آره در این که تنبلن و پرحاشیه شکی نیست ولی این پاتو حیف شد، از سن کم تو میلان بود ومیتونست مثه مسی که بارسلون باعث رشد فوتبالش شد اینم به جاهای خوبی برسه ولی قدر موقعیتشو ندونست.
Printable View
آره در این که تنبلن و پرحاشیه شکی نیست ولی این پاتو حیف شد، از سن کم تو میلان بود ومیتونست مثه مسی که بارسلون باعث رشد فوتبالش شد اینم به جاهای خوبی برسه ولی قدر موقعیتشو ندونست.
توی خبرهایی که از اسکای منتشر شده گفته شده که گالیانی تقریبا با باشگاه فلامینگو برای انتقال روبینیو به توافق رسیدن .
مبلغ انتقال همون 10 میلیون یورو است که 7.5 میلیون اون با توافقی که بین کمپانی آدیداس و باشگاه فلامینگو صورت گرفته بصورت اشتراکی پرداخت میشه و 2.5 میلیون اون از طریق منابع "Rubronegro" .... {نمیدونم چی هست} :n02:
مثل این که تاریخ یک جورایی تکرار شده . دو سال پیش میلان برای فروش رونالدینیو از باشگاه سابق این بازیکن یعنی گرمیو پیشنهاد داشت که مورد توجه میلان قرار نگرفت .
بعد اون بود که باشگاه فلامینگو وارد رقابت شد و با همکاری کمپانی نایک که اسپانسر رونالدینیو بود این انتقال انجام شد .
حالا این بار نوبت به باشگاه سابق روبینیو رسید که پیشنهاد اول رو مطرح کنه و طبق معمول مورد موافقت واقع نشد و این بار فلامینگو وارد رقابت شد و مثل این که دوباره برنده این رقابته و طبق اخبار میلان و روبینیو با این باشگاه به توافق رسیدن.
باید دید وضعیت انتقال پاتو چطور پیش میره ؟!
کوین-پرینس بواتنگ در مصاحبهای طولانی با نشریه آلمانی Die Welt در مورد وضعیت میلان گفت. او گفت که میلان در فصل جاری جای خالی چه کسی را بیشتر احساس میکند، و همچنین در مورد موثرترین گلهای خود در سال 2012 سخن گفت.
در مصاحبه با این نشریه آلمانی از بواتنگ در مورد وضعیت این فصل میلان و این که جای چه کسی در میلان خالی احساس میشود گفت: به عنوان یک مهاجم باید بگویم که جای ایبرا بسیار خالی است. در زمانی که او در تیم حضور داشت، وظایف من و نوچیرینو بسیار راحتتر به انجام میرسید، چرا که با وجود ایبرا ما دو نفر فضای بیشتری برای حرکت در اختیار داشتیم، و همین مساله باعث میشد که در گلزنی نیز موفق باشیم.
بواتنک گه پیش از این اعلام کرده بود که میخواهد در میلان بهترین بازیکن جهان شود همچنین گفت: اما اکنون شرایط کمی سخت شده است، گرچه ما در حال بهبود و تطابق خود با شرایط جدید هستیم. ما در حال حاضر در حال پرورش یک ایبراهیموویچ جدید هستیم، و در صورتی که استفان الشراووی به همین صورت به پیشرفت خود ادامه دهد او میتواند جای ایبرا را در تیم پر کند.
در ایتالیا شرایط از سایر کشورها بسیار سختتر است، در اینجا شما فشار به مراتب بیشتری را احساس میکنید، به خصوص که در باشگاه بزرگ و باعظمتی مانند میلان حضور دارید. شما در چنین باشگاهی باید همیشه در حال درخشش و پیروزی باشید، در غیر این صورت مورد تردید قرار خواهید گرفت.
همچنین از پرینس در این مورد سئوال شد که این مطلب که او در آلمان از محبوبیت چندانی برخوردار نیست صحت دارد یا خیر، وی در پاسخ اینچنین عنوان کرد: من فکر میکنم این کاملاً طبیعی است که در زمان جوانی دچار اشتباهات فراوانی شوید. در ایتالیا کسی از گذشته من خبر نداشت، و من این فرصت را در اختیار داشتم تا همه چیز را از ابتدا شروع کنم. مردم میدانند که من در میدان گاهی اوقات کنترل خود را از دست میدهم،
از وی همچنین در مورد مهمترین گلهایی که در فصل پیش به ثمر رساند پرسیده شد: آنها 3 گل هستند، زمانی که با 3 گل از لچه عقب بودیم، و من از روی نیمکت به زمین فراخوانده شدم، در آن دیدار توانستم هتتریک کنم و دیدار 3-0 باخته را با نتیجه 4-3 پیروز از میدان خارج شویم. آن توپ؟ اکنون آن توپ در خانه من است، هر بازیکنی که در هر دیدار هتتریک کند توپ آن دیدار را با خود به خانه میبرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خریداری پاتو در هفته اول ژانویه یک هدیه خوب به هواداران خود می دهیم
به نظر می رسد الکساندر پاتو در آغاز سال 2013 میلادی,میلان را به مقصد برزیل ترک خواهد کرد و کورینتیانس هنوز به جذب الکساندر پاتو در ژانویه امیدوار است
باشگاه کورینتیانس برزیل در تازه ترین صحبت های خود تایید کرد که آنها امیدوارند در هفته اول نقل و انتقالات زمستانی الکساندر پاتو,مهاجم برزیلی کم فروغ میلانی ها را به خدمت بگیرند.
بر اساس آخرین گزارشات منتشره طی چند هفته اخیر این باشگاه برزیلی قصد دارد برای خریداری پاتو و بازگرداندن او به برزیل مبلغ 15 ملیون یورو هزینه کند و در حال حاضر به نظر میرسد کورینتیانس تنها مقصد جدی پاتو برای خروج از میلان باشد.
دالیو مونتریو آلوس مالک باشگاه کورینتیانس برزیل در صحبت هایی گفت که آنها امیدوارند در هفته نخست نقل و انتقالات زمستانی با خریداری پاتو پیش از شروع فصل جدید یک هدیه فوق العاده به هواداران خود تقدیم کنند.
او در مصاحبه با ای اس پی ان برزیل در این رابطه چنین گفت " بسیاری از مردم درباره به خوبی می دانند که پاتو در زمین مسابقه چه پتانسیل بالایی دارد چرا که او یک بازیکن استثنایی است.در رابطه با مصدومیت های پی در پی او کادر پزشکی و فیزیوتراپ ما در حال حاضر شرایط پاتو را دنبال می کنند و قصد دارند در صورت امکان مشکل او را کاملا حل کنند.
او در پایان گفت "امیدواریم بتوانیم با خریداری پاتو در هفته اول ژآنویه یک هدیه خوب به هواداران کورینتیانس بدهیم"
پاتو از سال 2007 در باشگاه روسونری حضور داشته و 151 بازی برای این باشگاه انجام داد هر چند که بیشترین وقت او در ایتالیا با مصدومیت های سریالی او سپری شد.
بنا بر گزارشات رسیده، قهرمان برزیل، کورینتیانس، در یک قدمی انعقاد قرارداد با الکساندر پاتو قرار دارد.
مهاجم برزیلی و مصدوم میلان در لیست فروش میلان قرار گرفته، و آدریانو گالیانی در حال حاضر برای فروش احتمالی او در برزیل حضور دارد.
آدریانو گالیانی روز گذشته ملاقاتی را را سران کورینتیانس تشکیل داد، اما بعد از اتمام این جلسه تاکید داشت که مذاکرات بیشتری مورد نیاز است. اما به نظر میرسد میلان و کورینتیانس بر سر انتقال 15 میلیون یورویی پاتو به توافقات اولیه رسیدهاند.
گالیانی در این رابطه گفت: مذاکرات به خوبی پیش رفت. اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیدهایم. بعد از پایان سال بار دیگر جلسهای در سائوپائولو خواهیم داشت.
میلان علاوه بر پاتو، در تلاش است که روبینیو را نیز به یک باشگاه برزیلی واگذار کند، چرا که روبینیو نیز ابراز تمایل کرده بود که به کشور خود بازگردد. رقابت بر سر روبینیو بین دو باشگاه سانتوس و آتلتیکو مینیرو میباشد. به نظر میرسد میلان برای روبینیوی 28 سال مبلغی در حدود 12 میلیون یورو طلب خواهد کرد.
ایا بالوتلی در آستانه ی ترک سیتی برای بازگشت به سن سیرو است؟!
به گزارش سایت گل میلان به زودی پیشنهاد نهایی خود برای بالوتلی را ارائه می دهد.
میلان در حال حاضر با باشگاه کورینتیانس بر سر انتقال پاتو در حال مذاکره است و بر اساس آخرین گزارشات، سوم ژانویه قرارداد این بازیکن به ارزش 15 میلیون یورو ثبت خواهد شد و روبینیو نیز در حال حاضر مورد توجه سه باشگاه برزیلی قرار گرفته است و به نظر می رسد وی نیز به زودی میلان را ترک خواهد کرد.
میلان قصد دارد با ارائه ی یک پیشنهاد به منچستر سیتی بالوتلی را به صورت قرضی برای نیم فصل در اختیار داشته باشد و حق خرید وی در تابستان را نیز به قرارداد بالوتلی اضافه خواهد کرد اما منچستر سیتی تنها به فروش این بازکن فکر می کند.
یکی از منابع نزدیک به باشگاه منچسترسیتی به گل گفت :
"شرایط بالوتلی به گونه ای است که طرفین می خواهند هر چه سریع تر از یکدیگر جدا شوند. او به وکیلش اعلام کرده است که می خواهد منچستر را ترک کند و منتظر پیشنهادی از ایتالیا است."
مالک باشگاه میلان به تازگی احتمالات حضور بالوتلی و دروگبا در ژانویه را رد کرد اما به نظر می رسد که این مهاجم ایتالیایی به زودی به ایتالیا باز می گردد.
بالوتلی پس از دربی منچستر و واکنشی که نسبت به تعویضش نشان داد از تیم مانچینی کنار گذاشته شده است و اجازه ی حضور در زمین توسط مانچینی به بالوتلی داده نمی شود.
