نقل قول:دستت درد نکنه. میشه لینک کرک را هم بزارید؟نقل قول:
ممنون از شما.
منم بعد از نصب PESEDIT همین مشکلرو دارم. بعد از نصب و اجرا میگه بازی نصب نیست!!! بقیه خطاهارو دقیقا نمیدونم... .نقل قول:
Printable View
نقل قول:دستت درد نکنه. میشه لینک کرک را هم بزارید؟نقل قول:
ممنون از شما.
منم بعد از نصب PESEDIT همین مشکلرو دارم. بعد از نصب و اجرا میگه بازی نصب نیست!!! بقیه خطاهارو دقیقا نمیدونم... .نقل قول:
دوستان ترخدا کمک کنید دیگه خسته شدم از بس که تو نت گشتم هیچی نبود.
من ویندوز 8 نسخهenterprise 32 بیتی رو نصب کردم ولی pes2013 اجرا نمیشه
سلام.
بالاخره PES Edit رو بازی من نصب شد و تونستم بازی کنم. (با کپی کردن دوباره کرک در بازی)
حالا یه مشکل دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود اینکه خطایی نداده ولی باز بازی در حالت پیش فرض اجرا میشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ارورتون چیه موقعی که بازی رو اجرا میکنید؟
یا بیشتر توضیح بدهید
سلامنقل قول:
من هم با سماجت خودم اخرش درستش کردم اونم این بود که کی کد بازی رو عوض کردم درست شد همین الان هم دارم bal بازی میکنم
میشه دقیق کار با kitserver رو توضیح بدین من مثلا توپ ها رو تو این مسیر D:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\img\dt0b.img میریزم ولی هیچ توپی داخل بازی نمیاد نمیدونم از مسیرمه یا ...
کسی میدونه چطوری باید حلش کرد؟نقل قول:
سلام.
بعد از نصب PESEDIT نسخه 3 پرچم بعضی تیم های ملی نشون داده نمیشه و لباسهای خیلی از تیمها هم شبیه به هم شده. چیکارش کنم؟ مشکل از چیه؟ من قبلا PESEDIT نصب نکرده بودم روی PES 2013.
فکر کنم بازیتون باید نسخه relaoded باشهنقل قول:
چیزی نصب نکردی واسه بازی ؟ اسکوربرد
نه. هیچی. فقط PES Edit.نقل قول:
شرمنده شاید این مطلب جاش اینجا نباشه ولی بخش کرییر رو با یه بازیکن یه فصل رفتم بعد بازیکنم کلا از فوتبال خداحافظی کرد کسی میدونه قضیه چیه؟
سلام
من پچ 3.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.
Unable to find version of runtime to run this application
همه ران تایم ها رو نصب کردم. دات نت 1 تا 4 هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
با سلام cpuمن خیلی پایینه طوری که تو sitting هاش هم نوشته bad (بقیه جیزهاش good هستش) وقتی داخل بازی میرم هی تصویر می پره به غیر از تعویض cpu چه کار میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
موقع اجرای بازی این پیام را میدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما آخرین ورژن DirectX رو نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
خودم مشکلم رو حل کردم.نقل قول:
بازیم نسخه سریر بود که مشکل داشت، رفتم یکی دیگه خریدم. این نسخه 1.03 هستش.
برای اجرای پچ هم باید dotNET Framework 4.5 نصب باشه.
این پی سی ورد چرا همچین شده. قبلا هر مشکلی داشتیم میومدیم تو پی30 یه روزه حل می شد. این روزا هیچکی به فکر حل کردن مشکلات کاربرا نیست.:13:
دوستان کسی می دونه چطوری تمارز می کنن؟
کسی نمیدونه باید چیکارش کرد؟نقل قول:
دوست عزیز اینجوری ها هم نیست کسی بلد باشه و پست رو ببینه حتما بهتون کمک میکنه حتما دوستانی که به این مشکل برخوردند این مسئله و پست رو ندیدند من هم مثل شما مشکل داشتم دوستان راهنمایی کردند و موفق به نصب پچ شدمنقل قول:
موفق باشید
سلام.
