باخت هم باخت فدای سرش مهم اینه که تلاشش رو کردهنقل قول:
Printable View
باخت هم باخت فدای سرش مهم اینه که تلاشش رو کردهنقل قول:
جواب اينجاست كه داور يك امتياز به فرانسويه داد درنتيجه مبارزه سرپا اعلام شد.نقل قول:
حالا كيه كه ميگه ناداوري نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نكته خوبي اشاره كرديد كه من حواسم نبود
فیسبوک کشتی گیر فرانسوی رو دوستان به گند کشیدن
:38:
آخه اون بنده خدا چه گناهی کرده!
خب مربی ایران اعتراض کرد و اعتراضشو قبول نکردن و در نتیجه باید به حریف یه امتیاز بدن دیگه، چون اعتراض وارد نبوده.نقل قول:
(البته من که میگم کلا ناداوری کردن توی این بازی)
عزيز هماهنگ شده بود تيم فرانسوي از جريان باخبر بودننقل قول:
احتمال زياد زدو بند بين فرانسه و روس و كره بوده...كه عبدولي حذف شه..بعد كشتي بين كره و فرانسه رو هركي برد
واقعا یعنی چی رفتن هر چی از دهنشون دراومده تو فسبوک طرف گذاشتن!!
فرانسه روس کره! عجب ! فراماسونری ها رو از قلم انداختینقل قول:
چطور وقتی پای تبانی عربا تو فوتبال میاد وسط همه قبول می کنن ، ولی الان نه ؟نقل قول:
فرانسه روس کره! عجب ! فراماسونری ها رو از قلم انداختی
دوست عزیز یه بار دیگه بشین قوانین رو بخون ضرر نمیکنینقل قول:
نمیدونم چرا همیشه دوست داریم برای شکست هامون بهانه بیاریم و همیشه دشمن ها عامل شکستمون هست !
فرانسه و انگلیس و ...
تو بوکس یه طلامون رو گرفتن . اینجا هم یه طلامون رو گرفتن . اصلا این دشمن ها نباشه ما اول میشیم تو رده بندی :39:
باز خوبه کارشناس رادیو ورزش صراحتا میگه عبدولی در کشتی اخر خیلی ضعیفتر نسبت به کشتی های قبلی کار کرد !
اولا شما گفتي چه گناهي كرده و من گناه ايشون رو گفتم
دوما من نخواستم از پيام گذاشتن روي پيج اون بابا دفاع كنم،اصلا اينكار فايدش چي هست(درضمن فيسبوكو قبول ندارم)
سوما بحثو خواهشا سياسي نكن...اينجا ورزشه منم عاشق ورزش خاصه كشتي حاضرم تا پاي جون واسش مايه بذارم
شما هم كه از جريانات كشتي بيخبري لطفا از مسخره كردن بپرهيز.جريانات مافياي كشتي يك امر طبيعي شده كه ازش ايران فقط سرش كلاه مونده
نميگم واست متاسفم...چون تاسف واسه تو فايده نداره
خوبه تو تکواندو هوگوی اکترونیکی هست و گرنه حقمونو می خوردن ، البته سخت تر ازون این بود که به دوستان بقبولونیم در صورت نبود هوگوی الکترونیکی اونجا هم ناداوری شدیده ! اصولا این بتی که تو ذهنشون ساختن به این راحتی نابود نمیشه !
ببين كشتي اصلا بحثش از همه چيز جداست،باور كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،قسم ميخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا به غرب ستيزي و ... متهم نشم:41:نقل قول:
بعد اينكه گفتي كشتي ضعيف...مگه چيزي جز اين انتظار داري...اينكه ببيني حقتو جلو چشمت بخورن،اينكه ببيني زحمات چندين سالت داره از بين ميره،اينكه ببيني دارن بهت ظلم ميكنن و نميتوني كاري كني ...واسه ادامه كشتي انگيزه اي ميمونه:18::19:
درهرصورت هركي نظري داره..شايد شما درست بگي...من به نظرشما احترام ميذارم :goatee:...بحث خوبي بود:20:
اگه امشب این رضایی بتونه تو سرپا دووم بیاره و مبارزه رو ببره تو خاک و به قول عامل اون باراندازهای بی نقصشو اجرا کنه 100 درصد طلایی میشه کلا همه حریفاشو اینجوری بردش :27:
اوه اوه ببین چه داغ می کنه!نقل قول:
اولا اونجا المپیکه و تو کشور بریتانیا
مسبقات جهانی نیست که مثلا تو کشور روسیه برگزار شده باشه و روس ها بخوان از این امتیاز استفاده کنند!
