تبریک میگم
فوق العاده بود بازی ؛ فابرگاس بازیکن خاصیه مثل مسی. واقعا قشنگ بازی کرد و جا گیری هاش عالی بود. :40:
Printable View
تبریک میگم
فوق العاده بود بازی ؛ فابرگاس بازیکن خاصیه مثل مسی. واقعا قشنگ بازی کرد و جا گیری هاش عالی بود. :40:
تیاگو هم برای یکی دو ماه مصدوم شد ولی پویول و اینیستا به ال کلاسیکو می رسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فابرگاس: حرکت مدل کارت قرمز مستقیم داشت
در دیدار شب گذشته دو تیم، در حالی که سویا 2-1 پیش بود، مدل با سر ضربه ای به فابرگاس زد که با کارت قرمز داور مواجه شد.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد که در مورد ضربه سر گری مدل، بازیکن سویا که به اخراج او منجر شد، اغراق نکرده است. در دیدار شب گذشته دو تیم، در حالی که سویا 2-1 پیش بود، مدل با سر ضربه ای به فابرگاس زد که با کارت قرمز داور مواجه شد. ده نفره شدن سویا جریان بازی را کاملا تغییر داد و به پیروزی 3-2 آبی و اناری ها منجر شد.
فابرگاس در گفتگو با خبرنگاران در مورد صحنه اخراج گفت:" اگر می خواهید، من حرکت مدل را مقابل شما انجام می دهم و شما می توانید بگویید واقعا شدید بود یا نه. او به صورت من ضربه زد و به همین دلیل کارت قرمز مستقیم داشت. در نیمه اول هم یک پنالتی برای ما گرفته نشد و به همین دلیل توازن بازی به هم خورد. ضربه او دقیقا به صورت من خورد و در دنیا فوتبال این اتفاق با کارت قرمز مستقیم جریمه می شود. لزومی ندارد بیشتر از این در مورد این اتفاق صحبت کنیم. در فوتبال چنین بازیکنانی با کارت قرمز روبرو می شوند."
فابرگاس فصل جدید را چندان خوب آغاز نکرد اما تاکید کرده که انتقادات تاثیری روی او نداشته است." ما همیشه احساس آرامش می کنیم. ما در این دیدار کاملا برتر بودیم اما گاهی شرایط پیچیده می شود. ما در چنین شرایطی باید شخصیت مان را به نمایش بگذاریم. این کاری بود که ما انجام دادیم. من هیچ وقت به خودم سخت نمی گیرم. فکر می کنم افراد زیادی نیاز به صحبت کردن و نوشتن دارند پس مشکلی وجود ندارد. من آرام هستم چون قبلا هم چنین شرایطی را پشت سر گذاشتم و توانستم بار دیگر گلزنی کنم. جدا از این مسئله، وقتی در کنار بازیکنانی مانند ژاوی و انیستا بازی می کنید، همه چیز آسان تر می شود."
بارسا در دیدار بعدی، سه شنبه شب در لیگ قهرمانان با بنفیکا روبرو خواهد شد.
2012/9/30
پیش بازی بنفیکا- بارسلونا: انتظار سی ساله برای برد یک تیم اسپانیایی
شاگردان تیتو ویلانووا برای انجام دومین بازی شان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا روانه لیسبون شده اند
ترکیب احتمالی
بنفیکا
Artur
Pereira, Garay, Jardel, Melgarejo
Salvio, Aimar, Enzo Perez, Gaitan
Rodrigo, Lima
بارسلونا
Valdes
Dani Alves, Puyol, Mascherano, J.Alba
Xavi, Busquets, Cesc
A.Sanches , Messi, Villa
محتوای مخفی: ادامه
ویلانووا: بعد از بنفیکا به رئال فکر می کنیم
بعد از شکست مقابل رئال در سوپرکاپ اسپانیا، آبی و اناری ها در 7 دیدار پیاپی به پیروزی رسیده اند
سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در لیگ قهرمانان تاکید کرد که از این پس برای رسیدن به پیروزی باید تلاش بیشتری بکنند.
2012/10/2
مسی: فقر حالم را بد می کند
گفت و گوهای روزنامه «ال پاییس» اسپانیا معمولا خیلی جذاب و متفاوت از آب در می اید. این مصاحبه ال پاییس است با لیونل مسی، بهترین بازیکن دنیا...
سایت گل- ستاره بارسا در آستانه دیدار تیمش مقابل بنفیکا در چمیپونزلیگ، با نشریه ال پائیس صحبت کرد که متن کامل آن در ادامه با هم می خوانیم:
2012/10/2
امشب قطعا بازی سختی پیش رو داریم
امیدوارم با یه بازی منطقی بتونیم ببریم:8:
:41: - فقط بگم خبر می رسه که آرنجش در رفته و شکستگیه کامل نیست
سلام...
تبریک واسه برد خوب برابر بنفیکا و پیروزیهای متوالیمون...
تو لالیگا هم که یکه تازیم...
ویوا بارسا...!
تبریک برده خوبی بود فقط مصدومیت کاپیتان این برد رو تلخ کرد!
باز هم بدشانسی برای بارسا و کاپیتان :41:
خدا کنه زودتر برگرده به تیم.......
به این راحتی ال رو از دست داد آخه لازم نبود انقدر بپره بالا سر بزنه ما که بازی رو برده بودیم!!:44:
وای وضعیت خط دفاعیمون تو این فصل افتضاح شده:41::19:, کاپیتان پویولم ال کلاسیکو رو از دست داد......:41:
=====================
پويول الکلاسيکو را از دست داد
کاپيتان بارسلونا به دليل مصدوميت در بازي شب گذشته ليگ قهرمانان اروپا حضور در الکلاسيکو يکشنبه شب را از دست داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلس پويول شب گذشته در جريان پيروزي 2 بر صفر مقابل بنفيکا در دومين ديدار ليگ قهرمانان اروپا دچار در رفتگي آرنج دست و به بيمارستان منتقل شد تا ديدار الکلاسيکو روز يکشنبه آينده مقابل رئال مادريد در نيوکمپ را از دست بدهد.
به گزارش فارس، وي که پس از بهبودي از ناحيه زانو در اولين بازي خود به ميدان ميرفت، پس از اينکه براي ضربه زدن به توپي که از نقطه کرنر ارسال شده بود، پريد، روي زمين افتاد.
کاپيتان 34 ساله بارسا در دقيقه 78 از شدت درد زمين مسابقه را ترک کرد تا الکس سانگ به جاي وي به ميدان بيايد.
ويلانووا سرمربي بارسلونا در اين باره گفت: منتظر اطلاعات بيشتري از مصدوميت وي هستيم اما او صد در صد الکلاسيکو را از دست خواهد داد.
اين مصدوميت در حالي براي پويول رخ داد که پيکه، ديگر مدافع اين تيم نيز مصدوم است.:41:
بارسا شب گذشته در دومين ديدار خود در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا با گلهاي الکسيس سانچس و سسک فابرگاس مقابل بنفيکا به پيروزي رسيد تا با 6 امتياز همچنان صدرنشين باقي بماند.