مانچو که دائما به دفاع از رفتار بالوتلی می پرداخت پس از پایان دربی منچستر نسبت به رفتار او واکنش نشان داد و گفت " او باید در رابطه با شغلش بیشتر فکر کند."
بالوتلی خواهان بازگشت به ایتالیاست و به نظر می رسد برای حضور دوباره در سن سیرو کاهش دستمزدش را نیز پذیرفته است.
میلان قصد دارد در کنار الشراوی بازیکن باکلاس جهانی را در اختیار داشته باشد چرا که دیگر مهاجمان میلان تنها 10 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
قیمت تقریبی بالوتلی 20 میلیون پوند است.
حمایت کلایورت از بارسلونا در مقابل میلان
پاتریک کلایورت مهاجم اسبق دو باشگاه میلان و بارسلونا معتقد است که بارسلونا به راحتی در لیگ قهرمانان می تواند از سد میلان بگذرد.
این غول های اروپایی در نخستین دور مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان، در فوریه سال 2013 باید به مصاف هم بروند.
او که اکنون 36 ساله است در گفت و گو با موندو دپورتیوو گفت: بارسا در سطح دیگری است، آن ها تیم مورد علاقه ی من در لیگ قهرمانان هستند و اتفاق بد برای میلان این است که آن ها نمی توانند بارسلونا را حذف کند.
حقیقتا میلان هم تیم خوبی است و همیشه در حال رقابت هستند. لیگ ایتالیا بسیار دشوار است، اما بارسا برای آن ها بسیار سخت است.
میلان دو بازیکن بسیار مهم خود، زلاتان و تایگو سیلوا را از دست داده، اما بارسا همچنان همان ساختار گواردیولا را حفظ کرده و چیزی به دست تیتو عوض نشده است.
در حقیقت، این سبک بازی آن ها همان اساس سال اول رایکارد در بارسا را دارد، سال آخر من در این باشگاه... .
پائولو مالدینی، اسطوره بزرگ باشگاه میلان، بعد از مدتها سکوت رسانهای خود را شکست، و سیاستهای میلان را به باد انتقاد گرفت. مالدینی میگوید پیشنهاد بسیاری از تیمها را رد کرده، میلان بازیکنان بزرگ خود را از دست میدهد، و در نتیجه دیگر جادویی نیست.
مدافع اسطورهای و بازنشسته روسونری، از مسئولان میلان انتظار پیشنهاد سمتی در باشگاه همیشه محبوب خود را دارد، پائولو مالدینی که تمام دوران حرفهای خود را با میلان سپری کرد، در سال 2009 از دنیای فوبتال خداحافظی کرد، و از آن زمان از فوتبال به دور بوده است.
وی در تازهترین مصاحبه خود با نشریه لاریپابلیکا به طور مفصل در مورد میلان میگوید. مالدینی پیش از این نیز به انتقاد از عملکرد مدیران میلان پرداخته بود.
من در فوبتال چیزهای بسیاری را به دست آوردم، و از زمانی که در آکادمی این باشگاه حضور داشتم به مدت 31 سال با میلان همراه بودم. این برای من ریسک بزرگی بود که از دنیال فوتبال به دور باشم، اما برای من بسیار سخت است که در باشگاهی غیر از میلان به فعالیت بپردازم.
هرگز علاقهای به سرمربیگری نداشتهام، چرا که زندگی کوچوارانه پدرم در زمانی که سرمربی میلان و سایر تیمها بوده را تجربه داشتهام. جدا از آن، هرگز نمیتوانم حضور خود را در باشگاهی به جز میلان تصور کنم. بنابراین این احتمال که در یک باشگاه دیگر در ایتالیا به سرمربیگری بپردازم نزدیک به صفر است.
نمیخواهم یک مدیر باشم، چرا که به سیاست علاقهای ندارم. اگر قرار بر این میبود که در زمینه فوتبال به حرفه خود ادامه دهم، من در انتقال دانش خود به بقیه تلاش خواهم کرد. بسیار معدود کسانی وجود دارند که به طور کامل در مورد تاکتیکها، بازیکنان، و روانشناسی فوتبال اطلاعات کاملی در اختیار داشته باشند.
نمیخواهم نقشی بر عهده داشته باشم، که جنبه نمایشی برای من داشته باشد.
پیش از این شایعاتی مبنی بر اختلاف میان آدریانو گالیانی و پائولو مالدینی منتشر شده بود، که بسیاری این اختلافات را مانع از بازگشت مالدینی به میلان دانستند: من بسیار خوششانس بودهام که به مدت 25 سال در تیم اصلی میلان حضور داشتم.
زمانی که من وارد این باشگاه شدم، کارها به صورت پایهای و اصولی بنا شده بود، آنها قصد داشتند میلان را به یک باشگاه تاریخساز تبدیل کنند. پرزیدنت سیلویو برلوسکنی از راه رسید، و به ما آموخت که باید افکار بزرگ در سر داشته باشیم.
و البته او در این راه بسیار سرمایهگذاری کرد. آریگو ساکی به میلان آمد، و همگان در این فکر بودند که یک میلان بزرگ با سبکی خاص و یکتا در تاریخ فوتبال ایجاد خواهد شد.
این تقریباً یک جادو بود. اما به تدریج این جادو از بین رفته است، و میلان به یک باشگاه فوتبال معمولی تبدیل میشود. و این به این علت است که میلان در راه انتقال دانش و تجربیات کند عمل کرد، و پیامهای بازیکنان و شخصیتهایی که در این باشگاه تاریخسازی کردند دیگر به نسل بعدی منتقل نشد.
اکنون در میلان شخصیتی وجود ندارد که بتواند تاریخ را رقم بزند.
به بایرن مونیخ و رئال مادرید بنگرید. بکنبائر، هوینس، رومینیگه، بوترگانو، گایهگو، و والدانو؛ آنها چنین مدیرانی در اختیار دارند. بنابراین جادوی آنها قابل انتقال به نسل بعد است. میلان نیز برای مدت 25 سال این جادوی بزرگ را همراه خود میدید، امااکنون آن را گم کرده است.
این بسیار دشوار است که بتوان برنامهریزی فعلی میلان را ارزیابی کرد. آنها در تابستان 12 بازیکن خود را به عنوان بازیکن آزاد اعلام کردند، با این حال و با این حجم تغییرات، انتظار فصلی دشورا را نداشتند. صادقانه بگویم، من حتی وجود برنامهای مشخص را در میلان احساس نمیکنم.
آنها وضعیت بازیکنانی مشخص، و آنهایی که قراردادشان با باشگاههایشان رو به اتمام است را پیگیری میکنند، بنابراین این نمیتواند یک برنامهریزی مشخص باشد.
من به شما میگویم که لئوناردو من را در میلان میخواست، حتی در این حد که من بر روی سکوها حضور داشته باشم، و پیامم را به آنها انتقال دهم. من به او گفتم که حضور من بدون نقشی معین در تیم هیچگونه ثمرهای را در پی نخواهد داشت.
گالیانی به من گفت که حضور شخصی به عنوان مدیر ورزشی در یک باشگاه ضرروی نیست، همچنین لئوناردو نیز به من چنین حرفی زد، اما من فکر میکنم هر باشگاهی به چنین پستی نیازی مبرم دارد.
سال گذشته ماکس آلگری با من تماس گرفت، او به من گفت به کسی نیاز دارد که مراقب او باشد. که او را در مواقع لزوم راهنمایی کند، که آیا تاکتیکی را به اشتباه به کار برده است، و این که بتواند وضعیت رختکن میلان را کنترل کند.
او به یک شخصیت باکاراکتر قوی نیاز داشت، که بتواند با حالتی مسئولانه با بازیکنان بزرگتر و مهمتر مشکلات را برطرف کند. او گمان میکرد که من با توجه به گذشتهام توانایی حضور در چنین سمتی را در اختیار دارم.
در هر صورت دوست دارم به این داستان پایان دهم که من یکی از اعضای خانواده میلان هستم. آنها به طور عملی من را در میلان نمیخواهند. احساس خوبی ندارم، نه تنها برای خودم، بلکه برای همه آن چیزهایی که با هم ساختیم، اما اکنون تکهتکه میشوند.
این احساسی است که بسیاری از همتیمیهای سابق من نیز با آن مواجه شدهاند. من فقط میخواهم این جادو را به میلان بازگردانم.
من بیش از هر بازیکن دیگری با این باشگاه پیروز بودهام. و بیشتر از هر بازیکنی برای این باشگاه حضور داشتهام. اما فکر میکنم میلان بیش از اینها به من اهدا کرد، احساس میکنم که باید دین خود را به میلان ادا کنم.
مالدینی همچنین اعتراف میکند که در زمان حضور در میلان، پیشنهادات بسیاری از باشگاههای بزرگ اروپایی را رد کرد: یوونتوس مرا میخواست. همچنین جیانلوکا ویالی از چلسی در سال 1996 من را فراخواند.
اما من ترجیح دادم در میلان بمانم، و سالی دشوار را به همراه این تیم سپری کنم. این تصمیم درست بود. آرسنال نیز یک پیشنهاد اغواکننده ارائه کرد، و همچنین سر الکس فرگوسن نیز مرا در منچستریونایتد میخواست.
مساله در این است که تمام این پیشنهادات در زمانی از راه رسیدند که میلان در وضعیت بسیار بدی قرار داشت. بنابراین به نظر میرسید که پذیرفتن این پیشنهادت بسیار آسانتر از رد آن میبود. اما همه ما در میلان این اراده را در راس قرار دادیم که به مسئولیت نیمهتمام خود در میلان بپردازیم، و بتوانیم به میلان کمک کنیم تا شرایط تغییر کند.
واقعا لذت بردم از صحبت های "اسطوره مالدینی"!
کنجکاو شدم متن اصلی مصاحبه رو ببینم، برای دوستانی که علاقه مند هستند متن کامل مصاحبه که سوال و جواب های بیشتری داره را توی اسپویلر می گذارم.
محتوای مخفی: ...