داور وسط + بقیه داورها رو می خوای متهم کنی به تبانی؟
فرانسه و کره مثلا خیلی نفوذ دارن؟ ممکنه اینطور باشه اما رو چه حساب و مدرکی اینقدر با اطمینان می گی این سه تا کشور تبانی کردن که ایرانو بزنن زمین؟!!!
من قبول نمی کنم اگه منطقی نباشهنقل قول:
دوستان عزیز به قول دوستمون take it easy اقایون منم اول داغ کرده بودم که حقشو خوردن و واقعا دلم واسه عبدولی سوخت ولی الان که تو چندتا سایت خوندم دیدم که راست میگن یه قانونی هست که میگه نباید پایین تر از مهره ی آخر و بگیری چون ساده ترین بخش کار ومنظورش باسن و.. هست اینجور چیزا.
اینجا المپیکه به دور از هرگونه بحث سیاسی اگه میخواستن ایران المپیک مدال طلا نبره اصلا یه کاری میکردن تو کشتی قبلی هم نتونه. تازه ما الان جامونم خوبه 24 توکشورهای همسایه رو نگاه کنید با خودمون مقایسه کنید مطئنم به 21 یا 22هم میرسه.
|| قفل برای رسیدگی ||
به خاطر خاص بودن این لحظه تاپیک باز شد ولی رسیدگی به گذشته هم حتما انجام میشه.
دوستان لطفا بحث های پیشین رو ادامه ندید.
حدادي نقره گرفت. اگر پرتاب پنجمش رو خطا نمي كرد 100 درصد طلا مي گرفت . پرتاب پنجم رو حداقل 1 متر بيشتر از نفر اول پرتاب كرد.
2 طلا
2 نقره
تازه کشتی آزاد و تکواندو مونده !
حقیقتا نه از رضایی و نه از حدادی انتظار مدال نداشتم ، آفرین به جفتشون ! بیشتر احسان حدادی ! خودشو کشت تو این 4 سال از بس تمرین کرد !
عالی بود امشب ایرانیها... الآن دوازدهم جهان هستیم. فقالعادهست... طلای حدادی هم حیف شد که نیومد. اون آلمانیه که 9 سانت بیشتر انداخت رفت روی اعصاب. اما خب بازم ایول داره حدادی. کلا یه جوری هست و عصبی رفتار میکنه. بازم دمش گرم.
اییییییییییییییییییران...
جالبه ايران ژاپن رو گرفت .
بوكس رو فراموش كردي . اگر روزبهاني مسابقه فرداش روببره برنزش قطعي هست .نقل قول:
امشب واقعا شب رویائی برای ورزش ایران بودش
وزنه برداری که دیگه از قبل تا حدودی مشخص بود که چه نتیجه ای می گیریم و فقط روی مدال نقره یا برنز بودن سجاد انوشیروانی بحث بود
توی کشتی فرنگی واقعا قاسم رضایی گل کاشت و تونست هم توتروف روس و هم کل کشتی مردان روسیه رو بخاک بشونه و ایران رو با شایستگی قهرمان کشتی فرنگی مردان المپیک کنه
محمد بنا کاری کرد که شاید دیگه توی تاریخ کشتی ایران دیگه تکرار نشه...
جالبه سایت گل که مختص فوتباله در مورد محمد بنا مطلبی نوشته که تیتر اون جالبه:
بی نظیر مثل آقای بنا
به نظر شما اگر آقای محمد بنایی در فوتبال بود چقدر می ارزید؟ یک میلیارد؟ ده میلیارد؟ یا سه هزار...
احسان حدادی هم یکمی خوش شانس تر بود شاید می تونست طلا رو بگیره
ولی همین نقره اون که اولین مدال تاریخ دومیدانی ما در المپیکه خیلی ارزشمنده و خودش حکم طلا رو داره...