=====================
اینم فیدبک پویول بعد از مصدومیتش...:41::19: :
محتوای مخفی: ...
منم تبریک میگمولی امیدم رو برای ال کلاسیکو از دست دادم خط دفاعی که از سویا دو گل بخوره با رئال میخواد چیکار کنه؟ هرچند من همیشه بر این عقیده بودم که حساب بازی های مهم جداستو فک کنم اگه ماسکرانو و بوسکتس دفاع وسط بازی کنن و سانگ بیاد هافبک دفاعی ینی جای قبلا بوسکتس بهتر باشه شایدم نه نمیدونم والاو دراخر لعنت به اینترنت گوشی ببخشید اگه حروف چسبیده بهمیادم رفت بگم مسی خیلی امادست فک کنم جلو رئال بترکونه
واقعا مصدومیت کاپیتان ذوق و شوق بحثای فنی رو از بین میبره
امروز توی دانشگاه اکثرا در مورد این حرف میزدن که نیازی نبود توی اون دقیقه با وجود دو گل برتری اصلا جلو بیاد
توی فضای مجازی هم نگاه که این بحث بود
حتی میشنیدم که فوتبالیست باید سیا*ست داشته باشه از خودش مراقبت کنه و خلاصه باید هوش فرار از مصدومیت رو داشته باشه
اما من وقتی خوب فکر میکنم میبینم این نگاه ما به فوتبال و تعاریف گاه متناقض با ذات فوتبال ماست که با نگاه امثال پویول فرق میکنه
پویول در درک ذات و فلسفه فوتبال بسیار پیشروتر از حتی بازیکنایی مثل ژاوی اینیستا یا خیلی از ستاره های امروز فوتباله
چه بپذیریم و چه نپذیریم و هر چقدر هم با معیارها و تعاریف امروز فوتبال متفاوت باشه، فلسفه فوتبال جز این نبود که یک رقابت یا بهتره بگم یک بازی سالم باشه که در چارچوب ورزش تعریف میشه
وقتی کسی فوتبال رو از چنین زاویه ای ببینه تمرین و مسابقه رسمی براش فرقی نمیکنه
اون سعی میکنه وقتی سوت این بازی زده شد برای بیشتر لذت بردن خودش و دیگران اون بازی رو جدی بگیره حالا ممکنه این بازی یه فوتبال تمرینی باشه یا یه مسابقه رسمی
وقتی کسی فوتبال رو اینچنین درک کرده باشه به این فکر نمیکنه که بازی آینده یه بازی حساسه که شاید بهتر باشه من خودم رو برای اون بازی نگه دارم
اگر بازیکنی دقایقی از یک فوتبال رسمی رو برای سالم رسیدن به فوتبال بعدی قربانی کنه به بهانه سیا*ست و منافع تیمی یا شخصی یا هر دلیل دیگه ای در واقع بر اساس تعاریف اغلب تجاری و رسانه ای امروز به فوتبال نگاه میکنه
اما عملکرد پویول نشون میده این دیدگاه رو قبول نداره و براش مهم نیست که بازی بعدی حساسه یا نه یا این بازی ارزش تلاش تا دقیقه نود رو داره یا نه
چون اون تصمیم داره بعد از سوت شروع هر فوتبال تنها به همون نود دقیقه و همون بازی فکر کنه (نکته ای که اگر در فوتبال نهادینه بشه فوتبال به سرمنزل مقصود خودش میرسه)
احساس میکنم پویول یه بازیکنه که از زمان فوتبال سیاه و سفید و توپهای پارچه ای به این دنیای فعلی ما منتقل شده
برشی در تاریخ فوتبال باعث شده ما با بازیکنی مواجه بشیم که دیدگاهی و تعریفی بسیار نزدیک به ذات فوتبال داره که اکثر اوقات صرفا موجب شگفتی و تحیر ما میشه
یا بهتره بگم با تعاریف ما از فوتبال تجاری و رسانه ای شده امروزی جور در نیاد
و چقدر لذت بخشه که تیمی مثل بارسا که ادعای فوتبالی متفاوت داره کاپیتانی متفاوت داشته باشه
پیغام پویول: به زودی به اوج می رسم؛ مصدومیت 2ماهه پویول
پویول دیشب را در بیمارستان کاتالونیا به صبح رساند
سایت گل- کارلس پویول بعد از مصدومیتی که در شهر لیسبون و درجریان بازی تیمش مقابل بنفیکا گریبانگیرش شد، شب گذشته را در بیمارستان بارسلونا سپری کرد. او که دچار دررفتگی آرنج چپش شد، شب را در بیمارستان سپری کرد تا صبح 4 شنبه تست های بیشتری برای اطلاع از شدت مصدومیتش به عمل بیاید و تحت درمان قرار گیرد.
حالا و بعد از انجام معاینات پزشکی مشخص شده که او برای دو ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او برای تشکر از پزشکان باشگاه بارسلونا، درحالی که در بیمارستان بود در صفحه توئیترش نوشت:« می خواهم از تمام کسانی که در پرتغال از من مراقبت کردند تشکر کنم؛ به زودی به اوج برمی گردم.»
و در ادامه از همه به خاظر پیغام های حمایتی شان تشکر کرد و نوشت:« به خاطر تمام پیغام هایتان متشکرم.»
2012/10/3
پی نوشت: خیلی ها شک داشتن دیگه بتونه ادامه بده. راستش منم مطمئن نبودم. ولی دیشب به نظر میومد کاپیتان به اوج برگشته. عجیب بود. انگار نه انگار تازه از مصدومیت اومده. با روحیه اش از دفاع ناقص بارسا چی ساخته بود. تا اون صحنه اتفاق افتاد و خشکم زد. امروز به جام هایی که بخاطر نگرفتن یک مدافع میانی از دست میره فکر نکردم. به فشاری فکر کردم که بخاطرش به پویول میاد. امیدوارم بقیه بازیکنا یاد بگیرن.
اینیستا:خوشم نمی آید که فقط درمورد 2تیم درلالیگا صحبت می شود
نظر من، وقتی اوضاع برای یک بازیکن خوب پیش نرود واز کمک های هم تیمیهایش بهره مند نباشد، او، به تنهایی موفق نمی شود
سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی و توانای باشگاه بارسلونا در گفتگو با GolTاز انگیزه های تیم برای کسب موفقیت، با وجود سختی های حفظ شرایط ایده آل تیم در سالهای گذشته گفته..
محتوای مخفی: کلیک کنید
ماسچرانو: مصدومیت پویول واقعا خبر بدی بود
پویول در دیدار شب گذشته بارسا مقابل بنفیکا در چمپیونزلیگ دچار دررفتگی آرنج شد و ماسچرانو امیدوار است که کاپیتان تیمش هرچه زودتر به میادین برگردد.
سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسا، تایید کرد که مصدومیت کارلس پویول یک ضربه بزرگ به این تیم در آستانه ال کلاسیکو است.
