اقایون اینجا یه پچ گذاشته . که سه بخشه. ولی خیلی کم حجمه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش دوروبره 87 مگه .
تاریخ اپلودش هم 15 ابانه .
به نظرتون این ربطی به اون پچ 2 گیگی نداره ؟
Printable View
اقایون اینجا یه پچ گذاشته . که سه بخشه. ولی خیلی کم حجمه .
حجمش دوروبره 87 مگه .
تاریخ اپلودش هم 15 ابانه .
به نظرتون این ربطی به اون پچ 2 گیگی نداره ؟
سلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان من فیفا 13 رو از یکی از سایتها دان کردم بعد از اکسترکت کردن فایل SETUP عمل نکرد یعنی خطا می ده میگه فایلهای شما مشکل داره ولی من کل فایلهای دانلود شده رو در یک درایو کپی کردم و بعد از زدن FIFA13.EXE وارد بازی شدم و همه قسمتاش (البته بجز قسمت آنلاین) اجرا میشه الان در هفته دهم فصل دوم کریر هستم آیا به نظر شما امکان داره بعدا کرش کنه اگه آره چاره اش چیه من چجوری می تونم اونو ازطریق فایل SETUP نصب کنم ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز منم کراش شدن توی کرر مور رو دارم قسمت مربی گری مثل اینکه تو پچ جدید این مشکل برطرف شده اما من هنوز نتونستم دانلودش کنم.نقل قول:
اگه کسی میتونه پچ کراش شدن کرر مود رو لینکشو بذاره خیلی خوبه چون مشکل دیگه ای تو بازی ندارم !
درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کردین ؟! به سایت مرتبط با کارت گرافیکتون برین و اون رو آپدیت کنیننقل قول:
سلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد
توی فولدر اصلی بازی از طریق فولدر Installer اقدام به نصب DirectX , Dot Net , VC کنین .
همین کار را کردم نشد ....... بازی را هم روی لپ تاپ هم روی PC نصبیدم که روی 2 سیستم هم همین مشکلو دارهنقل قول:
توی منو و قسمت Practice Arena میتونم برم حتی میتونم ترکیب هم بچینم ولی تا Play Game میزنم میپره بیرون
نام اکانت ویندوز شما به انگلیسیه ؟! به غیر از این که نام اکانت ویندوز که باید انگلیسی باشه , از هیچ کارکتر خاصی مثل @#$%^ و ... استفاده نکرده باشید.
خیلی معولی باید باشه . مثل تصویر زیر.
به غیر از نام اکانت ویندوز اسمی که موقع نصب ویندوز ( PC Name ) استفاده کردین هم باید انگلیسی باشه . اگر نام انگلیسی نیست در منوی استارت و قسمت رسچ تایپ کنید sysdm.cpl و کلید Enter رو بزنین . بعد یک نام انگلیسی انتخاب کنین.
بهتره که ویندوز رو هم آپدیت کنین .
از طریق فیفا کانفیگ تنظیمات بازی رو کمتر کنین و گزینه Vsync رو غیر فال کنین . تیک Aero disable رو هم بزنین .
آقا همینکارم کردم بازم نشد
هیچ تغییری ایجاد نشد
توی My Documents و فولدر فیفا 13 ,باید یک فولدر دیگه با نام instance0 داشته باشین و فایلی به نام replay0 داخل اون باشه . این فایل رو دارین ؟!
اگر همچین فایلی رو ندارین بوسیله Notepad یک فایل با همین نام ایجاد کنید .
اگر همه این راه ها جواب نداد باید قبل از این که Play Match زو کلیک کنید , با کلیدهای Alt + Tab از بازی خارج بشین و دوباره وارد بازی بشین و Play Match رو بزنین .
نقل قول:سلام.نقل قول:
از یه کرک دیگه استفاده کردم ولی نشد. کرک نسخه reload بود. من نمیدونم از کدوم نسخه استفاده می کنم.