پ.ن: جالبه چند روز پیش همش توی این تاپیک آیه یاس خونده میشد : دی
اونم موقعی بود که توی رشته هایی ورزشکاران ما مسابقه داشتن که اصلا حتی انتظار نزدیک شدن به مدال هم نمی رفت و خیلی طبیعی بود که توی روزای اول هیچ مدالی نگیریم! ولی الان داریم مدال ها رو درو می کنیم و بهترین نتیجه تاریخ ایران در المپیک رو گرفتیم...
البته این نتایج بیشتر به خاطر تلاش مربیان و ورزشکاران عزیر کشورمونه نه اون مسئولان ورزش که در راس قرار دارن : دی
برای من هیچ مدالی به اندازه ی اشکهای عبدولی تاثیر گذار نبود ...
وزنهبردارای ایران ترکوندن تبریک میگم
قشنگیش این بود که بازهم روسها مثل کشتی جلوی ایران تحقیر شدن
حدادی هم دیگه رسما گل کاشت
اگه یکمی خوششانس بود مدال طلا رو میگرفت که متاسفانه نشد!
نخستین مدال با ارزش برای ورزش مادر
ایران / نقره حدادی به رنگ طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرتابگر ایرانی حاضر در المپیک، مدالی با ارزش کسب کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرآنلاین؛افتخاری بزرگ برای ایران و ایرانیان.باید گفت که حق احسان مدال طلا بود اما شرایط طوری پیش رفت که احسان افتخار آفرینی اش را با مدال نقره کامل کند.حدادی که برای نخستین بار توانست مدال نقره مسابقات المپیک را بر گردنش بیاویزد رقابت نزدیکی با رقیب آلمانی اش داشت.او فقط 9 سانتی متر از رقیبش کمتر پرتاب کرد تا رنگ مدالش در این رقابت ها نقره شود.
مسابقات پرتاب دیسک رقابت های المپیک در حالی آغاز شد که احسان حدادی توانست یک رکورد فوق العاده را برای خودش ثبت کند.او که پس از الکنا از کشور لیتوانی پرتابش را انجام داد توانست 68.18 را پرتاب کند تا در پرتاب اول جایگاه نخست را به خودش اختصاص داده باشد.
احسان در پرتاب دوم خودش رکورد 64.09 را به ثبت رساند.حدادی که با وجود این پرتاب همچنان در رتبه اول قرار داشت در حرکت سوم خودش توانست رکورد 67.28 را به ثبت برساند.
اما نوبت به پرتاب چهارم که رسید رکورد حدادی کمی نزول کرد.او در این حرکت خود توانست 66.98 را پرتاب کند و همچنان به کسب مدال در المپیک امیدوار باشد.این اتفاق در حالی افتاد که در زمان پرتاب این حرکت از تماشاگران خواسته شد به دلیل اینکه حدادی تا قبل از این حرکت در رتبه اول قرار داشته برای او کف بزنند.
در حرکت پنجم اما یک اتفاق بد افتاد.حدادی این حرکت خود را با خطا پشت سر گذاشت اما هارتینگ آلمانی که یکی از جدی ترین رقبای احسان به شمار می آید توانست با رکورد 68.27 از او جلو بزند.
در این رقابت ها پرتابگر هندی با ثبت رکورد 64.79 به کار خودش در این رقابت ها پایان داد.پرتابگر اسپانیایی هم زمان 63.16 را برای خودش ثبت کرد و کار پرتاب گر استونی هم با خطایی که انجام داد در المپیک به پایان رسید.
در آخرین حرکت،احسان نتوانست رکورد هارتینگ را بشکند اما با همان پرتاب اول خودش کاری کرد که با شایستگی توانست برای نخستین بار مدال نقره رقابت های المپیک را بر گردن خودش بیاویزد.این مدال هر چند رنگش طلایی نبود اما ارزش آن چیزی کمتر از طلا برای کاروان ایران نیست.