برای حمایت از استقلال کاتالونیا؛ پازل 98هزار تکه ای در نوکمپ
باشگاه بارسا قصد دارد در ال کلاسیکو یک بار دیگر حمایت اش از استقبال ایالت کاتالونیا را به نمایش بگذارد
سایت گل- درحالیکه چندروزی بیشتر تا الکلاسیکوی لالیگا باقی نمانده وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا از ایجاد یک پازل بزرگ توسط هواداران بارسا در نیوکمپ خبرداد.
جای جلال M E S S I خالیه:41: ( نتش تموم شده کم میاد :41: )
این پایینی رو توی اف بی دیدم ، نمیدونم شایعس یا واقعیه :46:
پ.ن : بازم بگم اطمینان ندارم به این خبر
کرویف: رئال مادرید خطرناک تر از همیشه است
اسطوره هلندی بی صبرانه درانتظار بازی ال کلاسیکو است
سایت گل- یوهان کرویف ، اسطوره هلندی دنیای فوتبال بی صبرانه در انتظار بازی یکشنبه شب ال کلاسکیو و رویارویی دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در ورزشگاه نوکمپ است. او معتقد است که رئال نباید در نوکمپ شکست بخورد.
شاگردان ژوزه مورینیو شروع پرتزلزلی در رقابت های این فصل لالیگا داشتند و در حال حاضر و بعد از برگزاری تنها 6 بازی از رقابت های این فصل لالیگا، 8 امتیاز با بارسای صدرنشین فاصله دارند و کرویف معتقد است که رئال اگر در ال کلاسیکو شکست بخورد، خودش را در شرایط بدی گرفتار خواهد کرد.
کرویف در صحبت هایی به اسکای سپورتس گفت:« معمولا نمی دانی که در بازیهای ال کلاسیکو چه اتفاقی خواهد افتاد. ولی فکر می کنم که این بار، رئال خطرناک تر از همیشه است . چون آنها خیلی از بارسا عقب افتاده اند. اگر آنها در این بازی شکست بخورند، انگار دنیا برسرشان خراب شده. این بازیهایی است که من بیش از هر بازی دیگری از آنها می ترسم. رئال تمام تلاشش را به کار می گیرد تا این شرایط را تغییر دهد. مورینیو اگر یکشنبه شاهد شکست تیمش باشد، به شدت تحت فشار قرار خواهد گرفت و بعد از آن مشکلات بزرگی ایجاد خواهد شد.»
کرویف ادامه داد:« امتیاز این بازی، امتیازی سرنوشت ساز است. اگر آنها دراین بازی ببازند، خیلی از بارسا عقب می افتند و دیگر هیچ توجیهی وجود نخواهد داشت.»
دیدار ال کلاسیکو، یکشنبه ساعت 19.50 به وقت اروپای مرکزی برگزار می شود (يکشنبه 16/07/1391 ساعت 21:20)
2012/10/5
Cruyff: Real Madrid are in more danger than ever
Oct 5, 2012
به نقل از ف ی س ب و ک Messi خبر تولد پسرش شایعه بوده!!
شایعه ای که تکذیب شد؛ پسر مسی به دنيا نیامده.
یک ایستگاه رادیویی آرژانتینی امروز در صفحه توئیترش اعلام کرد که آنتونلا روکوسو، همسر مسی، وضع حمل کرده اما این خبر از سوی هیچ کس تایید نشد.
سایت گل- بنیاد لیونل مسی که توسط این ستاره آرژانتینی تاسیس شده، شایعه تولد اولین فرزند این بازیکن را که امروز در شبکه های اجتماعی منتشر شد، تکذیب کرد.
یک ایستگاه رادیویی آرژانتینی امروز در صفحه توئیترش اعلام کرد که آنتونلا روکوسو، همسر مسی، وضع حمل کرده اما این خبر از سوی هیچ کس تایید نشد.
با این وجود، این شایعه خیلی سریع در شبکه های اجتماعی منتشر شد و هواداران مسی پیام های تبریک زیای برای او ارسال کردند اما اکنون مشخص شده که این خبر نادرست بوده است.
در بیانیه بنیاد لیونل مسی آمده است:" مسی و خانواده اش از همه شما به خاطر پیام های تان تشکر می کنند. با این وجود آنها تمایل دارند که اعلام کنند خبر تولد پسر لئو که امروز در همه جا منتشر شد، کاملا نادرست است."
مسی در حال حاضر به همراه تیم بارسا خود را برای دیدار حساس ال کلاسیکو مقابل رئال آماده می کند.
+
ال کلاسیکوی یک شنبه به روایت آمار؛ برابری دروازه بانان و گلزنان
یکشنبه شب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا از سری رقابت های لالیگا در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت..
سایت گل- یکشنبه شب شاهد دوئل بزرگ بارسلونا و رئال مادرید خواهیم بود. آن هم در حالی که بارسلونا در پایان هفته ششم رقابتها، با 8 امتیاز برتری از رئال در صدر جدول است.
+
پویول در لیست مازاد بارسا!
کاپیتان بارسا زمانی که در تیم جوانان حضور داشت، تا آستانه ترک این باشگاه پیش رفت..
سایت گل- در کتاب جدیدی که در مورد تاریخچه باشگاه بارسا منتشر شده، فاش شد که کارلس پویول، کاپیتان بارسا، زمانی که برای تیم جوانان باشگاه بازی می کرد، در آستانه ترک این باشگاه قرار داشت.
در این کتاب به نام "بارسا، پشت درهای بسته" که توسط لوئیس لاینس منتشر شده، آمده است که مربیان تیم جوانان باشگاه در آن زمان، رونالد کومان، یورنسه سرا فرر و اوریول تورت از عملکرد پویول راضی نبودند و به همین دلیل این بازیکن در آستانه پیوستن به باشگاه دیگر بود.
در این کتاب آمده است:" پویول در دیدار دوستانه مقابل ساینت اولین بازی اش را برای بارسا انجام داد. مربی ای که با او در تیم جوانان کار می کرد از عملکرد او راضی بود اما تورت، که بعدا به عنوان رئیس سیستم جوانان باشگاه انتخاب شد شد، از عملکرد او راضی نبود."
علاوه بر تورت، کومن نیز به توانایی های پویول اطمینان نداشت و حتی او را در فهرست مازاد باشگاه قرار داد.
" کومن معتقد بود ژاوی به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد اما پویول نه. او پویول را در اندازه های ژاوی نمی دانست."
یک سال بعد، سرا فرر نیز نظر مشابهی در مورد پویول ابراز کرد. " فرر مذاکراتی با مالاگا که به دنبال خرید این بازیکن بود، انجام داد. او اعتقادی به پویول نداشت و می خواست او را از باشگاه خارج کند."
اما در نهایت با رضایت جوزپ لوئیس نونز، پویول در بارسا ماند و در زمان فن خال به تیم اصلی بارسا راه پیدا کرد.
