مال بنده ورژن F.13 هستنقل قول:
عزیز 19 ثانیه واقعا سریعه مال من از این بیشتر طول میکشه تاپیک های دیگه رو بخونی لپتاپ بعضی از دوستان بالای 1 دقیقه طول میکشه شما اگه سرعت بالاتر میخوای باید روی لپتاپت SSD بذاری!!!
Printable View
مال بنده ورژن F.13 هستنقل قول:
عزیز 19 ثانیه واقعا سریعه مال من از این بیشتر طول میکشه تاپیک های دیگه رو بخونی لپتاپ بعضی از دوستان بالای 1 دقیقه طول میکشه شما اگه سرعت بالاتر میخوای باید روی لپتاپت SSD بذاری!!!
دوست عزیز شما خیلی کمکم کردید..مرسی..:n01::n16: امروز زمانی که وایرلس را روشن کردم گفتم دستی و تیک اتوماتیک را برداشتم حالا می خواهم وایرلس را روشن کنم دکمشو که میزنم روشن نمیشه. میتونید راهنمایی کنید.. خیلی ممنونم:n16::n01:
کسی نیست چطوری راه بندازمش:n01:
دوستان من هاردم را پارتیشن بندی کردم . می خواهم 7 اورجینال نصب کنم میزنه همه پارتیشنا را یکی میکنه.تقریبا همون فاکتوری می کنه چی کارش کنم که دست به بقیه پارتیشنها نزنه:n13:
کمک کند منتظر راهنماییتون برای پارتیشن:n18:
کسی نیست بگه چطور پارتیشن بندی کنم و ویندوز اورجینال هم باشه:n13:
خوب ویندوز رو نصب کن بعد پارتیشن بندی کن!نقل قول:
منظورت رو دقیق تر بگو خب؟اگه منظورت از ویندوز اوریجینال همون بکاپیه که گرفتی موقع ریستور فکر می کنم کل پارتیشنت رو هم مثل روز اول می کنه.(دقیقا نمی دونم گزینه ای داره که فقط c رو پاک کنه و ویندوز بریزه یا نه.بعضیا می گن نداره.بعضیا هم می کن داره.من خودم تست نکردم چون نمی خوااستم ریسک کنم.بهتریم کار اینه که بری از سایت مایکروسافت یه ویندوز 7 ( همون ور÷نی که تو خود لپتاپ بوده که معمولا home هست) دانلود کنی و بعد با سریال نامبر پشت لپتاپ اکتیوش کنی.حجمش 3 گیگه فکر کنم.من چند ماه پبش همین کار رو کردم.با فرمت iso (ایمیچ) هم هست که می تونی رایتش هم کنی و راحت نصب کنی
پارتیشن بندی هم با برنامه easus خیلی راحت می تونی کنی.مشکلی نیست
راستش من با ویندوز ایکس پی پارتیشن درایو c را درست کردم 50 گیگا بعد با ریکاوری ویندوزش را که نصب می کنم دوباره کل پارتیشن یکی میشه 1 ترا...می خواهم ببینم چیکار کنم که این ویندوز ارجینال را با درایوراش نصب کنم ولی دست به کل هارد نزنه و فقط درایو c که براش حجم مشخص کردم نصب بشه:n13::n13:
بابا تر خدا یکی بگه چی کار کنم .............می خواهم درایو c را یه پارتیشن 50 گیگ بزارم و با سیستم ریکاوری ویندوز ارجینالش را نصب کنم ولی وقتی پارتیشن بندی می کنم و می رم برای نصب ویندوز با سیستم ریکاوری دوباره کل پارتیشن یکی مشه یعنی درایوc میشه 1 ترا چی کارش کنم .......:n03:
یعنی وقتی که ویندوز رو نصب می کنی یه پاتیشن 1 ترابایتی میاد ؟!
خب شما تو همون که نصب کردی بعدا از تو خوده ویندوز درایو C رو قسمت قسمت کن ! راست کلیک کن رو computer بعد بزن رو manage !!! اونجا میتونی هر چند تا پارتیشنی که میخوای درست کنی ! :|
اینجوری مشکلت حل نمی شه ؟!