سلاممن امروز عضو شدم تا مشکلمو حل کنممن سی دی شرکتیه این بازیو خریدمو نصب کردم اما موقع بازی که میشد پرتم میکرد بیرونرفتم یه اورجینالشو خریدم حالا این اوکیه ولی مشکل اینجاست که اون سی دی قبلیه رو ریجستریه لب تابم نشسته و تنها راهش اینه که ویندورمو عوض کنمولی الان دکمه alt + tab رو که میزنم میتونم بازی کنمتورو خدا راهنماییم کنید
برای این که نسخه قبلی کلا از رجسیتری سیستم حذف بشه بهتره از نرم افزار Revo Uninstaller Pro استفاده کنین تا اثری از اون روی سیستم نمونه .
برای این مشکلتون بهتره کارت گرافیک رو آپدیت کنین . پست های قبلی رو هم یک نگاه بندازین و اون کارهایی که گفته شده رو انجام بدین شاید مشکلتون برطرف بشه.
دوستان سلام من 2تا مشکل دارم 1) الان ویندوز 8 نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد یعنی اون دایره دور نشانگر موس میاد و نشون میده داره لود میکنه ولی بعد 5 تانیه دیگه نمیره تو بازی کرک reload رو هم دانلود و تست کردم ولی نرفت تو بازی ایا فقط رو ویندوز 7 جواب میده فیفا13؟؟؟؟؟ ویا راهی هست که رو 8 جواب بده و من مشکلم حل شه؟؟ 2) قبلا ویندوز 7 داشتم با همون کرک رو cd کار میکرد ولی یه مشکل که داشتم لگ میزد بازی مشخصات سیستمم رو مینویسم cpu: core I7 720 1.60 Hrz و کارات گرافیک هم ati 5870 GDDR5 و رم 4GIG DDR3 1333 وهمین دیگه ... تمام تنظیمات هم دستکاری کردم ولی بازم لگ داشتم به نظرتون مشکلم چیه؟ ممنون میشم هر 2تا رو جواب بدین اخه فیفا رو حرفهای دنبال میکنم و WCG سال قبل تا 32تا رفتم بعد سرباز شدم.....
طبق مطالبی که عنوان شده فیفا 13 با ویندوز 8 مشکلی نداره . شما بهتره قبل از هر چیزی کارت گرافیک رو آپدیت کنین و DirectX , VC , Dot netframe work موجود در پوشه بازی رو نصب کنین .
از طریق Adminastor بازی رو اجرا کنین .
ارتباط فایل های فیفا 13 - فیفا کانفیگ رو بوسیله فایروال با اینترنت قطع کنین یا این که موقع اجرای فیفا اتصال به اینترنت رو قطع کنید .
برای برطرف کردن لگ هم بهتره AA رو از فیفا کانفیگ غیر فعال کنین . فریم ربت رو بر روی Lock 60 قرار بدین . Vsync رو هم غیرفعال کنید . تیک گزینه Disable Aero windows رو فعال کنید.
نقل قول:نقل قول:من همیشه با PES بازی می کردم. یه بار اومدیم این FIFA رو امتحان کنیم. نشد که نشد!نقل قول:
قبلا هم گفته بودم ولی قبل از اجرا بهتره از فایروال استفاده کنین و اجازه دسترسی به اینترنت رو از فایل های فیفا 13 و فیفا کانفیگ بلاک کنید .
یا این که موقع اجرا به اینترنت متصل نباشین . ترجیحا ویندوز رو هم آپدیت کنین .
داخل بلزی میره اما موقع شروع یهو میاد بیرون.
مشکل چیه
باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
چه طوری میشه تنظیمات کیبورد رو عوض کرد ؟این کاستوم فیفا کجاست ؟چیه ؟
از داخل بازی میتونین تنظیمات کیبورد رو انجام بدین . به Setting برین و از قسمت Controller وارد تنظیمات کیبورد بشین و کلیدهای مورد نظرتون رو جایگزین کنین.
من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟
آقا یکی این فایل کاملشو برای دانلود قرار بده
منظورم آپدیت 1.5
نسخه قبلی رو تونسته بودید اجرا کنید ؟! نسخه قدیمی رو هم بهتره حذف کنید . کرک نسخه جدید رو هم دانلود کنید .نقل قول:
من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟
آخرین نسخه DirectX و آپدیت کارت گرافیک و ویندوز رو هم انجام بدبد. احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیروننقل قول:
دیگه کلافه شدم! از وقتی ویندوز رو عوض کردم به نسخه نهایی 8 (پرو با مدیا پلیر) و اوریجین بازی رو آپدیت کرد، دیگه نتونستم اجراش کنم. موقع رسیدن به منوی اصلی (بعد لود پروفایل و Hospitality setting) کرش می کنه!