----------------------------------------------------------
پدر بهداد سليمي پس از موفقيت پسرش براي دريافت نخستين نشان طلاي وزنهبرداري المپيك لندن ميگويد، بهداد كار بسيار سختي داشت. وي تاكيد دارد كه وزنهبرداري خيلي در زندگي پسرش تاثير گذاشته و ميخواهد كه اين قهرمان فوق سنگين وزنهبرداري ايران پس از كسب اين نشان پا به عرصه مربيگري بگذارد و ديگر وزنه نزند.پدر سليمي: ديگر نميخواهم بهداد وزنه بزند!/ روزانه 20 تن وزن كار سختي بود
بهرام سليمي در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به قائمشهر، گفت: بهداد كار بسيار سختي داشت. قهرماني در المپيك كار دشواري است. او روزانه 20 تن وزنه را جابهجا كرد تا قهرمان المپيك شود.
وي ادامه داد: با توجه به توانايي كه در بهداد سراغ دارم، اگر اكنون به سال 83 كه او كارش را در وزنهبرداري آغاز كرد برگردم، باز هم اجازه ميدهم و تشويقش ميكنم كه وزنهبرداري را دنبال كند. وزنهبرداري كاري است كه بهداد سليمي بايد آن را دنبال كند چرا كه استعدادش را دارد.
پدر بهداد سليمي ادامه داد: دوست دارم بعد از كسب طلاي المپيك بهداد مربي شود و ديگر وزنه نزند، چون وزنهبرداري رشته سنگيني است و او فشار بسيار زيادي را تحمل ميكند. دوست دارم زندگي عادياش تحت تاثير قرار نگيرد.
سليمي با تاكيد بر اينكه پسرش براي كسب اين طلا زندگي را به خودش سخت كرده است، ادامه داد: وزنهبرداري خيلي در زندگي بهداد تاثير گذاشته است به طوري كه حتي ديپلم گرفتن او هم به تاخير افتاد. دوست ندارم اين تاثيرات همچنان در زندگياش باقي بماند و از او ميخواهم كه پا به عرصه مربيگري بگذارد.
----------------------------------------------------------
سلام بچه ..... این جواب من اون اولای تاپیک بود که همه ناراحت بودند فقط امیدوارم که آزاد هم مثل فرنگی گل بکارهنقل قول:
با ارزش ترين مدال امروز به نظرم مال احسان بود ، ما سالهای پيش هم توی وزنه بردای و كشتی و جودو مدال آورديم ولی پرتاب ديسك يا به طور كلی تر دو و ميدانی هيچ وقت هيچ مدالی نداشتيم و شايد اين آغاز يه راهی باشه كه بتونيم به بقيه نشون بديم ما تو رشتههای ديگه هم حرف برای گفتن داريم.
چيز ديگه ای كه منو خيلی خوشحال ميكرد اين بود كه از بانوان هم مدال داشته باشيم كه متاسفانه نشد.
ای ولا به بچه های با غیرت ایرانی
امشب واقعا گل کاشتن.
مدال طلا و نقره وزنه برداری که واقعا احساس غرور کردیم.
مدال نقره احسان حدادی که از طلا هم با ارزش تر بود درود به شرفش
و مدال طلای کشتی که مثل همیشه بچه های کشتی گیر گل کاشتن.
امشب 3 بار پرچم کشورمون با افتخار در لندن بالا رفت و ما کلی کیف کردیم.
تیم مدیریت انجمن اتومبیل با تبریک به تمام بچه های کاروان المپیک ایران خصوصا مدال آورن نام دار
وحید حال کردم با این جملت...نقل قول:
به نظر شما اگر آقای محمد بنایی در فوتبال بود چقدر می ارزید؟ یک میلیارد؟ ده میلیارد؟ یا سه هزار...
جالبه این میلیاردی ها از میلیونی ها شکست میخورند و پراید سوار ها ، پورشه سوار هارو میبرند...
تبریک میگم بهترین نتیجه ی تاریخ المپیک ایران رو...
واسه احسان خیلی ناراحت شدم چون کارشو انجام داد ولی حیف شد ولی بازم خوب بود...
بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی هم که انتظار کمتری ازشون نداشتم و طلا و نقرشون که حتمی بود ،
کشتی هم که اصلا انتظارشو نداشتم ولی عالی بود
تکواندو و کشتی آزاد مونده که دیگه اونام به امید خدا موفق میشن
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین خان رو::21:
aaaaa!!!نقل قول:
کاش بیشتر خواسته بودم!:31:
تبریک به همه دوستان....تقریبا بهترین نتایج ممکن رو گرفتیم.....فقط کاش عبدولی.....!
