سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شبا کابوس این جانورا رو میبینم :n30:نقل قول:
چرا کابوس؟ همه مخلوقات خداوند زیبا هستند. خوب به نقش و نگار این مار دقت کن. چقدر زیبا طراحی شده است.نقل قول:
شاید منظورشون اینه که دیگه بهتره به سایر موضوعاتبپردازید و کلا قید مار رو بزنید.نقل قول:
Canon PowerShot A3100 IS
بدون ادیت و افکت
جناب knight110 احیانا شما هیچگاه نظری در مورد عکسای سایرکاربرا ندارید؟ اقلا حتی خوشتون هم نمیاد؟ جسارتا چرا تشکر نمیکنید؟:n26:
آفرین بر شما دوست خوبم که این قدر ریز بین هستید. اگر تا به حال تشکر نکرده ام دال بر نپسندیدن عکس ها نیست. هدف از آپ عکس ها دریافت نظرات و بیان ایرادات عکسهایم است. چرا که آماتورم و عاشق طبیعت.نقل قول:
اگر موجب رنجش دوستان می شود، چشم از این به بعد حتما به این موضوع توجه بیشتری خواهم کرد. از یادآوری شما دوست خوبم هم سپاسگزارم.
کار ی اشنای خیلی نزدیکه
اینو با دوربین یکی از دوستان چند وقت پیش گرفتم:n01:
Canon EOS 550D
(بخاطر تغییر سایز کیفیتش کلی پرید:n27:) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کوچولو هم ادیتش کردم البته ناشیانه :n02:
ارسباران
کنون 3100
بدون ادیت و افکت
سلامی پس از ماهها به دوستان همیشگی
بدون ادیت و افکت
کنون 3100
بسیار زیبا و عالی بود این عکس! :n01:کجا گرفتی اینو ؟! بگو ما هم بریم 4 تا عکس بندازیم :n02:خیلی جای قشنگی باید باشه:n01:نقل قول:
پ.ن :
(در صورت امکان اگه زحمتی نیست کیفیت اورجینال این عکسو تو پروفایلم بزار /// خوشمان امد) :n02:
خیلی خوبه. بدرد والپیپر هم میخوره. فقط کاش کمی آسمونش بیشتر بود.نقل قول:
بسیار خوب! افقی بهتر نبود؟نقل قول:
عكس بسيار زيبايي است. همين عمودي بودن آن تقابل كوير و آسمان را بيشتر نمايان مي سازد. اما مي شد با كمي ويراش رنگ، شفافيت و جلوه آن را بيشتر نمود.نقل قول:
نقل قول:ممنوننقل قول:
اینجا ارسباران هستش که متاسفانه یه چند مدتی هست که توریستها و گردشگرای خیلی زیادی میان و طبیعتشو خراب میکنن.من خودم چنبار آشغال جمع کردم فقط :دی
البته جاهای بسیار بکر و مرموزی هم داره مثله روستای ارمنی نشین بی سکنه که محلی بسیار ترسناک و خوف انگیز هست
جنگلهای سمت چپ تا آخر هم باغ ما هست و اکثرا درختهای وحشی و گردو و فندق و اینا داره. و هراران بوته ی تمشک و هزاران بوته ی شفابخش مثله گزنه و ... که به صورت وحشی هستن همشون
عکس بزرگ رو هم به زودی آپ میکنم
هدف بنده گرفتن بهترین عکسها با بدترین دوربینهاست
ممنوننقل قول:
اون کوهها اگه کوتاه تر بودن عالیتر میشد
دستتون درد نکنه . با اجازتون یه مطلبی میواستم بگمنقل قول:
زیاد رو یک موضوع تمرکز نکنید.تو اینجا فقط از حاشیه ی ساحل عکس گرفتید و این عکسم که نمیدونم طبیعته یا حیات و حش یا منظره و نجوم
ممنون
دوست خوبم پیشنهاد می کنم از عکس ها لذت برده و اینجانب را در گرفتن عکسهای بهتر و حرفه ای تر یاری رسانید. با توجه به این که در جنوب کشور هستم بنابراین بیش از هر مکان دیگری ساحل دریا بهترین سوژه برای من است. بدیهی است که در این بخش از کشور از برف و جنگل خبری نیست.نقل قول:
دور و بر هیش کی پر از گل و سبزه و جنگل و طبیعت نیس که.من الان تبریز زندگی میکنم و عکسهایی که گرفتم مربوط به زمان گردش رفتن تو تابستون و بهار بودهنقل قول:
میتونید فعلا به موضوعات پرتره یا ماکرو که تاپیک جداگانه دارن بپردازید.