دوست عزیز باید شرینک کنم ..تازه اگه یه روزی خواستم دوباره ویندوز عوض کنم کلیه اطلاعات درایوهای دیگه که درست کردم پاک میشه و دوباره همون یه پارتیشن میشه
من می خواهم راهی تو نصب ویندوز ارجینالش بگید که کاری به بقیه ی درایوا نداشته باشه و فقط تو یه درایو مثلا c که براش درست میکنم کارکنه.فرمت کنه و ویندوز بنصبه و یا هر کاریش که می خواهد بکنه:n03:
گه گاهی یکی از دوستان میاد میگه منظورتون رادرست بگید بعد من منظورم را درست میگم دیگه هیچ کسی پیداش نمیشه :n02::n02::n02::n02::n02:
اگه کسی جواب من را میدونه پستهای قبلیم را بخونه دیگه فکر کنم متوجه بشه می خوام چه قلطی بکنم و راهنماییم کنه:n01::n01::n01::n01::n01:
ببین دوست عزیز ریستور کردن بکاپ با ویندوز ریختن فرق داره.من از چند نفر همون موقعها پرسدیم راهیی داره فقط ویندوز رو موقع ریستر کردن بریزیم که گفتند نه نمی شه.یخ نفر فکر کنم گفت چند تا گزینه می ده که یکیش فقط درایو C رو پاک می کنه ه به بقیه درایوها کاری نداره و فقط ویندوز می ریزه.الان دقیق یادم نیسن.فکر کنم طرف ایسوس داشت.به هر حال فکر نکنم افراد زیادی اینجا این ریسک رو کرده باشند و ریستور کرده باشند که ببینند ایا کل هاردشون پاک می شه یا نه!یکی از دوستای خودمم چند وقت پیش با ایسوسش همینکار رو کرد و کل هاردش پرید و کلی حرص خورد!
به هر حال من گفتم می تونید یه ویندوز دانلود کنید ( حالا از کافی نت یا ...).یا می تونید یه ویندوز کرک شده بگیرید (سعی کنید از اونایی باشه که کاستوم نکردند.یعنی ویندوز رو تغییر نداند) بعد با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنید.ویندوز اوریجینال که شاخ و دم نداره.ویندوز ویندوزه.کرک کردنش ادیت می کنه.شما کرک نکنی اوریجیناله دیگه!مگه اینکه اون شرکت خودش تغییزاتی تو میندوز داده باشه که شما تو نت یا تو همین فروم پرس و جو کن که بهت بگن چه ویندوز کرک شده ای تغییری نداره توش.الان من اویریجینال از سایت مایکرو سافت دانلود کردم.مثلا فکر کردی دیگه خدای سیستم عامله و مشکلی نداره؟!نه بابا ویندوز همونه.در ضمن وقتی شما از نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنید خیلی معنی نداره که رو ویندوز اوریجینال حساس باشید!چون همون برنامه ها رجیستری و ... رو تغییر می دن.یعنی عملا سیستمنون کرک شده!
دوست عزیز میدونم فرقی بین ویندوز ارجینال و بقیه نیست ولی ویندوز 7 این لپ تاپ یک سری نرم افزار روش نصبه و وقتی که بالا میاد دیگه نیاز نداره درایور نصب کنی.... بله فکر کنم این که من می خواهم نمیشه و در کل باید بی خیال بشم و ویندوز 8 با درایور یکی یکی نصب کنم... در کل دم همه گرم راهنماییم کردید :n16:
خب هیچ لپتاپی اینجوری نیست ویندوزش.درایورها یا تو یه Cd جداست یا تو لپتاپ هست باید یه سیوش کنی و حتی اونایی که dvd ویندوز می دند بعد ویندوز باید خودت درایور نصب کنی.درایورها معمولا تو همه لپتاپها به طور پیش فرض نصبه.بعد از تعویض ویندوز خودت باید همه درایورها و نرم افزارها رو دوباره نصب کنی.مگه همون ریستور کنی که کلا همه چی مثل اول می شه!