امشب واقعا بچه ها ترکوندن . دستشون درد نکنه دل ملت رو شاد کردن . و همچنین ..... بعضی هارو سوزوندن . :31:
هر چند تا طلا و پاداش بهشون بدن نوش جونشون .
فوتبالیست ها ( میلیاردی ها ) خجالت بکشن .
نقل قول:
از بانوان که من خودم خیلی انتظار ندارم مدال بگیرن . خداییش با اون شرایط و محدویت هایی که بانوان توی ایران واسه ورزش کردن دارن همین مقام ها خیلی میارزه . الهه احمدی بالشخصه میگم که واقعا ترکوند که ششم شد . البته با این روند رو به رشد شاید در سالهای اتی شاهد مدال اوری بانوان هم باشیم . بانوان ایرانی اگه مدال بگیرن حقا که شیرزنن .
ولی جدا این بحث امشب دو جا ناراحت شدم . یکی که واقعا اعصابم رو خورد کرد حذف شدن به ناحق عبدولی بود که خیلی امید میرفت بهش . دومی هم که هم خوشحال شدم هم ناراحت مدال نقره حدادی بود که واقعا حقش طلا بود با اون همه تلاشی که کرد . دمش گرم واقعا . خیلی خوشم میاد ازش .
تبریک به همه شب به یاد موندنی بود
اول این که در بانوان یک تکواندو کار داریم که شاید اگر خوش بین باشیم بتونه مدال بگیره
دوم اینکه این شب میتونست خیلی رویایی تر از این باشه اگر عبدولی و حدادی هم طلا می گرفتن حدادی که خیلی نزدیک شد به طلا اما با این وجود مدالش از طلا با ارزش تر هست
تو این موفقیت ها سجاد مرادی هم گم شد ! اونم تلاش خودش رو کرد و نتیجه قابل قبولی گرفت
سلام
منم این موفقیت بزرگ رو به همه تبریک میگم و ان شاء ا... که مولا علی کمک کنه تا مدال های طلای بعدی رو هم در روزهای آینده درو کنیم.
راستی، تحویل نگرفتن علی آبادی توسط بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی هم در نوع خودش جالب بود!
اینا زحمت کشیدن، اون قرار بهره شو ببره:2:
11 ام.بابا ترکوندیم
شدیدا منتظر کشتی ازادم
تبریک تبریک تبریک واقعا حال کردم دستشون درد نکنه بخدا باید به ممد بنا اندازه وزنش طلا بدن... فوق العادس این مرد تا الان 4 تا طلا گرفتیم 3 تاش مال بناس... اصلا فک نمیکردم قاسم رضایی طلا بگیره ولی رو عبدولی مطمئن بودم که اون داور پدر.. حقشو خورد... + بهداد هم ازش انتظار بیشتری میرفت ولی همین که طلا گرفت عالیه در کل به نظرم سجاد خیلی بالاتر از سطح خودش ظاهر شد.... + احسان هم فقط با 9 سانت اختلاف نقره گرفت کاش طلا میگرفت ولی دستش درد نکنه... + فعلا تو کشتی آزاد پلنگ جویبار! و تقوی و در تکواندو هر دوشون میتونن طلا بگیرن اگه یکم دقت و هوش و غیرت و تلاش داشته باشن.. انقد داد زدم صدام کاملا تغییر کرده....
فریاد و بغض زیر سایه مشتهای گره شده
نمیدانم چه احساسیست که حتی اگر از زندگیت سیر شده باشی هم نمیتوانی نسبت به افتخارآفرینی هموطنانت بی تفاوت باشی.
انگار تا دم مرگ هم حس میهن دوستی در وجود آدم زنده میماند. وقتی جوانان سرزمینت را میبینی که از زیر خروارها استرس و فشاری
که بر جامعه ات از داخل و خارج حاکم است، پیروزمندانه سر بیرون می آورند و پا روی بلندترین قله های دنیا میگذارند نمیتوانی خوشحال نباشی.