آلگري: ميلان در مسير صحيح قرار دارد
ماکسي آلگري، سرمربي ميلان، معتقد است تمرکز روي جوانان و ادامه سياست رياضت اقتصادي، مسير درستي است که اين باشگاه بايد آن را ادامه بدهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روسونري در تابستان گذشته ستاره هايي مانند زلاتان و تياگو سيلوا را از دست داد. همين مسئله روي عملکرد اين تيم در فصل تاثير گذار بود و موجب شد تا آنها در حال حاضر در رتبه هفتم جدول ليگ برتر قرار بگيرند.
آلگري در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما با تمرکز روي بازيکنان جوان، در مسير صحيح قرار داريم. ما يک ميلان جديد را بنا کرده ايم و اين دستاوردي است که نياز به شور و اشتياق و همين طور زمان دارد. رئيس برلوسکوني مسير درستي را انتخاب کرده است. در بحران اقتصادي فعلي ايتاليا کسي نمي تواند دستمزد 7 ميليون يورويي را بپردازد و از نظر فرپلي مالي هم مرتکب تخلف نشود."
ميلان در حال حاضر با 27 امتياز از 18 ديدار، 6 امتياز با تيم رده ششمي رم فاصله دارد و 17 امتياز نيز از يوونتوس صدرنشين عقب است.
" من از امتيازاتي که تاکنون به دست آورديم، راضي هستم. هرچند مي توانستيم امتيازات بيشتري داشته باشيم. من سال را در شرايطي به پايان مي رسانم که با شرايط متفاوتي سازگار شده ام. هوش و زيرکي را مي توان در توانايي يک نفر در تغيير شرايط هم درک کرد. در شرايط دشوار هم آرامشم را حفظ مي کنم و اجازه نمي دهم عصبيت اوضاعم را به هم بريزد. شايد به اين خاطر که توانستم اعتماد باشگاه را حفظ کنم، همچنان در اين شغل هستم.
من به آنها گفتم که اين شرايط را پشت سر خواهيم گذاشت و در مسير صحيح قرار داريم؛ هرچند ديدار مقابل رم نشان داد که چندان مستحکم نيستيم. من تا سال 2014 قرارداد دارم اما واضح است که از بودن در ميلان خوشحال هستم و دوست دارم که پس از آن هم در اين باشگاه بمانم. چالش بازگشت به جمع مدعيان در سه – چهار سال آينده فوق العاده خواهد بود."
او همچنين در مورد پاتو و روبينيو، دو مهاجم اين تيم، که در آستانه جدايي قرار دارند، گفت:" اگر پاتو و روبينو بروند، بيش از پيش ناراحت خواهم شد؟ احساسات متفاوتي خواهم داشت.
پاتو پتانسل بردن توپ طلا را دارد اما من درک مي کنم که او بايد اعتماد به نفسي که به خاطر مصدوميت ها از دست داده را بار ديگر به دست بياورد."
ظاهرا دیروز بازیکن میلان که با یه تیم دسته چهارمی بازی دوستانه داشتن به نشانه اعتراض به توهین های نژاد پرستانه طرفداران به بوآتنگ زمین بازی رو ترک کردن!
امروز صبح تصاویرش رو دیدم واقعا ناراحت کننده بود بقیه بازیکن های زمین هم از بوآتنگ حمایت کردن و همراه با اون از زمین خارج شدن خیلی دیگه ناراحت کننده بود!
حرکت بوتینگ قابل تقدیر بود. :n16:
اتفاقی که افتاد مثل اینکه به این شکل بود: تماشاگران شروع به توهین های نژاد پرستانه علیه بوتنگ کردند٬ بوتنگ هم توپ رو وسط بازی با دست برداشت و به طرف اونها شوت کرد٬ بعد هم برای طرفداران میلان دست زد و از زمین بیرون رفت و بقیه تیم میلان و تیم حریف هم به حمایت از بوتنگ از زمین خارج شدند.
لینک ویدیواش رو کسی داره؟
تو فیس بوک آث میلان هست ...نقل قول:
لینک ویدیواش رو کسی داره؟
بهترین بازیکن سال 2012 ایتالیا کیست ؟! (به رای tuttomercatoweb )
طی یک نظر سنجی که در سایت tuttumercatoweb.com انجام شده , بهترین بازیکن سال 2012 ایتالیا به رای گیری گذاشته شده که در این رای گیری الشاراوی با بیشترین رای در رده نخست و بالاتر از کاوانی و پیرلو قرار گرفته .
در این نظرسنجی استفان الشاراوی با 22.39% آرا در رده ی نخست و پس از اون ادینسون کاوانی با 19.19% در رده ی دوم و پیرلو با 18.68% در رده ی سوم قرار گرفته .
در این نظرسنجی 50824 نفر شرکت کردن .
El Shaarawy 22.39%
Cavani 19.19%
Pirlo 18.68%
Klose 6.19%
Totti 5.13%
Borja Valero 5.03%
Marchisio 3.40%
Ibrahimovic 3.38%
Lodi 3.27%
Bianchi 2.17%
Lamela 2.00%
Di Natale 1.69%
Jovetic 1.49%
Denis 0.84%
Hernanes 0.77%
Hamsik 0.67%
گالیانی پیرامون نقل و انتقالات گفته که : روبینیو از لیست فروش میلان خارج شده و از این که در میلان باشه خوشحاله . پس در فاز هجومی ما در وضعیت خوبی از نظر بازیکن قرار داریم .
از گالیانی سوال شده که در خط هافبک و دفاع میلان بازیکنی جذب میکنه ؟! گالیانی هم گفته خواهیم دید , خواهیم دید .
البته یکی از مسئولان باشگاه سانتوس گفته که مذاکراتمون با میلان برای جذب روبینیو همچنان ادامه داره . ولی بهتره که هر دو طرف (روبینیو و میلان) یک کم قیمت رو کاهش بدن .
میلان خواهان 10 میلیونه ولی سانتوس حاضر به پرداخت 7 میلیونه .
برلوسکنی یک مصاحبه طولانی پیرامون همه چیز میلان :n02: داشته که من قسمت های مربوط به نقل و انتقالات اون رو عنوان میکنم .
از برلو در مورد اسنیدر پرسیده شده که اون در جواب گفته که اون 28 سالشه و در نقشه های ما جایی نداره .
در مورد نقل و انتقالات فعلی میلان هم گفته در حال حاضر مذاکراه ای پیرو خرید بازیکن نداشتیم که بصورت جدی باشه و در حالت پیشرفته قرار گرفته باشه .
ولی سه بازیکن جوان رو زیر نظر داریم ولی مشخص نیست که میتونیم جذبشون کنیم یا نه . دو بازیکن خارجی و یک بازیکن ایتالیایی (بازیکن ایتالیایی در لیگ ایتالیا حضور داره)
اسمی از این سه بازیکن نیاورده . (گالیانی هم وقتی از اون اسم خواستن از نام بردن اونا امتناع کرد)
در مورد بالوتلی هم گفته : خیلی متاسفم که این رو میگم ولی شخصیت ظاهری میلان خیلی مهمه . اگر شما یک سیب فاسد رو در رختکن قرار بدی , این سیب فاسد میتونه روی بقیه هم تاثیر بذاره و اونا رو هم آلوده کنه. (منظورش همون اصطلاح معروفه که میگه : یک بز گَر میتونه یک گله رو گَر کنه)
من هرگز وجود همچین شخصی رو برای رختکن میلان قبول نمیکنم .
خوب با این جبهه گیری که برلو در قبال بالوتلی داشته باید اون رو کلا منتفی دونست .
البته یک جورایی حق داره . اگه بالوتلی یک کم خودش رو بیشتر کنترل میکرد میتونست ذهنیت برلو رو تغییر بده و امید به حضور در میلان داشته باشه
این سه بازیکن هم که خیلی سکرت هستن و گالی و برلو تا تونستن از نشر اسم این بازیکنان جلوگیری کردن.
امیدوارم این همه راز و رمز ارزشش رو داشته باشه و حداقل بازیکنان خوبی باشن (البته اگر جذب بشن)
در مورد آباته هم گفته شده که زنیت پیشنهادی 10 میلیونی داده ولی میلان مبلغ بیشتری میخواد .
البته دی آمیکو گفته که مذاکرات خیلی ابتدایی بوده و هنوز خبر خاصی نیست و دو طرف به پیشنهادات و موضع همدیگه گوش دادن .
از داویده سانتون مدافع جوان تیم نیوکاسل به عنوان جایگزین آباته نام برده میشه . سانتون تا سال 2016 با نیوکاسل قرارداد داره.
برلوسکوني: بالوتلي مثل سيبِ گنديده است
مالک ميلان بر اين باور است که مهاجم تيم ملي ايتاليا مانند يک سيب گنديده و پوسيده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از توتو اسپورت، سيلويو برلوسکوني گمانهزنيهاي حضور ماريو بالوتلي در ميلان را بياساس و اين بازيکن را مانند يک سيب پوسيده توصيف کرد.
پيش از اين تصور ميشد بالوتلي به جاي الکساندر پاتو که به تازگي به کورينتيانس برزيل منتقل شده به ميلان خواهد آمد ولي مالک متمول و 76 ساله به شکل رسمي آن را رد کرد.
برلوسکوني در اين مورد گفت: ما به دنبال ساخت تيمي جوان هستيم. با بازيکنان بسياري که کمتر از 21 سال دارند براي حضور در ميلان گفتوگو کردهايم ولي به ماريو بالوتلي فکر هم نکردهايم. او مانند يک سيب پوسيده است که به هر تيمي ميرود، آنجا را آلوده ميکند. اگر به ميلان هم بيايد، همين کار را تکرار خواهد کرد.
ورزش 3
بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل یووه
دروازه بان : آملیا - گابریل - کوپولا
مدافع : آچربی - مکسس - آباته - دی شیلیو - آنتونینی
هافبک : آمبروزینی - کارمونا - نوچرینو - مونتولیوو - بواتنگ - ترائوره - امانوئلسون - فلامینی
مهاجم : الشاراوی - بویان - پاتزینی - نیانگ
بازی سختیه
ولی چیزی که من رو نگران کرده عدم حضور هافبک دفاعی مناسب برای این بازیه . همچنان در غم از دست دادن دی یانگ هستیم و باید از آمبروزینی استفاده کنیم .