" او به یکی از نمادهای باشگاه تبدیل شد و اکنون یکی از الگوهای نسل آینده است."
+
گزارش روز:سانچس در آستانه پنجاهمين بازی اش برای بارسا
شروع کار الکسیس با پیراهن بارسا ،در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا در 14 آگوست 2011 مقابل رئال مادرید بود
سایت گل- در صورتی که الکسیس سانچس روز یکشنبه و در بازی حساس ال کلاسیکو در مقابل رئال مادرید به میدان برود، پنجاهمین بازی اش را برای باشگاه انجام خواهد داد. نكته قابل توجه اين است كه اين بازيكن شيليايي اولین بازی خود برای بارسا را در دور برگشت سوپرجام اسپانیا، برابر رئال مادريد انجام داده بود.
بازیهای ال کلاسیکو همواره مصاف های جذابی بوده و هست ، اما رویارویی یکشنبه برای الکسیس سانچس متفاوت است؛ زيرا مي تواند ركورد 50 بازی برای تیمکاتالان را به ثبت برساند. این یازیکن شیلیایی تاکنون 16 گل برای بارسا به ثمر رسانده است
35 برد و فقط 5 باخت
به گزارش بارسلونا دات آی آر،پس از شروع کار الکسیس با پیراهن بارسا که در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا در 14 آگوست 2011 مقابل رئال مادرید بود ، او در 35 برد (71.83%) 9 تساوی و 5 باخت شرکت داشته است.
پس از فرم ایده آل سانچس در لیسبون، انتظار می رود که او در بازی ال کلاسیکو برای بارسا به میدان رفته و شاید اولین اولین گل فصل خود را به ثمر برساند
+
ژاوی: دوست دارم مقابل رئال هت تریک کنم
بارسا و ژاوی در حال حاضر در حال انجام مذاکرات برای انجام تمدید قرارداد هستند و این هافبک باتجربه معتقد است این توافق دیر یا زود حاصل خواهد شد..
سایت گل- ژاوی، هافبک بارسا، اعلام کرد که زدن سه گل در دیدار پیش رو مقابل رئال، تعبیر شدن یک رویا خواهد بود.
این ستاره 32 ساله در طول دوران حرفه ای اش افتخارات زیادی با پیراهن بارسا و تیم ملی اسپانیا به دست آورد اما هنوز در هیچ دیداری موفق به هت تریک نشده و اکنون دیدار ال کلاسیکو را فرصت مناسبی برای تحقق این رویا می داند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آیا چیزی هست که به آن نرسیده باشم؟ هت تریک کردن...خوشحال خواهم شد اگر مقابل رئال به این هدف برسم.
ما واقعا به این فکر نمی کنیم که یک پیروزی تا چه اندازه می تواند شرایط رئال را بد کند. ما تنها روی پیروزی تمرکز کرده ایم و این انگیزه زیادی به ما داده است."
ژاوی که در غیاب پویول کاپیتان بارسا در ال کلاسیکو خواهد بود، در مورد این بازیکن و دیگر مصدومان مهم تیم یعنی پیکه و آبیدال گفت:" در حال حاضر، 50 درصد شانس وجود دارد که پیکه مقابل رئال بازی کند. مصدومیت پویول واقعا ناراحت کننده بود. نمی توانید از یک بازیکن بخواهید با تمام وجود بازی نکند. او چه در داخل و چه خارحج از زمین یک الگوست و هر کاری بتواند برای تیم انجام می دهد.
آبیدال؟ او برای بازگشت انگیزه زیادی دارد."
بارسا و ژاوی در حال حاضر در حال انجام مذاکرات برای انجام تمدید قرارداد هستند و این هافبک باتجربه معتقد است این توافق دیر یا زود حاصل خواهد شد.
" ما بهترین باشگاه دنیا هستیم. دوست دارم همین جا از فوتبال خداحافظی کنم. مدیر برنامه های من با باشگاه در حال مذاکره برای تمدید قرارداد است و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد."
الکلاسیکو
در آستانه این بازی اگر طرفدارای بارسا نگران باشن باید بهشون حق داد
اگر پیکه به بازی نرسه بازی با دو هافبک دفاعی در مرکز خط دفاعی مثل بازی کردن با یک پای شکستس
اما پای دیگر بارسا به اندازه ای قوی هست که کاری کنه که حتی فرصت بازی به پای شکستش نرسه
روش اول
اگر خط میانی ما بتونه قدرت حفظ توپش رو بر رئال تحمیل کنه میتونه کمترین موقعیت گل رو به این تیم بده
بارسا اگر مثل دو سه بازی قبل بتونه دفاع رو از جلو با توجه به پرس و دوندگی مهاجماش اجرا کنه میتونه مثل بازی با سویا دفاع حریف رو خسته کنه
بلایی که بارسا در بازیهای اخیرش بر سر حریفانش آورده
اینکه بارسا در دقایق پایانی گل میزنه اصلا تصادفی نیست اینکه سویا که یکی از بهترین خطوط دفاعیه در دقایق پایانی تبدیل میشه به یه دفاع با درهای باز تصادفی نیست
شاید برای حفظ توپ در میانه میدان بهتر باشه با تعداد هافبکهای بیشتری بازی کنیم اگر این نظر رو بپذیریم باید منتظر بازی سسک به جای سانچز باشیم
با وجود سسک و با توجه به عقب اومدن مسی میشه گفت بارسا عملا با 5 هافبک بازی میکنه که میتونه عاملی باشه برای هم پرس بیشتر هم گردش توپ بهتر
روش دوم
ما فصل پیش با سه مدافع بازیهای خوبی در برابر همین رئال انجام دادیم
شاید بهتر باشه به جای استفاده از دو مدافع غیر تخصصی فقط از یه مدافع که سابقه بیشتر در این پست داره استفاده کنیم
یعنی با ترکیب
آلبا ماسکرانو آلوز
بازی کنیم
نکته مثبت این خط دفاعی سرعت واقعا بالاشه هر سه این بازیکنا تحرک بسیار بالایی دارن اما نکته منفی این ترکیب میانگین پایین قدشونه
اگر جلوی این مدافعین از دو هافبک دفاعی یعنی بوسکتس و سانگ استفاده کنیم در هنگام دفاع کردن میتونیم این خلاء رو جبران کنیم
این ترکیب
آلبا....ماسکرانو.....آلوز
..بوسکتس...سانگ...