باید نابینا باشد کسی که بازوی 70 میلیون نفری را زیر وزنه هایی که بهداد میزند نبیند. نمیشود ادعای بصیرت داشت اما قلبهایی را که از پای تلویزیون
دیسک احسان را در اوج آسمان همراهی میکنند، ندید. قلبهایی که هر لحظه شدیدتر میتپیدند تا شاید دیسک احسان فقط یک سانتیمتر دورتر زمین را لمس کند.
حالا خبر به دورترین نقاط جهان رسیده است: برای نخستین بار فرزندان کشورت در رشته فرنگی بالاتر از روسهایی ایستاده اند که تا همین چند سال پیش
نداشتن حریف برایشان خسته کننده شده بود. چقدر زیبا بود وقتی کشتیگیران فرنگی ما، ورای تمام نامهربانیها حتی داوران را هم کول انداز کردند
و حالا نمیدانم کدام قاضی را توان محاسبه امتیاز این فن قاطعانه است؟
حالا دنیا را میتوانی ببینی که روی گوشهایش را گرفته است و حنجره ای 70 میلیونی را ببینی که دارد فریاد بیعدالتی را با احساسی پر از خشم و شادی بر سرش آوار میکند.
ما بیش از هر ملت دیگری در مدالهای رنگارنگ فرزندانمان شریکیم. زیرا اگر دیگران تماشاگرند ما در کالبد ورزشکارانمان عرق میکنیم و حرص میخوریم.
اگر دیگران مشت گره میکنند و داد میزنند ما تپشهای شدید قلبمان را زیر بغضهایمان احساس میکنیم.
بغض،
بغض...
واژه آشنایی برای گلوی تک تک ما پس از پیروزی غرورآفرین فرزندان این سرزمین است. اما چرا بغض؟ چرا وقتی بهداد زیر وزنه لبخند میزند ما بغض میکنیم؟
همانگونه که وقتی شکست ناعادلانه عبدولی را میبینیم باز هم بغض گره میخورد. چرا وقتی دیسک احسان سینه آسمان را میشکافد بغض میکنیم؟
شبیه لحظه ای که همپای اشکهای بوکسورمان به بغضمان پناه بردیم. و در نهایت چرا واکنش ما در برابر پیروزی و شکست به یک شکل است؟
شاید چون ما میدانیم چه خون دلی میخوریم تا جوانانمان به اینجا برسند. شاید چون ما طعم تلخ فشار را روی ستون فقرات جامعه خود چشیده ایم
و صورتهایی که به ضرب سیلی سرخ نگه داشته میشوند را دیده ایم. شاید چون تنهایی خودمان و ورزشکارانمان را در داخل و خارج کشور درک کرده ایم.
شاید چون ایمان داریم جوانان این سرزمین ، لابلای بی مسئولیتی مدیران و هرج و مرج اقتصادی و بیکرانه ی بی تکیه گاهی، تنها به زانوان خویش دلبسته اند و به بازوان خویش باور دارند.
هر چه هست معنایش جز این نیست که ما در هر رشته ای پا به پای ورزشکارانمان حرکت میکنیم. کشتی میگیریم، میدویم و وزنه میزنیم.
نه شعار است نه شعر. نگاه ما به ورزشکارانمان از جنس دیگریست و این را باید تنها ایرانی باشی تا بفهمی و باید نفس به نفس ورزشکارانت، قدم به قدم آمده باشی تا درک کنی.
منبع:گرافیکار
احسان حدادی واقعاً سالاره!خیلی از این پسر خوشم میاد.روحیه ی خیلی توپی داره.برای مدال نقره توی المپیک اون هم توی یکی از مواد دومیدانی باور کنید خیلی باید زحمت کشید.اینجا به مسئولین خیلی فحش می دیم که البته 90 درصدش نوش جونشون:31:ولی فکر می کنم برای احسان حدادی امکانات رو توی این دو سه سال خوب فراهم کردن.قبل از اون خیلی خودش شاکی بود ولی فکر می کنم توی این یکی دو سال اردوهای خوبی داشت و با مربیهای خوبی کار کرده که تونسته توی دو سال یک برنز جهانی و یک نقره ی المپیک بگیره
ایران به شما میبالد!