مونتاری هم که به دلیل مصدومیت به این بازی نرسید !
به نظر من بهتره از بواتنگ یا مونتولیوو در پست هافبک دفاعی استفاده بشه .
بواتنگ از نظر فیزیک بدنی و قدرت بدنی زیادی که داره میتونه توی این پست خیلی کمک حالمون باشه . توی لیگ انگلستان که حضور داشت چندین بازی در این پست بازی کرد و عملکردش هم خوب بود.
البته مونتولیوو هم خوبه و میتونه از میانه میدان بازیسازی کنه و بواتنگ در سمت راست خط هافبک مورد استفاده قرار بگیره .
با توجه به این که پاتزینی دیدار با سامپدوریا رو به دلیل محرویمت از دست داده فکر کنم در این بازی هم از اون استفاده بشه و بویان بمونه برای دیدار در جنوا .
من احتمال میدم امانوئلسون در خط حمله و سمت راست بازی کنه و پاتزینی وسط و الشاراوی در سمت چپ .
البته خودم ترجیح میدم امانوئلسون در سمت چپ خط هافبک مورد استفاده قرار بگیره و بویان در خط حمله کنار پاتزینی و الشاراوی باشه .
این هم ترکیب مورد نظر من
گابریل
دی شیلیو - آچربی - مکسس - آباته
امانوئلوسن - مونتولیوو - بواتنگ
الشاراوی - پاتزینی - بویان
موافقت میلان با انتقال 4 میلیون یورویی ساپونارا
مطابق گزارشات رسیده، ریکاردو ساپونارا در تابستان 2013 راهی میلان خواهد شد.
میلان به پروسه خود برای جوانگرایی ادامه میدهد. سیلویو برلوسکنی در مصاحبههای اخیر خود بارها اعلام کرده که میلان دیگر بازیکنان بالای 22 ساله را به خدمت نخواهد گرفت، و اکنون این باشگاه بیش از 100 بازیکن جوان در سرتاسر جهان را تحت نظر دارد.
بعد از کشوقوسهای فراوان به نظر نمیرسد که روبینیو در زمستان جاری میلان را ترک کند، اما احتما جدایی مهاجم برزیلی میلان در تابستان پیشرو زیاد میباشد. از این رو سران میلان از هم اکنون به فکر جایگزینی وی بودهاند. ستاره جوان امپولی و متولد 1991، ریکاردو ساپونارا به عنوان جایگزین روبینیو معرفی شده است.
آدریانو گالیانی در مصاحبه با گاترتا گفت: من به ریکاردو ساپونارا علاقه دارم. ما تلاش داریم تیمی بر پایه جوانان بسازیم. و به طور یقین چنین بازیکنی در برنامههای ما جایگاه ویژهای در اختیار دارد.
گاتزتا گزارش میدهد که سران میلان و امپولی امروز در ویاتوراتی با یکدیگر ملاقاتی داشتند، و طی این ملاقات توافقاتی برای انتقال مهاجم امپولی به میلان صورت گرفت.
بنا بر گزارش اسکایایتالیا، میلان مبلغ 4 میلیون یورو برای 50 درصد از مالکیت ساپونارا به امپولی پرداخت خواهد کرد. ساپونارا اکنون به طور مشترک در مالکیت امپولی و پارما قرار دارد.
بازیکن تکنیکی امپولی تا پایان فصل در امپولی حضور خواهد داشت و بعد از آن به میلان منتقل خواهد شد. به نظر میرسد طی هفته آینده ملاقات دیگری جهت نهاییکردن این انتقال صورت خواهد گرفت.
گالیانی: رامیرز نه اما ساپونارا بله
آدريانو گالياني شايعات مربوط به جذب گاستون رامیرز را رد کرد، اما مذاکرات در رابطه با ساپونارا را تاييد کرد و همچنين به خاطر خداحافظی پاتو از کارکنان ویاتوراتی سوپرایز بود.
امروز روز شلوغي در وياتوراتي بود، به عنوان مثال پاتو در اين دفتر حضور پيدا کرد، تا قبل از انتقال به کورينتيانس با کارکنان دفتر خداحافظي کند. در حالي که گالياني به خاطر نقل و انتقالات و شايعات مربوط به آن، به سختي در حال کار کردن بود.
گالياني در گفت و گو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: گاستون راميرز، در حال حاضر به او نيازي نداريم، اگر کسي باشگاه را ترک کند،آنوقت بايد ببينيم چه ميشود.
گالياني بيشتر دوست داشت در رابطه با ساپونارا هافبک خلاق تيم ملي زير 21 سال ايتاليا صحبت کند. او اضافه کرد: قطعا ساپونارا بازيکني است که با سياست ما متناسب است، چرا که ميلان بر روي پرورش جوانان تمرکز دارد.
اين بازيکن 21 ساله پس از به ثمر رساند 8 گل در سري بي توسط تيم هاي اينتر، يونتوس و ليورپول تحت نظر قرار گرفته بود. در همين رابطه مدير ورزشي باشگاه امپولي در گفت و گو با Calciomercato.it گفت : اين حقيقت دارد که با ميلان براي به خدمت گرفتن نيمي از قرار داد او به توافق رسيده ايم.
او توسط باشگاه هاي زيادي تحت نظر بود، اما روسونري تمام راهها را بر روي آن ها بست. اين بازيکن تا پايان فصل با ما خواهد ماند، چرا که اين يک عامل تعيين کننده در مذاکرات بود.
یوونتوس 2-1 میلان
گل ها : الشاراوی - جیویوینکو - ووچینیچ
خوب , باختیم :n02: ولی متسحق باخت نبودیم و بازی کاملا پایاپای بود
اگه نیانگ اون ضربه سر رو در نیمه دوم کمی با دقت بیشتری زده بود الان میلان برنده بازی میشد ! به هر حال اگه میلان بهتر از یووه نبوده بدتر هم نبوده .
گل ها هم روی اشتباه آباته به ثمر رسید . گل اول که روی ضربه آزاد بود که آباته اصلا نپرید و همینطور ایستاد و توپ از بالای سر اون رفت که آملیا هم به همین معترض بود.
گل دوم هم آباته تعلل زیادی در برگشت و پوشش منطقه خالی از خودش نشون داد که همین توپ رفت گل شد . البته میشه به تکل ناقص مکسس هم روی این صحنه اشاره کرد . ولی عملکرد خوب مکسس جای بحث نمیذاره .
کلا آباته افت محسوسی داشته که کاملا توی بازی اون مشهوده . من نمیدونم چرا آباته اصلا دریبل نمیزنه ؟! یا این که نمیتونه ؟!
ولی دی شیلیو خیلی راحت این کار رو میکنه . آباته بیشتر میانه زمین حضور داشت و رفت و برگشت آنچنانی نداشت ولی یووه اکثرا از سمت اون حمله میکرد ولی دی شیلیو با این که توی حملات هم فعال بود ولی کمترین نفوذ از سمت اون انجام شد.
یک جورایی دارم مجاب میشم که فروش آباته درسته . قبلا مخالف بودم ولی بازی های الان آباته رو که می بینم نظرم عوض شده...خیلی افت کرده.
الشاراوی هم خیلی تکروی میکنه و بهتره یک کم همکاری تیمی داشته باشه .
از بازی نیانگ هم راضیم . خوب کار کرد . هر چند نشون داد هنوز بی تجربه است و باید پیشرفت کنه ولی در کل خوب بود.
بویان هم بد نبود.
به هر حال حق میلان باخت نبود و پا به پای یوونتوس جنگید فقط اگه یک کم شانس داشتیم و یکی از اون توپ ها گل شده بود الان همه چی ردیف بود.
از نتیجه که راضی نیستم ولی از بازی تیم راضی ام.
درود
این کلیپی است از قابلیت ها و توانایی های خرید جدید میلان , ریکاردو ساپونارا که البته در تابستان به تیم میلان ملحق میشه .
ساپونارا در حال حاضر بصورت مالکیت مشترک (امپولی و پارما) در سری ب و تیم امپولی حضور داره و تا اینجای فصل موفق شده 8 گل به ثمر برسونه .
این بازیکن بیشتر در پست وینگ فوروارد و هافبک بازی ساز مورد استفاده قرار میگیره و از قابلیت های اون میشه به تکنیک خوب اون اشاره کرد.
این بازیکن به عنوان ستاره سری ب ایتالیا شناخته میشه و بعضی خبرگزاری ها خبر از خرید الشاراوی دیگری میدهند
پیشنهاد میکنم کلیپ رو حتما دانلود کنید :n01:
Player Name : Riccardo Saponara
Birth Date : 1991/12/21
Height : 184cm
Weight : 73kg
دانلود با حجم 30 مگابایت
پ.ن : من پیش دستی کردم و این بازیکن رو خیلی زودتر در پیراهن میلان قرار دادم . تصویر کاملا اختصاصی و کار خودمه :n02:
ساپونارا باور نمیکند : "میلان یک رویاست"
برای ریکاردو ساپونارا هنوز غیر قابل باور است که نیمی از مالکیت او توسط باشگاه میلان خریداری شده است.
او در مصاحبه Tuttomercatoweb.com گفت : من باور نمیکنم . من تمرینات رو به پایان رسوندم و دیدم که دوستانم به سمت من می آیند و به من تبریک میگویند .
نمیتوانستم این را باور کنم . من اخبار را خواندم و در آغوش والدیوفیوری فقط اشک میریختمم .
تا به الان هم هیچ وقت فکر نمیکردم که این چنین شانسی نصیب من شود . هنور نمیتوانم باور کنم . خیلی هیجان زده هستم .
به عنوان یک هوادار کاکا به تن کردن پیراهن میلان چه احساسی دارد ؟!
این یک رویای بزرگ است , برای دیدن همه فداکاری هایی که در گذشته انجام شده است . پوشیدن این پیراهن یک مسئولیت بزرگ است . با این حال , در حال حاضر من تا پایان فصل در امپولی خواهم بود و میخواهم به بهترین نحو ممکن فصل را به پایان برسانم.
مربی به شما چه گفت ؟!
بعد از شنیدن این خبر من بلافاصله به دفتر اون رفتم . او خیلی هیجان زده بود . او مرا در آغوش کشید و گفت که تو شایستگش را داشتی و این مسئله بصورت اتفاقی حاصل نشده است .