من Pro Evolution Soccer 2013 را نصب کرده ام. پس از آن دو پچ PESEdit v3.0 و PESEdit v3.1 را روی آن امتحان کردم ولی در هر دو حالت به مشکلات زیر برخوردم:
1) لباس بیشتر تیم ها شبیه به هم میشه و یک طرح رو هم داره.
2) پرچم بعضی تیم های ملی نشون داده نمیشه.
3) تنظیمات مربوط به Scoreboards و ... که مربوط به PES EDIT هستش، اعمال نمیشه با وجود اینکه پیام Sucsses را میده.
---
هر دو پچ را از سایت PESBAZ دانلود کردم.
برای نصب هر پچ پوشه قبلی kitserver13 را پاک می کرد. حتی دوبار از اول بازی را نصب کردم.
کرک داخل سی دی بازی بعد از نصب پچ جواب نمی داد از کرک Reloaded استفاده کردم. بازی پس از نصب پچ اجرا میشه ولی همون سه تا مشکل بالا توش هست.
به نظرتون مشکل چیه؟ چیکارش کنم؟
سلام!
من وقتی دسته ی بازی را به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر اصلا اون به عنوان دسته نمیشناسه و به عنوان یک چیز نامعلوم یا کلا هر چیزی به غیر از شکل دسته میشناسد با یک چه کار کنم که درست بشه{ویندوز8}؟:n27:
سلام دوستان
من امروز با یک سیستم مواجه شدم این مشخصاتش بود:
رم 3 گیگ
کارت گرافیک GeForce 430 با 2 گیگ رم
سی پی یو دو هسته ای اینتل دو تا هسته 3.2 گیگاهرتزی
برای تمام گزینه ها توی setting گزینه Good داده بود یعنی میشد توی بهترین تنظیمات بازی کرد اما مشکل اینجا بود که در بدترین و ضعیف ترین تنظیمات هم بازی کلا قفل می کرد افت فریم استثنایی! یعنی شاید 4 فریم در ثانیه! یه جای کار اشکال داشت مشکل مسلما سخت افزاریه چون ورن نصب اورجینال رو روی هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز سون امتحان کردم دقیقا همین اشکال رو داشت. حتی کارت گرافیک رو هم تغییر دادم باز هم همون مشکل... موضوع چیه؟ هر کاری که می تونستم کردم جواب نداد ویندوزهای ایکس پی و ویندوزم نسخه بدون مشکل هست اصلا با همین ویندوز و همین نسخصه نصب اورجینال بازی خودم دارم روی لپ تاپم بازی می کنم بدون مشکل... اصلا نمی دونم مشکل این سیستم چیه که روی دو نسخه ویندوز و دو نسل متفاوت دقیقا مشکل یکسانی از خودش بروز میده... هیچ نشانی از خراب بودن رم و سی پی یو وجود نداره خیلی راحت دیتکت میشن و سالم هستن از صبح روی این بکوب کار کردم و آخر سر هم به نتیجه نرسیدم... بار دوم که ویندوز نصب کردم اصلا هارد رو یک بار فرمت کامل کردم که اگه مشکل ویروس و این جور چیزا باشه برطرف بشه در کل هیچ وقت اینقدر ناتوان نشده بودم و کاملا هم گیج شدم همه چیز Good نشون داده میشه ولی در پائین ترین تنظیمات ممکن باز هم بازی غیرقابل بازی کردن هست... کسی این مشکل مشابه رو داشته؟ لطفا اگه نظری دارید کمک کنید
سلام اقا ارمین گلنقل قول:
بهترین راه اینه یه بازی هم سطح پی اس یا بالاتر نصب کنی اگه رو اون هم مشکل داشت شما باید از هارد و رم یه تست بگیرید و ضمنا ببین حرارت سیستم هم چطوریه
برای تست هارد هم بدسکتور گیری رو یادت نره با نرم افزار های hdta یا hdd regenrator
برای رم هم memtest
خیلی خوبه
گرافیک هم furmark هست خیلی خوبه
شما یه بازی رو نصب کن ببین بازم همینطوره
سلام وهاب جاننقل قول:
ممنون از راهنماییت فردا یه تستی می کنم هارد دیسک رو... حدس می زنم بدسکتور داره
دوستان PES روی ویندوز ایکس پی سرور که با کامپیوترای دیگه شبکه شده اجرا نمیشه ؟؟؟؟
راستش برای دوستم هر کاری کردیم نشد یه پیغام Debuge میداد که هر کاری کردیم نشد . راهی نیست که روی این نوع ویندوز بشه اجرا کرد ؟؟؟؟
فقط فوری جواب بدید . ممنون میشم .