میتونه در بخش دفاعی عملا تبدیل بشه به 5 مدافع شاید این سوال پیش بیاد که خب چه کاریه با همون 4 مدافع بازی میکنیم ولی سانگ موقع حمله میاد جلو
جواب من اینه که:
__یک مدافع میانی غیر تخصصی رو از دفاع میانی دور کردیم و باعث شدیم نفرات دفاعی روی این بازیکن به عنوان نفر آخر حساب نکنن
__ سانگ اگر یک خط جلوتر اشتباه کنه بهتر از اینه که به عنوان نفر آخر مرتکب اون اشتباه بشه
__موقع ضد حمله رئال نفرات خیلی بهتر در طول زمین تقسیم میشن(که موقع ضد حمله مهتر از تقسیم بازیکنا در عرضه)
__قدرت دوندگی و بازیسازی رو به هافبک دفاعی که به هر دوی اینها در زمان دفاع و حمله نیاز داره تزریق کردیم
یادمون نره فصل پیش رئال هم 10 امتیاز جلو بود اما بازی فوق العاده بارسا در نیم فصل دوم عملا این فاصله رو از بین برد و فاصله بسیار بسیار کم بین بازی با رئال و چلسی باعث شد پپ با استراحت دادن به چند بازیکن و بازی دادن تیو عملا قید لالیگا رو بزنه
باختن در این بازی هم نمیتونه دلیل افت بارسا در ادامه فصل یا شکوفایی رئال در بازیهای باقیمونده بشه
مهمترین نکته اینه که از تیم حمایت بشه و بپذیریم که تیتو در آغاز کارشه شاید به نظر برسه بارسا با زمان پپ تغییر چندانی نکرده اما شکل بازی تیم و نوع گل زدنش مشخصا گویای تغییرات کوچیک ولی بسیار موثریه که برای جا افتادن نیاز به زمان بیشتری داره
در صورت باخت نیایم و به نخریدن دفاع میانی در فصل نقل و انتقالات گیر بدیم و چماقش کنیم توی سر تیتو و راسل
قطعا اگر توانایی مالی برای خرید یک دفاع میانی خوب رو داشتن هم تیتو و هم راسل از این کار استقبال میکردن اما همگی از قیمتهای نجومی و واقعا مسخره مدافعین میانی آگاهیم
......................
مسی در آستانه تولد پسرش تحت فشار روحی زیادیه و متاسفانه خبر اخیر مبنی بر تولد فرزندش هم در راستای همین فشار رسانه ای بود
اما نکته امیدوار کننده اینه که مسی در دو سه بازی اخیر با پاسهای گل فوق العاده مدرسه ای و سانتیمتریش جزء دو بازیکن برتر بارسا بوده
امیدوارم مسی در این بازی با بازی خوبش تمام این حواشی رو دور بریزه درست مثل بازی با سویا که با پاس گل فوق العادش به ویا اون جنگ رسانه ای رو به سود خودش تموم کرد
گزارش روز: ویروس فیفا؛ مشکل تاریخی بارسا در ال کلاسیکو
بارسا در تاریخ بازیهای ال کلاسیکو، نسبت به رئال مصدومان بیشتری داشته: 39 مصدوم بارسایی در مقابل 20 مصدوم رئالی.
سایت گل- پپ گواردیولا در طول دوران 4 ساله حضورش برروی نیمکت مربیگری بارسلونا، هیچ وقت نتوانست حتی در یکی از دیدارهای ال کلاسیکو و در مصاف تیمش با شاگردان مورینیو، تمامی مهره هایش را سالم در اختیار داشته باشد. این روند در زمان مربیگری تیتو و در طول 3 ماه حضور او برروی نیمکت مربیگری بارسا و در آستانه سومین ال کلاسیکوی بارسا با تیتو نیز ادامه دارد.
2012/10/7
غیبت قطعی پیکه در دیدار امشب
این ملی پوش اسپانیایی در دیدار مقابل اسپارتاک مسکو دچار آسیب دیدگی شد و چند بازی آبی و اناری ها را از دست داد اما قصد داشت با برنامه تمرینی ویژه، خود را به ال کلاسییکو برساند
سایت گل- باشگاه بارسلونا تایید کرد که جرارد پیکه، مدافع این تیم، به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا، دیدار امشب مقابل رئال مادرید را از دست خواهد داد.
2012/10/7
ژاوی، سطلانِ ال کلاسیکو
هافبک افسانه ای بارسلونا ، ژاوی هرناندز ، در آستانه تجربه سی و پنجمین ال کلاسیکو در مقابل رقیب سنتی رئال مادرید خواهد بود.
این رویارویی ها در طول ده سال گذشته و در عرصه های مختلفی صورت گرفته : (لالیگا:24 بار، کوپا دل ری:3 بار، لیگ قهرمانان: 3 بار و نیز 4 بار در سوپر کاپ اسپانیا) صورت پذیرفته است.
ژاوی تاکنون 5 گل به رئال زده است. ( 3 گل در نیوکمپ و 2 گل در برنابئو )
بارسلونا تاکنون چهارده بار رئال را شکست داده، ده بار شکست خورده و ده بار نیز مساوی کرده است.
دی استفانو: بارسلونا برتر از هر تیم دیگری است
اسطوره باشگاه مادریدی درمورد اهمیت برد برای تیم مورینیو در ال کلاسیکو صحبت کرده و به رقابت مسی- رونالدو نیز اشاره ای داشته
سایت گل- آلفردو دی استفانو، اسطوره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید معتقد است که بارسلونا بهترین تیم دنیاست. او در حالی این صحبت ها را برزبان آورده که رئال مادرید امشب میهمان کاتالونیایی هاست.
Di Stefano: Barcelona are superior to everyone
2012/10/7
مسی: مورینیو مربی خوبی است که کار خودش را انجام می دهد
ستاره آرژانتینی اعلام کرده که به خاطر اخلاق خوب ویا، کسی نمی تواند با او رابطه بدی داشته باشد
سایت گل- کمتر پیش می آید که لیونل مسی، در مورد ژوزه مورینیو صحبت کند؛ اما این اتفاقی است که حالا و در حالی که چند ساعت تا آغاز دیدار ال کلاسیکو باقی است، رخ داده. ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگو با وب سایت 'Todobarcelona.net' به این دیدار حساس و اوضاع تیمش دراستانه این بازی و مسائل مرتبط پرداخته.
2012/10/7
بارسلونا 3-1 میبره بازیرو
Barcelona - Real Madrid
Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Adriano, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Fabregas; Iniesta, Messi, Pedro
Subs: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Alexis, Villa
Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso; Ozil, Cristiano, Di Maria; Benzema
Subs: Adan, Coentrao, Kaka, Essien, Albiol, Modric, Higuain
يکشنبه 16/07/1391 ساعت : 21:20
هفته 7 لاليگا : بارسلونا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه
Watch Live Online
بازی خوبی بود باز هم روی مشکل دفاع و اشتباه افسایدگیری گل دوم رو خوردیم ولی در کل عملکرد تیم قابل قبول بود مخصوصا نیمه دوم از دقیقه 70 به بعد که کلا دفاع رئال تحت فشار بود
وای اگه اون شوت مونتویا گل می شد یه سوپر گل بود هم از لحاظ زیبایی شوت و هم پاسکاری تک ضرب پشت محوطه رئال!!!!