با چه کسی اولین تماس تلفنی داشتی ؟!
با پدرم . او گفت که پس از شنیدن این خبر حتی نمیتوانسته که از روی صندلی خود بلند شود . امشب قرار نیست جشنی گرفته شود . همه در خانه خواهیم ماند و فردا همه را به صرف شام دعوت خواهم کرد .
ترجمه شخصی
استفان الشراووی بعد از حذف میلان در رقابتهای کوپاایتالیا اکنون تلاش دارد تا تمرکز میلان را به سوی دیدار بعدی در سریآ معطوف کند.
ملیپوش ایتالیایی میلان، توانست تیم خود را در تورین از حریف صدرنشین لیگ پیش بیاندازد، اما در نهایت و در وقتهای تلفشده، میلان با نتیجه 2-1 مغلوب یوونتوس شد، و از رسیدن به جمع 4 تیم برتر کوپاایتالیا بازماند.
الشراووی جوان در مصاحبه بعد از این دیدار عنوان کرد: ما نمایش خوبی ارائه دادیم، و موقعیتهای بسیاری ایجاد کردیم. من از گلی که به ثمر رساندم خوشحالم، و از عملکرد تیم نیز راضیه هستم.
ما به خوبی بازی کردم، و در دفاع نیز نمایش خوبی داشتیم. گلهای دریافتی ما بر اثر موقعیتهای تاکتیکی آنها ایجاد نشد، چرا که آنها چندان فرضتی برای عرضه اندام در اختیار نداشتند. اما آنها به لحاظ تکنیکی موثر بازی کردند، بهخصوص ووچینیچ بر روی گل دوم یووه حرفهای عمل کرد.
گل دوم آنها کمی شانسی به ثمر رسید. این شکست برای ما کمی ناامیدکننده بود، اما اکنون باید به دیدار آینده مقابل سمپدوریا فکر کنیم.
اکنون باید تمرکز خود را بازیابیم، دیدار ما مقابل سمپدوریا بسیار مهم خواهد بود، و باید نتیجه قابل قبولی در این دیدار به دست آوریم.
بوآتنگ و آباته در میلان می مانند/فرانچسکو لودی را می خواهیم!
مصاحبه کامل آدریانو گالیانی با اسکای اسپورت ایتالیا..
آدریانو گالیانی در تازه ترین صحبت های خود این اطمینان را داد که بوآتنگ و آباته جایی نخواهند رفت و تمایلی به جذب استکلتبرگ یا دسترو ندارند در حالی که پیشنهاد رسمی زنیت برای فروش آباته را رد کرده اند.
آدریانو گالیانی در مصاحبه ای اختصاصی با اسکای اسپورت ایتالیا در رابطه با آخرین شرایط تیمش به صحبت پرداخت.
او ابتدا در رابطه با بوآتنگ,بازیکنی که در عصر امروز جلسه ای دو ساعته با سران باشگاه در حضور مدیر برنامه های خود داشت چنین گفت" حتی اگر شایعات تمایل گالاتاسارای به جذب بوآتنگ حقیقت داشته باشند با اطمینان میگویم که بوآتنگ جایی نخواهد رفت.
او تنها 25 سال سن دارد و با ما می ماند چرا که او در بخشی از برنامه های آینده باشگاه قرار دارد.گالاتاسارای در میلان بود تا در رابطه با مسائل مختلف دیگر صحبت کنیم.هیچ درخواستی برای فروش بوآتنگ نداشتیم و حتی اگر در آینده چنین پیشنهادی داده شود جواب ما منفی است"
در سوی دیگر بر اساس آخرین گزارشات باشگاه زنیت روسیه برای جذب لوکا آنتونینی و آبانه پیشنهاد رسمی خود را به سران باشگاه میلان ارائه کرده,گالیانی در این باره گفت " فکر نمی کنم آباته و آنتونینی میلان را ترک کنند.
زنیت برای جذب آباته پیشنهاد رسمی خود را داد اما ما آن را رد کردیم.انتقال کریستین زاکاردو از پارما به میلان؟ قطعا او به میلان نخواهد پیوست"
گالیانی در ادامه صحبت هایی خود در رابطه با شکست اینتر در رقابت با جذب فرانچسکو لودی هافبک بازیساز کاتانیا گفت "ما خواهان جذب او هستیم اما روند مذاکران سخت و دشوار است.پس از مصدومیت نایجل دی یونگ ما پیشنهاد رسمی خود را برای جذب لودی ارائه دادیم اما کاتانیا نپذیرفت"
آخرین شایعات منتشره خبر از معاوضه مارکو آملیا و مارتین استکلنبرگ با باشگاه رم می دادند.او در این باره گفت "تمایلی به جذب مارتین استکلنبرگ نداریم و انتقال ماتیا دسترو به میلان غیر ممکن است"
میلان به تازگی نیمی از مالکیت ساپونارا ستاره باشگاه امپولی و تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا را خریداری کرده.گالیانی در پایان در رابطه با این انتقال گفت "از خرید او بسیار خوشحال و راضی هستم.بازیکنی که در تابستان به جمع ما اضافه خواهد شد.امیدوارم من را دیوانه خطاب نکیند اما او من را یاد کاکا می اندازد"
رسیدن به رتبه سوم جدول نه معجزه و نه دست آورد بزرگ است!
در اینجا می توانید کنفرانس کامل مطبوعاتی ماکس آلگری را مشاهده کنید.
شاگردان ماکس آلگری هر چند که 120 دقیقه نفس گیر را با ارائه یک بازی هجومی در تورین برای یوونتوس رقم زدند اما در نهایت بر روی یک ضد حمله و تک گل پیروزی بخش میرکو ووچینیچ از رسیدن به مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا باز ماندند اما آلگری سرمبی 45 ساله میلان بر این باور است که ت تیمش در بازی یکشنبه شب برابر سمپدوریا با کسب پیروزی آن شکست را فراموش خواهد کرد.
آلگری در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی یکشنبه شب برابر سمپدوریا به خبرنگاران گفت "از اینکه نتوانستین به نیمه نهایی کوپا ایتالیا برسیم متاسفیم اما در تورین ما بار دیگر ثابت کردیم از لحاظ عملکرد تیمی بسیار پیشرفت کرده ایم"
آلگری در رابطه با سمپدوریا حریف یکشنبه شب خود چنین گفت "سمپدوریا در فرم فیزیکی بسیار خوبی است و پیروزی اخیر خارج از خانه برابر یوونتوس بدون شک انگیزه های آنها را دو چندان کرده و قطعا بازی آسانی نخواهد بود.
آنها دو مهاجم بزرگ دارند و بسیار سازمان یافته فوتبال بازی میکنند.آنجلو پالومبو در مرکز خط میانی تکنیک بسیار بالاتری دارد"
او در ادامه گفت "من چهارشنبه شب در بازی برابر یوونتوس در تیمم پیشرف بسیاری از لحاظ پاس و سرعت دیدم که قابل توجه است.بازیکنان اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده و بسیار تیمی کار می کنند.از عملکرد تیمم در بازی برابر یوونتوس بسیار خوشحال و راضی بودم هر چند که با شکست همراه بود"
" در بازی برابر سمپدوریا ما باید حتی عملکرد بهتری نسبت به بازی چهارشنبه شب داشته باشیم,بخصوص اینکه سمپدوریا تمام طول هفته را برای این بازی فرصت استراحت و آمادگی برای این بازی داشته"
پس از آنکه سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان در صحبت های اخیرش یک بار دیگر تاکید کرد که قصد ادامه همکاری بیشتر با آلگری را در فصل آینده ندارد به نظر می رسد الگری همچنان تحت فشار است هر چند که تا پایان سال 2014 با باشگاه میلان قرارداد دارد.
آلگری در این رابطه گفت "من رابطه بسیار خوب و دوستانه ای با باشگاه دارم هر چند که این واضح است ادامه حضور یک مربی در باشگاه به نتایج کسب شده بستگی دارد.این فصل وظیفه گرفتن بهترین نتیجه ممکن با بازیکنان جوان حال حاضر تیم بود"
"همانطور که شاهد هستیم پیشرفت ماتیا دیشیلیو,استفان الشعراووی,ریکاردو مونتولیوو,کوین کنستانت و همچنین کوین پرینس بواتنگ تا پایان فصل این امید را می دهد تا بهترین نتایج ممکن را کسب کنیم"
بوآتنگ این هفته در حضور مدیر برنامه های خود با آلگری و آدریانو گالیانی جلسه ای چند ساعته را ترتیب داد هر چند که آلگری هرگونه احتمالی مبنی بر خروج بوآتنگ را رد می کند.
او در این باره گفت " در آن جلسه بوآتنگ بسیار آرام بود.روبینیو فقط دیروز به تمرینات کامل تیمی بازگشت بنابراین بسیار بعید است که در بازی یکشنبه شب شاهد بازی او باشیم"
روسونری در حال حاضر در رده هفتم جدول قرار گرفته و 7 امتیاز تا منطقه کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای فصل آینده فاصله دارد.آلگری در این باره گفت "رسیدن به جایگاه سوم جدول نه معجزه و نه یک دست آورد بزرگ است.وظیقه ما همیشه انجام بهترین کارها بود.
رقابت با شش تیم آماده به هیچ وجه آسان نیست اما پس از شکست برابر رم همه فکر میکردند همه چیز برای ما تمام شده در حالی که ما همچنان دو امتیاز اختلاف با آنها داریم با این وجود که یک پیروزی به لطف مقامات لیگ به آنها تقدیم شد"
آلگری به این موضوع اشاره داشت که در جریان بازی برابر کالیاری به دلیل مسائل امنیتی و شورش هواداران در ورزشگاه جدید این باشگاه بازی نا تمام و در نهایت 3-0 به نفع رم از سوی مقامات اعلام شد.
سمپدوریا صفر-میلان صفر
بی برنامگی توی بازی تیم موج میزنه
تبریکات ویژه به مادمازل آلگری
رشد و پیشرفت نیانگ ادامه دارد و اگر همین روند ادامه پیدا کند ...