مشکل از هارد نبود از سی پی یو بود خیلی عجیبه! سی پی یو هیچ نشانی از خرابی نداره ولی توی گیم مشکل دار بودنش رو نشون میده قبلا همین سی پی یو مشکلی نداشت ولی حالا برای گیم مشکل داره برام جالبه
خسته نباشی آرمین جاننقل قول:
بالاخره تونستی مچ اشکال رو بگیری :n02: بازم جای شکرش باقیه :n02:
سلام.
چطوری میشه تنظیمات بازی رو به حالت کارخانه ای برگردوند؟
من افتادم تو بازی یه سری دستکاری ها کردم .الان چند مشکل برای بازی پیش اومده.مثلا تو خط حمله وقتی شوت میکنم طرف دروازه نمیره و زاویه نمیگیره
سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )
سلام من پچ رو دانلود کردم و در محل بازی نصبش کردم ولی روی بازی اجرا نمیشه!(لطفا یه راه حل)
سلام من تازه لپ تاب ايسوز گرفتم ولي بازي پس رو اجرا نميكنه واخطار گرافيك و هارد ميده ميشه راهنماييم كنين ممنون
از ارورت و بخش specifications تنظیمات بازی عکس بگیر و بزار اینجا !نقل قول:
یه گزارشگر از نت دان کن و بریز تو پوشه img بازی!نقل قول:
نقل قول:
برو تو محل ذخیره سیو بازی تو مای دکیومنتز و تو پوشه ی کونامی و Pro Evolution Soccer 2013 و settings.dat رو پاک کن!
سلام. من 2013FLEditor v20120828 رو دانلود کردم. ولی وقتی دکمهی ترنسفر رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته. بقیه چیزا کار میکنه.
دوستان این بازی همش ارور stop Worked میده و میپره بیروووون و همه اکثرن این مشکلو دارن
راه حل داره؟! نمیشه بازی کرد اصلن
سلام
:n27:من یک مشکل دارم اینه که وقتی وارد بازی میشم pro e....has stoped working بعد که کامپیوتر رو ری استارت میکنم دوباره وارد بازی میشم درست میشه
من نسخه جدید بازی که پج لیگ برتر هم داخلش هست رو گرفتم اما توی مستر لیگ اواخر فصل از بازی میادش بیرون اینو چیکارش کنم ؟
اقا این ارور stopped working میده یه راه حل اساسی بدید؟؟/
درود دوستان
من اون فایل تقریبا" 700 مگی دیتا رو دانلود کردم و بازیم درست شد ، از همون اول ، قبل از کپی کردن این دیتا ، کرش میشد ، اما الان توی football life ، موقعی که میخوات بازی اولم شروع شه ، کرش میشه و میاد بیرون !
اینو چی کار کنم من ؟! :(
سلام
من وقتی بازی رو نصب می کنم این ارور رو میده
مشکلش چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
اول از همه DIRECT X رو آپدیت کنید اگر نیست ، آنتی ویروس رو هم غیر فعال کنید و در نهایت بازی رو از ابتدا نصب کنید اگر نشد و باز هم نشد ، کرک رو عوض کنید. در کل این فایلی که اسمش رو آورده رو ندارید به هر دلیلی
من هم همین مشکلو دارم مثلا وقتی میخوام برم تو football life (چه مستر لیگ چه become a legond) یا بازی دوستانه یا حتی وقتی میخوام ترکیب بچینم همش ارور stop Worked میده و میپره بیروووون.لطفا کمک کنید:n13:نقل قول: