سلام و تبریک بمناسبت سال نو ...ال ای دی سامسونگ f6400ar خریدیم و فروشنده خواسته در منوی مخفی زبان فارسی را فعال بکنه حالا ریموت کنترل لمسی ان از کار افتاده ولی با اون یکی ریموت مشکلی نداره میخوام راهنمایی بکنید مشکل را برطرف بکنم .
Printable View
سلام و تبریک بمناسبت سال نو ...ال ای دی سامسونگ f6400ar خریدیم و فروشنده خواسته در منوی مخفی زبان فارسی را فعال بکنه حالا ریموت کنترل لمسی ان از کار افتاده ولی با اون یکی ریموت مشکلی نداره میخوام راهنمایی بکنید مشکل را برطرف بکنم .
سلام لینک دانلودش مشکل داره
سلام:n01:
دیدم دوستمون مشکلش مثل منه گفتم فایلی که درست کردم و بذارم. عیدی ما:n16:
البته دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، اگه خواستن به پست اول اضافه کنن تا بغیه راحت دسترسی داشته باشن:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مگه این با بقیه فایلا چه فرقی میکنه ؟ کنترلی ک من درست کردم دیدی ک چه بلایی به سر تی وی آورد ؟ یعنی این درسته ؟نقل قول:
لطفا برید پست های قبلی من رو هم بخونید..اگه مشکل رو فهمیدی ..بگید چیکار کنم ؟
ممنون:n16:
اگه ریموتی که درست کردید مشکلی نداره و روشن میشه.
این همون 20db خروجی 16بیتی است. که برای من مشکل حل کرد.:n11:
دوست گرامی من تازه این مدل رو خریداری کردم (ue40eh5000w)، کنترلی که گفته بودین رو هم ساختم اما متاسفانه این روش هم جواب نمی ده ، اگه براتون امکان داره بررسی کنید و اگه روش جدید دیگه وجود داره بگین .
ممنون از کمکتون .
دوست عزیزنقل قول:
این تنها روش است
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت راتوضیحمی دهد.
دانلود فایل میکس شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
دوستان بالاخره این کنترل رو درست کردم.اما وقتی رفتم به منو مخفی و فایلها رو اجرا کردم یهو منوها رفتن و پایین صفحه زد (unavilable) !!!
بعد خاموش شد و الان که دوباره میرم به منو مخفی وقتی رو (option) کلیک میکنم همون (unavilable) رو میزنه !!!
چیکارش کنم؟
مدل تلوزیونمم UA4ES5600R
دوست عزیزنقل قول:
اگر بدون داشتن دانش کافی وارد منوی مخفی بشوید و آیتمی را که نمی شناسید دستکاری کنید همین وضعیت بوجود می آیداز مسیر زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
ممنون آقای متین پور.مشکل حل شد با راهنمایی جنابتون.اما حالا وقتی سرچ میکنم هیچ کانال دیجیتالی رو نمیگیره.در حالی که با همین آنتن با گیرنده دیجیتال کانالها رو میگیره !!! من عراق زندگی میکنم.لوکال ست رو همون ایران بذارم باشه؟تو قسمت جستجو در منوی کشورها فقط ( استرالیا و سنگاثور و نیوزیلند رو داره).
آقاشرمنده اسپم نشه اما کشور رو رو (سنگاپور) قرار دادم درست شد.ممنون و بازم ممنون.با گیرنده 56 تا میاورد با تی وی 29 تا !!!
دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست با نیوزیلند تست کنید . معمولا در ایران فرقی نمی کند چون وقتی لوکالست روی ایران و یا اندونزی بخاطر فعال شدن منطقه زمانی epg تلویزیون باقی در جستجو روی آسیا باشد یا استرالیا و یا نیوزلند.