مسی هم که باز مثله همیشه درخشید تا قبل از گل اولش یه جورایی تو فرم همیشگیش نبود ولی بعد گل اول به خودش اومد و بعد گل دوم شد همون مسی که فقط با خطا میشه متوقفش کرد
در ضمن قرار شد مسی یه کلاس خصوصی ضربه ایستگاهی واسه دوست عزیزمون بزاره که فکر می کنه ضربه ایستگاهی زدن فقط قیافه گرفتن پشت توپه! :دیییییی
اگه 10 دقیقه دیگه بازی ادامه داشت به احتمال 90% پیروز می شدیم
در شروع بازی رئال ترسناک می نمود اما هرچی از بازی گذشت بارسا بهتر شد و در پایان عالی بود.
کاش قدر موقعیت های آخر بازیو می دونستن.
بازی بسیار پر هیجانی بود، برم قرص تپش قلبمو بخورم:sq_22:
خدایا اول آرزو میکنم به این رئالیها یه ویکی والدز بده که نفسشون انقد از جای گرم بلند نشه...بعد آرزو میکنم یکم این والدزو از احمقی در بیار...آخه چقد باید یه بازیکن خنگ باشه که چند بار یهجور گول بخوره؟دفعه قبلم فک کرد میخواد اونور بزنه خودشو مایل کرد راست دروازه خالی شد!
با دفاع ناقصمون نتیجه خوبی برابر رئال کامل و روی فرم گرفتیم. که خودش کلی حرف میزنه. رونالدو در بهترین فرم گلزنیش بود و اغلب ستاره های ما آماده نیستن. نباید در اسپانیا مشکلی حداقل با این تیم مادرید داشته باشیم. هیچ کدوم از دو تیم هم هنوز با 4 تیم بالای جدول (اتلتیکو مالاگا بتیس مایورکا) بازی نکردن و سختی ها برای هر دو مونده.
مسی با اینکه در اوج نیست و در نظر گرفتن اینکه نه تک به تکش کردن نه موقعیتی براش ساختن بی شک ستاره بازی بود. تنهایی از نیمه حرکت میزد و چند موقعیت ساخت. اونم برابر په په راموس آلونزو ... و در نهایت کاسیاس. دیگه وقتی مورینیو در مصاحبه پایان بازی مسی و رونالدو رو کنار هم میزاره مشخصه چه خبره و چقدر تحت تاثیر قرار گرفته. آرایش و تعویض دفاعی اواخر بازی هم معنی داشت.
باورم نمیشد آلوز همون اشتباه سویا رو تکرار کرد. مهاجمی رو که داره شوت میزنه تماشا میکنه و بهش زاویه میده! شاید مشکلی داره. حتی پشت سرش هم بک آپ هست ولی توی پا نمیره. همون بهتر که رفت بیرون. به نظر من واکنش های والدز بد نبود.
نتایج بارسای تیتو بخصوص برگشت هاش فوق العاده است. فقط حیف ویا رو ندیدیم. مالکیت 70 به 30 و دقت پاس ژاوی، مسی و اینیستا چیزی نزدیک به 100 بود! همونجوری که علیرضا جان گفت بازی رو در اوردیم.
آلبا آدریانو ماسکرانو مونتویا
اگر نوستر آداموس هم زنده میشد و میگفت قراره در اولین الکلاسیکو با این ترکیب در خط دفاعی بازی کنیم میگفتم برو بینیم با:31:
در مورد جریان کلی بازی البته با بالا گرفتن یک علامت سوال بزرگ در مورد شکل کلی بازی رئال
امیدوارم به دوستان رئالی بر نخوره اما این مساوی با ضعیفترین خط دفاعی شاید 50 سال اخیر بارسا فقط از کسی مثل مورینیو بر میاد
میانگین قد تیم بارسا در این بازی قطعا تاکید میکنم قطعا به پایینترین میزان خودش در تاریخ این تیم رسید
شاید حتی تیم جوانانمون هم میانگین قدش از تیمی که امشب به میدون رفت بالاتر باشه
فقط بوسکتس بود که قدش کمی بلندتر بود
اجازه بدید احساس خودم در طول این بازی رو خیلی صادقانه و بگم
وقتی ترکیب خط دفاعی رو دیدم به مسای قانع شدم
وقتی گل اول رو خوردیم و آلوز هم مصدوم شد به باخت با تعداد گلهای کم هم راضی بودم
اما حالا از اینکه در نهایت با همین تیمِ به معنای واقعی کلمه بدون دفاع از اینکه نبردیم تاسف خوردم در شگفتم
به جرات میگم اگر امشب فرگوسن ونگر یا کسی مثل زِمان مربی رئال بود نتیجه کاملا عجیبی رقم میخورد چون 70 تا 80 درصد فوتبال امروز دو دو تا چهارتاست
وقتی تیمی دفاع میانی تخصصی نداره وقتی تیمی مدافع میانیش کسی مثل آدریانو باشه محکوم به گل خوردنه
رئال مثل همیشه بازی رو در نیمه اول گرفت و بارسا خوش شانس بود که گل دوم رو هم نخورد اما چه اتفاقی میفته که رئال مثل اکثر اوقات از برتری روحیش در نیمه دوم استفاده نمیکنه سوالیه که فقط مورینیو میتونه بهش جواب بده
واقعا کافی بود آلونسو کمی جلوتر بیاد و رئالیا کمی به بازی عرض بدن و توپ رو به کناره ها ببرن فکر میکنم با دو سه تا سانتر دروازه بارسا به راحتی باز میشد
نیمه اول رئال یه کرنر زد که راموس به راحتی و بدون هیچ مزاحمتی ضربه سر رو زد
از طرفی موقع دفاع بوسکتس به خط دفاعی اضافه میشد و همین پشت 18 رو خالی میکرد هر چند ژاوی عقب میومد اما زاوی نمیتونه در این لحظات تحرک یه هافبک دفاعی رو داشته باشه
رئالیا میتونستن از این فضا و از موج دوم حملات استفاده کنن و با بازیکنای شوت زنی که دارن باز هم خطرساز باشن اما رئال عملا شوت نزد
به این خاطره که میگم اگر امشب مربی حریف کسی مثل فرگوسن بود حساب آدریانو ماسکرانو آلبا و مونتویا با کرام الکاتبین بود:31:
در مورد بارسا
امشب تیم به ویژه هافبکها واقعا زحمت کشیدن هر چند اینیستا هنوز کاملا آماده نبود اما دوندگی زیاد خط میانی به ویژه در نیمه دوم دلیل اصلی ندادن موقعیت گل به رئال بود
من واقعا تعجب میکنم که بعضی از فوتبال نویسها یا کارشناسا میگن:
خط دفاعی بارسا در این بازی پر اشتباه بود
خب گاهی اوقات بعضی اتفاقات باعث میشه اشتباه طبیعی باشه مگه میشه آدریانو و ماسکرانو در قلب خط دفاعی باشن بعد ما انتظار داشته باشیم مثل دو مدافع میانی تخصصی همدیگرو در عرض پوشش بدن آفساید گیری کنن و...