یکی نیست به جاش چنتا که هست
دوست خوبم اجازه دهیم هر کسی بر اساس علاقمندیش عکس ها را بارگذاری نماید. آنچه که پیشنهاد دادید نظر شخصی شماست. اگر این تاپیک دستور العملی در ارتباط با سوژه عکس ها دارد لطفا مسئول تاپیک بفرمایند تا اطاعت امر کنم. شاید این تاپیک زیاد جای بحث نباشد . اگر نظری دارید لطفا پیغام خصوصی ارسال نمایید. از طرفی اگر به عکس هایی که تا کنون گذاشته ام توجه کنید خواهید که عکسهای متنوعی بوده و صرفا ساحل و دریا نیست. به گمانم این نوع از تاپیکها بیشتر جنبه آموزشی دارد. بدین معنی که شما بنده را در گرفتن عکسهایی بهتر و حرفه ای تر یاری رسانده و نظرات تخصصی خود را ارائه فرمایید.از طرفی اگر به موضوع تاپیک دقت فرمایید(مناظر،طبیعت و...) خواهید دید که آنچه که تا کنون لود شده است در قالب این موضوعات بوده است.. به هر حال از حسن نظر شما دوست خوب آذریم سپاسگزارم.نقل قول:
:دی:n14:نقل قول:
مشکل اینجاست که اصلا اصولا ماها انتقاد پذیر نیستیم.به یکی از دوستان انتقاد کردم خیلی عصبانی شد و رفت.به خدا من قصد بدی ندارم ادبیاتم یکم تند شاید باشه.میتونستم از عکسهای بدش تشکرو تمجید کنم همونطور که همه اینکارو کردن . :n01:من زحمات زیادی کشیدم و عکس از جاهای مختلفی گرفتم اما یکی از دوستان که عکاس حرفه هست شدیدا انتقاد کرد.حالا میفهمم عکسهای ناچیز و یه ذره خوبی که میتونم بگیرم به خاطر انتقاد های دوستم بود
شما مختارید تاپیک رو زیر رو رو کرده مثله تاپیک ماسه بازی باهاش بازی کنید اما کسی دیگه نظری نمیده
من منظورم این بود که مجبور نیستید تمام اوقاتتون رو با عکسبرداری از محیط صرف کنید.بلکه میتونید از دوربینتون نقد هم بذارید یا از موضوعات دیگه مثله اجسام بی جان هم عکس بگیرید.اصلا تا حالا از ماه عکس گرفتید و اینجا قرار دادید؟ این سونی hx100 از ماه چطور عکسایی میگیره؟:n18:
موضوع:مناظر
حاشیه نشینی و بافت فرسوده (اون هم برروی خطرناکترین گسل کشور)
canon 600d
بدون ویرایش و افکت
نقل قول:
نه عزیزم چرا باید ناراحت بشوم. شما نظر دادید من هم نظر دادم.
آری از ماه هم عکس های زیادی گرفته ام. چنانچه صفحه 34 را مرور نمایید عکسهایی از ماه و خورشید صبحگاهی را آنجا لود کرده ام .لطفا به صفحه یاد شده مراجعه و نظر خودتان را بیان فرمایید.
خوشحال می شوم در ارتباط با کیفیت عکس ها و همچنین تکنیک حرفه ای تر عکاسی نظر دهید.
دوربین کانن 960IS
جنگلهای نمک آبرود.
دوربین کانن 960IS
در جاده دسترسی به روستای جواهر ده رامسر.
امیدوارم که نظر دوستانی که مایل به طبیعت سبز هستند جلب شده باشد.
از این دست عکس ها بسیارند که به مرور لود خواهم کرد.
دوربین کانن 960IS
در جاده دسترسی به روستای جواهر ده رامسر.
امید که نظر دوست عزیزمان از تبریز جلب شده باشد.
عکس پست 422 بیشتر یه عکس ورزشی هست تا چیز دیگه پس بنده منتقلش میکنم به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
بازم ممنون از بهزاد عزیز
در مورد عکس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که knight110 (اسمشون رو نمیدونم) عزیز گرفتند : بنظر من عکس تاریک هست و نور مناسبی نداره یعنی مرکز عکس که اب هست اور شده و بقیه عکس دان که این خوب نیست
و در مورد عکس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهزاد عزیز : باتوجه به تجربه و دوربین شما انتظار بیشتری از شما میره :n06:، یه نکته سعی کن عکس هات رو با اگزیف بزاری
سلام
به هرحال این تاپیک مخصوص کاربران هستند که بیشتر آماتور هستند.
بد نیست اگر اصلاحات (نه اون یکی، این اصلاحات!) در حد پیشنهاد باشه که بنظر من جنبه آموزشی هم داره.
مثلاً اون حشره سبز محترم (که بردن نام فارسیش مجاز نیست!) ، پشتش یه چیز سیاه هست.
اگر عکاس کمی زاویه را میچرخاند تا پس زمینه سایه بیافته، خیلی بهتر میشد.
این هم یه عکس اماتوریه. چه میکردم، بهتر میشد؟
چون حجمش کمتر از300 KB بود، کوچکش نکردم.
سپاس از اظهار نظر شما دوست خوبم.نقل قول:
كاملا حق با شماست. اين حشره سبز كه نام علميش مانتيس ( Mantis) است دائم درحال حركت بود و به سختي مي شد عكس دلخواهي از آن گرفت.
جهت اطلاع اين كه Mantis واژهای یونانی به معنای پیغمبر است. گاه نام این جانور را با صفت «نیایشگر» هم همراه میکنند و آن را Praying Mantis میخوانند.
کانن 960IS
خلیج زیبای پارس
کانن 960IS
جنگل نمک آبرود.
اصلی ترین ایراد عکس در ادیتشهنقل قول:
باید ادیتی انچام بدید که های لایت گلبرگ ها کم بشه تا جزییات اون بهتر مشخص بشه