حقیقت این است که سفر شخصی آدریانو گالیانی در تابستان به مقصد فرانسه نشان دهنده سر نخ خوب و مهمی بود .
میلان به هر قیمتی خواستار ام بایه نیانگ بود و برای آینده بر روی او تمرکز کرده بود .
در آغاز ماجرا , این بازیکن فرانسوی یک سری مشکلات و آشفتگی برای روسونری به همراه داشت ولی در این اواخر تمام قابلیت های خود را به نمایش گذاشت و فقط به مواردی که از او در زمین خواسته میشد توجه میکرد .
این مهاجم جوان فرانسوی که متولد سال 1994 در روز تولدش قراردادش را تا 30 ژوئن تابستان 2017 با تیم میلان تمدید کرد .
قراردادی که به منزله نشانه ای است از باشگاه ویاتوراتی که نشان دهنده این است که برای نیم فصل دوم رقابت ها حساب ویژه ای روی این بازیکن باز کرده اند .
در میلان همه در مورد نیانگ صحبت میکنن . از برلوسکنی گرفته تا آدریانو گالیانی ای که تصمیم گرفت بعد از فروش پاتو به کورنتیانس بازیکن دیگری را به عنوان جانشین وارد میلان نکند تا فضای بیشتری برای نیانگ مهیا شود .
بازیکن سابق کان در این اواخر پیشرفت زیادی داشته است و در شهر جنوا و در دیدار مقابل سمپدوریا از دقیقه اول در قالب ترکیب اصلی به میدان رفت .
پس از درخشش و گلزنی در جام حذفی مقابل رجینا و عملکرد بسیار خوب در یک چهارم نهایی مقابل یوونتوس , آلگری اعتماد به نفس زیادی به این بازیکن تزریق کرد و حالا این بازیکن با تعهد و جدیتی بیشتر در تمرینات در حال یادگیری آموزش های بیشتر است.
نیانگ روز گذشته در میلانلو و در بازی دوستانه مقابل Solbiasommese , با ارسال 3 پاس گل برای پاتزینی , روبینیو و نوچرینو و به ثمر رسانده گل ششم بازی تاثیرگذارترین بازیکن زمین بود .
بازیکن جوان فرانسوی در حال رشد است و با گذشت زمان و به لطف آلگری که سعی میکند از هر راهی راهنمایی های پرتعداد خود را در زمین تمرین و در حین مسابقات به او برساند در حال بهتر و بهتر شدن است .
این روند میتواند این بار با حضور ثابت در مثلث هجومی و در دیدار مقابل بولونیا در سن سیرو ادامه پیدا کند . حضور از دقیقه اول و در کنار هواداران میلان میتواند بیشتر و بیشتر این جوان فرانسوی را به وجد بیاورد .
ترجمه شخصی
این جور بازیکنا بیشتر به سیرک جواب میدن تا فوتبال:n02:بازیکن فوتبال باید بیشتر به بازیش فکر کنه تا سرش:n09: متاسفم به تیم بزرگ و قدیمی میلان که به این بازیکنا میدون میده که امثالش تو تیم میلان زیاده:n03:من به عنوان یک هوادار میلان متاسفم که حتی تو شهر میلان بچه ها و نوجوونا خودشونو هم شکل اونا میکننن :n15: کجاست فوتبال زیبای میلان:n30:
شماهم خواهشن از این جور بازیکنا تعریف نکنین،این جور بازیکنا فقط یکی دوسال میدرخشن اگه هم برخشن:n02: بازیکن باید مثل مسی باشه فقط به بازیش فکر کنه.
میلان 2-1 بولونیا
گل : پاتزینی 65 -82
تبریک بابت پیروزی .
به شدت به این سه امتیاز نیاز داشتیم که خوشبختانه بدستش آوردیم .
روند کلی بازی هم خوب بود و میلان بازی هجومی و خوبی رو به نمایش گذاشت که البته هنوز جا داره که از این بهتر بشه .
اکثر بازیکنان خوب بودن و بازیکن بد نداشتیم ولی عملکرد نیانگ و کونستانت خیلی خوب بود . پاتزینی هم که نشون داد یک تمام کننده حرفه ایه .
اگه کاکا بیاد و چند تا پاس درست و حسابی به پاتزو بده خیلی راحت تر از اینا میتونه گلزنی کنه و میشه روی گلزنی بقیه بازیکنان هم حساب باز کرد .
الشاراوی هم تقریبا خوب بود ولی کمی خسته است و اون طراوت گذشته رو نداره و باید استراحت کنه .
نیانگ هم نشون داد که از اون بویان خیلی بهتره . بویان رو رد کنیم بره و بجاش بالوتلی رو بیاریم
مونتولیوو هم توی پست هافبک دفاعی خوب کار کرد
در کل تبریک ... به امید موفقیت در بازی های آینده
در باب نقل و انتقالات ...
الگری توی مصاحبه ای که داشته گفته که من هیچ وقت عنوان نکردم که مخالف بازگشت بکهام به میلان هستم ! همه چیز به باشگاه بستگی داره .
در مورد بالوتلی هم گفته که میراث ایتالیاست ... برلوسکونی نظرش رو بعد از کریسمس نسبت به اون تغییر داده ؟ زیر درخت کریسمس همیشه یک چیزی هست !
در مورد پاتزینی هم گفته که عملکرد خوبی داشته و توی میلان میمونه و قرار نیست که به لاتزیو بره .
این رو هم عنوان کرده که با بازگشت کاکا میتونیم امیدوار باشیم که به رده سوم جدول دست پیدا کنیم . در غیر این صورت کار خیلی سختیه و تیم های با کیفیت زیادی هستن که برای حضور در لیگ قهرمانان فصل بعد مبارزه میکنن .
همه مشتاق حضور کاکا هستیم، به خرید بالوتلی اهمیتی نمی دهم
میلان در حالی توانست از سد بولونیا عبور کند که جیامپائولو پاتزینی بار دیگر با گل هایش پیروزی میلان برابر این تیم را رقم زد .
پاتزینی که با هتریک خود در دور رفت هر سه امتیاز را به اردوی میلانی ها آورده بود این بار دو گل به ثمر رساند تا میلان 2-1 از سد بولونیا عبور کند و موقتا به رده ی ششم و دو امتیازی فیورنتینا در رده ی پنجم برسد.
پاتزینی در مصاحبه با اسکای گفت :
" بسیار خوشحال هستم. بولونیا مرا قوی می کند."
" متاسفانه در لحظات پایانی کمی آزار دیدیم اما باید بیشتر دقت کنیم تا موفق شویم."
او در رابطه با نیانگ گفت :
" او کیفیت مناسب برای تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را دارد. شاید روزی بتواند برای میلان به یک بازیکن کلیدی تبدیل شود."
"امروز روز مهمی بود اما باید به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم "
او در رابطه با حضور کاکا در میلان گفت :
" همه ی ما به شدت مشتاق هستیم تا بدانیم چه پیش خواهد امد."
وی در رابطه با حضور احتمالی بالوتلی در میلان گفت :
"من به این مسئله اهمیت نمی دهم. من کار خود را انجام می دهم."
پاتزینی: سران میلان همیشه به من اطمینان داشته اند
پاتزینی از حمایت های سران میلان متشکر است که در شرایط سخت از او حمایت کرده اند.
جیامپائولو پاتزینی در صحبت هایی از حمایت های سران روسونری از او تشکر کرده و اعلام کرده که سران این باشگاه همواره او را باور داشته اند.
این ستاره 28 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اینتر جدا شد و به میلان پیوست ولی در ماه های ابتدایی حضورش در میلان سختی های زیادی کشید تا بتواند خودش و توانایی هایش را اثبات کند.او در بازی یکشنبه شب هر دو گل میلان را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در 19 بازی لیگ را به عدد10 برساند.
پاتزینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفته:« سران میلان همواره به من اطمینان داشته اند و من واقعا خوشحال می شوم که بتوانم پاسخ این اعتماد را بدهم. من در هفته های اخیر توانستم تا خوب کار کنم.
واقعا به خاطر عملکردم مقابل بولونیا که تعیین کننده و سرنوشت ساز بود خوشحالم. امیدوارم که بتوانم به زدن گلهای بزرگ و مهم ادامه دهم و به تیمم کمک کنم تا به اهداف مهم برسد.»
دو گل پاتزینی در بازی با بولونیا باعث شد تا این تیم به رده ششم جدول سری آ راه یابد.
اول از همه تبریک بابت پیروزی مقابل بولونیا گل دومی که پاتزینی زد خیلی قشنگ بود :n01: خبری که تو سایتا زدن درباره قیمت بالای بالوتلی که منچستر سیتی 31میلیون پوند برای واگذار کردنش به میلان میخواد صحت داره ؟ به نظر شما بالوتلی ارزش این پولی که براش میدیم رو داره:n13:خدا کنه کاکا برگرده هم برای باشگاه میلان خوب میشه هم میتونه با بازیهای خوبش در لیگ ایتالیا خودش به اسکولاری ثابت کنه تا دوباره بازیکن ثابت تیم ملی برزیل بشه البته اگه همون کاکای سابق میلان بشه نه مثل شوچنکو که بعد از حضور ناموفقش در چلسی وقتی به میلان برگشت دیگه نتونست کارایی لازم در تیم داشته باشه :n27:
پاتزو کافیه تغذیه بشه ... اگه یک پاسور و هافبک خلاق داشتیم الان پاتزینی خیلی بیشتر از اینا گل زده بود .
من سیتی قبلتر اعلام کرده بود که قیمیت بالوتلی 37 میلیونه که اخیرا توی خبرگزاری ها گفتن که حاضر شده قیمت رو تا 28 میلیون کم کنه .
ولی گالیانی گفته میلان نمیتونه همچین هزینه ای برای خرید بازیکن بکنه و من سیتی باید قیمت رو کم کنه و فکر کنم نهایت تا 20 یا 25 میلیون میلان راضی بشه .
رایولا هم گفته که احتمال فروش بالوتلی نزدیک به صفره و ممکن بودن همچین انتقالی مثل داستان های فانتزی میمونه . در حال حاضر من سیتی با هیچ تیم مذاکره نکرده .