با این ترکیب در خط دفاعی فکر نمیکنید اشتباه ناگزیر باشه؟
من فکر میکنم امشب خط دفاعی واقعا زحمت خودش رو کشید و مطمئنم قدردان این مسئله قبل از همه تماشاگرای نوکمپ باشن چون دیدن که تیمشون از یک ترکیب عجیب و یک شروع بد به یک بازی خوب در نیمه دوم و یک پایان عالی رسید
یکی از دلایلی که باعث شد بارسا در نیمه اول نتونه زیاد در موقعیت سازی موفق باشه عقب کشیدن ژاوی و بوسکتس برای کمک به خط دفاعی بود
اما نیمه دوم با کشیدن خط دفاعی به جلو و طبیعتا نزدیک شدن ژاوی به دفاع رئال(کاری که به نظرم باید رئالیا انجام میدادن) بارسا خیلی بهتر بازی کرد
مسی واقعا خوب بود و البته در نیمه دوم خیلی بهتر شد قطعا با توجه به تحرکش در نیمه دوم و بازیسازی خوبش بهترین بازیکن زمین بود و شاید اگر اینیستا کمی آماده تر بود مسی رو بهتر هم میدیدیم
مسی همینجوری ادامه بده هیچ دلیل قانع کننده ای برای ندادن توپ طلا بهش وجود نداره
با توجه به مصدومیت و تعداد بازیهای کم اینیستا و فاصله معنادار مجموع گلها و پاس گلهاش با رونالدو (چه در باشگاهی و چه در رده ملی) من فکر میکنم توپ طلا حق طبیعی مسیه
مونتویا هر چند واقعا تجربه کمی داره اما حقیقتا داره خیال منو از سمت راست در آینده راحت میکنه این بازیکن واقعا کم میدون دیده و تعداد بازیهاش واقعا ناچیزه اما هر وقت اومده به تیم کمک کرده
سانچز وقتی به بازی اومد واقعا خوب کار کرد و البته همونجور که قبل از بازی گفتم بارسا باز هم ساختار دفاعی حریف رو خسته کرد ودیدیم که رئال در دقایق پایانی عملا شبیه سویا داشت بازی رو از دست میداد
پدرو توی یکی دو صحنه میتونست خیلی بهتر کار کنه
در کل من اصلا پنهان نمیکنم که از نتیجه به دست اومده و حفظ اختلاف 8 امتیازی راضی هستم و فکر میکنم در کل تیتو تمرکز بیشتری روی بازی داشت و تونست نیمه دوم شکل کلی بازی رو تغییر بده
در مورد والدز
فکر میکنم اینبار آنچنان روی گل اول مقصر نبود چون رونالدو برعکس همیشه اینبار واقعا ضربه فوق العاده ای زد و شدت ضربه اجازه واکنش سریع و تشخیص به موقع زاویه توپ رو نداد
نمیگم مقصر نبود اما فکر میکنم میزانش کمتر از مثلا بازیهای سوپر کاپ بود
در مورد داوری
ای کاش یکی از دوستان زحمت بکشه(شاید خودم این کارو کردم) خطاهایی که روی رونالدو و آربلوا شد و داور سوت زد رو گلچین کنه به نظر من بعضیهاش واقعا مسخره بود
فقط به کارت زردی که نیمه دوم بوسکتس برای خطا روی رونالدو گرفت دقت کنید و اون رو مقایسه کنید با خطایی که آلونسو بعد از اون روی مسی انجام داد و داور کارت نداد
به ضربه ای که په په به دنده های سانچز زد دقت کنید و شدت اون رو با خطای بوسکتس در بازی با بنفیکا که منجر شد به اخراجش مقایسش کنید
این رو در نظر داشته باشید که په په که بعد از لگد کردن دست مسی به داور اعتراض میکرد که چرا خطا گرفته توی این صحنه فقط به نشانه پذیرفتن خطاش و کارت زردش دستهاشو بالا گرفت
به نظر من داور خیلی جاهابا گرفتن خطاهای واقعا بیخود سرعت بازی رو گرفت
داوری بازی مشکل داشت .. در اکثر صحنه ها بازی از دستش خارج شد و خطاهایی که بر روی مسی انجام شد رو نمیگرفت. و در یک صحنه خطایی روی پدرو در محوطه جریمه انجام شد که مشکوک به پنالتی بود.
در کل به نظر من مساوی حقمون نبود و باید بازی رو میبردیم.
تعدادی از نقل قول های خیابانی در بازی دیشب :
"کاسیاس باید تیر دروازه رو ببوسه"
"مسی 2 - رونالدو 2 "
و ....
سلام دوستان.
من یه چند روزه
هیچ خبری از بارسلونا ندارم
الان بارسلونا اوله؟:دی:
باتشکر:
حسین
اره بارسلونا در لالیگا فعلا اوله با 8 امتیاز اختلاف نسبت رقیب دیرینش
بارسلونا 2 – رئال مادرید 2؛ بزرگترین نبرد تیمی؛ فردی تاریخ!
در شبی که هم رئال و هم بارسا عملکرد خوبی داشتند، تساوی عاید دو تیم شد تا فاصله هشت امتیازی رئال و بارسا حفظ شود
سایت گل – لیونل مسی و کریستیانو رونالدو نمایشی تماشایی داشتند و هر کدام دو گل زدند. به این ترتیب بازی بارسلونا و رئال مادرید در نوکمپ دو بر دو مساوی به پایان رسید.
ویلانووا: می شود از لگدهای په په کلیپ ساخت/ حالا من و مورینیو با هم دست می دهیم!
مسی بهترین است. کریستیانو و لیونل بهترین بازیکنان دنیا هستند که در یک زمان با هم ظهور کرده اند.
سایت گل- جنگهای لفظی همیشه جز جدائی ناپذیری از دیدارهای فوتبال در سراسر دنیا بوده است و هرچقدر حساسیت یک دیدار افزایش یابد شدت این جنگها و حرف و حدیثها افزایش مییابد. در دیدار ال کلاسیکوی امشب نیز شاید کمتر مورینیو را که خود استاد مسلم حاشیه و جنگ لفظی است در متن کار دیدیم، اما شاگرد و هموطن او پهپه را به خوبی در جنگ و جدال با آبیاناریپوشان دیدیم.
2012/10/8
Pictures: Barcelona 2-2 Real Madrid
سلام
چند نکته:
1-گل دوم رو اشتباه آفسایدگیری آدریانو (امان از دست این بازیکن)
2-حرکات پدرو عالی بود
3-خط دفاعی ریزه میزه ست ولی در عوض بازیکنای رئال اکثرا قلدر و بلندقد(کلا میانگین قدی بارسا پائئینه)
4-نمیدونم تو ضد حمله ها بازم اصرار به پاسکاری بود در حالیکه بازیکنای حریف مثل گلوله موقع ضد حمله فرار میکردند
5-سانچز خوب بازی نکرد و کلا لول این بازیکن متوسطه
6-والدز استاد گل خوردن از زوایای بسته انشاء الله که این فصل آخرین ...
7-بازی دفاعی حریف ...
