خب بالاخره تموم شد ... گودبای بیگ باس
بازی که واقعا شاهکار بود و شکی درش نیست، کمتر از 10 هم نمیشه داد بابت این زحماتی که کشیده شده برای این بازی ... نمیشه هم ایرادی گرفت چون اینقدری بازی جزییات داشت و با عظمت بود که ایرادات اصلا به چشم نمیاد... از نظر گیم پلی، گرافیک، صدا گذاری و هر فاکتور دیگه ای چیزی نمیگم چون واقعا پرفکت بود... بهترین مخفی کاری ایی که میتونستم تجربه کنم...اینقدر جزییات داشت که فکر کنم من از 60% قابلیت ها استفاده نکردم و با این وجود اینقدر به وجد اومدم.....
دقیقا تنها ایرادی که میشه گرفت اینه که حس کلی این نسخه نسبت به شماره های قبلی کلا عوض شده بود، خب چون مثله قبل خطی نبود... برای همین یکم حس گسستگی در بین روایت داستان پیش میومد که اون حس همزاد پنداری و برقراری ارتباط با کاراکترهارو کمتر می کرد... بازی هم یه جوریه که نمیشه سریع قضاوت کرد، حتما باید تا لحظه آخر، حتی تا پایان تیتراژ دیده بشه تا بشه نظر داد ( مخصوصا این نسخه) چون تا آخرین لحظه اکثر سوالاتم نسبت به داستان رو پاسخ داد...همه پایان هارو هم دیدم، اونی هم که نرسیده بودن بسازن رو هم تو یوتیوب دیدم (راجع Eli)
یادمه وقتی mgs 3 و یا 4 که تموم شد، اشک تو چشام جمع شده بود...(حالا من اونقدری خودم رو mgs باز نمیدونم) ولی در کل حس سنگینی در پایان اون 2 تا داشتم که نمیتونم فراموش کنم...به تنهایی main menu اول mgs 4 ... با اون آهنگش.... mgs 3 هم که بماند دیگه.... این نسخه در پایانش این حس رو نداشت، فقط از این بابت حالم گرفته شد...و یکمی هم علاقه م نسبت به خود بیگ باس کمتر شد.... با توجه به جریانات داستان... :
محتوای مخفی: داستانی
به نظرم بهترین نسخه هنوز شماره 3 و بهترین شخصیت هم Old Snake :,)
ولی باورم نمیشه یعنی واقعا دیگه کوجیما نمیخواد mgs بسازه ؟! من دوست دارم ادامه Old Snake رو ببینم : ((