در ضمن جسارت نشه.من منظورم این نبود که فرق ویندوز عوض کردن و ریستور رو نمی دونید.منظورم این بود که ویندوز عوض کردن یه چیزه و ریستور کردن یه مقوله دیگه است و اکثر لپتاپها هم موقع ریستور این قابلیت رو ندارند که فقط ویندوز بریزند با استفاده از ریستور.نمی دونم واقعا شایدم یه راهیی باشه.ولی من از اکثر کسایی که پرسیدم گفتند نمی شه
بله درست می فرمایید من هم به این نتیجه رسیدم که نمیشود با این حال خیلی ممنون... فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06:
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06:
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06::n11:
با عرض سلام
دوستان من مدتی پیش این لپتاپ dv6t-7000 را خریداری نموده ام اما هرچه اقدام به نصب و یندوز 8 در آن شدم موفق نشدم چه از طریق بوت چه از طریق ویندوز
با هر کلیدی امتحان کردم منوی بوت نیومد از روی خود ویندوز هم که میخوام نصب کنم از طریق فایل setup.exe ارور میده نمیزاره نصب شه
شما عزیزانی که اقدام به نصب ویندوز در این لپتاپ کرده اید لطف کنید به من هم بگید که چه طوری میشه اینکارو کرد چون من هر کاری کردم نشد
بایوس هم اپدیت کردم به f22 بازم نشد پارتیشن بندی هم شده ویندوز و هیچ مشکلی از لحاظ پارتیشن نداره اگه بتونین راهنمایی کنین خوشحال میشم که چه جوری باید روی این لپتاپ ویندوز 8 نصب کنم؟؟؟؟
با تشکر از شما :n16::n16: :n03:
درود بر شمانقل قول:
کلا چراغ وایرلس این لپتاپ پشتیبانی خوبی از ویندوز 8 ندارد من با همین موضوع در تاپیک های خارجی هم مواجه شدم اما متخصصان خود hp هم عقیده داشتند که روی ویندوز 8 خیلی خوب اون دکمه کار نمیکنه حالا شما اقدام به نصب درایور ویندوز 8 کنین شاید درست شه ولی اگه نشد احتمالا همین موضوع هست که میگم
چراغ وایرلس هم تاٍثیره خاصی روی باطری نداره زیاد خیلی خودتونو ناراحت این قضیه نکنین
نرم افزارهایی هم هستن که میتونن به طور کلی وایرلس رو خاموش و روشن کنن دقیقا مثل airplane mode در گوشیهای هوشمند android
شما از bios گزینه primary boot رو روی cd-dvd rom نذاشتید انگار و روی hard drive مونده.باید برید تو بایوس و تعیین کنید که اولویت بوت رو dvd-ROM باشه.وگرنه وقتی dvd ویندوز رو می ذارید با هارد بوت می کنهنقل قول:
نقل قول:
درود بر شما
من از همه این چیزهایی که اشاره کردید مطلع هستم ولی مشکل کن اینه که اصلا تنظیمات بایوس درست و حسابی نداره del رو که میزنم که هیچ اتفاقی نمیفته esc رو میزنم این گزینه ها میاد
f1 system information
f2 system dig
f9 boot service option
f10 bios setup
f11 system recovery
که وقتی میرم تو بایوس ستاپ چیزی که شما ذکر کردید رو پیدا نمیکنم توی بوت سرویس آپشن هم که میرم بازم چیزه خاصی که بشه تغییرش داد نیست
ماله شما هم اینجوری بود؟؟؟
یا اینکه لپتاپه من خرابه؟؟
من این ریسک رو کردم هرچی داشتم پرید اما قبل از اون از اطلاعاتم بک اپ گرفتم دوستان حواستون باشه بک اپ بگیرید تنها خوبیش این بود که باز لایسنس کسپر اسکای داد:n02:نقل قول:
اختیار دارید عزیز ما که میریم تو BIOS هزار تا منو با مخلفات میاد!نقل قول:
احتمالا نیت شما ایراد داره دوباره نیت کن برو:n02:
بله تقریبا همه لپتاپها رو دفعه اول باید بوتشون رو روی dvd rom بذارید.حالا شاید بعضیا هم از اول اینجوری باشتد.ولی اکثرا مثل مال شمان
نقل قول:
درور بر شما من رفتم براتون گشتم و فهمیدم که چه جوری میشه این کلید رو روی ویندوز 8 فعال کرد که بشه خاموش و روشن کرد و airplane mode رو انجام داد
اول این فایل رو دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس بهد از نصب برین توی pc setting توی ویندوز8 اون گوشه سمته چپه اگه نتونستی پیداش کنی عکسشو برات میزارم که چجوری بری توش بهد تو قسمت wifi میتونی airplane mode رو عوض کنی و با یک بار خاموش روشن کردن از هموت صفحه wifi دکمه f12 به راحتی وایرلس رو خاموش و روشن میکنه و نارنجیو سفی میشه به همین راحتی
درود بر شمانقل قول:
بالاخره باهاش ور رفتم تونستم میندوز رو روش نصب کنم از راهنماییهاتون هم بسیار ممنونم نیت کردم بعد رفتم تو درست شد :n16:
دوست عزیز خیلی ممنون ولی مشکل من کلی تر هست من زمانی هم که روی حالت airplane میزارم باز هم اون چراغ روشنه..این نرم افزار همون گزینه را با کلید انجام میده که باز هم کلید وایرلس من خاموش نمیشه.. با این حال خیلی ممنوننقل قول:
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....:n03::n03::n03:
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه....:n01:
کسی نیست
:n03:
سایت Nvidia شرمندمون کرده از لیست تحریم ما رو درآورده!!!