سلام جناب آقای متین پور ، متشکر از راهنمایی جامعتون ، بالاخره منم تونستم منوی مخفی رو آنلاک کنم ، مشکلم این بود که با لپتاپ و موبایل که پخششون می کردم با وجود اینکه ولوم رو تا آخر بلند کرده بودم بازم کافی نبود ، سیم کنترل رو درازتر کردم و با کامپیوترم پخشش کردم منوی مخفی آنلاک شد ، میخواستم بگم کمتر کسی پیدا میشه که تو فضای مجازی اینطور اطلاعاتی رو بطور کافی و وافی اونم با صبر و حوصله جواب بده ، امروزه همه یجور به فکر کاسبی هستن و باعث شدن فضای اینترنت هم مسموم بشه ، شاید انسان هایی مثل شما بتونن تأثیر گذار باشن روی اونا . بازم از بابت مطالب مفید و ارزنده و اخلاق اینترنتیتون تشکر می کنم . موفق و پیروز باشید .نقل قول:
هادی کشتکاری از شهر برازجان ، استان بوشهر
با سلام
امروز رفتم توی منوی مخفی تا نور رو کمی دستکاری کنم نمیدونم دستم روی چه تنظیمی خورد که یهو توی منوها هنگ کرد و کنترل کار نمیکردو بالاو پایین نمیرفت بعد خاموش شد و الان دیگه هرکار میکنم توی منوی مخفی نمیره و وقتی تلویزیون روشن میشه چند دقیقه طول میکشه و هیچی کار نمیکنه نه کنترول نه دکمه های تلویزیون ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
مدلش سامسونگ ps 43d445 a2m
دوست عزیزنقل قول:
در یکجا پست بدهید و از پست تکراری پرهیز کنید جواب در این تایپیک
اگه این مدل دیجیتال نداره پس چرا سرچ دیجیتال داره؟! و چرا تو فرکانس های کانال های ایران مدتی طول میکشه مثل اینکه چیزی پیدا میکنه!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد و آن آیتمها ی که می بینید ممکن است بصورت عموم داشته باشد ولی چیزی پیدا نمی کند چون اگر پیدا کند به شما تعداد کانال پیدا شده را می دهد و ممکن است که شماره های کانال از 800 به بالا شماره گذاری بشود می توانید مشخصات این مدل را از این سایت ببینید
سلام
من با گیرنده دیجیتال 57 تا کانال میگیرم اما با خود تلوزیون فقط 21 با همون آنتن.در ضمن کانالها رو هم از 800 به بعد شماره میزنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
قابلیت ستاب باکس با تیونر تلویزیون متفاوت است و در ضمن شما می توانید لیست کانالهای تان را ویزایش و به دلخواه شماره گذاری کنید برای این کار وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون کانال که شکل یک دیش است کلیک کرده و از منوهای آن برای ویرایش استفاده کنید
آقای متین پور عزیز با اینکه میدونم این پست اسپم حساب میشه اما واقعا نمیشه با یه تشکر خالی از زحماتتون قدر دانی کرد.واقعا بینهایت ممنون که انقد خالصانه اطلاعاتتون رو در اختیار عموم قرار میدید.:n16:
سلام. روی eh5550 امتحان کردم جواب داد ممنون.. فقط چنتا تجربه کسب کردم ک مینویسم... 1.فایلی ک گذاشتین ممکنه با بعضی نرم افزارا پخش نشه یا پخش بشه ولی ارسال نشه؟/ خودم با mx player و winap ک رو گوشیم نصب بود پخش کردم نشد پیشنهاد میکنم با چنتا برنامه مختلف فایلها رو پخش کنین شاید فرجی بشه :n06: 2.پس از انجام تنظیمات در قسمت تنظیمات ساعت وارد بشین و قسمت تنظیمات منطقه زمانی رو روی دستی قرار بدین نه خودکار..
سلام من سه تا سوال داشتم اول اینکه از چه سیمی برای اتصال فیش اتسریو و ال ای دی استفاده کنم سیم برق رشته ای یا مثل سیم تلفن یک تکه؟دوم این که وقتی فایل های صوتی رو پخش می کنم چراغای ال ای دی اصلا روشن نمیشه چه کار کنم؟سوم هم این که فروشنده به من گفت ال ای دی فرستنده میخای یا گیرنده من گفتم ال ای دی فرستنده آیا درست خریدم؟ ممنون میشم به این سه سوال پاسخ بدید
دوست عزیزنقل قول:
در پست اول همین تایپیک بطور کامل توضیح داده شده بدقت مطالعه و عمل کنید اگر وارد نیستید از کسی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
من این کنترل رو درست کردم رفتم تو منو مخفی گرفتم طرف led اما کار نکرد. دوباره امتحان کردم نشد بار سوم دیگه کلا led بهم ریخت. صدا داشت اما بجای تصویر صفحه رنگی میشد. یه ثانیه تصویر کلا قرمز میشد یه ثانیه بعد کلا سبز یه ثانیه بعد سفید یه ثانیه بعد آبی و ... حتی دکمه پاور کنترل از کار افتاد و با کنترل روشن و خاموش نمیشد ولی صداش کمو زیاد میشد.تلویزیونو از برق کشیدم بعد از 10 دقیقه تلویزیون درست شد.