همه چی هم آپدیت و به روزه. آدم انقدر از دست بازی که کلی پول براش داده زجر بکشه نوبره واقعا!
تو خود سایت EA هم نوشتم. گفتم اینجا هم بنویسم شاید کسی ایده ای داشت!
راستش روش های زیادی برای رفع مشکل گفته شده .نقل قول:
نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیرون
یکی آپدیت کارت گرافیک - آپدیت ویندوز - نصب DirectX , VC , Net Framework - پایین آوردن رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بازی .
پاک کردن مدیاپلیر و نصب دوباره اون .
انگلیسی بودن اکانت ویندوز و نام PC .
سلام
من بازی رو توی ویندوز 8 نصب کردم اما اجرا نمیشه ...
کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ...
جالب اینجاست که میرم توی وین 7 اجرا میشه !!!
مشکل از کجاست ؟
آقا من هیچ مشکلی با اجرا واین چیزا ندارم فقط مشکل رو دسته بازیه دسته بازی شناسایی میشه تو بازی میتونی بازی کنید ولی میخواید مثلا تکنیک اجرا کنید نمیشه تکنیک هم مثل فیفا 12 هستش یا فرق کرده فک نکنم فرقی کرده باشه با همینه دسته فیفا 12 تمام تکنیکهاشو اجرا میکنم ولی این فیفا 13 نمیدونم چرا اجرا نمیکنه فقط تکنیکهارو اجرا نمیکنه و گرنه همه چیز ساپورت میکنه
از این نرم افزار برای تنظیم Joystick و آنالوگ سمت راست استفاده کنین .
حجم : 574 کیلوبایت
تنظیمات آنالوگ راست رو هم طبق تصویر زیر انجام بدین .
میشه دقیق باید چیکار کنم اخه طبق عکس هم تنظیم کردم ولی باز اثری نداشت انگار نه انگار؟نقل قول:
اول از هر چیزی فایلEXE رو توی پوشه گیم فیفا 13 کپی کنین . بعد از اون طبق تصویر تنظیمات رو انجام بدین .
مورد خاص دیگه ای نداره :20:
محتویات پوشه __Installer هم نصب میکنید؟نقل قول:
اپدیت 1.5 رو ریختم ولی FPS Limiter دیگه fifa.exe رو اجرا نمیکنه اما وقتی کرک قبلی رو میریزم اجرا میکنه
دلیلش چیه؟
خوب اون آپدیت هم باید با کرک اجرا بشه . البته یک کرک 40 - 50 مگابایتی جدید برای این آپدیت منتشر شده .
اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره
وقتی تو کریر مود هستم وقتی گزینه آوَنس رو میزنم از کل محیط بازی میاد بیرون علتش چیه؟
سلام به بچه های فیفا باز
لینک آپدیت رو یک بزاره لطفا (فقط آپدیت یا همون پچ)
ممنون
واقعا مسخرس! رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و بازی (با کرک) عین مشکلی رو داشت که نسخه اوریجینال رو PC م داره! خسته شدم انقدر سرچ زدم. واقعا اشتباه کردم این همه پول دادم برای این شرکت بی مسئولیت که همیشه بازیهاش هزار جور عیب و ایراد داره! :41:نقل قول:
راستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.نقل قول:
اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره
کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین
بله این همون کرکی هست که همراه FIFA 13 Update 1.5-RELOADED وجود دارهنقل قول:
راستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.
کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین
در واقع همونطور که میدونید اون فایل های ضمیمه برای این هست که یوزرها برای یک کرک چند مگابایتی دو گیگ به سایت موردنظر فشار نیارند
مشکل ما هم که همچنان پابرجاست
fps limiter بسیار برای اجرای نرم بازی مفیده اما این کرک رو اجرا نمیکنه ولی کرک اینترنال رو اجرا میکنه