درایور 310.90 نسخه نهاییش هم برا دانلود گذاشته شده
اینطور نیستنقل قول:
من چک کردم،خطای زیر رو نشون میده
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/" on this server. Reference #18.8c265dcc.1358750612.3ce2057a
برای من که باز میشه سایت گارمین رو هم قبلا نمیتونستم باز کنم اونم باز میشهنقل قول:
قیمتش چنده ؟
فکر کنم بالای 4 باشه
سلام
1-ببخشید آیا این نوتبوک برای بازی کردن (بازی نسبتا سنگین) مناسب هست ؟ بیشتر از لحاظ دما منظورم هست ؟
2-ببخشید دمای نوتبوک جوری بالا نمیره که فشار زیاد به دستگاه بیاد ؟
3-میشه gpu رو بدون اینکه مشکل خاصی بوجود بیاد اورکلاک کرد ؟ اگر شخصی اورکلاک کرده حدودا چه مقدار اورکلاک کرده ؟
4-ببخشید کیفیت صفحه اش خوب هست ؟
ممنون
ببخشید اگه تعداد سوالهام زیاد هست
سلام
من 3 هفته پیش این لب تاپ رو گرفتم 3300000 .
تو حالت معمولی خیلی دماش خوبه با اینترنت رفتن و فیلم نیگاه کردن به هیچ وجه دماش بالا 42 نمیره .
بازی اگه زیاد سنگین نباشه مثل pes فوتبال دماش (تو با بالاترین تنظیمات تو بخش poweroption ) نهایت تا 86 میره.
ولی تو بازی سنگین مثل farcry 3 دماش راحت تا 100 هم میره ( البته با بالا ترین تنظیمات تو بخش poweroption)
من قبل از بازی قدرت cpu رو کم میکنم تو farcry3 دماش تا 78 و تو فوتبال به 65 درجه کاهش پیدا میکنه .
اکثر لب تاب های که سری گیم نیستن با این قدرت پردازند و با این قدرت گرافیک دماشون در همین حد هست .
اگه دمای پایین تر میخواین از لب تاپ های سری گیم بگیرید یا لب تاپی با پردازند i5 یا i3 باشه که دماشون خیلی پایین تره ( برای بازی i5 کافیه زیادشم هست )
خیلی ها هم با همین دمای بالای 90 درجه بازی میکنن هچ مشکلی هم لب تاپشون پیدا نمیکنه وهچ وقتم هم دما رو مانیتور نمیکنن .
حداثر دما برای cpu های i7 تا 105 درجه هست .
کیفیت led شم خوبه .
در مورد اورکلاک gpu اطلاعی ندارم .
این مشکل دما رو من هم دارم که یکی از دوستان گفت مال ایشون نداره پس مطمئن شدم ایشون اشتباه میکنه چون تو نت گشتم همشون همینطورننقل قول:
اما مشکل به راحتی با 99 درصد کردن CPU و غیر فعال کردن اورکلاکش حل میشه