8-تنوع تاکتیکی بعضی مواقع لازمه
9-خط دفاعی ضعیفه
اینا نظرات بنده بود...
الان گل ها رو HD دیدم. په په عجب حرکت شاخی کرد! در حالیکه نیم متری بدنش با ژاوی فاصله داشت و هیچ کس لمسش هم نکرد پرید هوا اون آکروبات رو اجرا کرد و با دست به مسی پاس گل داد. رئالی ها هم باورشون نمیشه کار خودش باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر درگیری ای بود که به وجود نیومد.
یه جورایی باعث افتخاره که با وجود مصدوما ( پویول پیکه آدریانو آلبا اینیستا تیاگو آلکسیس و کوئنکا ) تیم دست و پا بسته نیستیم .
نصف تیم حداقل نبودن : از رئال نصفشون رو بگیرین ببینین میتونن با نیمکت پرستارشون کاری بکنن ؟
تیم پپ با این تیم قابل قیاس نیست از نظر سبک بازی : ولی به هر جهت فعلا در نبود چند بازیکن تیم پرچمش بالاست
قضیه ویدیچ در چه حدیه ؟ جدی شده واسه جذبش ؟
بوسکتس دو جلسه بخاطر اخراج بازی بنفیکا محروم شد. مگه خطاش چی بود؟ تو تکرار هم معلوم نبود.
آبیدال پا به توپ شد: خسته ام ولی خوشبخت و خوشحالم
ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا حالا دیگر در کنار مربی بدنساز باشگاه تمرین می کند و پا به توپ شده است
سایت گل- اریک آبیدال ، ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا بعد از پشت سرگذاشتن روزهای سختی که بعد از عمل جراحی پیوند کبد داشت، حالا فکر بازگشت به زمین چمن را در سر دارد. اتفاقی که شاید در ابتدای زمان تشخیص بیماری اش غیرممکن به نظر می رسید.
2012/10/10
مسی: جای خالی گواردیولا کاملا محسوس است؛ بی صبرانه منتظر تولد فرزندم هستم
سبک بازی تیم و شیوه های برنامه ریزی سابه یا را می شناسیم. تیم ما درحال قدرتمندتر شدن است و این همان چیزی است که به دنبالش بودیم. من همیشه ازحضور دراردوی تیم ملی لذت می برم
سایت گل- لیونل مسی ، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا حالا در اردوی تیم ملی کشورش است و درگفتگو با رادیو پلاتا به این نکته اشاره کرده که او سالها درکنار گواردیولا به افتخارات زیادی رسیده. حالا درکنار تیتو و درانتظار تکرار این موفقیت هاست. او در این گفتگو از مسائل مختلفی صحبت کرده. دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های مسی، درمورد مسائل مختلف را مطالعه کنید:
2012/10/10
یه اظهار نظر کرده هلب که پپ مربی بزرگی نبود مهرهای بزرگ داشت موفق میشد !! مهره بزرگ داشتن رو ریکارد و دیگران هم داشتن ولی مث پپ نتونستن ازشون کار بگیره و مدیریت کنه
نیمکت تیم در قیاس با زئال کمبود داره . جایگزین واسه پویول هم باید زودتر پیدا کنن هم سنش بالاست هم مدام مصدوم میشه
سلام به همه..
شرمنده دیگه به نت دسترسی ندارم در طول هفته...
بازی رو تو خوابگاه دیدیم خیلی حال داد..!
سر و صدا جیغ و داد کف و سوت...
ولی قبل از بازی با توجه به نبود دو مدافع به مساوی راضی بودم ولی بعد بازی با توجه به بازی خوبی که داشتیم حسرت خوردم چرا نبردیم..
20 دقیقه آخر بازی میتونستیم ببریم ولی نشد..
با این حال خوشبختانه فاصله حفظ شد..
مسی هم 17 گله شد که حتما رکورد دی استفانو رو میزنه...
کریس هم انصافا داره خوب گل میزنه..
حالا باید رو بازیهای بعدیمون تمرکز کنیم بازی بعدیمون تو لالیگا با لاکرونیاس اونم تو خونه خودش..
راستی اتلتیکو هم خیلی شر شده الان با ما هم امتیازه..
به امید موفقیت با بارسای تیتو و توپ طلای مسی:sq_24:
اينيستا: حرفهاي پهپه توهينآميز بود
هافبک بارسلونا معتقد است که حرفههاي مدافع رئال مادريد در خصوص وي و همتيميهايش توهين آميز بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جريان ديداري که بين بارسلونا و رئال مادريد در چارچوب لاليگا انجام شد، برخوردي بين پهپه، مدافع پرتغالي رئال مادريد و آندرس اينيستا، هافبک بارسلونا در محوطه جريمه رئال رخ داد که داور آن را خطاي پنالتي تشخيص نداد. پهپه معتقد است اينيستا در اين صحنه نمايش بازي کرده است.
به گزارش فارس،آندرس اينيستا در خصوص اتفاقات رخ داده در بازي بارسا و رئال مادريد اظهار داشت: الکلاسيکو بزرگ است و وقتي به پايان ميرسد، گويي يک اتفاق بزرگ به پايان رسيده اما ليگ همچنان ادامه دارد.
وي ادامه داد: اين بار مدت زيادي يکديگر را در آغوش گرفتيم. ما همديگر را مثل ساير فوتباليستها دوست داريم.
به هر حال اينيستا صحبتهاي پهپه را نپسنديده و در اين باره خاطرنشان کرد: من احساس توهين کردم، زيرا فکر نميکنم که نمايش بازي کردم و همتيميهاي من هم اين کار را نکردند.
وي اضافه کرد: اگر به رفتار پهپه نگاه کنيم، عقايد بسيار متفاوتي خواهيم داشت. چيزي که او گفت ناراحت کننده و توهين آميز بود، اما همه ميدانيم که او چگونه بازيکني است.
بارسلونا در حال حاضر تحت هدايت ويلانووا در دوره جديدي به سر ميبرد و اينيستا بر اين باور است که اختلاف زيادي وجود ندارد. شيوه بازي و روشها همان است که در دوره گوارديولا بود.
وي افزود: پپ تصميم گرفت تا کارهاي ديگري انجام بدهد. او هميشه يکي از فوتبالدوستان است.
هافبک بارسلونا در خصوص انگيزههاي تيم ملي کشورش نيز اشاره کرد: وقتي قهرمان اروپا و جامجهاني ميشويد، مردم از شما انتظار دارند که دوباره اين کار را انجام بدهيد و اين انتظاري منطقي است.
وي اضافه کرد: در طول مسابقات يورو تيمهايي مانند فرانسه توجه بيشتري به آنچه ما انجام ميداديم نشان دادد و اين احترامي است که تيم ملي به دست ميآورد.
شب گلباران لاماسیا
بلاروس 0-4 اسپانیا
گل آلبا و هت تریک پدرو
آرژانتین 3-0 اروگوئه
2 گل مسی و گل آگرو روی حرکت مسی
مقایسه لئو با بازیکنی از این نسل جنایت نیست ...