میشه راهنمایی گنید کجا اشتباه کردم؟؟؟
تلویزیون من led سری 6 سامسونگ مدل ua40f6400
دوست عزیزنقل قول:
لازم بذکر است از پخش کننده ای استفاده کنید که قدرت پخش صدا را تا 20 دسی بل داشته باشد و یا فایل صوتی را به آن قدرت ویرایش کنید
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
سلام مدل دستگاه من 7500 هست ایا دیجیتال داره و باید چطور فعالش کنم ؟ فقطم کنترل جادویی داره MADE IN مالزی هست
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را کامل ننوشتید ولی حتما دارد و برای فعال کردن باید یک کنترول معمولی بگیرید و باقی را از این تایپیک دنبال کنید
مدل ال ای دی من UA46F7500 هست...با روش منو اینفو رفتم نشد چیکار کنم من میخوام دیجیتال راه بندازمنقل قول:
سلام خدمت دوستان
من يه تلويزيون ال اي دي ua46f6400 خريدم مونتاژ مصر اين تلويزيون داراي كنترل لمسي براي ومتاسفانه دكمه info روي كنترل موجود نيست لذا نميتونم وارد منوي مخفي كارخانه شم ميخوام منوشو فارسي و كانالهاي ديجيتال شم فعال كنم فعلا فقط آنالوگ ميگيره از دوستان كسي هست بتونه كمك كنه
یه کنترل ال سی دی سامسونگ پیداکن مشکلی هم نداره مربوط به مدل های قدیمی باشه ، با اون انجام بده..نقل قول:
تلویزیون من ua40f6400ar می باشد ! با این روش نتونستم دیجیتالش کنم ! روش دیگه ایی هست ؟ چرا برای من جواب نمیده؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر روش این تایپیک را بطور کامل انجام دهید و نتیجه نگرفتید باید از یکفرد متخصص اینکار کمک بگیرید ممکن است شما روش را درست انجام نمی دهید چون افقط همین روش برای اینکار است
با سلام ! من مشکل کنترل رو برطرف کردم و قفل باز شد اما یه مشکل دیگه که دارم ! در قسمت local set فقط گزینه EA_M_ASIA رو داره وقی روش کلیک می کنی فقط خودش میاد !! گزینه دیگه ای نیست برا تغیر !!! تلویزونم UA40F6400AR می باشد!با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
وقتی روی آن آیتم که می روید باید از روی کنترول از دکمه های << و >> برای جابجایی استفاده کنید.
سپاس انجام شد ! خیلی ممنون ازتون !منم سعی می کنم این کار رو گسترش بدم ! فقط یک سوال من 10 تا کانال دیجیتال می تونم بگیرم ؟
دوست عزیزنقل قول:
کانالهای دیگر را هم می توانید بگیرید از این مطلب استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
و در آخر اینکه کانالهای دیگر را هم باید گرفته باشید ولی با شماره کانال 800 به بعد و برای دیدن از اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کنید و لیست کانالها را ببینید و آنها را به شماره کانالهای دلخواه ویرایش کنید.
سلام.
من مشکلی که دارم اینه که کانالهارو ذخیره میکنم و چون همه کانالها ذخیره نمیشن بقیه رو بصورت دستی فرکانسهاشون رو وارد میکنم و جستجو میکنم.اما بعد از یکی دو روز اون کانالهایی که بصورت دستی ذخیره کردم خود به خود حذف میشن !!!
چندین بار هم امتحان کردم و دوباره میبینم حذف شدن.مشکل چی میتونه باشه؟
مدل تلوزیونمم (UA46ES5600)
اگه آپدیت کنم دوباره باید گیرنده دیجیتالشو فعال کنم بعد از آپدیت؟
ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
خیر با آبدیت کانالهایتان از بین نمی رود و در ضمن شما وقتی که کانالها را جستجو می کنید بعضی از آنها با شماره های دیگر ثبت میشوند مانند 800 به بالا و شما می توانید وارد اسمارت هاب شده و از آیتم کانال که عکس یک دیش است وارد شده و لیست کانالها را ببینید و به اختیار خود شماره های آنها را ویرایش کنید با این مدل بسیار کار کردم و مشگلی را که شما گفتید تا حالا مشاهده نکردم.
بله آقای متین پور کانالها 800 به بالا ذخیره میشن و شما فرموده بودین کانالهارو چطور شماره دلخواه بذارم براشون اما نمیدونم این مشکلش چیه.خیلی ممنون از راهنماییتون وو امیدوارم با آپدیت حل بشه
دوست عزیزنقل قول:
این مشگلی نیست که خودتان را بابتش ناراحت کنید از همان قسمت اسمارت هاب ویرایش را انجام دهید.
بدین ترتیب که وقتی روی آن آیتم کانال در اسمارت هاب وارد شدیددر منوی آن از روی کنترول دکمه tools را زده وارد منوی آن میشوید و از منوی آن ویرایش کانال را انتخاب و وارد منوی آن میشوید بعد روی کانال موردنظر تیک کرده وبه قسمت چپ تصویر رفته و شماره کانال مورد دلخواه تان را انتخاب و قبول می کنید و به همین ترتیب ادامه می دهید و کانالها را ردیف می کنید