي سي ما ورودي usb هم داشته باشه ...
اصلا همچين چيزي هستش ؟!؟
ممنون و باي
سلام
من تو شمال زندگي مي کنم و Imate خيلي کمه.
مي خواستم بدونم قيمت JasJam الان چنده.