سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه:n26:
Printable View
سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه:n26:
دوست عزیز من دارم استفاده میکنم و تا حالا هم هیچ مشکلی به وجود نیومدهنقل قول:
در ضمن من خوندم که چهار پورت این مدل usb3 هستند که میشه به عنوان usb2 هم ازشون استفاده کرد
البته مطمئن بودنش رو که نه ولی از این چهار پورت یکی رو ماوس وصل کردم و یکی رو کیبورد و یکی هم کول پد و یکی رو هم بیشتر مواقع فلش
فکر کنم پورت های سمت راست usb 2 هستند چون من وقتی کابل usb 3 می زنم بهشون یه پیغام میده که می تونی از پورتهای usb 3 استفاده کنی که سریع تره ولی وقتی از پورتهای سمت چپ استفاده می کنم اینطور نیست .نقل قول:
سلام مبارکه !نقل قول:
اره با نرم افزارهای مهندسی خیلی سازگاره و روونه بخاطر بدنه مستحکمش هم میشه تو محیطهای کارگاهی ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .
با سلام
دوتا سوال داشتم
اول اینکه خواستم بدونم توو این لب تاپ کلیدی نیست که مثل لب تاپ های دیگه فقط مانیتور رو خاموش کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه راجع به بلوتوث خبری نشد ؟؟؟؟
سلام
شما فیلم فول اچ دی میتونید با این لپ تاپ ببینید؟
با چه پلیری؟
من نمیتونم:n13:
آره. خیلی هم خوب میشه دید
ن با KM Player میبینم مشکلی نداره
تازه به تنظیمات کارت گرافیکم هم دست نزدم با APU داره رندر میکنه
salam man aval ke grefte boodam klik rast mikardam gozize switch graphic dasht rahat va mishod ama alan chand vaghte gozinash hasta ama va nemishe midoonin cheshe????????
ظاهرا من مشکل درایوری دارمنقل قول:
حین نصب درایور amd چیزی به اسم catalyst software نصب نمی کنه فقط کنترل پنلشو نصب می کنه
شما بعد نصب درایورamd (همون 500 مگی که تو سایت اچ پی هست) چیز دیگه ای نصب می کنید؟
ویرایش:به دلایل نامعلومی حل شد!
همه چی آرومه؟؟
سلام وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم بعضی وقتا یه صدایی میده!از قسمت راستشه تقریبا یه چیزی مثه "دابت" برای شما اینجوری نمیشه؟
این صدای هارده.چون فضا بسته است اینجوریه.من یه اکسترنال دارم توی کمده،همین صدا رو میده.:n02:نقل قول:
سلام
یه لپ تاپ با این مدل گرفتم شارژر باتریو شارژ می کنه
ولی وقتی مستقیم وصل می کنم به برق بدون باتری روشن نمی شه
مشکل سخت افزاریه؟
نقل قول:
سلام ببرش گارانتی چون از من بدون باطری هم روشن میشه
کودوم قسمت؟بالا یا پایینش؟ببین شاید فینگر پرینتهنقل قول:
واسه من همچین صدایی که شوما میگی نمیده!!
از کودوم کابلش استفاده میکنی؟؟ببین توی جعبه دو تا کابل هست!اونی که فیوز داره رو استفاده کن شاید درست بشه !اگه نشد ببرش گارانتینقل قول:
دوستان کی درایور کاملش رو واسه ویندوز 8 داره؟میخوام بخرم ازش...
منم قصد کردم ویندوز 8 نصب کنم ولی درایورهاشو ندارم . چند تاییشو دانلود کردم ولی هنوز خیلیش مونده .نقل قول:
رفتم بخرم دی وی دی درایورهاشو بی انصاف می گفت 15 تومن بیخیال شدم
مغازه هایی که بصورت تخصصی تو حوزه لپ تاپ کار می کنن حتما دارن
اگر پیدا نکردی یه ندا بده شریکی همینو بخریم .