بالوتلی هم بازیکن من سیتی است ولی تا 31 ژوئن کی میدونه چه اتفاقی ممکنه بیافته !!! :n09:
به نظر من بالوتلی ارزش خریدن رو داره و میتونه خیلی راحت جای زلاتان رو پر کنه . ولی 30 میلیون خیلی زیاده!:n02:
خبر جدید هم اینه که کاکا حاضر شده دستمزد دریافتی اش در میلان رو نصف کنه و سالیانه 5 میلیون بگیره و کلا جواب مثبت رو داده .
میمونه رئال که باید دید با شرایط میلان برای انتقال کاکا موافقت میکنه یا نه ؟!
پلگاتی کارشناس مدیاست گفته که کارها تموم شده است و برای بازی مقابل آتالانتا کاکا روی نیمکت میلان حضور داره .
در حال حاضر خرید کاکا و بالوتلی خیلی میتونه به هدف اصلیمون یعنی قرار گرفتن تو سه تیم برتر
کمک کنه, بجز یوه که تقریبا خودشو جدا کرده تیم های دوم تا هفتم همگی دارن با چنگ و دندان برای
بالای جدول میجنگن و انصافا جنگ تمام عیاریه.باید تیم تقویت بشه و ناگفته نمونه که فاز تدافعی هم
نیاز به ترمیم داره. کاکا که یه جورائی برای جبران کمبود خلاقیت هافبک ها ضروریه, میشه حالا از بالوتلی
چشم پوشی کرد.
برای خط دفاع که الگری گفته بازیکنی جذب نمیشه . ولی گفته که برای رسیدن به سهمیه نیاز به تقویت تیم هست .
فعلا که از اسپانیا و از طرف مطبوعات این کشور خبر رسیده که رئال مخالف قرارداد قرضی 30 ماهه بوده .
پس فعلا بی خیال خوشحالی بشیم تا اخبار تکمیلی برسه :n02:
در مورد سالامون هم یک خبر منتشر شده مبنی بر این که مسئولان میلان منتظر اوکی برلوسکنی هستن تا این بازیکن رو جذب کنن .
قیمت مورد نظر برای جذب این مدافع - هافبک لهستانی 5 میلیون بوده ولی تا 4 میلیون هم میشه از قیمت این بازیکن کم کرد .
این بازیکن میتونه تا پایان فصل بصورت قرضی در برشیا بمونه و در فصل بعد به میلان ملحق بشه .
از تیم های بارین مونیخ و اینتر به عنوان تیم های علاقمند به این بازیکن نام برده شده .
محض فان : دی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه عکس لود نمیشه بگید یه جا دیگه آپ کنم
تحلیل روز: میلان خط میانی خود را گم کرده است
مشکلات متعدد میلان در فصل جاری بر همگان عیان است، اما اشتباهات و کاستیهای بازیکنان میانی میلان ضربات سنگینی را بر پیکر روسونری وارد کرده است.
در حال حاضر و تا این مقطع از فصل، صدرنشینان لیگهای بزرگ اروپا از قبیل اسپانیا، انگلستان، و آلمان دارای بهترین قدرت پاسدهی در میان لیگهای برتر اروپایی میباشند، و این تیمها با استفاده از نرخ پاسدهی دقیق بالا موفق شدهاند خود را به بالاترین سطح در این کشورها برسانند.
از بارسلونا، منچستریونایتد، و بایرنمونیخ که بگذریم به میلانی میرسیم که به لحاظ فنی دچار تغییرات عمدهای شده، و کماکان در حال دستوپنجهنرم کردن با آنهاست.
میلان اکنون در رده ششم سریآ قرار دارد، اما با این حال به لحاظ قدرت پاسدهی صحیح در میان تیمهای برتر اروپا قرار دارد، این در حالی است که بازیکنان میانی میلان از افت قابل توجهی نسبت به فصل پیش برخوردار بودهاند.
شاگردان ماسیمیلیانو آلگری در فصل جاری موفق شدهاند رکورد جالب 86.3 درصد پاس صحیح در طول بازیهای خود را به نمایش گذارند. میلان در حالی چنین رکوردی از خود به جای گذاشته که در رده ششم لیگ سریآ قرار گرفته، و از این حیث از تیمهای بالای جدولی مانند یوونتوس، لاتزیو، و فیورنتینا پیشی گرفته است.
اما قدرت روسونری تنها به پاسهای صحیح محدود نشده است، بلکه میلان به لحاظ مالکیت توپ نیز از تیمهای برتر اروپا بوده است. میلان با میانگین ماکلیت توپ به میزان 58.1 درصد در هر بازی، هشتمین تیم برتر اروپا به این لحاظ بوده است، این در حالی است که آنها در ایتالیا نیز بعد از یوونتوس از این لحاظ در رده دوم قرار دارند.
چرا میلان با در اختیار داشتن چنین آمار قابل توجهی در مالکیت توپ و همچنین ارسال پاسهای صحیح، اکنون در رده نازل ششمی سریآ قرار دارد؟
پاسخ ساده است، کمبود یک پاسور نابغه که توانایی نتیجه بخشیدن به پاسهای مکرر روسونری و تبدیل آنها به پاس نهایی برای به ثمر رسیدن گل برای میلان را داشته باشد در تیم به طور کامل احساس میشود.
خروجیهای متعدد میلان در تابستان 2012 و انقلابی که در ترکیب روسونری حاصل شد و مسئولان آن را پروسه جوانگرایی نامیدند باعث شد تا میلان از هماهنگی لازم در خط میانی برخوردار نباشد.
علیرغم این موضوع که استفان الشراووی برترین گلزن میلان تا این مقطع از فصل بوده، اما او در کنار اوربی امانئولسنون همچنین با سه پاس گل بهترین پاسور گل میلان در رقابتهای لیگ نیز بوده است. همچنین چهار بازیکن با دو پاس گل ارسالی در رده بعدی قرار گرفتهاند.
اما جالب اینجاست که از میان این چهار بازیکن نیز نام دو تن از مدافعان، آباته و دیشیلیو، و همچنین دو تن از دیگر مهاجمان، پاتزینی و کرکیچ، دیده میشود، و اثری از بازیکنان میانی میان دیده نمیشود.
کوین-پرینس بواتنگ، آنتونیو نوچرینو، و ریکاردو مونتولیوو هر کدام تنها یک پاس گل برای همتیمیهای خود در رقابتهای لیگ قراهم کردهاند. معمولاً این سه هافبک از حضور بیشتری نسبت به سایرین در ترکیب اصلی میلان برخوردار بودهاند،
این در حالی بوده که نایجل دییانگ به دلیل مصدومیت طولانیمدت قادر نخواهد بود میلان را تا پایان فصل همراهی کند. همچنین آلگری گاهگداری از ماسیمو آمبروزینی نیز به عنوان جایگزین دییانگ در ترکیب اصلی بهره برده است.
از بواتنگ به طور کلی در پست هافبک هجومی پشت دو مهاجم استفاده شده است، در حالی که در این فصل و در این پست و سایر پستهایی که مورد استفاده قرار گرفته به شدت افت کرده، و پیش از دیدار مقابل کاتانیا و گلزنی در برابر این تیم به عنوان یکی از ضعیفترین هافبکهای اروپا شناخته میشده است.
نوچرینو، بعد از این که در فصل گذشته نام خود را به عنوان دومین گلزن برتر تیم بر سر زبانها انداخت، اما در فصل جاری حتی توان پیدا کردن جایی در ترکیب ثابت روسونری را ندارد. اشتباهات مکرر او در مقابل بولونیا، لاتزیو، و تورینو حتی منجر به دریافت گل شده است.
اما در این میان مونتولیوو مطابق انتظار از درخشش قابل قبولی برخوردار بوده، و حتی قابلیتهای رهبری و کاپیتانی میلان را از خود بروز داده است. اما او نیز بعد از مصدومیت که برای وی در اواخر نیمفصل پیش آمد کمی دچار افت شد، و رفتهرفته به مراحل آمادگی کامل باز میگردد.
سران میلان در ویاتوراتی از ژانویه به فکر افتادهاند، و در تلاش هستند تا به سرعت ضعفهای میلان را بپوشانند. حضور هافبک هجومی جوان خوشآتیه امپولی، ریکادرو ساپونارا، میتواند مهر تاییدی بر فعایتهای جوانگرایانه روسونری باشد.
حضور او از تابستان آینده برای میلان میتواند بسیار امیدوارکننده باشد، اما از سویی، حضور بازیسازی مانند کاکا که به زودی سیویک ساله خواهد شد نمیتواند در راستای طرح انقلاب جوانگرایی میلان قابل توجیح باشد، اما با توجه به آنچه گفته شد شکی در این نیست که میلان در خط میانی دچار آسیبی جدی است،
و هرچه زودتر باید در فکر ترمیم آن باشد، چرا که در صورت غفلت در این امر، میلان از حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده باز خواهد ماند، و طبعات اقتصادی ناشی از عدم حضور روسونری در مهمترین رقابت فوتبالی در اروپا میتواند مشکلات اقتصادی باشگاه را دوچندان کند.
بعد از مذاکره با میلان؛ سیتی قیمت بالوتلی را کاهش داد
مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی، اکنون در میلان است تا در مورد آینده این بازیکن با مدیران روسونری مذاکره کنند
به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، باشگاه منچسترسیتی مبلغ مورد نظرش برای فروش ماریو بالوتلی را به 20 میلیون پوند کاهش داد تا احتمال انتقال این مهاجم ملی پوش ایتالیایی به میلان قوت بگیرد.
مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی، اکنون در میلان است تا در مورد آینده این بازیکن با مدیران روسونری مذاکره کنند و یک منبع نزدیک به طرفین، شرایط این انتقال را در حال پیشرفت توصیف کرد.
سیتی ابتدا پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای فروش این بازیکن را رد کرده بود اما اکنون برای فروش او با قیمتی پایین تر متقاعد شده است.
این در حالی است که گفته می شود میلانی ها در تلاش هستند تا با فروش فیلیپ مکسس که دستمزدی 3.8 میلیون پوندی دریافت می کند، شرایط حضور بالوتلی در سن سیرو را مهیاتر کنند.
بالوتلی هم که این فصل فرصت چندانی در ترکیب اصلی سیتی به دست نیاورده، آماده است تا به ایتالیا برگردد وبه همین دلیل، به دنبال اجاره دادن خانه اش در منطقه الدرلی اج است.
خوب برلو آب پاکی رو ریخت روی دست همه و گفته که نه کاکا و نه بالوتلی به خاطر قیمت بالایی که دران به میلان ملحق نمیشن !
البته هنوز هم من نمیدونم کدوم حرف اینا درسته کدوم یکی دروغه !!!
بس که دو پهلو حرف میزنن و عمل میکنن ... کلا همچین مدیر و نائب رئیسی نصیب گرگ بیابون نشه :n02:
زاکاردو مدافع پارما هم با مصباح قراره معاوضه بشه ... زاکاردو خوبی که داره اینه که جزو مدافعان نسبتا سریعه و توی این وضعیت که مدافعان میلان (به استثنای زاپاتا) کند هستن میتونه به کارمون بیاد .
کلا از بونرا بهتره و میشه امید داشت که بعد از جذب این بازیکن دیگه شاهد حضور سوپر استاری بنام بونرا در زمین نباشیم . نکته خوب دیگه اینه که مصباح تیم رو ترک میکنه و از دستش خلاص میشیم
کريستين زاکاردو به ميلان پيوست
کريستين زاکاردو مدافع ايتاليايي پارما که اخيرا 31 ساله شد و از سال 2009 در پارما حضور داشته.او همچنين سابقه حضور در بولونيا،اسپتزيا،پالرمو و وولفسبورگ را نير تجربه کرده است[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس اين گزارش که در وبسايت رسمي باشگاه روسونري منتشر شده اين بازيکن که اخيرا 31 ساله شده از پارما به ميلان پيوست و براي اين انتقال جمال مصباح مدافع نيمکت نشين ميلان و رودني استراسر نيز راهي پارما شدند.
اين ملي پوش سابق 31 ساله در ترکيب 2006 تيم ملي ايتاليا نيز حضور داشت و موفق شد به همراه تيمش قهرماني جهان را تجربه کند.زاکاردو با يک انتقال دائمي راهي ميلان شد.
کريستين زاکاردو پس از پيوستن به ميلان در صحبت هايي با شبکه اختصاصي باشگاه ميلان چنين گفت "از اينکه به ميلان پيوسته ام افتخار مي کنم.مذاکرات از چند هفته پيش آغاز شده بود و حالا من راهي ميلان شده ام"
او در ادامه گفت " مي توانم در قلب خط دفاعي يا در جناحين بازي کنم و بهترين بازي خود را به نمايش خواهم گذاشت.31 سال دارم و پس از تجربه بازي زياد در سري آ سرانجام به ميلان پيوستم.بعضي از هم تيمي هاي جديد خود را مي شناسم و بعضي ديگر را به زودي ملاقات خواهم کرد"
مصباح ملي پوش الجزايري ميلان نيز با انتقال دائمي راهي پارما شد در حالي که استراسر به عنوان بخشي از قرارداد زاکاردو به صورت قرضي به پارما پيوست.
مورینیو: بازگشت به میلان برای کاکا خوب است
سرمربی رئالمادرید، خوزه مورینیو، اعلام کرد که بازگشت به میلان برای کاکا بسیار خوب خواهد بود.
مدتهاست که طرح بازگشت ریکاردو کاکا به میلان کلید خورده است، اما هیچگاه به واقعیت تبدیل نشده است. شایعات مربوط به انتقال کاکا به میلان در هفتههای اخیر بسیار شدت گرفته بود، اما آدریانو گالیانی در حالی که همگان انتظار داشتند از انتقال صورت گیرد، در نهایت ناباوری اعلام کرد که به دلیل مشکلات مالی کاکا به میلان باز نخواهد گشت.
اما سرمربی پرتغالی رئالمادرید معتقد است که بازگشت به میلان میتواند بهترین گزینه برای کاکا باشد. مورینیو در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: اول از همه، من میخواهم کاکا خوشحال باشد، و به همین علت فکر میکنم بازگشت به میلان برای او گزینه بسیار خوبی خواهد بود. اما در حال حاضر او بازیکن رئالمادرید است.
همچنین تکنسین پرتغالی و سابق اینترمیلان اعلام کرد که حضور دوباره او در ایتالیا دور از دسترس نخواهد بود: هنوز میخواهم به مدت 20 سال دیگر در فوتبال حضور داشته باشم. و در این زمان ممکن است هر اتفاقی رخ دهد، و به ایتالیا بازگردم، این حضور میتواند حتی در اینتر باشد.
پ.ن : مورینیو رسما امیدوارمون کرد توی خط هافبک به بازیکنی مثل کاکا که دریبل زن و توپ پخش کن باشه نیازمندیم .
امیدوارم برلو و گالی راه حلی برای این انتقال پیدا کنن ... با وجود کاکا میشه به کسب رتبه سوم امیدوارتر شد .
در غیر این صورت کارمون خیلی سخت میشه .
خبر دیگه هم اینه که میلان و جنوا در حال مذاکره در رابطه با وضعیت کونستانت و آچربی هستن .
میلان کونستانت رو میخواد دائمی به خدمت بگیره و از اون طرف آچربی وضعیت خوبی در میلان نداره و جنوا میخواد برای تقویت خط دفاعیش اون رو از میلان بخره .
شاید میلان آچربی رو برای خرید کونستانت به جنوا واگذار کنه .
روبینیو : می خواهم تا 5 یا 6 سال دیگر در میلان بمانم /بهترین هدیه تولدم بردن آتالانتاست
مهاجم برزیلی میلان که اخیرا 29 ساله شده در صحبت هایی گفت که امیدوار است تا در سال های پیش رو نیز بتواند همچنان به بازی در این باشگاه ادامه دهد.
سایت گل-پس از منتفی شدن انتقال روبینیو به سانتوس به دلیل عدم توافق سانتوس با میلان و خود بازیکن در حال حاضر روبینیو به وضوح اعلام کرد که دیگر هیچ تمایلی برای ترک باشگاه میلان به این زودی ها ندارد هر چند که او در پنجره نقل و انتقالات زمستانی که به زودی مهلت آن به پایان می رسد در یک قدمی بازگشت به سانتوس برزیل بود.
به نقل از ac-milan.ir-این مهاجم برزیلی در جمعه گذشته 29 ساله شد و امیدوار است که تولد خود را با کسب یک سه امتیاز برابر آتالانتا در روز یکشنبه جشن بگیرد.
او در این رابطه در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان چنین گفت " از این تولد 29 سالگی خود را در میلان جشن گرفتم بسیار خوشحالم چرا که من هم نیز از بودن در اینجا خوشحالم و امیدوارم تا پنج یا شش سال دیگر در میلان بمانم"
بازیکن سابق منچستر سیتی در رابطه با بازی روز یکشنبه برابر آتالانتا چنین گفت "بهترین هدیه تولد برای من کسب سه امتیاز برابر آتالانتا است و امیدوارم که من نیز بتوانم در این بازی به میدان بروم.پیروزی در این بازی واقعا بهترین هدیه برای من است"
او در پایان گفت "در حال حاضر من تجربه ی بیشتری نسبت به سال های جوانی خود دارم اما ذهنیت و روحیه من همان است"
میلان در روز یکشنبه راس ساعت 15:00 به وقت اروپا در خانه به میزبانی آتالانتا خواهد رفت.
خبر رسمی : بازگشت آچربی به جنوا در ازای نیمی از مالکیت کنستانت!
وب سایت باشگاه میلان در تازه ترین گزارش خود با تایید این انتقال اعلام کرد که فرانچسکو آچربی رسما به جنوا بازگشت.
سایت گل-فرانچسکو آچربی و کوین کنستانت ،هر دو بازیکن در تابستان گذشته راهی سن سیرو و میلان شده بودند هر چند که آچربی در مالکیت مشترک میلان -جنوا و کوین کنستانت با یک انتقالی قرضی با حق خرید 8 ملیون یورو به میلان پیوسته بود.
به نقل از ac-milan.ir-وبسایت رسمی باشگاه میلان در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که جنوا در ازای واگذاری پنجاه درصد مالکیت کوین کنستانت ,فرانچسکو آچربی را کاملا تحت مالکیت خود قرار داد.
آچربی به ارزش 4 ملیون یورو به جنوا بازگشت-مبلغی که نیمی از مالکیت واگذرای کوین کنستانت به میلان بود.
کنستانت پس از شنیدن این خبر در مصاحبه با توتو اسپورت چنین گفت "صادقانه بگویم زمانی که در تابستان گذشته خبر انتقالم به میلان را شنیدم فکر نمی کردم فرصت بازی چندانی در این تیم نصیب من شود.می دانم که آلگری من را انتخاب کرده بنابراین تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا ثابت کنم شایسته این حضور در میلان هستم"
او در ادامه گفت"من ابتدا به صورت قرضی راهی میلان شده بودم اما حالا با توجه به خرید نیمی از مالکیت من توسط میلان ،می خواهم در این باشگاه بمانم.
مدیر برنامه های من با باشگاه در رابطه با شرایط من مذاکرات لازم را انجام داد و در حال حاضر سران روسونری نیمی از مالکیت من را خریداری کردند.بسیار خوشحال هست اما ترجیح می دهم تا 100 درصد در مالکیت روسونری باشم تا به صورت مشترک با باشگاه جنوا"
پس از به خدمت گرفتن کریستین زاکاردو بنابراین قرارد قرضی کوین کنستانت به صورت مالکیت مشترک در انحصار دو باشگاه میلان و جنوا قرار گرفت و آچربی نیز 100 درصد کامل به جنوا واگذار شد.
بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل آتالانتا :
دروازه بان : آبیاتی - گابریل - آملیا
مدافع : زاپاتا - مکسس - دی شیلیو - زاکاردو (81) - بونرا - آنتونینی - یپس
هافبک : بواتنگ - مونتولیوو - فلامینی - نوچرینو - ترائوره - کونستانت - مونتاری
مهاجم : الشاراوی - نیانگ - پاتزینی - بویان - روبینیو