پست ففینگلیش جواب نمیدین؟ میگم قبلنا کلیک راست میکردم گزینه switch داشت ممیرفتم راهت توش اما الانم هست اما
:n13::n13:وا نمیشه چشه؟
با تشکر از راهنمایی دوستان من هم bluetooth خودم را نصب کردم.خیلی با حاله
خو کاری ندوره !یه بار حذف کن از اول بنصب!نقل قول:
باشه داداش ...greedy بنظرم داره ..حالا بیاد آن بشه ببینم چی میگذره..خبرت میدم!نقل قول:
با سلام ،، میشه لطفا مدل وای فای لب تاپتون رو ذکر کنید ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه درایور های ویندوز8 بیاید از جایی که خریدیم بپرسیم،شاید مجانی بهمون داد
من اگه گیر بیارم ادرس میدم رایگان بیاید ازم بگیرید(تهران)
جواب منو نمیدین؟ میگم کلیک راس می کردم قبلا switchable graphic o mizadam میرف داخل high performanco اینا اما الان یه مدته نمیره کسی میدونه چرا؟:n14:
دوستان من وقتی برق رو جدا میکنم، صفحه یک لحظه میره و بر میگرده بعد می بینم screen refresh rate رفته روی 40
وقتی برق وصل میکنم،بر نمی گرده رو 60
در کل بگید چیکار کنم که با باتری هم روی 60 بمونه و نخواد دستی برش گردونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه فلش 16 گیگ را توی pc فرمتش کردم به ntfs بعدش میام روی این نوت بوک میزنم هیچی نمیاره ؟؟؟ اصلا ؟؟؟ فقط چراغ فلش مموری روشن میشه ؟
ولی توی pc راجت کار میکنه ؟ چرا ؟؟؟
از پورت یو اس بی 2 استفاده کردی یا 3؟نقل قول:
خو پاکیدم باز نصتیدم همون جوره:n14:
من لپ تاب 4540sدارم فینگر پرینتشا نصب کردم و اثر انگشت براش تعریف کردم وقتی restart کردم ویندوزش بالا نمیاد هر کی میدونه راهنمایی کنه
[SPOILER][/SPOILER]
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید:n16:
سلام به همه .
من این مدل لپ تاپو دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720pبود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
مشکل از هاردشه ؟
ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .
دوستان ممکنه یه نرم افزار معرفی کنن که بشه باهاش از سلامت کامل تمام قطعات لپ تاپ مطمئن شد ؟
از بازیهای جدید و سنگین کدومهارو نصب و براحتی اجرا کردید ؟ علاوه بر اسم بازی لطفا بگید روی چه تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کردید ؟
سلام من وقتی دقعه اول ویندوز نصب کردم اینجوری شد..بعدش دوباره ویندوز عوض کردم سرعتش خیلی بهتر شد..شوما ویندوزت رو عوض کن احتمالا درست بشهنقل قول:
بنظرم گرافیک همگیمون مشکل داره ..من بازی های مکس پین 3 و هیتمن 5 و رو روی high بدون لگ اجرا کردم!
بازی فارکرای 3 رو الترا...
شایدم هاردش ضعیفه...میتونیم یه هارد دیگه بخریم واسش؟
مشکل اینجاست که موقع نصب ویندوز و فرمت کردن هارد هم سرعت پایینه .میخام 8 نصب کنم ببینم چی میشه .نقل قول:
اگه تونستید هیتمن و مکس پین رو اجرا کنید روی تنظیمات High که دیگه مشکلی نداره گرافیک ! چرا میگید مشکل داره ؟
کدوم تیک ها رو سلکت کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از وین 7 خسته شدم..درایور های وین 8 رو نشستم دونه دونه دانلود میکنم..کسی خواست بگه براش بفرستم...
اول که دارم بازی میکنم ،یه حالتی داره ،مثل اینکه باید کاملا بازی لود بشه تا سرعتش خوب باشه ها...نقل قول:
فعلا که در حال کوچ هستیم...
من بایوس اپدیت کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم ، فعلا که خیلی خیلی بهتر شده یه کم کار سنگین تر ازش بکشم ببینم چی میشه !
منم 8 نصب کردم خداییش خیلی سریعتر از 7 بود ، ولی چون بعضی درایورهاشو نداشتم دوباره برگشتم 7 .
وای تموم شد بلاخره ..از صبی تا حالا داشتم دانلود میکردممممم...:n12:
سلام به همگی
امروز ویندوز8 رو نصب کردم..میتونم بگم واقعا خارق العاده هست...از همه نظر زیبا و خیلی روان شده
اینقدر سرعت رو افزایش داده که خیلی حس خوبی دارم وقتی باهاش کار میکنم... بنظر من همتون بیاین رو ویندوز 8 خیلی تفاوت داره و خیلی زیبا و خیلی سرعت بالایی داره ...:n12: